Novi Sad
01.10.2010.
08:40 > 07:32
Iako je najavljeno da će grejna sezona početi 15. oktobra, to bi moglo da se dogodi i ranije.
  • Salajcan

    04.10.2010 06:46
    @MissX
    Ne grejem se, ali placam preko mog brojila, ne tog vaseg na radijatorima. Moj je u dvoristu.
    Nego gledam i ja taj sajt pa gledam i menadzerski tim i pitam se da li ovaj @Limanac nije pazljivo gledao, ili je malo subjektivan pa nece da zna kakva je razlika izmedju ovih koji su navedeni i profesora maletica? taj genijalac je ostavio tragove u elektrotehnickoj skoli nece valjda svoje kvalitete i u ovom preduzecu plasirati do kraja.
  • miss x

    03.10.2010 20:42
    @salajčanin
    A vi gospodine Salajcaninu.... Vi se sigurno grejete na gas, jelte...? Pa vas ova situacija dodatno pogađa... Izvinte unapred.
  • Salajcan

    03.10.2010 19:26
    @Limanac
    Ima li na tom sajtu, gosn Limanac, da su pustili u rad onaj program sto su im ovi iz Beograda i Bugari uzeli novce od kojih su se omrsili gospodja Ivkovic i njen kum po brat maletic? Da li tu pise da ce taj program biti svecano pusten za obracun grejanja po utrosku, ili mozda ce utrosak biti zbog programa prolongiran. Pise li tu da su zakrpili onaj najveci kotao na Balkanu koji prosle zime, u garantmom roku, procuri zato sto je padao sneg. Moze li se saznati kako su zavrsili onu dugo najavljivanu ugradnju rezervoara i opreme za mazutt ili dizel gorivo na onoj toplani kod Jugoalata...
    Ili je mozda gospodin gradonacelnik kriv sto se nije malo ranije uplasio???
    Ili da mi malo bolje pogledamo pa da vidimo o kojim to Vi inovacijama govorite, a mi ih ne prepoznajemo??? Mozda ste Vi i u pravu.
  • @Limanac

    03.10.2010 19:00
    Ja sam bio i video
    Ili sam ja malo priglup ili ste Vi gledali neki drugi sajt.
    Posto nisam bio siguran o cemu pricate malo pogledam i dalje kad ono sve isto osim naslovne strane.
    Onad pogledam ko vodi to preduzece i verovali ili ne odusevim se kad sam video Vladinira Jelic kapacite za XXI i odmah iza njega Vladimir Popic, pa u nastavku provereni i dokazani hibridi tipa Rade Bajic, Ilija Drljaca, Branka Bbezanov i nekih dvoje-troje mladih koji su ocigledno zalutali medju ovu elitu.
    Ovo preduzece ima perspektivu !?!?
  • Limanac

    02.10.2010 14:17
    @Lala
    Tako je Lalo! I ja se pridruzujem pohvalama ovom preduzecu! Kad bi bar i ostali bili kao oni. Pogledajte sajt. Ko jos ima sajt koji se redovno azurira kao oni? Kod drugih sve neke bajate vesti. Svaka vam cast na svim inovacijama.Ovo je najmodernije preduzece u gradu! A gospodin gradonacelnik se uplasio za svoj rejting i sledece izbore pa neda da placamo grejanje kao i svi u Evropi.
  • Лала

    02.10.2010 12:19
    Подршка Г-ђи Бежанов
    Мислим да не треба без разлога прозивати и Г-ђу Бежанов (ако је Г-ђица нека ми опрости) и Новосадаску Топлану, сигуран сам да ће грејање почети на време и да су све припреме за почетак урађене како треба. Најлакше је критиковати и прозивати дајте мало и да похвалимо нешто а што се тиче похвала у граду Новосадска Топлана заслужује то, за разлику од многих других јавних предузећа у Новом Саду.
  • Lidija

    02.10.2010 12:07
    grejanje
    Zašto ste ljudi tako negativni. Zna se da postoji odluka grada o početku grejanja a na kraju sezone da ih ako treba kritikujemo.
  • 02.10.2010 10:38
    @@Pgab
    Niti je novinar shvatio sustinu niti ova dvojica. Portparolka je jasno rekla da je moglo da pocne grejanje da je temperatura bila niza. I sta sad tu nekome nije jasno? Samo pisete da bi nesto pisali. Odluke ni ne donose preduzeca nego grad pa se njima obratite. Koliko se secam Rodni je odbio da se promeni odluka pre nedelju dana.
  • @Pgab

    02.10.2010 07:19
    Ne ide im u prilog
    Mozete li Vi, gosn Pgab, zamisliti koliko su oni sada vazni jer "dve trecine grada zavisi od njih". Svaki dan ce se u novinama spominjati imena davalaca izjava... Pa zar da krenu i da tu priliku propuste? Ta odluka je za njih tu da je koriste kad im treba i da je ne postuju u toku cele sezone. Sada im treba sigurno. Kako bi bilo da kazu, izvinite mi jesmo spremni, ali samo tamo gde to jeste. Tamo gde to nije tamo i nismo. Tamo su krivi.......
    Zar Vam nije dovoljno sto Vam Branka Bezanova kaze da je sezona mogla da počne već danas, da je tri dana uzastopno u 21 čas temperatura bila ispod 12 stepeni? Verujte joj na rec i budite ljubazni pa sacekajte da zaista dodje vreme da dodju ta tri dana ili veceri (ne znamo sta pise u odluci). Tada ce biti jasnije i da li je sezona mogla da pocne. Tada nece biti ni doticne gospodje da daje izjave. Bice izuzetno zauzeta oko .......
  • malo potsecanje

    01.10.2010 15:53
    lud i zbunjen pa svi na nas
    Гас са 31 на 27 динара
    27. новембар 2009. | 15:48 | Извор: Танјуг

    ПАНЧЕВО - Цена гаса за домаћинства од јануара 2010. године требало би да буде снижена са 31 на 27 динара по кубном метру, најавио је данас у изјави Танјугу директор "Србијагаса " Душан Бајатовић.

    Од Нове године скупља струја - јефтинији гас
    26. новембар 2009. | 13:21 | Извор: РТВ, Танјуг

    БЕОГРАД/НОВИ САД - Струја ће од Нове године поскупети за око 10 одсто, док ће гас од почетка следеће године појефтинити, најавили су министар енергетике Петар Шкундрић и директор Србијагаса Душан Бајатовић.

    i onda ovo
    Иста цена руског гаса за Србију
    01. октобар 2010. | 14:25 | Извор: Бета, Танјуг, РТВ
    БЕОГРАД -

    Цена руског гаса за Србију неће се мењати до краја ове године, а евентуално поскупљење може се очекивати половином 2011. године, изјавио је данас директор Југоросгаса (Yugorosgaz) Владимир Колдин.
    pa ovo
    министар енергетике Србије Петар Шкундрић изјавио је данас да ће Влада у наредних неколико дана донети одлуку да ли ће и колико поскупети гас.

    "Реално је да гас поскупи", казао је он новинарима на првој прослави Дана радника нафтне и гасне привреде Србије.
  • pgab

    01.10.2010 15:09
    Kakvi bre crni neispunjeni uslovi? Pa valjda je i njima jasno da je dovoljno hladno za grejanje. Neka preformulišu tu nesretnu odluku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna