Novi Sad
16.08.2011.
07:10 > 09:59
Gradonačelnik Igor Pavličić kaže da do sad nije čuo nijednu reč kritike na račun slanja pisama u kojima se Novosađanima pohvalio rezultatima dosadašnjeg rada gradske vlasti.

Komentari 102

  • novosadjan

    20.08.2011 22:20
    zao mi da habam tastaturu na toliko toga uradjenog za novi sad
  • Gordana

    20.08.2011 17:51
    Obican svet?
    Da li ste imali problem i uspeli da dodjete do gradonacelnika? Evo, treca godina, uporna sam i dalje, ali on je uporniji...ne da se!
  • super

    19.08.2011 09:03
    photo
    fotografija je bas prigodna, gradska kuca tone, vec se ukrivila...ali igor bi jos da upravlja, valjda misli i pod vodom su i dalje svi za njega
  • ja neobican

    19.08.2011 08:45
    vi obicni
    Tastincina i sujetcina na kubik, zamisli ti njega kako on sebe svrstava u neobicne ( ja gradonacelnik, gde ste sad svi koji ste me ismijavali citav zivot, ja prvi, vazan, najveci, bitan, kljucan)a ova boranija sto ga u njegovoj prudenciji i uzvisenosti povlaci za rukav jesu obicni ( nevazni, gomila, tupani, masa..ma stoka) koji eto on primecuje nemaju nikakvih problema, primedbi, pa ni dilema da je on najbolji i da se bez njega ne moze...Ako imaju toplomer u gradskoj kuci ja bi krenuo od toga, i ako imaju nekakvi sistematski pregledi - nedajte mu da izostane
  • Riba

    19.08.2011 08:42
    Ja nisam dobila pismo
    Jel to zato sto ne zivim u centru Novog Sada?
    Osecam se diskriminisanom
  • sve znam sve mogu

    19.08.2011 08:11
    nisam do sada pokazao ali hocu jos
    ne znam dali je sistem zavere ili smo spontano glupi i propali od sebe samih.. Razni pinkovi, "demokratija", duznicka ropstva zaduzivanja,drzava bez privrede, sistem koji propagira nemoralnost i nenormalnost...zapravo u logicnom sledu tih pojava i desavanja uklapa se lik i delo ovog ,niko cuo i vidio ranije, gradonacelnika koji deluje jako jako zbunjeno, nesigurno, kao neko ko se krvavo bori sa vlastitim kompleksima licnih nedovoljnosti...i u toj borbi izdrzao citav mandat...terapiski gledano - dobro bi mu dosao i drugi mandat ali mu na kraju na zalost nebi pomogao jer visi u vazduhu strasan put od velikih kabineta do tesnih celija koji moze sav licni napor da unisti kao sto je grad vec unisten u svakom slucaju njegovim cinjenjima i ne cinjenjima...Voli covek da bude nesto na sta je ne naviknut - bitan.E tastino ko nam te dade
  • dada

    19.08.2011 08:09
    Pod punom materijalnom i moralnom odgovornošću izjavljujem da nisam imao nameru da vređam telad. Ovo je napisano samo radi ilustracije iskustvenih saznanja, odnosno, vremenom sakupljenih znanja što važi za ljude koji su bili, videli i vratili se. Koji su stali i opstali. Koji su se na vatri pekli i znojem kalili. Iza kojih ne stoje partijske vođe (svaki svoga potrčka gura!) niti tatice & mamice im njihove.
  • @Dada - Telad?

    19.08.2011 06:24
    Molim malo opreza
    Telad su divne zivotinjice, Dado. Molim Vas da ove, ma sta da su, ne poredite sa teladima. To pre mogu biti neustrojeni bikovi.
    A sada malo o temi.
    Ti vlasnici zele da sacuvaju te svoje firme. Ovi zele da ih rasture. Po zadatku, svesno ili nesvesno sasvim je svejedno.
    Tek tada, kada je probao sve i došao do vrha, zna kako sve funkcioniše tada ih tate postavljaju da rukovode.
    Kod nas kad je sve probao i saznao kako sve funkcionise kod ovakvih postaje tehnoloski visak!!!? I to zanju i Pavlicic i Tadic i Dacic i ... I nista.
    I sada traze novi mandat!!!
  • dada

    18.08.2011 21:44
    Telad?
    Svi znamo kako to funkcioniše i slušali smo te priče. Nijedan svetski poznati vlasnik neke fabrike nije tu svoju fabriku dao juče diplomiranom sinu. Klinac je morao da krene od dna. Dugo i mučno napreduje stepenicu po stepenicu. Tak tada, kada je probao sve i došao do vrha, zna kako sve funkcioniše. Zna relacije. Normalno je da onda zna posao.
    Rusi su nekada imali odredbu da se doktorom nauka mogao imenovati samo neko ko (pored ostalih uslova!) ima navršenih 50 godina. Smatrali su da tada ima dovoljno iskustva. Usput, naš nekada najmlađi doktor nauka, sedi sada u Hagu i stiče propušteno iskustvo.
    Ovako, da li bi Pavličić nekog takvog postavio za šefa svoje advokatske kancelarije? Pa sigurno ne. Toliko blentav nije. Zašto nama radi nešto što sebi lično ne bi? Zar nas toliko mrzi naš gradonačelnik i partija mu njegova?
  • sosa

    18.08.2011 20:25
    @Svemirski brod - test pitanje
    Odlična opaska, moram priznati, svaka čast! Generalno, Demokratska stranka iz samo njoj znanih razloga (a prosto ne mogu da poverujem da je u pitanju puko dodvoravanje mladim ljudima) na veoma važna mesta, pozicije i funkcije postavlja ljude bez iskustva, da kažem slobodno i bez nekog znanja (znanje stečeno na fakultetu, pa makar bio i doktor nauka je tek tiket-ulaznica, nije dovoljan već potreban uslov). Hrabre ih time što im nude "svemirski brod" na upravljanje, pa i oni sami poveruju da su kadri...Ali, na veliku našu nesreču nisu, ili bar nisu dovoljno. Tako je Pavličić ničim zasluženo seo u fotelju Gradonačelnika, pa onaj mali Narandžić (što ni vojsku služio nije) i ona Atanacković (mediokritet sa titulom dr.) sedoše u Gradsko veće, o direktor Toplane isto tako mlad al vole da vozi "spejs šatl", pa direktor Slobodne zone (lupus in fabula), pa su otvorili neku Kancelariju za lokalni ekonomski razvoj u Gradskoj kući (tu tek ima dečurlije), pa da ne nabrajam dalje...I tako deca se igraju sa našim novcima, sa našim živcima, pa i sa našim životima...Mislim da DS preteruje u tome..."Ko sa decom spava upišan se budi"...Ne kažem da mladima ne treba dati šansu, ali ovo nije šansa, ovo je medveđa usluga, i njim i nama! I sad, ajde ti Rođu ubedi da Svemirski brod nije za njega...
  • sistem

    18.08.2011 10:47
    nula
    Tacno Dada, pogresan sistem pa ko god da ga predstavlja ne cini nista korisno a jos kad je tako istaknuto ne sposoban (rodni) tim vise je tragicnost je uduplana...Narod ima slobode i dobra koliko svojim postenjem i hrabrosti (pozrtvovanoscu) zasluzuje...nama je jos i predobro kakvi vec jesno sebicni, zavidni, splaseni...jadan je grad u kojem igor pavlicic, novakovic.. (zvani navigator zbog poznavanja ulica, ubio se za taxsistu)predstavljaju zajednicu
  • svemirski brod

    18.08.2011 10:38
    test pitanje
    Test pitanje za Pavlicica: "Dali bi seo za komandnu tablu svemirskog broda i sa njim pokusao da upravljas?" Pretpostavljam da bi njegov odgovor bio "DA" jer sa istom kompetentnoscu i strucnoscu je prihvatio poziciju gradonacelnika a da po svojoj pojavi, znanjima, postignucima.. nebi mogao da bude ni portir u boljem hotelu.The worst mayor ever in novi sad !!!
  • @Naravoucenije

    18.08.2011 08:30
    Zen basna

    Nasa sadasnjost i ne tako davna istorija!
  • dada

    18.08.2011 07:50
    @ČIKA JOVU DEJANOVIĆA!!!! - A Boško
    Ne bih rekla/o da je generalno i svima cilj rasturiti i onesposobiti što više. Sigurno ima mnogo i toga, ali generalni trend nije.
    Mislim da postoje proklamovani trendovi (ovde su to partijski programi i predizborna obećanja), na koje nas (čitaj: narod, puk ili raju) svaki puta nategnu! To bi bio prvi deo priče.
    Iza ovih trendova, neko stoji. To su politikanti kojima smo dali za pravo da se prse i da umišljaju: JA, pa JA, mene je narod birao. A oni treba da sprovedu u život proklamovane trendove, i samo zato i zato, njih smo birali! To bi bio drugi deo priče.
    Treći deo priče je život ili stvarnost. I tu se javlja problem. Kako stvarnost nema nikakve veze (a slabo i da će imati) sa proklamovanim trendovima, proizilazi ili da trendovi nisu realni, ili ovi iz druge priče pojma nemaju (ne umeju da lete, a štipkaju stjuardesu za guzu na visini od preko 300000 fita).
    Programi mi delom izgledaju prepisani iz 10 božijih zapovesti (da ne kažem iz Komunističkog manifesta), da, bez izuzetaka koji potvrđuju pravilo, svi proklamuju neko bolje od ovoga što imamo. Ostaje mi dakle, da verujem da il' su programi čista utopija (partije nesposobne da zacrtaju nešto realno), il' su im vodeći kadrovi nesposobnjakovići (lepioce plakata i kulise na slikanju partijskih čelnika, da ni ne spominjemo…).
    Možda neko ima drugu ideju?
  • dem

    18.08.2011 06:54
    Umesto sto pises i stampas te papircine sto se nisi potrudio da deca dobiju besplatne udzbenike za svih 8 razreda OS, kao sto je Djilas za svoje Beogradjane?
    Razvukao si one bagere po gradu sta to dokazujes, da se trudis da radis, da se boris za svoje novosadjane?
    E moj Pavlicicu jadni smo mi s tobom.
    DJILASE AJDE MALO DODJI KOD NAS POMOZI I NS.
  • @PAVLICICU

    18.08.2011 06:15
    Srpski Hit

    http://www.youtube.com/watch?v=xzIOmVH3VcA Naravno :)
  • @PAVLICICU

    18.08.2011 06:14
    Naravoucenije

    Iver ne pada daleko od klade...

    Klada je pala, s kim je imala posla tako je i pala! Zato birajte drustvo ...

    Posle ulica ili deo ulice dobije ime po kladi ...

    Naravoucenije: Um caruje mafija klade valja ...
  • @ČIKA JOVU DEJANOVIĆA!!!!

    17.08.2011 22:40
    A Boško
    I ne samo čika Jova. Bio je i Boško Petrov. Bili su i mnogi drugi.
    I svi su imali institucije, negovali i rayvijali sistem. Danas, je cilj rasturiti sto vise i onesposobiti od objekata, opreme do kadrova.
    Neko je nedavno tu spomenuo da u jednom od JKP imaju planirane i ne planirane havarije. Ako je to tako, a jeste, onda su sve ove nase havarije planirane.
  • @Jana - @Брацика

    17.08.2011 22:31
    "Да Јано. Мислио сам на Новаковића, који градоначелника не третира као величину и има неограничен број степени кретања."
    Za mene to znaci da Bora radi sta hoce. A ako to radi Bora, partijski kolega, sta onda ocekivati od koalicionih partnera!
    Na Borinim menadzerskim timovima su bili SVI, a na Pavlicicevim nema Bore. Ili ne valja Bora, ili Igor. A mozda tu nesto zaudara gadno?
  • @Srbin Iz Vojvodine

    17.08.2011 21:49
    Posle

    ulica ili deo ulice dobije ime po kladi ...
  • jana

    17.08.2011 18:46
    @Брацика
    Napisala sam ti još jedan komentar, ali Radio 021 iz samo njima znanih razloga neće da ga objavi...Evo, pokušavam 5.put, ovoga puta bez DB podataka...pa valjda će objaviti...


    Znači, ceniš da je Bora višestruko "statički neodređen"...I da ne miriše Pavličića...To za Pavličića mu ni malo ne zameram,a i razumem Borinu ozlojađenost što ON nije ponovo imenovan za Gradonačelnika. Međutim, Bori nije mesto u ZIG-u, nije on za to. Borica deluje tunjavo i poplašeno, a da li je takav u stvari? Ispod mire trista vire? A kada se malko opsetim i prisetim, dok je Bora bio Gradonačelnik savkog meseca se održavao sastanak tzv. "Menadžerski tim Grada", gde su se sastajali SVI direktori JP i JKP, itekako su se sastajali i znalo se ko šta radi. Ne znam da li je to bila baš Borina zasluga, ali tako je bilo. Ovako, izgleda je Bora odlučio "da se nemeša u svoj posao"...Nisam pametna...

  • jana

    17.08.2011 14:50
    @Брацика
    Znači, ceniš da je Bora višestruko "statički neodređen"...I da ne miriše Pavličića...To za Pavličića mu ni malo ne zameram,a i razumem Borinu ozlojađenost što ON nije ponovo imenovan za Gradonačelnika. Međutim, Bori nije mesto u ZIG-u, nije on za to. Borica deluje tunjavo i poplašeno, a da li je takav u stvari? Čujem da ima debeo dosije u DB-u? A kada se malko opsetim i prisetim, dok je Bora bio Gradonačelnik savkog meseca se održavao sastanak tzv. "Menadžerski tim Grada", gde su se sastajali SVI direktori JP i JKP, itekako su se sastajali i znalo se ko šta radi. Ne znam da li je to bila baš Borina zasluga, ali tako je bilo. Ovako, izgleda je Bora odlučio "da se nemeša u svoj posao"...Nisam pametna...
  • jana

    17.08.2011 14:21
    @Брацика
    Ali Pavličić se rosno zezno što ne tretira Borislava i ZIG, generalno...Pa od ZIG-a mu u principu sudbina i zavisi, svi se sećamo Bore dok je bio Gradonačelnik kako je napamet znao gde se i šta u kojoj ulici kopa i radi...bez da zamucne ili pogreši, da da...Svaki gredonačelnik do sada najviše je voleo da se kiti ZIG-perjem. A ovaj Pavličić, kao da ima neki zort od ZIg-a...Možda zato što zna da tamo sede prevejani i prekaljeni stručnjaci, koji bi njega i njegovu boraniju iz Gradske kuće pojeli za doručak, najčešće obojeni raznim farbama i dragi mnogim režimima, i poneki usamljeni slučaj kvaliteta kojem se ništa ne može osporiti? Tako "sa Borom ili bez Bore"...Pavličiću i nije neka dilema...
  • masina za sudove

    17.08.2011 11:50
    svaka cast!
    Ajme majko moja, ko li mu samo smislja ovako pametne "izjave" za medije, svaka mu cast! Kao i ona gde on mukica ZELI da se kandiduje jos jednom!
    Uhhh!
    Pavlija pavlija, deleko ti bila avlija....
    Ko razume shvatice ;)
  • Srbin iz Vojvodine

    17.08.2011 10:07
    Klada je pala

    S kim je imala posla tako je i pala! Zato birajte drustvo ...
  • Srpski hit

    17.08.2011 09:28
    Pavliciceva izjava

    Srpski hit

  • Nikola Jovanović

    17.08.2011 09:22
    mali i veliki
    Do skora je Rodni delio sugrađane na male i velike, eto nam sad stiže i nova podela na obične i neobične...Dokle sa arogancijom?
  • Srbin iz Vojvodine

    17.08.2011 09:02
    Iver

    ne pada daleko od klade...
  • komsha

    17.08.2011 08:53
    velike stvari
    e, da su uradjene neke bitne stvari, narod bi to sam zapamtio, ne bi niko morao da podseca gradjane STA je uradjeno....
  • mislim III

    17.08.2011 08:35
    Bracika, mnogo ste prepametni sa pametovanjem nama drugima ne-mislećima, pa vas molim - odmislite i za nas, pa nam napišite šta ste to mislili sa Borom i bez Bore. Ne znam za druge čitaoce sajta, ali meni poslednjih dana kristalna kugla nešto ne radi, pa ne mogu da skontam šta ste mislili sa i bez Bore na sastancima. Hvala u napred.
  • @PAVLICICU

    17.08.2011 07:56
    O slobodi medija

    Tako je govorio Djiki!

    Lider Demokratske stranke Zoran Djindjic pozvao je prethodno gradjane Srbije da se "pojedinacno brane" od "bezakonja i terora vlasti", dok je nezavisne medije pozvao da pruze otpor policiji. "Tucite se sa policijom ako hocete da branite svoju televiziju i tek onda zovite nas (opoziciju) da vam pomognemo", porucio je Djindjic medijima, a gradjanima je rekao da se "pojedinacno brane" jer ce se tada "svakom da se pridruzi rodbina, komsija, a onda ceo narod, pa tek onda partije".

    http://www.mc.rs/miting-za-slobodne-medije.6.html?eventId=12809
  • Milorad

    17.08.2011 01:10
    Ovu korumpiranu vlast treba najuriti sto pree..
    Gde god stignu kradu i otimaju..
    Stop Rodniju i njegovim kriminalcima...
  • Jovica

    17.08.2011 01:09
    eeee Rodni da te nije..ni tebe ni tvoje lopovske svite, Novi Sad bi prosto plenio svojom lepotom..
    Ovako upropastio si nam grad..rupa do rupe..
    Zar je moguce da ne mozete rupe po gradu da zakrpite..
  • ivana

    16.08.2011 23:51
    Honduras
    Uzimajuci u obzir da je Evropa odavno otputovala,
    prenecu vam jednu vest(mozda je i trac,ko ce ga znati?): ima neka drzava,tamo u Evropi,zovu je Nemacka,svi koji su zaposleni u sistemu organa uprave smatraju se uposlenicima gradjana.zasto?pa zato sto gradjani tamo placaju porez!a gle cuda! od tog poreza se i drzavni funkcioneri finansiraju! dakle...GOSPODINE GRADONACELNICE,VI STE ZAPOSLENI KOD MENE,I NEMOJTE DA MI SE JAVLJATE,POSTO UKAZANO POVRENJE NISTE OPRAVDALI,PLATU KOJU PRIMATE NISTE ZARADILI I NE, NECETE DOBITI PRODUZETAK UGOVORA O RADU NA JOS 4 GODINE!!!!
  • tb

    16.08.2011 22:36
    "Ja sam svaki dan sa običnim ljudima, srećem se, pričam i nigde nisam čuo nijednu jedinu reč kritike. Niti sam čuo da je neko osporio to što smo uradili, i mislim da te koji kritikuju upravo ta činjenica najviše boli"
    - Ja sam taj neobični gradjanin kojeg nisi sreo, i ja sam taj kojeg boli sto mi pred izbore pises pismo sta si sve uradio na svom poslu, jer platu primas da bi cinio dobre stvari ovom gradu, to je tvoj posao! Imam email adresu, ali mi nemoj pisati na taj najjeftiniji nacin, molim te, posebno ne ukovertirano putem jeftinijih usluga PTT-a! Zelim sam da vidim, sam da cujem i osetim tvoj rad!
    Pametno bi ti bilo i da prestanes da sreces se(be), vreme je da sreces ih (nas). Sledeci put ne stampaj pisma u koloru, pozdravicu da od resta platis pismenog PR-a!
  • Брацика

    16.08.2011 22:26
    @Jana - @Брацика
    Да Јано. Мислио сам на Новаковића, који градоначелника не третира као величину и има неограничен број степени кретања.
    Пошто га обично нема онда је устаљено питање: са или без Боре.
    То шта ће коме би могло бити кад би заказивали журку или када би улоге биле обрнуте. У овом случају се ипак ради о систему у којем слободних стрелаца (у недостатку квалитетне координације) има превише.
  • Seal

    16.08.2011 21:46
    Ovaj je potpuno lud kao i ostatak njegove stranacke klike. Mnogo su odvojeniji od realnosti nego sto je to bio Milosevic pred kraj vladavine, uostalom SPS je i dalje na vlasti sa ovim zutim mravima valjda ih je zarazio ludilom.
  • Zivorad

    16.08.2011 20:27
    ne bi bilo lose
    ideja svaka cast! Treba nam nezavisni gradonacelnik koji misli svojom glavom.Tako svako zna da nazove i dobije koordinate iz Bgd(Kasaba). Oduvek je Novi Sad bio iznad licnih i birokratskih interesa,zavodljiv i slobodan u svom izrazu prijatnih i neopterecenih ljudi
  • stanio

    16.08.2011 19:34
    olio
    prazni oratori i besposlicari, lokalni pijuni (koji se krecu u "L") i pajaci stratega iz bg kjoji hoce novi sad da bace u djubar (igor i ovaj nesretni novakovic - sretan ko ih nije vidio i cuo)
    "Ko ih je upoznao i pakao mu nece biti strasan" narodna koje bi tu pasala
  • jana

    16.08.2011 18:41
    @Брацика
    Ajde, baš si me zaintrigirao sa ovim oko "sastanci sa i bez Bore"...Pojasni malo. Ja lično ne znam šta će ikome Bora (ako si mislio na Novakovića)???
  • ČIKA JOVU DEJANOVIĆA!!!!

    16.08.2011 17:42
    Neko pomenu Jovu Dejanovića. Koje bi imao šanse ako bismo ga prijavili kao nezavisnog kandidata? Sećam se kao dete vremena čika Jove i da, stvarno je bio gradonačelnik za primer. I još uvek je ljudina. Video sam ga na protestu protiv rušenja dimnjaka, na primer.
  • petar

    16.08.2011 17:28
    PODNESITE OSTAVKU
    Postovani gospodine Pavlicicu, za gradjane Novog Sada bi bilo najbolje da podnesete ostavku!
  • Брацика

    16.08.2011 17:10
    "Mislim? II put @Брацика
    Баш тако. Ја не мислим. Ја само питам да би могао да почнем да мислим, да проникнем у то шта сте Ви хтели да поручите.
    Ви очигледно мислите, али недовољно. Да само мало више мислите могли би из питања наћи део одговора који тражите.
  • Ma ...

    16.08.2011 16:59
    kako odoleti ?
    Neverovatno fujjjj za odnos gradonacelnika prema gradjanima Novog Sada ....
  • Vujadin

    16.08.2011 16:42
    DA NISI MOZDA BOSKO BUHA ?
    Bosko,da nisi ti mozda Bosko Buha???Ovo nije hejtovanje,vec dokazi crno na belo.Kad se gradjani sluze cinjenicama onda to nije hejt.Jel sestrica Biljana Jokic radi kod brace?RADI(to onda nije hejt).Jel licni trener tenisa Knezi radi kod gradonacelnika?RADI(to onda nije hejt).Pogledaj na internetu biografiju Igora Pavlicica i cinjenicu da je svom sinu dao ime po predsedniku Republike Borisu Tadicu(i to ti je hejt).Malo morgen.A jurisao sam na Slobu i radikale.Vi ste odavno u njihovim sinjelima.Jos malo.
  • bosko

    16.08.2011 15:55
    Gradonacelnice nista nebrinite ovo su samo besposlena mamina i tatina deca hejtuju po celi dan, do podne mrze sebe a posle sve oko sebe. Sve isti nikovi i ljudi nista ne brinite malo ih je.
  • Mislim? II put

    16.08.2011 15:44
    @Брацика

    Bracika, očito ne mislite, jer da mislite, pročitali biste šta sam napisao. Ako imate šta da kažete, BEZ POSTAVLJANJA PITANJA, recite. Pijačarsko "novosacke" "bracika moj" fore ostavite za pijacu. Ponovo - ako imate šta da kažete, recite. U suprotnom, sačuvajte nas "inteligentnih" pitanja bez argumenata.
  • rodnni

    16.08.2011 15:22
    @ns java
    Ova slika N.Sada je iz vremena M.Mircica,gradonacelnika negdasnjeg.
    U "pravoj,istinskoj" demokratiji svako moze da bude serif.
    To mu dodje kao isto, sjasi Kurta-uzjasi Murta.
    Narod je "kobila" koja sve nosi i trpi.
    Proci ce i ovo tesko vreme,ali pravicemo gospodu Dejanovica i Krunica od blata.
    Tada je grad Novi Sad bio pojam evropskog grada.
  • Duchess of Shangay

    16.08.2011 15:04
    KO JE PLATIO ZA PISMA?`
    Nista vise...

    Demokratsko drustvo, moze da pise sta ko sta hoce ali se radi o potendijalnom novcu potrosenom iz gradske kasice...
  • Goran

    16.08.2011 15:02
    Ispravite fotografiju, molim vas.... :) Novi Sad izgleda ko krivi torajn u Pizi... :)
  • зики

    16.08.2011 14:12
    градоначелник
    Господине Градоначелниче по први пут се слажем са вама.Писма заиста нису проблем,проблем сте Ви!
  • Sanja

    16.08.2011 13:59
    Za gospodina PAVLIČIĆA
    ja se zalim i kada sam dobila to pismo iznervirala sam se cim sam ga otvorila.

    Sramota da se neko ko prima platu za svoj posao hvali kako je uradio posao......... pa to ti je duznost da popravljas ulice..... kao da je to neko veliko umece, pametnog bi čoveka bilo sramota da se hvali popravkama ulica. To je veliki uspeh nema sta.
  • Брацика

    16.08.2011 13:58
    "Мislim? @ Moša
    Кад већ мислите кажите нама који не мислимо како тумачите најелементарнију чињеницу да са директорима ЈП и ЈКП одржава две врсте састанака. Са Бором и без Боре!
    После можемо и конкретније, ако треба.
  • Filip

    16.08.2011 13:50
    @Drago @Anonimus
    I redovno popricate o aktuelnim gradskim problemima!?
  • Drago

    16.08.2011 12:47
    @Anonimus
    Bice da je tvoja nepismenost tvoja licna bruka i sramota, a ja gradonacelnika redovno vidjam na ulici, pogotovo kada vozi bajs kejom...
  • mislim?

    16.08.2011 12:17
    @ Moša

    Pavličić zbilja nije moj idol, ni kao pravnik, ni kao političar, ni kao čovek.

    Međutim, može li umesto paušalnog opljuvavanja neka činjenica - npr, šta je tačno ukrao, kako to tačno izgleda šteta koju je načinio ("uništio si grad") ... Kako je to Pavličić uništio grad, može neko od vas zagriženih SNS-DSS-LSV-ovaca da mi opiše?
  • ZoranNS

    16.08.2011 11:54
    Problem pismo, svašta
    Pismo je jedno od uobičajenih sredstava za komunikaciju i sa masama, znam da bi jeftiniji a i razumljiviji vid komunikacije za neke bio da je predsednik koristi tam-tam.
  • 16.08.2011 11:43
    Gospodine gradonacelnice nemojte vise da slusate te vase savetnike sta vam govore da izjavite za medije jer kanda nisu na vasoj strani, od bruke i sramote nesmete ni na ulicu da izadjete.
    Pocnite da razmisljate samostalno mozda nesto i pametno izadje iz vaseg obracanja medijima.
  • Moša

    16.08.2011 11:43
    Alal ti vera sa pismom, neka si nas obavestio..
    Umalo da ostanemo ne obavešteni..
    Znamo mi Rodnika koliko si ti uradio i koliko si krao i koliko si uništio ovaj grad..
    Ovako nesposobne ljude na čelu grada nikad nismo imali..zato na sledećim izborima ĆAOOOO...U PROŠLOST...
  • Jovan

    16.08.2011 11:38
    Čuj ga majke ti...građani nemaju internet, ne čitaju novine, ne gledaju televizor..pa kakvim si to ti građanima gradonačelnik..ili hoćeš da kažeš da nemaju svi da kupe novine, televizor i da imaju internet..SRAM TE BILO..pa tvoja politika i tvoje rukovođenje gradom ih je dovelo do toga da ne mogu da kupe ni novine ni novi televizor niti da plaćaju internet..
    Krenuo si u kampanju, mislš da će ti građani dati još jedan mandat, još jednu šansu da ih nastaviš zajedno sa svojim hoštaplerima krasti..
    Ti si ružna prošlost Novog Sada izbori su na pragu a građani će potvrditi da si prošlost...
  • hans-kristijan

    16.08.2011 11:31
    u bajke vec poodavno neverujem...
    znamo se rodni,itekako dobro,tako da nema potrebe za hvalospevima a narocito nadrealnim-virtuelnim pricama...
  • Šetač

    16.08.2011 10:57
    Kako da ne, svi smo oduševljeni što nas obaveštavaju trošeći naše pare, verovatno sa sve doplatnom markom ca crkvu Svetog Save.
  • Lala1

    16.08.2011 10:48
    Slicno kao ...
    Nas gospodin gradonacalnik je nesto slicno kao i libijski vodja Gadafi koji kaze, citiram: ,, Narod mene voli''.
    To koliko ga gradjani podrzavaju ili vole svi mi dobro znamo.
  • Jovana

    16.08.2011 10:47
    Igi, treba da znas osnovne stvari u o politici. kad razgovaras s nekim i on te hvali i smeska ti se u lice on je ULIZICA I DUPEVLAKAC i oni su ti neprijatelji a oni sto ti dobro misle nece ni da ti pridju, ako ti pridju i kritikuju te to su ti prijatelji. Otvaraju ti oci kao novorodjenom macetu. Elem ti volis da te hvale, veruj njim i pre ces pasti.
  • Del Boy

    16.08.2011 10:41
    What a plonker!
  • Lalla

    16.08.2011 10:27
    a gde se srece....
    Pardon,a gde se to ti sreces??????
    Kada obicni gradjanin - poreski obveznik,na cijoj grbaci zivis,u Gradsku kucu ulazi na sporerdan ulaz za poslugu i kocijase!!!!!!!!
    A na Glavnom ulazu je rotfrajer...kuda ti ulazis!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • janika

    16.08.2011 10:21
    zuta kuga hara,hara,hara...
  • Ugrozena

    16.08.2011 10:13
    Jaaoooj tesko nama, jos jedan neobavesten. Ima da dozivimo propast.
  • vanzemaljac

    16.08.2011 10:11
    Ti kao da si sa moje planete zemljace...
  • jaegermeister.ns

    16.08.2011 10:07
    Da li je ovom coveku dobro?
    Lepo je sto nas gradonacelnik prepricava svoje snove ali stvarnost je ipak malko drugacija! U stvarnosti ti zadovoljni gradjani ne postoje vec postoje oni drugi koji ne mogu da se nacude gde nas je ova nazovi demokratska vlast dovela i koji jedva sastavljaju kraj s krajem. Jasno je demokratama da vise nece biti na vlasti, a gos'n Rodni da nece ponovo biti gradonacelnik pa sad na sve nacine pokusavaju da usminkaju grad, ali cini mi se da je kasno...Od 4 godine mandata upropascavati 3 i pokusavati u poslednjih 6 meseci pred izbore da se sve sredi jednostavno ne ide.To se tako ne radi!
  • Sa Salajke

    16.08.2011 10:03
    E, ajd sad. Nije cuo, nije znao... Ta otiso si, samo ti jos nisu kazli.
  • e bas necu

    16.08.2011 10:01
    A izvinite, gde je bio gradonacelnik poslednjih mesec dana?
  • Obicni gradjanin

    16.08.2011 09:58
    NEOBICNI GRADONACELNIK
    Evo.Ja sam jedan od obicnih gradjana sa kojim si razgovarao.Sraman je svaki tvoj potez,a jos sramnija naknadna objasnjenja.Znas li onaj vic o Muji.Nije najka vikala Muju sto se kartao,nego sto se vadio.Pa tako nas i ti,vadjenjem,podeli na OBICNE I NEOBICNE.To je neka tvoja nova podela,a ja mislio da se delimo na crnce ili belce.Tvoja podela je za riplija.Jesi li to pricao sa tvojim sefom kabineta Basicem.U koju grupu gradjana dotocni spada.Polako se zatvara krug u Monci.
  • Tijana Basic

    16.08.2011 09:57
    Posto gradonacelnik jos nije cuo kritike na racun pisama, pozvala bih da ga procita moju veoma jasnu i direktnu kritiku:
    "Otvoreno pismo gradonačelniku Novog Sada" na adresi http://www.tijanabasic.com/?p=372
  • tačno

    16.08.2011 09:47
    Naravno da nisi čuo pritužbe - pristojan svet sa takvima ne razgovara već ih se kloni.
  • Neverni Toma

    16.08.2011 09:46
    pavlice, pavlice ...
    Neverovatno je šta ovi ljudi rade, papir je extra klase, što znači da krize nema i mi smo u zabludi da živimo na ivici siromaštva, ako ljudi nemaju mail-ove imaju televzore, pa u više termina obrazložite što ste mislili da treba jer se i ovako se neskidaju sa ekrana, a posebno koliko ste ljudi zaposlili. Stvarno ste od Novog Sada napravili Novi Smrad što se moralnih normi tiče....
  • Boki NS

    16.08.2011 09:43
    A za cega...
    služi gradska televizija???? Ili nemaju bas svi televizor???
  • Rina

    16.08.2011 09:38
    Nije popularno kada se neko sam hvali... Nisam dobila upitnik za misljenje o radu, pa s toga ni ne zelim da mi se salju izvestaji (o mom trosku) posto i sama vidim koliko je i kako uradjeno. A to sto gradonacelniku niko nista ne govori i arogancija koju ispoljava prema populusu, problem je koji ce mu tesko doneti drugi mandat.
  • Realno

    16.08.2011 09:26
    Ajd realno. Nemam ja nista protiv da neko potrosi novce na direktnu postu, i obavesti gradjane o svome radu, i radu svog tima.

    Nemam nista protiv-ako rada ima!
    Ovde ga nazalost nema. Nezavisno od politicke orijentacije govorim, poznajem i demokratske (DS) nize funkcionere koji takodje smatraju da je ovo jedna od najgorih garnitura novosadske vlasti.

    Igore, preterali ste, necu imenvati vase saradnike ali oni su predmet sprdnje citavog grada.

    Vasi najblizi saradnici se valjaju pijani po kafanama, izazivaju sudare, i mesetare. Znam, svi love u mutnom, i prosli i buduci, ali vi preteraste!

    NE MORA SE SVE RADITI SA UGRADJENIM LICNIM INTERESOM

  • Geysha

    16.08.2011 09:26
    dijagnoza
    Prema poslednjim istraživanjima slobodnih i namučenih građana ove države, došlo se do rezulatata da od amnezije sve češće i brže obolevaju gradski funkcioneri, na drugom mestu su oni koji ih podržavaju, a tek treće mesto zauzela je njihova rodbina.
  • Veteran

    16.08.2011 09:20
    Rodni, Rodni
    Ovakvim izjavama gradonačelnik nas izgleda želi uveriti da se jako uživeo u lik Rodnija Trotera, da je čak postao i veći Rodni od pravog, pa sve više liči na Trigera. Ako ovako nastavi prestaće da bude Rodni, uskoro će stvarno postati Triger.
  • zoe

    16.08.2011 09:16
    @#^&%*(&@!@$%!!!!!!!!!!
    E moj Pavličiću ti si izgleda imao svakodnevni susret sa vanzemaljcima a ne sa građanima Novog Sada.Svako od nas ima problem sa tobom i sa svim što si do sada uradio a da ne pričam o onome što trenutno radiš.Izgleda da ni ti nemaš pristup internetu i ne čitaš mnoge reči "hvale" o sebi.Tvoja nadobudnost i nesposobnost će ti doći glave odnosno fotelje.
  • 16.08.2011 09:02
    Gospodin Kolateralni Gradonačelnik se svaki dan sreće sa " običnim" ljudima!!! Kako je to dirljivo i neobično! Ja eto stalno nalećem na neke neobične, Vanzemaljce (pošto bi retko koji Zemljanin izdržao i preživeo ovoliko gluposti i muke )!
    Neke poznajem, neke ne poznajem... Znam da im je 5000 dinara uvek jako dragoceno! Znam da ih sve više ima teftere i beleži, precrtava, podvlači prioritete: hranu (jednom-ili, daj bože, dva puta mesečno do Tempa, ko Hrabri krojač, samo ne fensi šešira i čipke za lampe, već - Jednim udarcem sedam muva! Hrana za decu, po koji slatkiš sa "akcije", ženi Domestos (pa joj to ulepša celu nedelju) - svi se ludo provedu, gledaju suncobrane, postere sa Maldiva (ko da su išli na more)... I tako im je voda za piće nekako slankasta, pa mogu da grgoću, al da pljunu... mogu i da rone u kadi! Možda iskoči i koja ribica iz slavine! Nije baš ribica, al daj šta daš! Pa još ovo mudro štivo za čitanje! Ih brale, bog da te vidi!
  • 16.08.2011 08:59
    Uh...
    Pisma jesu problem zato sto smo mi jedna od najsiromasnijih zemalja Evrope, a ne Svajcarska. Istina je da je to mali problem u poredjenju sa ostalim koji muce ono malo gradjana koji su ostali da zive u Novom Sadu. Juce prolazim autom u delu grada sa losim nazivom Klisa i pitam se sta je potrebno da se desi u glavama ljudi da svoje okruzenje pretvore u takvo ruglo.
  • sosa

    16.08.2011 08:57
    Dragi Gradonačelniče, ponašate se krajnje autistično...Čovek na vašem položaju to ne sme da radi...Ne sme čak ni da odglumi!
  • jana

    16.08.2011 08:55
    Ti očigledno baš i ne pratiš radio 021, iako bi da ih "ukineš"...
  • sonja

    16.08.2011 08:54
    Rodni, dušo, očigledno nisi naišao na mene...
  • fred

    16.08.2011 08:44
    potezi očajnika
    Ma, ljudi, oni znaju da su im dani odbrojani, zato i ovi potezi očajnika, slanje pisama i nameštanje konkursa... Samo popolako do izbora na proleće, onda su gotovi!
  • vegan

    16.08.2011 08:37
    Ima itekako primedbi
    Zahtevam da se objavi cena stampe i troskovi poste, po Zakonu o slobodi informacija! Papir je preskup i neprimeren u vreme krize, ali naravnio to nije iz njegovog dzepa. Podsecam gradjane da gradonacelnik takodje nema nikakva prava da daje novac privatnoj firmi Exit, koja zaradjuje milione evra! Molim nadlezne i medije da se najzad pozabave ovim netransparentnim i pravno neutemeljenim potezima gradskih vlasti, ali i prethodnih. Pod dva, renoviranje zgrade Kulturnog centra je finansijski skandal pred ocima svih gradjana! Mogu da nabrajam unedogled, ali setih se onih skutercica za inspektore koji su kostali 200.000 dinara, sto je barem duplo od njihove prave cene. U ovom gradu mora da se nesto menja, vlast treba da bude servis gradjanima i na usluzi, gradjani ih placaju, inace ce ovo neodgovorno finansijsko mesetarenje da potpuno unisti i ono malo perspektive koja je ostala buducim generacijama.
  • 16.08.2011 08:28
    Deluzija je baš opasna kada je u poodmakloj fazi.
  • Marko

    16.08.2011 08:26
    Evo ja kao neobični građanin te molim da u širokom luku zaobilaziš moje sanduče.

    Muka mi je i kad pomislim na tebe/vas a kamoli još kad me spamujete državnim novcima.
  • Obican gradjanin

    16.08.2011 08:18
    Interesantno
    Ako me razum sluzi, gospodin se sa ovim narodom nije susreo, ili je zaboravio da su imali susret!?

    http://www.021.rs/Novi-Sad/Vesti/Kisacani-traze-da-vlast-ispuni-obecanja.html

    Bas me zanima sta su im ovi ljudi rekli kad su se slikali i da li ih se uopste secaju.
    A mozda ovaj slovak i nije onaj pravi. On je osnovao neku "separatisticku" stranku i pored ovih nasih demokratskih, naprednih...
    Da stvar bude jos plasticnija tim mestanima su od prvih godina formiranja gradskog odbora u Novom Sadu reseni mnogi problemi (vodovod, gas, saobracajnice, kapela...). Posteno su se oduzivali.
    A danas? Danas su osnovali tamo neku svoju nacionalisticku stranku! Verovatno zato sto su zadovoljni gradskom upravom, gradonacelnikom i gradskim odborom DS u Novome Sadu.
  • MajaS

    16.08.2011 08:14
    Sitnice koje život znače a ne koštaju mnogo
    Neka gradonačelnik prošeta ulicom Maksima Gorkog i Sonja Marinković, i Vojvode Mišića, koje su mu u komšiluku. Videće skrnave kvazi zelene površine (nekad bile), automobile parkirane na prašnjavoj ili blatnjavoj zemlji (zavisi od meteoroloških uslova), neka uđe u kvartovska dvorišta, koja su javne površine, a koja se gotovo uopšte ne čiste i pravo su ruglo grada i sramota građana i gradske uprave. Od autobusa se treskaju starije zgrade u M. Gorkog već godinama, ali to gradonačelnik ne oseti na svojoj koži. Kanalizacija bazdi gotovo celo leto u celom tom kvartu. A sada treba da platimo, ili smo već poslušno platili porez od koga nemamo ništa već godinama. A obližnji kej je mogao i manje pompezno i sa manje para da se rekonstruiše.
  • Z

    16.08.2011 08:12
    Zapravo, on je hteo da kaže kako ga saradnici nisu obavestili o tome da građani smatraju da to jeste problem.
  • dada

    16.08.2011 08:05
    Ala mi „pijar“
    Oni koji ne upućuju kritike su „obični građani“. Proizilazi da smo mi, koji smo kritičari ovog poteza – „neobični građani“. E pa, Pavičiću, u ovom gradu žive (a po neko još radi, zahvaljujući, između ostalog Vama, Vašoj partiji i njenim koalicionim partnerima!) i ljudi koji osim Vašom, Čankovom, Draškovićevom itd. glavom – razmišljaju SVOJOM! Verovali ili ne.
    Čitam novine, gledam TV, kao što vidite imam pristup računaru. A dotično pismo samo protrljah između prstiju (dobar i skup papir, plus štampa, plus distribucija), konstatovah da nije za zaviti duvan, niti pametnije, u prokotu upotrebiti i stavih čliniju sa hranom na ovo pismo ispred kućnog ljubimca. Dakle, materijal nije neupotrebljiv…
    I kada glavu izgubite zbog loših poteza, molim Vas da se setite da ste savetnike u svom okruženju sami birali. A beše toliko poteza na koje ste ovaj novac mogli potrošiti i da Vas pohvale i oni koji ne misle Vašom glavom!
  • dem

    16.08.2011 07:53
    Lici li vam ova fotografija kao da je trg pod vodom?
    Da li to gospodin grdonacelnik moze da ocekuje potop?
  • ns

    16.08.2011 07:47
    kakva antikampanja od strane 021 u poslednje vreme preteraste ga, nije mi ni najmanje simpatičan ovaj rodni ali mi je maja još manje simpatična, a selektivno kritikovanje mi je najmanje simpatično
  • 16.08.2011 07:45
    Problem?
    Doticni verovatno smatra da odkada je on tu gde je da problema niti nema.Nikakvih.Zato i trazi jos jedan krug ( nasim biciklom ).
  • dj

    16.08.2011 07:43
    Jesu Rodni, problem su!!! Smanji cenu kubika vode pa se onda hvali!!!
  • Interesantno je

    16.08.2011 07:29
    da na predizbornim pamfletima
    Nema uopste podataka o tome - koliko je koji projekat kostao novaca gradjane Novog Sada. Drugo, mi ni od tzv. "opozicije" ne ocekujemo nista bolje nego od "pozicije". Posmatrajte samo kako se oni medjusobno dogovore - pa nijedan vazniji kadar nikad ne dobije otkaz u firmi - gde je zaposlen po politickoj liniji. Tako je bilo sa prethodnim, tako je sad, tako ce biti i u nekoj narednoj "kombinatorici". A narod - "volovi"....Pa im Vi dajte glas - a kamoli poverenje.
  • 16.08.2011 07:20
    Gradonacelnik lupeta
    Nisu slali mailove jer je to NEIZVODLJIVO (kako doci do e-mail adresa samo i iskljucivo novosadjana!!!??? Trazice od gmaila i yahoo-a ko je iz novog sada!!!???) Cak i da su uspeli to se zove SPAM (kao u ostalom i ovo sto smo dobili postom).
  • sale novosadjanin

    16.08.2011 07:16
    jos uvek
    me interesuje,da li je bio raspisan javni konkurs za stampanje i koja stamparija je to radila ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna