Novi Sad
25.10.2010.
16:04 > 06:38
Radnici Turističke organizacije Novog Sada nezadovoljni su radom direktorke Dragane Ćiraković jer ne znaju kakav je plan rada ovog gradskog preduzeća, niti kako se on sporovodi.
  • Aca

    27.10.2010 10:39
    Nenade, nemoj da nas ostavljaš u nedoumici.Na koji način je gospođica Ćiraković došla na mesto direktora TONS-a?
  • Nenad

    27.10.2010 05:42
    Gdja Dragana je kadar bez ikakvog iskustva i istoricar po zanimanju. Zna se na koji je nacin dosla na ovu funkciju.
  • Sonja Golubović

    26.10.2010 07:16
    Katastrofa za turizam Novog Sada
    Oni su užasni.Ja se pitam šta oni rade i zbog čega postoje.I šta su uopšte uradili da poboljšaju turističku ponudu . Nisu u stanju ni da organizuju bolju prodaju suvenira, a kamoli nešto drugo.A sigurno putuju na sve sajmove turizma i troše pare.
    To je sramota za naš grad.Pitam se da li je G17+ verzirana samo za lopovluk ili znaju i nešto drugo da rade?
  • sosa

    25.10.2010 22:32
    Ljudi,ovo je degutantno...Direktorsko mesto TONS ce za par dana usisati NP,pa ne morate da je blatite sada i bez toga,neko drugi "sposobniji" ce je uskoro zameniti...E,kud plovi ovaj brod...
  • 25.10.2010 19:46
    jbt za sta ovi lezilebovici primaju platu dok ja rintam ko konj, ona ni nezna za sta je zaduzena
  • Backulja

    25.10.2010 18:38
    hmmm..sve sami garfildi, cini se..
    Kanda se ovim radnicima bas nesto i ne radi mnogo.... Lane su strajkovali jer sunce nije sijalo...Sad im smeta mesecina...a uskoro i sneg....
    Ne znam da li u opis poslova T.O. nekog grada spada organizovanje festivala i cega svega nesto, cini mi se da ne, ali reklamiranje, sudelovanje, podrzavanje istih svakako, a koliko ja pratim desavanja u gradu nas TONS to radi unazad nesto vise od godinu dana redovno. Tad sam prvi put cula od njih nesto pozitivno, otprilike da postoje. Ne secam se ko je pokrenuo inicijativu i poceo nesto da radi ali mi se cini da je to bilo pre godinu dana. Svakako da bolje i vise moze uvek, ali treba neko i da hoce da radi,a ne samo da zanoveta....Eto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna