Novi Sad
16.05.2011.
12:58 > 07:47
Od kada će putnici kartu za vožnju gradskim autobusom plaćati 45 dinara, još nije poznato.  
  • wicked mushroom crew

    17.05.2011 12:52
    možda bi i imao da je vojvođanskog goriva dok je srpsko i rusko plaća se papreno, Bane je kralj al' narod je u teškoj banani. kanda je žuta boja nova crvena!!!
  • jazz

    17.05.2011 08:34
    Kako je sve krenulo ...banke će davati kredite gradjanima da kupe markice za prevoz .
    Šala,šala ali zar GSP nema posebnu,jeftiniju, cenu goriva nego što je na pumpama. Bilo bi dobro znati kolika je ta cena nafte koju plaća GSP ?
  • 16.05.2011 19:58
    Pa da je NS veličine Bg-a vozio bi se isto toliko za 50 din. Ne shvatate da u Bg bus na liniji koja duža od neke u NS preveze takođe i više putnika pa samim time i cena ne mora da bude veća.
    Najveći krivac za poskupljenje karata su krvopije sa vlasti, a zatim poskupljenje goriva. Običan vozač i kontrolor neće imati nikakve koristi od ovoga. Naprotiv, može samo imati problema usled nezadovoljnih građana. A plata im može samo ići ka dole. Dok oni koji ovo traže oni će imati tu koristi, a to su naravno rukovodioci i oni iz gradske vlasti koji su postavili svoje pijune u upravu GSP-a.
  • Jovan

    16.05.2011 15:03
    Jeste, a koliko se vozis u Beogradu za tih 50 dinara, a koliko u NS? A sto ne spominjete cene markica u Beogradu, kad se vec poredite?
  • 16.05.2011 14:30
    treba da bude 100 dinara pa da brze stigmeno u evropu
  • vegan

    16.05.2011 14:06
    Cene rastu, plate padaju
    Malo pomalo i eto sada je vec normalno da niko nista ni ne pita vlast kada misli da se resi viskova u javnim preduzecima, cak se i stalno novi zaposljavaju, naravno, zna se kako se to radi. Ovu amorfnu masu neradnika i smutljivaca bez morala i karaktera neko mora da finansira, a ko ce drugi nego gradjani. Ovim putem partije finansiraju svoju glasacku masinu novcem poreskih obveznika. Po novosadskim javnim preduzecima i drzavnim institucijama vecina "zaposlenih" bukvalno nista ne radi, u kancelarijama cekaju da prodje radno vreme. Cak i pored svega toga, javna preduzeca proglasavaju minus u poslovanju, drzava se zaduzuje od MMF i kod banaka samo da bi ovo jato nezasitih skakavaca i dalje uzivala od tudjeg rada. Naravno, ovaj sistem se delimicno odrzava i zbog pokrica za ogromne plate upravljaca koji su uvek partijski kadar, ljudi koji cak cesto veze nemaju sa temom koju obradjuju javna preduzeca. Ovaj neverovatan sistem pokazuje licemerje kojemu je izlozeno ovo drustvo i njegovo potpuno moralno rasulo, pristanak na skok u provaliju. Dno se jos ne vidi. Zato su troskovi zivota tako narasli, i ima da rastu sve dok narodu ne skinu gace. Nema druge buducnosti dok cene rastu, a plate padaju. Sada su troskovi stanovanja u ravni zakupa stana. Kad je to bilo? Nikad i nigde na planeti Zemlji. Zamislite da su troskovi stana veci od kirije u Nemackoj, Svedskoj ili Americi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna