Novi Sad
02.03.2011.
11:28 > 08:35
Dok druge grane poljoprivrede grcaju u problemima, Futožani koji uzgajaju čuveni kupus nemaju tih problema. Potražnja iz zemalja Evropske unije je ogromna i dobar deo proizvodnje se izveze.
  • Gordana

    20.11.2011 18:26
    Presoljeni kiseo kupus
    Kupus je presoljen, a vrenje je tek na pola. Da li smem da izvadim pola slane vode i dodam svezu, da bi smanjila so?
  • sole

    03.03.2011 12:04
    e da je
    Već odavno u Futogu nema futoškog kupusa. Samo još po neko ga gaji. Sve je to holandski kupus koji je otporniji i rentabilniji ali nije ni blizu fotoškog.
  • berolina

    02.03.2011 18:53
    kupus nije kupus
    ... futoski kupus DA, futoski hibrid NE !
    vakum pakovanje razbucane, presoljene "glavice" kiselog kupusa, koja vise lici na neku pogacu i bez mirisa i ukusa je, to nije ni videlo Futoga, to je obican PLAGIJAT iz Futoga...isprobala vise puta od raznih nabavljaca u berlinu.
    to je masa, nije klasa!
    bolji kvalitet lista prokole (ukus, forma, kiselost, zavijanje) je od svih tih "sarmi na daljinu" zadovolji jedino varazdinski kiseli kupus.
  • VOJA

    02.03.2011 18:13
    cime se prska
    Za izvoz se zna cime se prska a probajte isto to sa pijace i garant zavrsavate posle sat vremena u toaletu. Kada reklamirate robu, pravdaju se da koriste samo vodu i so. SRAMOTA.
  • sale

    02.03.2011 13:54
    svaka cast
    Samo napred Futozani.Daj jednu glavicu,u Spaniju :-)
  • ja

    02.03.2011 12:35
    samo da znate taj kupus sto se izvozi su hibridne sorte. ne izvove oni pravi futoski kupus. i najcesce se radi o vakumiranom kupusu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna