Novi Sad
19.10.2010.
12:09 > 09:28
Neredovno održavanje kanala uz nasip na Telepu, Novosađanima koji imaju kuće u njegovoj blizini stvara probleme.
  • Pokrenite ovu temu

    29.01.2011 11:19
    Stanje je veoma kritično na tom kanalu.
    Šajkaška neće da pokrene pumpe i ispumpa kanal, podzemne vode već ulaze u podrume.
  • Ja nisam luzer

    20.10.2010 18:11
    Ne-naprotiv!
    Ništa se ne uradi kako valja. Nisu radili ni oni ni ovi. Svejedno ko je na vlasti. Znam kad je otvorena perionica i sportski objekti na Naselju, to će kao da bude privremeno a sportske objekte će deca da koriste. Ma ajte! Trifkovićev parking a ne trg, Republicki parking a ne trg. Oko Miletica kao da je asfalt za karting urađen.
  • Adice

    20.10.2010 13:26
    @ Da se zna
    Kao prvo ne žive svi na Adicama i Telepu u bespravnim tvrđavama (verovali ili ne, ima i stambenih zgrada ). A druga stvar naravno da će i Liman i Petrovaradin plaćati za Adice , pošto Telep i Adice plaćaju kamere za video nadzor po Limanu i Centru, a za semafore na Somborskim bulevaru , i za "presvlačenje" safari puteva na Telepu i Adicama , naravno , nema novca...
  • da se zna

    20.10.2010 09:01
    šta još
    Bespravno sagrađene vile i tvrđave koje same svojom kanalizacijom napune taj isti kanal treba sami da finansiraju čišćenje tog kanala. Kažete da je pun đubreta i svačega. Ko to baca u taj kanal? Možda stanovnici Limana ili Petrovaradina? Vi sami to radite. A da ne kažem ko je zatrpao pola kanala jer mu Vila tako lepše izgleda. Sram da vas bude! Sve treba neko drugi da uradi!!!
  • 2005. godina

    19.10.2010 19:53
    Poslednje čišćenje kanala
    Kanal je poslednji put "čišćen" 2005. godine, tačnije početkom jula meseca. Imam preko 50 fotografija kako je izgledalo to trošenje novaca pa ako vam trebaju, poslaću. Tu su ulice Kralja Milana, Danila Medakovića, Bogdana Popovića, Mihaila Lalića, Ljubice Ravasi, Branka Ćopića, Ilije Garašanina.
  • Telep-Adice-Novi Sad-da li?!?!

    19.10.2010 19:37
    Kanal T-800
    Slušalac je potpuno u pravu, posao sa tim kanalom nikada nije urađen kako treba. Voda u podrumima građana je uzrokovana upravo tim kanalom. Ona ne otiče jer je kanal neočišćen, čak ima i kontrapadova pa voda ne otiče prema Dunavu. Glavni problem je u proglašenju obrane od poplava jer se tada bio visok vodostaj ili ne zaustavlja protok vode na brani kod Petlovog Salaša a i pumpa koja se nalazi niže ne radi. A kanal je katastrofalan i njegove obale služe kao deponija đubreta svih okolnih naselja. Mnoge kanalizacione cevi su direktno iz kuća spojene na kanal što se vidi i golim okom. Možda će komunalna policija konačno da otvori oči nekome. Gospodin Kuljančić nije u pravu kad kaže da je potrebno da izmuljivanje bude kad temp. padnu ispod nule. Potrebno je da se omogući da višak vode ode u Dunav. Nivo tada drastično pada. Na žalost će ponovo Šajkaška da radi taj posao. Molim vas da se potrudite da saznate ko vrši nadzor nad radovima da ne bismo ponovo silne milione bacili u vetar. Hvala
  • lala

    19.10.2010 15:51
    telep
    Ti kanali pripadaju preduzecu ,,Sajkaska,, i oni su duzni da to odrzavaju, pa me cudi kakve veze ima uprava za komunalne poslove sa tim osim da se ovaljde po obicaju. Isto me interesuje kako ce ocistiti kanale kada su na par mesta zatrpani odnosno izgradjen nelegalni sportski objekat na kanalu??

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna