Novi Sad
01.08.2011.
11:49 > 08:18
Osamnaest štrajkača u Dnevnikovoj štampariji dobilo je otkaze, kazala je članica Štrajkačkog odbora Biljana Simunić, a tu informaciju potvrdilo je i rukovodstvo holdinga Dnevnik.
  • 02.08.2011 09:16
    lopovi
    ni ja od danas ne kupujem dnevnik dok se radnici ne vrate na posao,a onaj steva tomin ko njega plati i čijim parama ode u banju a radnici dobiše otkaze,ko je tu koga potplatio,predsednik sindikata steva tomin umesto da bude uz radnike on odma pobeže u banju,nadam se da će mu u buduće i biti potrebna ali o njegovom trošku
  • vlada

    02.08.2011 07:52
    oko za oko
    opet ja,nisu dobili 11 plata!!halo!!u kojoj to civilizovanoj državi na svetu radnik ne dobije 11 zarada?ako im se ne uplate zarade oni će tužiti poslodavca,spor će dobiti,a naplatiće se tako što će skidati sprat po sprat dnevnika tako da ni vama što ostajete nije ružičasta perspektiva.uostalom srbija je puna takvih primera,zastava kamioni,jumko,kablovi jagodina...
  • NN

    02.08.2011 07:05
    Licemerje
    Nezakonito su strajkovali, pa su dobili otkaze, a to sto nisu dobili plate i sto ima nisu uplacivani doprinosi je ne samo nezakonito, vec i protivustavno, ali za to niko ne odgovara. Samo se slegne ramenima i kaze da se nema sredstava...Kakvo licemerje
  • 01.08.2011 22:22
    lopovi
  • asa

    01.08.2011 20:33
    @Vlada
    Ne lupaj gluposti, kada ne znas sta se desava u pozadini strajka. Deo strajkaca je korumpiran od strane Dusana Vlaovica iz DVP-a kome izmice tlo pod nogama pa se ocajnicki hvata za slamku i na mala vrata pokusava da gurne Dnevnik u stecaji ne bi li eskivirao izmirenje obaveza koje ima prema Holdingu. A strajkaci su zaboravili, verovatno slucajno, da nevedu razlog zasto sindikat ne stoji iza njihovog strajka i zasto samo za sebe traze isplate 5 plata na ustrb preostalih zaposlenih po principu "njih ko j..e" ...
  • vlada

    01.08.2011 14:18
    oko za oko
    Ček,ček,nemaju podršku sindikata a nisu dobili 11 zarada?pa za šta taj sindikat služi?more spiskove tih sindikalaca na videlo,izlepite ceo novi sad sa njihovim slikama,da ljudi mogu da ih pljuju kada ih sretnu.
  • Mamika

    01.08.2011 13:36
    ???
    E pa da smo neki LJUDI,kao sto nismo, mi novosadjani bi trebali da bojkotujemo DNENIK,dokle god robovlasnik ne vrati robove na posao i dok im ne isplati ono sto su zaradili!!! Ovo je samo pokusaj legalizacije robovlasnistva,jer sta je taj radnik,koji radi 11.meseci bez plate,a kada je trazi,dobije otkaz???To je ROB,a gazda ako nema para za radnike,neka sam radi ili neka se ne bavi privatnim biznisom!!!ja od danas ne kupujem dnevnik!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna