Novi Sad
11.06.2011.
16:30 > 05:29
NUNS (Nezavisno udruženje novinara Srbije) i NDNV (Nezavisno društvo novinara Vojvodine) ocenjuju skandaloznim nedavno pojavljivanje novinarke Milijane Baletić u ulozi autorke i scenaristkinje emisije "Portret Nikole Kusovca - glancanje mitova" na Radioteleviziji Vojvodine.
  • @Gillan

    14.06.2011 21:40
    Lepo si biljke opisao. Kao da si, daleko bilo, nekakvo gove*e.
  • 14.06.2011 20:25
    A bas je lepa!
  • Vlada

    14.06.2011 12:05
    Uvek ova rasprava ode u neke visine, kao da razgovaramo o pravoj novinarki. Žena je uvreda za mozak, oči i uši.
  • Sabahudin

    14.06.2011 10:53
    Oooo, lakse
    Nije Milijana uvreda za zrtve vec uvreda za one koji od zrtava zive i od toga su napravili biznis. U tom grmu lezi zlocin.
  • Gillan

    13.06.2011 21:56
    Ne mogu da verujem da postoje ovakvi kao Sremac, Alimpije, Laci i Anonimus....
    Biljke koje nemaju cime da misle. Kod njih nije ni bilo sta da se ispira. Prosto im rekli i oni veruju u budalastine.
    Nisu dostojni ni da covek raspravlja s njima.
    Biljke, ukucajte ime vase miljenice na Youtube, pa ako i onda ostanete pri svome, svaka vam cast i daleko vam lepa kuca.
  • Laci

    13.06.2011 20:02
    linc kao uteha
    Posle Avganistana, Iraka, Tunisa, Egipta,..., Libije, kriviti Milijanu za rat moze samo [upisati u skladu sa inteligencijom kojom raspolazete]. U svim ovim ratovima ima samo jedna konstanta.
  • Alimpije

    13.06.2011 15:52
    Vojvođanin
    NATO je kriv za rat, kao raznorazne njima vazalne NVO ili političari (koji su podržavali bombardovanje sopstvene države) poput Zorana Đinđića, Nenada Čanka, Čedomira Jovanovića, Žarka Koraća, ...itd.
  • Sremac

    13.06.2011 15:25
    NIJE MILIJANA KRIVA ZA RAT
    NE DAJ SE MILIJANA ! Pa nećete reći gospodo protestanti reći da je Milijana kriva za rat i stradanja nevinih žrtav.OSVETNICI I PROFITERI USTAŠKO-BALIJSKO-PARTIZANSKE VOJSKE su počinili zločine.Dali je vlast mogla da zabrani emitovanje tih priloga?JESTE!Ko je tada bio ministar?Kome su godile takve vesti-SVIMA,pa i onima koji sada izigravaju mirovnjake.Jedan od političara koji se hvali kako je prisilno mobilisan,je bežao od pozivara kao KUKAVICA i mnogi sadašnji biznismeni koji su pobegli iz zemlje i radili po inostranstvu dok su druga deca i rezervisti ginuli.Nažalost to je današnja Srbija i Novi Sad koji podiže spomenik UZEIRU,a svojoj deci novosadskoj nevino pobijenoj u Sloveniji ni pomen.NE DAJ SE MILIJANA !
  • 1

    13.06.2011 09:50
    @Anonimus
    Mislim da odredjeni % zna sta je demokratija i kada je zeleo demokratiju u svojoj drzavi, nije ni na pamet im palo ovaj oblik"demokratije"

    Demokratija ne podrazumeva maltretiranje drugih sugradjanja koji nisu po volji pojedincu ili organizacijama,ili pojedinim politickim strankama..
    Demokratija nije da se KRADE, UBIJA,NE RADI, a pri tom da policija i celokupni drzavni sistem takve pojava stiti na sve moguce nacine pod formom TO JE DEMOKRATIJA

    Demokratija je sloboda govora, ali ne vredjanje
    Demokratija je sloboda trziste rada, a ne polufeudalni sistem

    Demokratija je da svako spram sebe, tj svoje strucne spreme, svoga znanja i iskustva moze da pronadje sebi posao

    Demokratija je kada DRZAVA u potpunosti vodi racuna socijalno ugrozenim osobama kao i za osobe nesposobne za rad,

    Demokratija je...mnogo toga dobroga za obicne gradjane
  • 13.06.2011 03:54
    alo! galamdžije, imate "demokratiju" od 2000-te,sada je 2011-sta,šte ste popravili? još je gore nego u vreme koje kunete. Pokrali ste šta se može prodali ste šta se moglo i poklonili ostatak,sada bi da pakujete kofere i odete u "razvijeni svet" ali vam fali još malo kinte,pa ste ostali ovde da nas smarate i prosipate iz šupljeg u prazno.
  • Jazz

    12.06.2011 20:47
    Odgovor za Ivanu...
    E Ivana, Ivana....
    da mi je tvoj mozak na dan-dva pa da se malo odmorim...

  • Piplfoks

    12.06.2011 19:57
    Nažalost, naše sudstvo, a i samo društvo, odavno je tako ustrojeno da štiti, pa čak i pruža sav potreban prostor za delovanje raznim zaošinutim sociopatama, čuvarima nebeske Srbije, čiste krvi, patriotskog plamena i svih drugih baljezgarija koje im pomažu da izventiliraju svoje bolesne fantazije i manije veličine na štetu drugih. Ovi bolesni umovi imaju dijapazon od 'nacionalnih veličina', 'heroja' i sličnih, pa do onih iz samog mulja, kao što je ova individua. Nažalost, ti sa dna čine skoro podjednako štete kao i oni na vrhu, jer svoju bezvrednost nadoknađuju gnusnošću i ljigavošću, a mnogo češće se izvuku - jer svakom sledećem režimu je potrebna osoba spremna na svaku gadariju.
  • Goxy

    12.06.2011 18:43
    Nije nego...
    Niko nije kriv dok se ne dokaže suprotno NA SUDU!!!
    Milijana Baletić je oličenje poštenja i profesionalnog novinarstva, a to što neke istina boli, nije njen problem.
    Takvo ponašanje pojedinaca je patologija ovog tzv. "demokratskog društva", koje bi da izvrši lustraciju nad neistomišljenicima.
    To je sramota, kao što je sramota što je NATO neselektivno bombardovao Srbiju, pa još i suprotno povelji UN, ali to NVO i udruženja novinara koja se ovde spominju nisu osuđivala, što govori o njima samim.
    U Americi se za takvo nepatriotsko ponašanje dobija i smrtna kazna.
    Neki bi da uguše svaki pomen srpstva i Srbije, pa bi se dodvoravali i Đavolu samo da malo popljuju nešto što ima nacionalni prizvuk, tj. sve ono što bi pomoglo ovoj državi.
    Gde je sada Srbija pod ovom Vladom?
    Bar 50% imamo manje plate, dok svuda u regionu rastu uprkos svetskoj ekonomskoj krizi?
    Požutećemo svi od ove bolesti zvane "demokratija"!
  • 12.06.2011 13:35
    Milijana je super novinar, a vi što vam se ne sviđa-ne gledajte njene emisije, demokratski glasajte daljinskim upravljačima.
  • Scotch Bonnet

    12.06.2011 12:21
    Fasizam
    Draga Ivana, gde si bila 90-ih? Sudeci po tvom komentaru dosao sam do zakljucka da ti ne znas pravu definiciju reci "Fasizam". No, nije ti ni zameriti, mnoge patriJoCke politikantske partije i razne organizacije za zastitu SrBstva su podjednako neobavesteni kao i ti. Kad jednom budes progledala videces da stojimo u g*****a upravo zbog spodoba poput doticne gospodje Baletic i ostalih mentalnih trovaca koji su sprovodili mentalnu higijenu poremecenosti u ima Srbije i SrBstva. Doticna Baletic i njoj slicni su verne sluge Milosevicevog rezima koji je nekolicini pod plastom kvazi patriotizma doneo nevidjeno bogactvo. Tri prsta, sajkaca, kokarda, krvavi ratovi, kamioni puni ukradene robe sa ratista, genocid, etnicko ciscenje, lazi i dezinformacije, patriotizam zacinjen nacional fasizmom, s verom u boga ..... Sve to stoji u njenom CV-u.
  • berolina

    12.06.2011 11:41
    veciti cuvari rezima
    ...to je ta fajta sto uvek cuva rezime: od Cesara do P.Mrkonjica, Karadjordjevica i voljenog sina svih naroda i narodnosti, pa sve do onih bolesnika u Den Haagu...cuvaju i NE MISLE, koga-kada-zasto cuvaju!

    zloupotreba svog poziva u ratno-huskacke price, govor mrznje (youtube) zabelezen i JOS UVEK dostupan svakom citaocu/slusaocu; ZAR su to kvaliteti danasnjeg novinarstva u Srbiji!?!

    cega se pametan stidi, time se M.B.ponosi!

    jedno misli - drugo radi - a, trece govori!
  • Gillan

    12.06.2011 09:44
    @Ivana
    Ili nemas pojma o cemu pricas ili ti zmajevi lete po kuhinji.
    Da nije takvih lakih za manipulisanje kao sto si ti, ne bi bilo ni Milijane.
  • 12.06.2011 07:46
    1
    Nesto sumljam u dobronamerno postavljanje doticne osobe na RTV,
    Vojvodina je mirna, a vlast ne trpi radan i miran narod, i ne trpi narod koji nece da bude rob ove vlasti

    i eto pogodne osobe koja ce poceti siriti "patriotizam" medju ljudima koji su prije 20-ak godina pridosli
    prosto se jezim njihovog "patriotizma" i njihovim "patriotskim" vodjama i takvim TV stanicama
  • Spiridon

    12.06.2011 07:24
    Ako je stan bedna koska, onda se slazemo. To su svi vec zaboravili!
  • veli

    12.06.2011 01:14
    90-te
    sta li ovo znaci ? samo nam je jos i ova trebala , pa imamo i bez nje problema preko glave ali kad niko nije odgovarao za pisanje i zlo iz predhodnog perioda bilo je i za ocekivati da se i ovo zlo ponovo javi , mozda bude i direktor televizije
  • Ivana

    11.06.2011 22:31
    No pasarán!
    Uz tebe smo Milijana!!!
    Iskompleksirane naci-demokrate bi da proganjaju političke istomišljenike, da osuđuju bez suda i biraju kadrove po njihovim retrogradnim kriterijumima.
    Dosta nam je fašizma i fašističkih ideja u Srbiji, a pogotovo ovde u Novom Sadu.
    NUNS i NDNV seju mržnju i ponašaju se kao birokrate u diktatorskim režimima.
    Tako je bilo i u vreme Adolfa Hitlera, Josifa Viserionoviča - Staljina i Josipa Broza - Tita!
    Šta će nam takvi ljudi i takvo nedemokratsko ponašanje.
  • TraLala

    11.06.2011 21:02
    Бјеж!
    Na novosadskoj Televiziji, Radiju i u Dnevniku dogodio se devedesetih godina ''pomor'' najkvalitetnijih kadrova, koji su bukvalno izbačeni na ulicu. Milijana je bila jedan od vodećih ''egzorcista'' - uz Jovana Lukića, Milorada Crnjanina, Milana Todorova, Dušana Radevića, Dušanku Radmilović... (Svrbi me desni kažiprst da na taj crni spisak dokucam još pet puta toliko poganih imena, ali se pribojavam da li će hartija hteti da ih primi.)Ako ima volje da se Milijani pokaže put ka izlazu iz RTV, dovoljno je dati joj radni zadatak da napravi emisiju sa Mihalom Ramačom, Miletom Isakovim, Dušanom Mihalekom, Perom Popovićem i mnogim drugim novinarsko-uredničkim žrtvama režima kome je, za bednu kosku, odano služila. Ako u njoj proradi makar kvantna čestica savesti, sama će napisati otkaz.
  • Lusi NS

    11.06.2011 20:48
    @Novi Sad,sad:u tome i jeste problem što nije osuđena zbog širenja mržnje i ratnohučkaškog govora.Moralna nula,šta Vi u njoj vidite pozitivno?????
  • novi sad,sad

    11.06.2011 20:25
    @milijana
    U svakom slucaju ova gospodja je pozitivnija od polovine nasih politicara,na celu sa nesom cankom.
    Nije osudjena,ima pravo na rad,sta jos treba?
  • Jazz

    11.06.2011 19:48
    Bruka za RTV !!!!!!
  • radijski mikrofon

    11.06.2011 19:03
    ajmo kompleksasi, neafirmisani i umusljene nezavisne velicine, ospite paljbu, SAD!!!
  • MIA

    11.06.2011 18:55
    RTS i RTV
    niti gledam niti cu da placam. Pre bi u zatvor, mozda bi i pobegla iz njega!!!! Ko je na celu RTS sto da nije u RTV i doticna.

  • lidija

    11.06.2011 18:17
    anonimusu
    ajd da ti nas pustiš na miru a ta žena da nestane zgubidanu jedan

  • lidija

    11.06.2011 18:15
    sklonite je
    Da li će jednom nekad neko da skloni ovu ženu sa medija ne mogu više da je gledam 20 godina malo li je ?Ili se samo neko igra sa nama...???
  • NOVOSAĐANIN

    11.06.2011 17:10
    DA BI BILI SVI NA BROJU FALI SAMO:
    M I L A Š T U L A Gedina PERJANICA.
  • mile

    11.06.2011 17:06
    Milijana
    B 92 negledam više.Od danas ne gledam ni RTV.
  • berolina

    11.06.2011 17:05
    Vojvodina moja domovina


    ...dokle ce ratni profiteri da haraju Vojvodinom?
    danas mi treba prevodilac i vodic, kad dodjem u Novi Sad...
  • 11.06.2011 16:47
    aj zgubidani jedni pustite zenu na miru, nameracite se na nekog jaceg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna