Novi Sad
24.06.2011.
17:55 > 17:38
Zuzana Filko iz Kisača, koja je tužla nekadašnjeg predsednika mesne zajednice tog mesta Pavela Funćika jer je je pretukao na ulici, moraće da plati 100.000 dinara sudu zbog nesavesnog zastupanja njene advokatkinje Divne Popović.
  • Mile

    08.12.2022 18:05
    Slučaj Advokat Divna
    Poznajem dotičnu advokaticu,znam da je odgovorna i humana pravnica. Ovo me iznenađuje, ne mogu da verujem da je sve tako kako je neko objavio. Pogotovo. što je
    bila zamenik javnog tužioca pre advokature. Kasnije je uspešno zastupala mnogo klijenata i svi imaju samo reči hvale na njen rad.
    Okolnosti koje su dovele do epiloga (ako ga je u opšte bilo) sigurno nisu baš takve kako ga opisuju u napadu.
  • vesna

    26.06.2011 09:56
    koga briga
    S bzirom da ne živimo u pravnoj zemlji u kojoj se poštruju zakoni, nije ni čudo šta se dogovilo Zuzani. Postavljam pitanje Advokatskoj komoeri, ako je već novčano kaznila svog advokata za nemar, onda treba da ga i izbaci iz advokatske komore ili izda zabranu rada na godinu dana, pa joj tako više neće psti napamet da nešto uradi .
    Zašto bi sada Zuazana plaćala ceh zbog nesavesnog i neodgovornog rada i ponašanja pomenute advokatkinje.
    Zar ne postoji i tome lek ?
  • Dragan S.

    24.06.2011 19:25
    Truli smo skroz!!!
    Kad pročitam nešto slično, prosto poludim! Jedno je sigurno, kad-tad će doći dan (ne znam kad al' znam da hoće) kada će dripci poput bahatog Funćika, zajedno sa onima sličnim njima, platiti za svaki svoj greh. Kad ovo kažem, mislim na ljudsku kaznu, od ljudske ruke, ne onu od Boga, ta mu je sigurna, ali ne bih voleo da ode pred Boga netaknut, tu bitakngu bi trebalo dobro prevaspitati, zajedno sa advokaticom!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna