Novi Sad
25.06.2011.
09:13
Dodelom nagrada Ibis i projekcijom filma Majka Lija "Još jedna godina" završava se festival Sinema siti.
  • @Ilija

    27.06.2011 09:34
    Biće da si u pravu...Samo kad ima nešto za pljucnuti, javimo se u velikom broju...Ovom narodu to nekeko dođe "slatko", verovatno i jedini način da se malko istrese, usled svih zbivanja i nevesele situacije u kojoj živimo...Volela bih da se poneko "prevari" i kaže i koju lepu reč, kada za to ima razloga...nije to tako teško, a sigurna sam da posle lepih reči ostaje bolji ukus u ustima!
  • ilija

    26.06.2011 20:47
    @sosa
    Zato što tu nema šta da se pljuje. A da bi komentarisao filmove, treba mrdnuti dupetom od tastature i prošetati do grada, odgledati nešto. Pretpostavljam da ovdašnji komentatori to ne rade, nego sede i smišljaju dosetke na nove vesti.

    BTW, Medianeras ubedljivo najbolji film, a selekcija 360 stepeni neuporedivo bolja od glavne.
  • sosa

    25.06.2011 11:10
    Primetila sam da skoro niko ne komentariše vesti vezane za Cinema City...Pitam se zbog čega je tako?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna