Novi Sad
03.05.2011.
08:33 > 21:22
Na inicijativu Srpske radikalne stranke sutra će biti održana sednica Skupštine grada sa svega jednom tačkom dnevnog reda, a to je predlog za razrešenje predsednika novosadskog parlamenta Aleksandra Jovanovića.    
  • 05.05.2011 00:16
    A sad je tih pola miliona dinara mnogo, a kad kradete onda je malo. Da smo za svakog LSV funkcionera dali po milion iz budzeta, sad bi buzet bio u plusu.
  • Живко

    04.05.2011 17:29
    @ лепо лепо
    Са нама нико са тим описом не састанчи, мада бих више волео да чујем име, јер свако има другачије мишљење о нечијем изгледу. Ова изјава Вам је више у маниру Вучића и остале парламентарне политичке елите. Мада ја нисам ни у могућности у потпуности да проверим ко је где, шта и како радио.
    Људи са којима ја разговарам о томе углавном нису били чланови никакве гарнитуре од раније, јер су то углавном млађи људи као и ја. Није ми јасно зашто би желели да нас идентификујете са тим људима, јер као што сам рекао ми крећемо од нуле. Нас мало активније можете избројати на прсте.
    Цела ова иницијатива почиње од врло мале групе људи, која жели да анимира остале да јој се прикључе. Нажалост мало је људи спремних да учине нешто да би се ситуација променила.
    Не кријем моје име, а можете и да запишете презиме, ако би Вам то ишта значило, Ћурчић.
    Што се мене лично тиче све око овога што ја радим је јавно и јасно, иако појединци желе одмах на почетку да нас обесхрабре. Нажалост нисте те среће, јер прилично сам отупео на примедбе "нећете успети", јер то слушам свакодневно од сопствене жене. Научио сам да живим са мојим сународницима, којима су изгледа у протеклих 11 година убили наду да може бити боље, нажалост.
  • lepo lepo

    04.05.2011 05:43
    Živko,a da li sa Vama sastanči stari i prepoznatljiv kadar od ove garniture,izbačen iz svoje stranke,pošto je krao i pohlepan bio...sad se prodaje da je sam izašao jer se ne slaže sa strategijom i planiranim ponašanjem svojih nekadašnjih drugara koje je sve izvarao svojim slatkorečivim obećanjima...debel,oznojen i neugledan,uspeo je više nego da je bio adekvatno obrazovan,iskren i moralan...baš takav,smotan i nesposoban,prevario je sposobne i ambiciozne jer su mislili da im nije dorastao..pišem da prepoznate na vreme patologiju,ostavite takve da naivne vrbuju ,oni samo sebi dobro misle,a posle njih potop...
  • Dolly Bell

    03.05.2011 17:45
    Zasto bas njega?
    Pa on je jedini simpa lik u toj otuznoj neprirodnoj koaliciji.
  • Живко

    03.05.2011 11:12
    за анонимног
    Све што сам до сада урадио можете лако проверити. Први сам дипломирао на пољ. факултету, без дана апсолвентског стажа, први сам магистрирао, тренутно радим на докторату. Нисам добио посао преко везе, већ сам прво био стипендиста министарства, па сам на јавном конкурсу приликом запошљавања био први од свих кандидата који су тада примљени. Никада нисам био члан ниједне странке до оснивања НОПОа (пре неколико месеци).
    Сви смо ми уморни од лепих прича, које нам прича наша политичка елита 20 година. Зашто би сада моја прича била другачија. Вероватно зато што сам тако васпитан, васпитан сам да не лажем, да не крадем, не убијам... Одрастао сам на салашу, знам шта је штала, мотика, ашов, али исто тако шта је савремена технологија и књига. Сигурно има оваквих људи у Србији много, али их је из дана у дан све мање, јер одлазе трбухом за крухом. Одлазе зато што се овде не ради добро. Зато што овде више од 100 година државу воде слепци. Све је ово већ описано и у Домановићевим сатирама, Нушићевим комедијама, Чика Јовиним песмама. Све је то описао и господин Рајс у свом делу Чујте Срби. Нажалост Срби не уче на својим грешкама. Дозвољавају себи да их заведу са неким статусима, белим шенгенима, празним обећањима, хапшењима ситних криминалаца, подмићивањем на изборима. Ипак се надам да то неће проћи на наредним изборима. Јер ако прође готово је, а ви сви гњурајте главу у песак и дозвољавајте да нам уништавају животе и животе наше деце. Знам само да ја то не желим и борим се како знам и умем. Чекам друге предлоге.
  • 03.05.2011 08:49
    @Zivko
    Ima pesmica J.J Zmaja, a zove se" PATAK I ZABE", sve se dogadja oko jedne bare gde su se okupile zabe da slusaju staroga patka i njegove besede o ljubabavi i sloz

    "....i tako jedan zabac mladi, poblize je stao, u tom trenu, stari patak ga je proguta"
    Pokuka:"h... lepo bzbori al' nitkovski radi" tako nekada pisao CIKA JOVA ZMAJ, i nekada su deci citane njegove pesmice
  • djurdjica

    02.05.2011 19:58
    jaksicu smeta svako bratimljenje
    koje nije sa ruskim gradovima! a kako je rijeka u hrvatskoj, ijao kuku lele, pa gde da se sa hrvatima bratimimo!!!??? nego treba novi sad uviti u ruske simbole i znamenitosti, a saseci zajednicku istoriju sa hrvatima do ispod korena! e moj djuradju, pa nije to velicina srpstva! velicina srboljublja je upravo u hriscanstvu: oprosti, bice nam oprosteno, pobratimi se...
  • Живко

    02.05.2011 19:14
    за хану
    Баш ми је жао што имате такво мишљење о мојој поруци. Желео бих само да Вам кажем да ја нисам политичар, јер од политике не живим. Обичан сам грађанин као и сви читаоци овде и видим шта се дешава око мене, а то нажалост није ништа добро. Ми правимо нешто од самог почетка. Све ово су пионирски кораци, у Новом Саду нас мало активније можете избројати на прсте. Оставио сам контакт е-маил и Ви слободно можете да ми се јавите и после тога да се нађемо, упознамо, попричамо, можда Вас привучем к нама. Сви добронамерни људи су добродошли.
    Понављам се овде више пута. Живимо у "демократском" уређењу и власт се смењује на изборима. Револуционарни покрет и идеју не видим нигде у Србији. Ако Ви имате боље решење, предложите, па да видимо како да га спроведемо.
  • Hannah

    02.05.2011 13:06
    Za Živka

    ne verujem ni reč!!! Svi ste isti.
  • cegi

    01.05.2011 22:06
    Lepo vama kao je nama!
    Pitanje kao gradani zive, pita li se iko od vas?
    Gospodo!
  • word warrior

    01.05.2011 19:44
    Q&A
    Centralizovana školska baza podataka i sistem za obaveštavanje roditelja o uspehu učenika..... projekat započet u suprotnosti sa zakonom.

    Поштоване даме и господо,

    представници грађана у Скупштини АП Војводине, уважени чланови Владе АП Војводине, постављене и запослене особе у Покрајинском секретаријату за образовање, храбре и поносне прегаоце Тужилаштва, драга наша полицијо,

    молим вас да истрајете и будете храбри, одговорни и дорасли насталој ситуацији и дате, тако потребне одговоре, свим грађанима, садашњим и будућим гласачима из наслова коментара. Како су деца најзаступљенија у бази података, молим вас да ваши одговори буду разумљиви и јасни.

    Које и какве проблеме деца могу имати у будућности? Како их заштитити од потенцијалних претњи? Ко ће их заштитити? Када, ко и како ће обавестити родитеље о подацима који су били у бази података? Шта се ради sa особама или одговорним лицима и институцијама када прекрше закон?
  • Живко

    01.05.2011 19:17
    Нови људи за Нови Сад
    Лако бисмо ми људи њих све сменили, само када би се удружили. Нисам никакав хоштаплер и преварант, вредно сам радио и учио да би био ту где сам сад. Имам породицу, стамбено сам обезбеђен, запослен сам, ту су и фина примања, али то није то када видим ко и како води град, покрајину, државу.
    Мислим да огромна већина Новосађана мисли најгоре о свим политичким странкама и да су заиста неопходна нова лица.
    Кренули смо од нуле, има нас десетак активних за сада, али полако нам се људи прикључују. Имамо један циљ, а то је бољи живот за све Новосађане. Како доћи до њега. Први корак је направити изборну листу, написати програм, представити се грађанима, освојити власт и спровести програм.
    Програм треба да буде прецизан, а прво шта би требало да стоји у њему је смена свих директора ЈП, расписивање јавних конкурса за та места, омогућавање увида у пословање ЈП сваком ко то пожели.
    Ако има зинтересованих да нам се прикључе, отворено их позивам да ми се јаве на zcurcic@open.telekom.rs. Чисто да попричамо, упознамо се и кренемо нешто да радимо, а не само да типкамо поруке на порталу 021.
  • dada

    01.05.2011 16:58
    Aleks, nije tačno!

    Nije tačno da parking koji se nalazi nalazi preko puta restorana „Jett set“ ničemu ne služi. Tu se upravo formira jedna krasna deponija. Malo podivljala, do duše, ali ipak deponija!
  • 01.05.2011 15:32
    @Anonimus
    Za pocetak neka svi koji cine ovu vlst i koji su kupili diplome FABUSa nauce sva slova kako bi mogli da procitaju nazive svojih profesija.
  • 01.05.2011 14:13
    Јакшићу, за почетак заврши основну школу и научи сва слова!
  • Jazz-va

    01.05.2011 11:51
    @Jazz
    Slazem se s'tobom treba da se Jaksic lati nekog posla, n.p.r. da prikupi dokaze (a bogu hvala ima ih) i da se jos neki likovi iz skupstine grada smene.
  • aleks

    01.05.2011 05:56
    smena
    svi su za smenu pa pocnite od njega.samo me interesuje ko je aminovao neke projekte koji su obecani i izvedeni pa bih molio radio 021 da istrazi to ako hoce..
    1.parking u ulici temerinski put u koji je ulozeno 20 miliona dinara on se nalazi preko puta restorana jett set a nicemu nesluzi
    2.gde je trzni centar na placu propale firme Neimar koji je obecan da ce biti izgradjen
    3.Ko je naredio asvaltiranje centra grada i zasto to sad izgleda tako jadno i ruzno
    4Ko je naredio da se napravi parking i naplacuje na Institutu u Sr.Kamenici pa narod uz svu svoju muku mora jos da plati 35 dinara po satu parkinga a niko neostane krace od cetiri sata
    molio bih za odgovore
  • Jazz

    30.04.2011 23:24
    Lati se nekog posla Jakšiću i mani se praznih priča...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna