Novi Sad
28.07.2011.
12:03 > 13:45
U preduzeću "Motins" uskoro će ponovo biti pokrenuta proizvodnja, a radnici vraćeni na posao.
  • Jo

    29.07.2011 06:24
    Direktor
    Nekom paketi a neko na njihov račun deli platurdže u sindikatu i letuje,putuje i deli demagogiju okolo.Tito davno umro samo vam niko nije javio.Nema samoupravljanja.lako je izabrati direktora koji će uz zaledjinu pokrajine da izvlači firmu iz bule.I niko ne reče da li je samo bivše rukovodstvo krivo ili poslići za " litru rubinštajna " koji su radjeni masovno u metalskom kompleksu,koliko je od tih 46 mil. struje potrošeno na privatluk na razne komplete za klanje svinja i ostale posliće koji su se radili privatno.tad niko nije pitao ko plaća struju da se to uradi
  • Jo

    29.07.2011 06:16
    Briga
    Nije mi jasno zašto se vlada Vojvodine upetljava po milioniti put u spašavanje titovih metalskih giganata.To su radili u Drapšinu sad i ovde.Pre će biti da se sad vidi pravi razlog preuzimanja bivše metals banke sa njihove strane.Da ne bi procureli podaci kako se arčilo i trošilo na sve strane a sve uz pomoć pokrajinskih čelnika.Neko će pitati što nisu Pobedu spasli.Pa nije imala veze sa metals bankom verovatno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna