Novi Sad
01.02.2016.
13:09 > 14:09
Prvi vegetarijanski, ali i restoran za sve one koji imaju problema sa ishranom "EmChi", otvoren je u centru grada, u Svetozara Miletića 43.
  • Mali Šef

    25.01.2018 10:10
    Novi Sadeeee najlepši gradeeee
    Bila sam u restoranu EMchi, restoran je ekstra!!! :) Devojka koja nas je posluživala je ljubazna imali smo 100 pitanja, ona je bila nasmejana i strpljiva. Svaka čast za restoran, za zaposlenike koji rade prvi put sam probala takvu hranu i svidela mi se, rižoto sa pečurkama TOP! a inače ja ne volim pečurke :D
  • Nisam ali volim

    17.04.2016 19:49
    ma daj
    Mije ovo prvi restoran ove vrste, ima i Ananda koja ima sjajnu ponudu, ima ovog i kod "TEGLAS" koji nije vegetarijanski. Najviše zabune unosi jelovnik koji nije verifikovan od nutricioniste ili nekog stručnog. Silom prilika sam zbog bolesti člana porodice proveo studirajući makrobiotičku ishranu ,koja jedina nije stvar opredelenja ili izbora, već pitanje biti ili ne. Većina (na zalost ima i ljudi alergičnih-netolerantnih na neku hranu) je sama izab rala taj način i to podržavam kao slobodu izbora. Najviše njih pojma, na žalost, nemaju kako se treba pravilno hraniti. Floskula da je ćovek po prirodi biljojed je delimično tačna, ali hiljadama godina ishrane mesom,ribom i ostalim je mislim ipak promeenila genetiku pa ne smeta većini (velikoj) da se hrani i tom hranom. Većinm se hranim biljnim proizvdima ali rado zaluztam među mesoždere.
  • Neko iz mase

    22.03.2016 20:52
    Stvarno???
    E ovako... kad god neko pomene ljude sa problemima u ishrani ja pomislim na... ovo...

    http://www.tacno.net/wp-content/uploads/2013/09/107776.jpg
  • aeg5

    04.02.2016 12:33
    @Vegan: super sto ti nemas problem u ishrani, onda da zatvaramo restoran odmah posto si jedini na svetu.
  • NSovac

    04.02.2016 11:57
    Šta je Novosadski?
    KENJ...TI PO SVEMU ŠTO JE NOVO, POZITIVNO, I NA TRUDU DA OVAJ GRAD IMA VIŠE PONUDA NA SVAKOM NIVOU!

    p.s. svaka čast na novo otvorenom restorančiću EMchi i želim im sve najbolje i uspešan rad!
  • Dario

    04.02.2016 00:41
    Proći će Dunavom vode...
    Podržavam promenu i raznolikost ponude. Na žalost, uvek se iznenadim, samoproklamovanim zdravim metodama ishrane, i jelovnicima sastavljanim od strane laika i nekompetentnih ljudi bez adekvatne edukacije. Pohovano, prženo ..., meni mi nije posebno privlačan, a dobar deo sastojaka iz ponude nikada ne upotrebljavam, mada sam ceo život vegetarijanac.. Još ima puno vode da prođe Dunavom, dok kod nas ne osvane restoran zdrave hrane.
  • Kriticarka

    03.02.2016 09:27
    Nije sve bas kao sto pise
    Bila juce prvi put u restoranu.... Dosta sveta koji ceka porucenu hranu, jedan smuseni konobar koji nikako da vas usluzi,... U jelovniku nema pola hrane koja se u tekstu pominje.... Na meniju relativno obicbe stvari koje se mogu naci u bilo kom boljem restoranu u gradu.... Nestaje menija.... Ustajem i odlazim. Nisam nista porucila, nisam nista probala.... Mozda jednog lepog dana kad razrade pricu koju su zamislili.... Ako je razrade...
  • ahahahha

    02.02.2016 23:21
    kakvo osveženje u komentarima :D
    za promenu umesto sns botova u komentarima vidim vege restoranske botove i vege restoransku opoziciju, kao "south park", samo je više onako kao "limanski park" xD anandanci su zauzeli tako hajlenderski stav "it can be only one" da je zaista smešno, pogotovo na ovoliki grad
    a i ovi brate mili... kao da su otkrili toplu vodu...

    u svakom slučaju srećno sa radom, ako zapošljava, zarađuje i hrani (kako treba) - ne može biti loše! :))
  • Vegan

    02.02.2016 23:17
    Problem u ishrani? Ja nemam problema u ishrani. Problem imaju oni koji jedu meso jer nemaju savest.
  • Zizi

    02.02.2016 16:12
    Hranu koju sam sam probala je veoma ukusna i zasitna.Svakodnevni meni im je raznovrstan .Osim dobre hrane i kolaci su im fantasticni.Posle dobrog jela moze se popiti dobra kafa,caj,organsko vino pa cak i pivo bez glutena, pa ko voli nek izvoli.
  • Gremlin

    02.02.2016 11:16
    Da li vi ljudi umete da čitate
    To što se ovde pominju razne namirnice koje nisu bez glutenske to ne značida je svako jelo takvo. Razmisli te o tome kao o skupovima sa presecima. Imao najveći koji u sebi sadrži vegetarijansku hranu(svako jelo je vegetarijansko) pa se taj skup deli na odvoljene kategorije.
    Nije svako jelo i bez glutensko, bez šećera, bez laktoze i bez glutena. Negde ove kategorije imaju presek a negde ne. Šta je tu tako teško razumeti?
  • Mr.NonVega

    02.02.2016 11:09
    Lara?????
    Lara@
    Molim vas navedite barem jednu pomenutu hranu koja nije zdrava!!!???
  • Lara

    02.02.2016 00:35
    Intolerantni na gluposti
    Dosta pomenute hranee u tekstu nije zdrava. Ne znam da li to vlasnik restorana ne zna ili onaj ko je pisao tekst. Ako je ovo reklamni tekst, treba da stoji da je plaćeni oglaspa onda mogu da razumem neznanje....
  • Mr.NonVega

    01.02.2016 21:34
    Ukusi se razlikuju
    Ja sam okoreli mesožder, ali svaka čast za ovaj restorančić! Imao sam prilike da probam i to više vrsta i mogu da vam kažem da je jako ukusno! Bilo bi lepo da ljudi koji ostavljaju negativne komentare, prvo odu pa probaju ponudu pa tek onda da ocenjuju i komentarišu! Osoblje je zaista prijatno kao i atmosfera lokala! I NIJE FENSERAJ!
    Što se tiče glutena, NIGDE NE PIŠE da je hrana BEZ njega, samo da koriste i bezglutensko brašno! A koja su to jela, neka konkretno provere kojima je to potrebno! SVE NAJBOLJE NOVOM LOKALU I PUNO USPEHA!
  • Kaso

    01.02.2016 21:31
    Losa kopija anande
  • takodje

    01.02.2016 21:05
    Krajnje je naporno postalo slusati razne poznanike pomodare, koji su izmislili da im gluten smeta, a za koje ovakvo mesto idealno jer mogu da se glupiraju kako zdravo jedu i eto, bas im prija ova zdrava hrana. Ljudi koji imaju bolest intolerancije na gluten imaju ozbiljne probleme i kad im je gluten u tragovima, a to znaci da ovde nemaju sta da traze. Da, slazem se da je naslov neistinit, a dodala bih i da kad reklamirate neciji restoran, negde u zaglavlju treba to i da bude naznaceno, kao placeni oglas ili nesto sl, a ne kao vest, informacija o zdravstvenoj pomoci itd.
  • :/

    01.02.2016 19:46
    Lepo, ali nisam siguran da mi odgovara. Ja ne smem da jedem luk ni u tragovima, nikakvu zaprsku niti suvise masno (ne varim nista od toga). Mozda bi koje pile ili ribica, peceni na zaru a ne na ulju, mogli da obogate ponudu. Ovo mi lici na fancy foru a ne na ponudu za ljude koji zaista imaju probleme sa varenjem.
  • zealot

    01.02.2016 18:40
    Miso pasta od ječma nema gluten!?!?! Realno, da li postoji nešto u jelima što nema gluten u tragovima? Što reče komša u prethodnim komentarima, pečenje ga nema, tako da...
  • za

    01.02.2016 18:11
    Hrana je odlična osoblje ljubazno a cene su kao u Anandi. Rade i nedeljom
  • blabla

    01.02.2016 17:49
    bla
    @Prljavi Vegun: nisam znao da su vegani hipsteri LOL

    podrska restoranu
  • shoMi

    01.02.2016 17:48
    Odlicna ideja za restoran, zaista jedinstveno mesto! A sa druge strane svaka cast onome ko je smislio naslov za ovaj tekst, sacuvaj boze, nigde veze!
  • Brane

    01.02.2016 16:38
    A skembici? :)
    Ukoliko pomenuti restoran vrsi uslugu kucne dostave, porucio bih "voz", a ove likove molim da mi preporuce salatu neku... :)
  • lauer

    01.02.2016 16:22
    hardi
    ovo ce da radi cirka 3 meseca...nista bez cevapa i prasetine....
  • Pepe

    01.02.2016 16:03
    ccc
    Oboleli od celijakije (ishrana bez glutena) teško da ovde mogu jesti,(spelta ,ovas,...) I dalje nemamo gde da jedemo na žalost.
  • Andrija Šrek

    01.02.2016 15:51
    Uopa!
    WOW, FANCY !!
    Za ljude koji imaju problema, vaistinu...
    Očekujte uskoro Jelenu Đoković...;-)
  • Novosađanka

    01.02.2016 15:08
    Bravo
    Čestitam Emini i nadam se da će uspeti da njen restoran bude omiljeno mesto mnogima dugo niz godina sa prihvatljivim cenama! Konačno nešto pozitivno u Srbiji!
  • Coccinella

    01.02.2016 14:55
    Treba biti pazljiv sa izjavama o bezglutenskoj hrani. Ako jelo sadrzi kus kus, sto je lomljena psenica, ne moze se klasifikovati kao bezglutensko jelo sa tragovima glutena. Isto je i sa malteksom (proizvod od jecma), speltom koja je vrsta psenice, indijskim zacinima koji cesto sadrze gluten....Dosta jela u meniju sadrzi gluten daleko vis nego u tragovima
  • Preporuka Jr.

    01.02.2016 14:15
    Ja sam na Kiwi dijeti. Jedem sve osim kiwija.
  • Prljavi Vegun

    01.02.2016 14:07
    Bolje da ste rekli "prvi hipsterski restoran", buduci da mi sto ne krkamo zivuljke vec dugo imamo Anandu koja nas sasvim fino hrani.
    U svakom slucaju dobra vest, siri se izbor, samo sto deluje da ovo ipak nece biti za nas sa jeftinijim ulaznicama.
  • Voldi

    01.02.2016 14:04
    Emina mi je omiljena glumica Novosadskog Pozorišta. Posetiću ovaj restoran.
  • Preporuka

    01.02.2016 13:42
    Ja sam isključivo na nindža dijeti. Jedem samo kad me niko ne vidi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna