Novi Sad
01.10.2011.
12:24 > 13:39
Gradilište koje se nalazi preko puta garaža GSP-a, na putu prema Veterniku, predstavlja veliki problem za pešake i bicikliste, žale se građani koji žive u okolini.
  • Cica_NS

    03.10.2011 08:07
    pa...
    ima toga jos - najnovije je tamo gde prave kruzni tok na limnu 4. stojis na sred kolovoza da bi sacekao zeleno da predjes, trube od nazad, trube od napred, sa strane ... bas se osecas kao uljez...
  • Dejan Stanić

    02.10.2011 09:11
    Isto na Detelinari
    Sta priča je i na Bul.Vojvode Stepe ok Luk OIL pumpe ka novom naselju,već duže vreme se mora ići BULEVAROM,užasno neobezbeđeno i opasno!? Ko je za to nadležan!?
  • mb

    02.10.2011 07:31
    Branka Radicevica, Novi Sad
    Dodjite kod nas pa slikajte, od broja 1 pa do broja 9 nema trotora vec 11 godina. Svakodnevno rizikujemo zivot jer ne postoji drugi put osim kroz nadolazeci saobracaj i vozila koja redovno jure kroz nasu jednosmernu ulicu. Grad nista ne zeli da uradi po tom pitanju, kao ni ZIG, a sve inspekcije oglasavaju nenadleznost... BRUKA!
  • bane

    01.10.2011 18:28
    Ma ti komunalci sami krse neke zakone. Pre nekih 10 dana, dva komunalca voze na keju skutere po stazi sa bicikle!!! Iz zezanja sam im dobacio da je zabranjeno a oni su me samo kao "opasno" pogledali i nastavili su svoj put.

    Po meni, ne treba da ih se plasimo uopste jer nam ne mogu nista ako malo pogledate. :)
  • 01.10.2011 17:11
    ns
    @Anonimus se pita gde je komunalna policija

    e ona je danas setala ispred limanske pijace, i to u paru-dvoje njih, a znate zasto!
    da kaznjava sve koji na trotoaru ispred pijace prodaju cvece...gledam i ne mogu da veruje,
    ali zato NE VIDE sta rade povlasceni struktura naseg grada,
    strasno da strasnije ne moze biti
  • 123

    01.10.2011 17:08
    између насеља и детелинаре је иста ситуација. граде пумпу а ни са једне стране булевара нема стазе за пешаке па се мора ићи на коловоз којим редовно пролазе камиони и аутобуси... срамота да се тако окупира булевар за нас пешаке!
  • ..Sh..

    01.10.2011 14:01
    Ima isto jedno takvo gradilište benzinske stanice na Novom Naselju s desne strane prema okretnici koja ide na detelinaru na Bul Vojvode Stepe.Isto tako pešaci i biciklisti zajedno koriste put sa kamionima, autobusima i automobilima.Daj bože da niko ne nastrada jer je toliko opasno tuda prolaziti.A da ne spominjem koliko samo dece koristi tu maršutu puta od škole na detelinari pa do svojih kuća na novom naselju.Strašno da to niko nevidi.
  • 01.10.2011 13:50
    Isti problem je i u Vojvode Stepe, takođe se gradi benzinska. Biciklom ili peške nema šanse da se prođe. Ili kroz blato i travu ili na kolovoz. Ja neću da idem kroz blato i travu da isprljam nego idem kolovozom.
    Gde je komunalna policija ili neka inspekcija da pogleda kako izgleda to gradilište, zašto nije obezbeđen prolaz za pešake i bicikle?
    A ne znam ni čemu tu još benziska kad u toj ulici već ima...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna