Autor: 021.rs

Novi Sad
17.02.2021.
14:28 > 13:10
Kod spomen ploče u Zmaj Jovinoj 8 obeleženo je 13 godina od pogibije osmoro mladih u požaru u kafeu "Laundž".
  • Voltron

    18.02.2021 09:01
    da li je IKO IKADA od tzv "inspektora" odgovarao za silne pozare u gradu?
  • Kacanka

    18.02.2021 08:42
    Za gospodina sto me naziva pametnom Kacankom, covek sa 20 godina, nije dete, alkoholisao se i pravio nered, pa je zamoljen da napusti lokal a onda iz besa i osvete krenuo da zapali isti.Kako bi Vi reagovali da je kojim slycajem ne daj boze, izgorelo i smrtno stradalo Vase dete ili jos gore dva deteta? Nisam sigurna da bi ga ovako branili.
  • @Kacanka

    18.02.2021 08:03
    A za šta, prepametna kaćanko? Za momenat mladalačke pijane gluposti? Odslužio je mnogo više nego što je trebalo, bukvalno je podmetnut na panj da se ne bi kaznili oni koji su stvarno odgovorni, a glupa rulja je nasela i nije pitala dodatna pitanja . Obojici klinaca je život potpuno upropašćen, uz sopstvenu grižu savesti. Jel stvarno misliš da je momak imao nameru da zapali i ubije svoje prijatelje i poznanike? Misliš da je sedeo pa smislio da ako kresne parče krpe u lokalu da je to takav materijal koji će da zapali celu kuću, a da sprat nema požarne izlaze, pa će lepo svi izgoreti jer mu je to namera? To se bukvalno moglo zapaliti slučajnom varnicom kad je neko palio cigaretu. Njegova krivica je u tome minimalna, skoro slučajna. Jedina krivica je delom vlasnika lokala koji nisu razmišljali kad su opremali lokal, a to im je posao (ali i oni su dobili kaznu), a najveća krivica je na gomili inspektora čiji je jedini posao u životu da pregledaju objekte i zatvaraju na najmanju nepravilnost, a ovakav propust je za ozbiljnu robiju. A tu apsolutno niko nije kažnjen.
  • B

    17.02.2021 22:29
    B
    Bice toga jos nazalost,kakvi su objekti po centru,nebi me cudilo da se neka kuca od starosti srusi,nekom na glavu.
  • Kacanka

    17.02.2021 18:57
    Tuga do neba, trebalo ga je dozivotno zatvoriti a ne pustiti da se vrati svojoj majci. A oni jadni roditelji nikad vise svoju decu videti nece. Pitam se da li sada spavajy mirno oni koji su odgovorni za ovaj najstrasniji zlocin???
  • Milenko M.

    17.02.2021 18:12
    0
    Da li je iko od nadležnih organa ikada odgovarao za izdavanje dozvole ili su samo oba istopolna vlasnika završila na robiji?
  • persida

    17.02.2021 18:05
    tuga
    nedaj Boze da se ovo vise nikada i nikome desi. BOZE , cuvaj svu decu ovoga sveta .
  • Ozlojedjen

    17.02.2021 17:23
    "Iako je lokal bio bez dozvola i imao niz bezbednosnih propusta, nijedan državni organ zadužen za nadzor nije odgovarao zbog ovog požara."


    Iskreno zalim sto nemamo kinesko sudstvo.
  • VladaN

    17.02.2021 16:51
    Da li se..
    ... išta promenilo do danas??? Ništa.
  • Ivana

    17.02.2021 15:41
    Jao tuge
    Malo malo pa se setim, skoro uvek kada tuda prodjem pogledam spomen plocu... Tuga do neba :(((( Da se nikad vise ne ponovi, ni Laundz ni Kontrast, u Novom Sadu, nigde :(((( Nadlezne inspekcije da redovno kontrolisu lokale, a ako se primeti neki sumljivi lokal, obavezno da se prijavi svim zivim inspekcijama ili/i javno kritikuje na Guglu, Fejsu...Tako sam ja za jedan restoran u inostranstvu gde sad zivim, gde je sve dekorisano starim novinama, a okolo svece ... Nadam se da su ljudi citali. Ne bojte se da pisete negativne recenzije kad je ocigledno da ste u pravu, pogotovo u ovakvim slucajevima... :(((

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna