Novi Sad
12.05.2011.
11:35 > 14:55
Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oštro je kritikovao povratak Milijane Baletić na Radioteleviziju Vojvodine, kao i činjenicu da niko od novinara ratnih huškača iz devedesetih nije za to odgovarao.
  • 16.05.2011 08:53
    @Sale Novosadjanin
    I taman kad pomislim da ne mozes vecu gluposti da odvalis... ti me demantujes.
  • Sale Novosadjanin

    15.05.2011 23:05
    Canak ponekad (retko) pogresi, ali je dosledan, posten i pravican i ima moj glas u borbi protiv BG, BIH I MNE POLTRONA
  • Mlađa

    13.05.2011 07:32
    Jel se to koalicioni partner pandura, čoveka deset dana pre roka, Borke Vučić i ''naše'' Maje javlja? Uhatio se novinarke a ne smetaju mu oni jer sa njima deli ''naše novce''? Šta je ona krivlja od nekih SPS-ovaca sa kojima je danas u koaliciji?Čovek je čak i u koaliciji sa Arkanovim Palmom a ovde nešto govori? Jel se sećaš ti Arkana druže? Sa čijim potpredsednikom (Palmom) sada deliš vlast, funkcije i ''NAŠE NOVCE'' Ćuti dvoličnjaku nafatirani! Nemaš vrat kao ni on a narod nema šta da jede? 200 na sat jurimo u Evropu Kawasakijem jel tako a ja još vozim Yugo? E moji ljigaši, ljigaši... Mani me molim te svojih laži.... Muka mi u stomaku sada stvarno, žurim, ne mogu ni da završim koment..
  • Scotch Bonnet

    13.05.2011 07:31
    Govor
    Nisam obozavatelj Nenada Canka i njegove slizane politike koju vodi sa Beogradskim dahijama ali morate priznati da je on jedini koji je povodom ovog nemilog dogadjaja javno progovorio. Sta su druge politikantske licnosti u Srbiji rekli da sada? Nista! Svi cute i odobravaju bas kao i vecina vas gradjana Vojvodine i Novog Sada. Ako vam se nesto ne svidja u vezi nekih politickih dogadjanja izadjite na ulice i protestujte! Dok mi cutimo njima je super a mi sviramo k***u po internetu. Treba izneti nasu gorcinu , gadjenje i nezadovoljstvo na ulice i reci vazalima NE! To je stoka koja bez stapa ne reaguje jer na lavez ne obraca paznju!
  • 13.05.2011 07:02
    Treba i tebi suditi za što šta...
  • Piplfoks

    13.05.2011 06:40
    Ma samo kad se ti javljaš trute debeli. Na šta se svela politička scena kod nas, sve cirkuzanti, manekeni i debeli mrmoti - prijatnije ti je da se udariš ciglom u glavu nego da glasaš za nekog od njih.
  • ana

    12.05.2011 20:47
    aveljkovic1@gmail.com
    Vidim da šljakaju dežurni komentatori..kao i uvek, jedno te isto, čim se spomene Vojvodina, pljuvačina i laži. Uvek je bilo takvih. Džaba im. sve nas je više. Samo nek oni čukaju komentare...
  • mrzim licemere

    12.05.2011 19:03
    Pa ti si u koaliciji sa Majom Gojković! Da li je to što je ušla u koaliciju sa tobom amnestira odgovornosti za ono što je tokom devedesetih radila kao deo vrha SRS?
  • Đoka

    12.05.2011 18:54
    Verovatno treba opet da uzme proviziju.Malo mu od cementare,pivare,pa sad i vodovoda.
  • Ivana

    12.05.2011 17:14
    Opet je na nečemu?
    Dečeko je malo nervozan?
    Primakla se mogućnost da i on bude na optuženičkoj klupi?
  • Antineša

    12.05.2011 16:38
    To kaže čovek koji je:
    1. Huškač i govornik mržnje - "Sve ih treba povešati na Terazijama"
    2. Bahat - Vidi snimak vožnje motornih sanki

    Ajde Nešo mani se glupiranja i tuci po Koštunici, to ti je ionako non stop na umu, tući nejakog protivnika dok je na zemlji. Ništa drugo i ne radiš. Da i malo morala imaš ne bi sa SPS-om sedeo ni u republičkoj ni u gradskoj skupštini, a ovamo nama pričaš bajke.
  • 12.05.2011 16:11
    Tacno je da je Vojvodina samo formalno autonomija,

    tacno je da sa takvim statusom nema svoja novcana

    sredstva sa kjim bi placala svoju policiju,svoje sudstvo itd

    isto tako je tacno da ste se svi,uhvaliti za ruke

    i igrate jedno te isto kolo

    a zasto se niste svi vi, vojvodjanske partije

    udruzile i konstantno trazile ono sto pripada vojvodini, zajednicki nastupale u javnim glasilima i gradjanima objasnjavali kako zasto, treba doci do svog kapitala i sve ostalo
    od 2011 god do danas zasigurno bi bili samostalna utonomija...

    voz proso kroz kukuruz i eto nama opet jeda za sutra, jer sve je to foliranje pred naredne izbore....ugasi se fenjer



  • dekacns

    12.05.2011 15:25
    Slažem se sa Nešom da svako treba da odgovara za svoje postupke, ali zar nije malo previše vremena potrošeno na blebetanje o prošlosti,a budućnost nam sve crnja!
    Mrzim Slobine huškače i od '91 do 2000-te sam ispratio skoro sve akcije opozicije, ali se sada osećam jadnije i gore nego tada. 10 godina je Sloba vladao (znamo kako), i vi ste sada 10 godina na vlasti (smenjujete se u krug zbog prikrivanja afera) i šta ste uradili???
    Nevidim ama baš nikakav napredak, čak je osećaj mnogo gori (sem ratova, ali sam sada ubeđen da ih ni vi nebi mogli izbeći). Sve što je iole valjalo ste rasprodali, obezvredili, ništa novo niste uradili (3-srušena mosta, 2 napravljena za 1,5 god kod Slobe, a vi za 10 popravili 1), napunili ste svoje džepove i bahatite se i pravite podele među ljudima (kao 90-tih), jer ste uzeli pelcer za dugo vladanje i lično bogaćenje...
    Mogao bi 100 primera da napišem, ali dosta mi vas je svih takozvanih demokrata i boraca za pravdu i bolji život, a ne napuštate koaliciju sa SPS-om zarad fotelja!
    Imali ste moje poverenje 20-tak godina (10 god. borbe i 10 god nade i strpljenja), ja i narod vam više neverujemo, a videćete na izborima (% izlaznosti glasača).
    Zato manite se teranja kera sa onima ili ovima (mi ćemo proceniti ko valja), nego alatke u ruke i da se radi, a ne blebeće i rasprodaje nešto zarad lične koristi i poena!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna