Novi Sad
06.10.2010.
10:45 > 11:10
Upravni odbor preduzeća "Stan" raspisao je konkurs za izbor novog direktora.
  • alapača

    08.10.2010 09:39
    Koji konkurs?
    Konkurs. Zašto se ovo (kao i u Zelenilu, Toplani) zove konkurs? Je l' to u Komunalnim preduzećima primaju (permanentno, ma čime to pravdali!) radnike preko konkursa? Ili u Ekološku policiju? Dajte mi demant jednim jedinim primerom! Ovakve "konkurse" raspisuje samo Rodni. Komisija za prijem - Rodni. Potrebne urgencije - Rodni. Potrebna školska sprema - zna Rodni. Uopšte nije bitno ko je odakle, kakvu školu ima i da li nešto uopšte zna... U stvari bitno je. Mora on ili neko njegov da zna - Rodnija! Mi smo Rodnijevi, Rodni je naš! Za koga? Za Rodnija (3 puta, pa onda URAAAAAA!). Druže Rodni, mi ti se kunemo... A ima i ona sa Ovčarom i Kablarom: druže Rodni, bela lica...
  • Zar

    07.10.2010 07:39
    se to ne zove
    NEPOTIZAM ?
  • 06.10.2010 12:41
    gde taj zasedne u fotelju samo ruze cvetaju,rekao bih
  • Deki

    06.10.2010 11:43
    Cemu onda?
    dakle, bice konkurs, a gospodin Pericin ce biti sigurno izabran!
    Hoce li biti da su se ti koji su nam doneli demokratiju konacno dosetili kako unapred da saopste najboljeg kandidata koji ce se pojaviti na konkursu, za razliku od ovih do sada koji su jadni morali da drhte ko ce se pojaviti, a ko nece.
    Nema tu ni sestog ni sedmog oktobra. Tu ima samo gliba sve dubljeg i dubljeg.
    neka ne zameri gospodin o kojem je rec, jer je sasvim moguce da ima potencijale, ali mu onda ovakve najave ne trebaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna