Novi Sad
06.06.2011.
07:02 > 06:55
Fudbalski klub Vojvodina biće izuzet iz privatizacije, odlučila je Skupština grada.  
  • @мире - @Mozak navijacki

    07.06.2011 14:30
    Moj info se zahvaljuje
    Probao sam samo da napisem dovoljno glup komentar. Poput tebe.

    PS Cestitke na fakultetskoj diplomi. Kada je to bilo?
  • balkan

    07.06.2011 01:25
    kan kan
    bata ili bato, to je licna stvar kako ce ga neko zvati, ali molim vas, razjasnite mi da li je on buturovic ili butorovic?
  • мире

    06.06.2011 23:22
    @Mozak navijacki
    Мој мозак навијачки има диплому факултета, чисто за твој инфо. И дал си некада чуо за сленг?
  • @Mire

    06.06.2011 18:37
    Mozak navijacki

    I ti u "павглу".
  • мире

    06.06.2011 17:59
    @FKV F89 NS
    Браво видиш како си павглу, и немаш појма. Ми навијамо само и искључиво за ФКНС, а навијаче близанаца смо одстранили са своје трибине (што треба да уради сваки градски клуб у Србији). И то се најбоље види кад играмо код куће колико нас има док је у БГ дерби исти дан...
    Него онај ваш покојни Лонац је за кога навијао 90% свог живота? Ево ја ћу ти рећи, за Партизан...
    Иронија убише га Гробари.
    Ми према вама Фирмашима немамо никакав однос нити мишљење пошто не играмо никад једни против других, тако да не знам кад си ти могао да чујеш да ми вичемо нешто против вас. Ви нам нисте ни на крај памети, нити нас занимате. Ви имате своју а ми своју причу...Као друго види се да си неки балавац кад ликујеш што нам је стадион у таквом стању. Ми смо мање битнији у целој тој причи, битији су клинци из школе фудбала који тренирају у лошим условима, а град не да динар, већ све даје оном дукљанину... Е то је поента. А и ваш клуб би имао користи од два или три суперлигаша из Новог Сада, ал ти то не схваташ јер не видиш даље од носа и од неких кулоарских прича које си чуо о Кориди...
  • Crveni Bozo

    06.06.2011 15:08
    lupate
    Vidim svasta se ovde komentarise ali sustinski niko nema pojma na cega se odnosi odluka. Klub moze biti privatizovan na razlicite nacine: Moze da bude akcionarsko drustvo gde bi onda svi mogli da kupuju akcije kluba i da delom budu njegovi vlasnici (slucaj Liverpula West hema i jos nekih klubova. Gde je na zalost jedan icovek ili njih dvojica uspeo da kupivecinski paket akcija i sad se u oba kluba prave sranja i ne zna se ko pije ko placa sto se odrazilo i na rezultate.Ili moze da bude vlasnistvo nekog poput Romana Abamovica kojibi preko njga prao novac od droge. Ono sto je dobro u ovoj odluci jeste da ne moze jedan covek da dodje sa keshom lupi ga na sto i bude vlasnik.Pa da onda napravi trzni centar od stadiona i ugasi klub, sto se recimo desilo Proleteru iz Zrenjanina. U tom smislu grad staje iza kluba . Brinuce se o stadionu i resice bar se nadam dilemu oko lokala na svernoj tribini.Nadam se da ce veci broj njih biti zatvoren i da ne bude vise onih dimnjaka na severu. Nece grad ulagati veliku kintu u klub naprosto zato sto grad nema novca a i nije vlasnik kluba on ga samo cuva od "privatizacije" da se ne bi ugasio voljom nekog tajkuna. To je recimo bio slucaj sa Dinamom iz ZAgreba jedno vreme mislim da jos uvek grad ima odreden paket akcija u tom klubu. A novac ce klub nabavljati kao i do sad prodajom igraca jer ne moze od karata zato sto malogradjani ne dolaze na stadion jer im smeta kisa, vetar, Bata Buturovic, golubovi, macke itd...
    I da razjasnimo Bato nije vlasnik kluba niti to moze biti s obzirom da ne zeli da ulozi kintu u klub.On je samo jean od clanova uprave i moze biti promenjen kao i svi ostali na skupstini kluba... A sto se tice fkpart. pardon FK NS nemam nista protiv da grad stane i iza njih i iza Slavije Proletera Kabela Indeksa ali tomi se cin dosta nerealno jer za to bi zaista trebalo puno novca . koliko znam Vojvodina je htela da pomogne fKNS ali su oni to odbili iz politickih i ideoloskih razloga!
  • @Мире

    06.06.2011 14:59
    FKV F89 NS
    @Мире
    Tako i treba da izgleda, jer kada budete prestali da volite czv i par(a nosite ime grada) i da mrzite FK Vojvodinu, da izigravate velike Srbe i vicete Firmi madjari...mozda nesto i bude od vas
  • vegan

    06.06.2011 14:20
    Foliranti
    Gde ste u EU videli da je grad vlasnik fudbalskog kluba? AKo nije privatan, onda gde ide novac od prodaje igraca? U gradski penzioni fond?
  • MARE

    06.06.2011 13:57
    KLUB JE VEĆ BATIN, ZA 0 EVRA
    IZUZET IZ PRIVATIZACIJE??? Pa vec ga je privatizovao BATA KAN KAN ZA NULA (0) EVRA!!! :) samo što će sada grad, iz budžeta, od naših para da finansira klub za koji ne navija ni petina novosadjana, a još manje Vojvođana, dok će pare od milionskih transfera igrača da uzima samo Bato Kan Kan, Dule Dalton i ostali "investitori" iz FK Nikšića Sjevernog!!! ZAŠTO DA PUNIMO DŽEPOVE JOŠ I KONTRAVERZNIM BIZNISMENIMA?!! ZBOG TOGA DA BI u upravi kluba i u loži pored BATA sedeli Aleksandar Sadam Jovanović (do sledećih izbora), Cvetko Riđošić, Caki Kravić i njuške iz pokrajine...I ŠTO NE OBUSTAVE LIGAŠI PRIVATIZACIJU VODOVODA? ZAR NIJE VODA PRIORITETNIJA OD FUDBALA????!!!!! SRAMOTA!!!
  • мире

    06.06.2011 13:49
    Ево за град да мало види стање спортских објеката у НС... Ово је један од "очуванијих" стадиона у граду...
    http://naprednovisad.blogspot.com/p/blog-page_06.html
  • 06.06.2011 13:04
    "Vojvodina je klub od posebnog značaja za grad i pokrajinu i zbog toga se neće naći na dobošu."

    A VODOVOD NIJE ZNAČAJAN ZA GRAD?!?!

    Sram vas bilo!

  • kun aguero

    06.06.2011 12:59
    SAMO VOSA!!!
    Alo pametnjakovici manite se vi privatizacije, politike, kan kana, afera, ovoga onoga, nego DODJITE vi lepo na stadion!!! Za sve prave navijace FKV je svetinja a ona predstavlja grad i pokrajnu! Manite se prica nego pravac Karadjordje ako ste Novosadjani!
    Vojvodina jedna jedina!!!
  • Zorz

    06.06.2011 11:20
    I treba kankan da vodi i uzme klub i ns i sve sto može,gradonačelnik,presednik bas sve....zašto?zato sto ste dozvolili vi ns da vas jedan kan kan isprepada na priču i foliranje već 30 godina,svaka čast NATO tako i treba ....pojasu ih još vise i jače...hahahhah
  • РФКНС

    06.06.2011 11:16
    А када ће град мало да стане иза ФК Нови Сад? Клуб са именом града који постоји 90 година игра на очајном стадиону у који није улагано 30 година а у власништву је града. Школа фудбала је једна од већих у Војводини, а деца тренирају у очајним условима.Новом Саду требају бар два јака клуба. Доста је пола супер лиге било из Београда!
    Такође има ту још доста мањих клубова по граду чији се терени буквално распадају. Средите те терене да нам деца не лутају по улицама већ да се баве спортом.
    Немам ништа против ФКВ и поздрављам одлуку града да стане иза клуба, ал могли би да се сете и других клубова, поготово клуба чији је град власник и који носи име града...
  • LimanacNS

    06.06.2011 10:07
    Napred Voša!
    Kako može da, posle eventualne privatizacije, na mestu stadiona nikne šoping centar? Zar stadion nije gradski i u nadležnosti Poslovnog prostora, od skoro? Izgleda da je, nakon Kostića, još neko zagrejan za ovu ideju. Što se tiče privatizacije, lično nemam ništa protiv toga, jer su se naši političari dokazali. Potpuno su nesposobni za vođenje države, pokrajne, grada. Nadam se da će me oni sami svojim delima demantovati.
  • oktobar 88

    06.06.2011 09:42
    @vosa
    Da li to znaci da ponovo uvodite partijske drugove na direktorska mesta?
    Da li ponovo vracate Ridjosica?
  • m53

    06.06.2011 09:38
    @glasac-od kojih para
    "VOSA" je sada privatno "komitno" drustvo, sa vlasnikom ButUrovicem.
    Jos kad se ustolici kao "gradonacelnik", bice mu siroko polje.
    -Zasluzio je,citavi delovi grada su pod njegovom upravom , cak gruntovno 1/1.
    VOSA pre svega.
  • Goran

    06.06.2011 09:17
    Tako je! Ajmo Novosadjani, ajmo da uzmemo titulu, dosta je bilo Zvezde i Partizana!
  • GLASAČ

    06.06.2011 08:46
    Od kojih para
    Zanima me samo kako će Grad da finansira budžet ovog kluba, pa više će koštati fudbalski klub nego kompletna subvencija za Radosno detinjstvo. I sada neka mi neko kaže da ovi na vlasti znaju šta rade, toliko prečih stvari ima za razvoj ovog grada a oni baš izabrali fudbal. Pa ovo je ponovo samo kupovanje političkih poena
  • Andro

    06.06.2011 08:31
    Još jedna greška!
    Primeri privatnih klubova: Real, Arsenal, Milan, Čelsi...
    Samo što je, kao i sve drugo, i "privatizacija" kod nas nakaradna...
  • Gillan

    06.06.2011 08:09
    Da, pretvorice se u novo Javno preduzece i zvace se Karadjordje Kan Kan :D
  • Ako FK "Vojvodina"

    06.06.2011 07:48
    ne moze biti privatizovana
    Kako to da njom vec danas gazduje Bata Kan Kan? Ako je to sve tako - zasto onda Novosadjani nemaju vise reci u vodjenju njihovog kluba? I ne samo Novosadjani - svi navijaci iz Vojvodine?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna