Autor: 021.rs

Novi Sad
19.10.2016.
15:05 > 09:23
Protiv vlasnika kioska brze hrane kod Novosadskog sajma u kojem se desetak ljudi otrovalo, Uprava za veterinu podneće prijavu, jer je ustanovljeno da je hrana bila pokvarena, saznaje 021.rs.
  • Dragan

    21.10.2016 22:13
    daj bre
    @Ivan Beg
    Puno si mi fin. Kontam da u frizideru imas najsveziju hranu, plodove mora koje je licno Keba Kraba doneo.
    Jedno je sto si mrgud, a drugo je sto u Evropskim gradovima imas puno mesta koja rade kao i ovde kod nas. I danju i nocu. Prekinite da s***te po drzavi u kojoj i dalje zivite.
    Drugo, neka svako jede kad god hoce, poenta je bila da je vlasnik neodgovoran kreten, a inspekcija ne radi svoj posao tamo gde najvise treba (u socijalnim kutijama koje prodaju hranu).
  • mism..

    21.10.2016 15:41
    Najvećeg pacova u životu sam video u jednom baš, baš, BAŠ, elitnom restoranu na SPENSU s pogledom na stadion...posle toga nisam više išao na klopu u restorane, čak ni u retkim i svečanim prilikama, jbteee, da ti se život zgadi skroz... a ni ime ni "renome" ne pomažu... kod kuće sebi pripremajte ručak, pa čak i ako ste baš imućni i dobrostojeći, ako vam je život mio!!!
  • Ivan Beg

    19.10.2016 21:28
    Ko nas tera?
    Niko nas ne tera da jedemo hranu pripremljenu u kioscima.
    Bolje je pojesti praznu lepinju, kiflu, komad hleba, nego pljeskavicu
    priprenljenu jutros, juce...UŽAS !!!
    Posabna priča su "obroci" u 1, 2 ili 3 ujutru.
    U kom gradu u Evropi rade kiosci u to vreme?
    Mislite li da je to bez razloga?
    Ne bih pokretao temu ko uopšte jede u to vreme. Radnici, studenti, biznismeni,
    domaćice ... ili ko već ? Bez namere da vređam bilo koga - meni to nije normalno.
    A možda sam samo mator, pa grešim.

  • /

    19.10.2016 21:15
    /
    prijatno.
    nadjte komentare u kojima ste demonstrirali protiv onih standarda za pekare i hamburgerije da doticni ne bi osiromasili. najvise ste se bojali da ti standardi ne uniste domaci identitet

    secate li se?
  • smrt premazi

    19.10.2016 17:33
    Majonez i pire krompir.
  • Prijatno

    19.10.2016 16:39
    Radio za jednog od takvih, "brzih". Dođeš ujutro, a ono se razbeže bubašvabe iz najlon džaka sa lepinjama od juče, koje će biti ugrejane. Džak na podu, naravno, sa rupom.
    Zatim dolazi gazda sa mlevenim mesom, svežim, upravo iz gepeka sa nehajno prebačenim najlonom.
    E, tada nema nikakvih inspektora.
  • zderavko

    19.10.2016 15:48
    Ček
    Nepisano je pravilo da onaj ko ti pravi klopu mora da ti je i naplati, istim tim prstima. Strašno. O dlakama, noktima i sličnom u hrani da ne govorim. Nema se gde pošteno jesti, a da ne zažmuriš na oba oka i ne zapušiš nos.
  • Nsnn

    19.10.2016 15:18
    Kada bi odradili kontrolu svih objekata u kojima se pravi hrana : od kioska na ulici do "elitnih restorana", vrv bi jedno 90% njih dobilo pecat na vrata kako se skladisti i kolko se pazi na hranu
  • Smatrač

    19.10.2016 15:14
    Nekultura s tura
    Au! Sve fekalne bakterije... Ništa voda i sapun posle klonje?
  • NS

    19.10.2016 15:13
    Ne sme radnica koja radi sa kesom koji je neizmerljivo prljav da radi i sa hranom. O raznim dlakama, prljavim noktima i bubama po fast fudovima ne vredi trositi reci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna