Novi Sad
19.09.2011.
10:09 > 10:40
"Čistoća" planira da u ovoj godini na novosadskim ulicama postavi 40 podzemnih kontejnera, od čega će polovina biti u užem centru grada.
  • Limanka

    20.09.2011 07:02
    pogledajte sami
    Stvarno je fenomen da na Limanu III,ulica Narodnog fronta,CELOM DUŽINOM LIMANSKOG PARKA,ne postoji NI JEDNA kanta za otpatke. Pa onda lepo gužvam papiriće od dečijih bombona u ruci dok ne stignemo na početak mosta. Čini mi se da je to baš trotoar gde su kante potrebne na svakom ćošku.
  • 19.09.2011 16:31
    Nekom podzemni kontejneri, a nekom ni ispravni redovni kontejneri. Bas me briga za centar kad ja zivim na Novom (kontejner) Naselju. Tamo nema ni novih redovnih kontejnera, a da ne govorim o podzemnim.
  • 19.09.2011 12:19
    Tako je, Novi Sad je samo centar grada. Kad izađete iz Zmaj Jovine i Dunavske izašli ste iz Novog Sada i ušli u Prištinu Ili recimo neku afričku provinciju. Svi mi koji živimo van centra grada, ko nas šiša. Mi na ulicama možemo imati i deponije i raspadnute kontejnere i to je ok. Samo neka nam je centar grada "fensi" kako bi mogli da glumimo ludilo i pravimo se kulturni.
  • Maja

    19.09.2011 11:59
    za Anonimus- Tu treba ljudsko bice koje ce da debelo kaznjava one koji razbacuju kese sa svojim kucnim smecem gde mu je volja, a ne ljudsko bice koje ce neprekidno skupljati za bahatima!
  • 19.09.2011 11:01
    Podzemni kontejneri nisu svemogući
    Već duže vreme ne vidim radnike Čistoće koji kupe sitan otpad po ulici. Npr, u Maksima Gorkog je nekoliko dana stajala kesa sa đubretom, kao i prazna crna kesa umeljana u prašinu nepostojećeg travnjaka, dok se na kraju ja nisam sagla i odnela to do obližnje kante, iako nije bilo ispred moje zgrade. Podzemni kontejneri nisu roboti, tako da neko ljudsko biće ipak mora da pokupi bačeno ili rasuto po ulicama. Važno je da se Kej ušminkava, ali pitam se pitam, ko će ga čistiti?
  • ddg

    19.09.2011 10:41
    a
    grbavica oće imati kontejnere pod zemljom?
    ako mogu da budu još malo potkopani pod zemlju, da može džip preko njih da se parkira.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna