Novi Sad
12.10.2011.
16:28 > 13:20
U Dnevniku Radio televizije Vojvodine od utorka potkrala se greška.
  • Gabi

    14.10.2011 07:26
    Sramota
    Ovo nije javni servis Vojvodine!
  • Geysha

    13.10.2011 16:38
    Ovde se uopste ne radi o tome sta je ona ostavila iza sebe, kakve su joj bile pesme i od cega je umrla. Akcenat treba staviti na samu vest i na to kako je objavljena. Ovako nesto ne dolikuje javnom servisu koji treba da izvestava objektivno, a ne da se na bilo koji nacin podsmeva. E sad, ako je do montaze i do onoga ko je video skidao sa you tube-a, onda je taj neko jako zurio. Ako nije ni to u pitanju, onda se ja pitam da li je moguce da je urednica ovog izdanja Dnevnika pustila to tek tako u etar ne pregledavsi sta ce se emitovati ???? Sramota za RTV isto koliko je i za RTS bilo sramotno obljavljivanje lazne vesti o dodeli Nobela !
  • mima

    13.10.2011 14:51
    "ti propadas ti propadas jer se drogiras"....
    da nije smesno bilo bi tuzno :)))))
  • 13.10.2011 14:21
    @Limar
    Tebe predpostavljam narkoman nije napadao u sred bela dana i tražio ti pare i mobilni.
    Ako ih toliko voliš uzmi ih kod sebe i plaćaj im drogu, a ne da pljačkaju po gradu.
    Drugaru su ukrali iz auta CD player koji su prodali za jednu dozu.
    Meni takvi živi leševi kojima je samo droga na pameti ne trebaju.
  • bravo Psihonaute

    13.10.2011 13:37
    sjajan komentar
    Meni smeta identična stvar. Sada će svakog netalentovanog džankija koji se overdozira da svrstavaju uz Hendriksa i Dženis koji su umrli od droge pre nego što je uopšte zakonom zabranjena u SAD, kada se o njenim štetnim efektima nije znalo kao sada, i koji je nisu uzimali da zbog ličnih psihičkih problema, već verujući da će pod njenim uticajem doseći nove horizonte i stvoriti bolju muziku.
  • Limar

    13.10.2011 12:21
    Joj, al su smesni.
    Skoro i da na youtube mogu da stave klip i da poberu glasove kod mlade, retardirane populacije.
    Ovo je dnevnik, neozbiljnost i perfidni humor nisu profesionalani.Pre svega, vesti treba da budu objektivne, a ne kritika mladog montazera.

    I sta ako je narkomanka?

    "Ma sve narkomane smestiti u nešto nalik Golom Otoku, pa neka tamo rade šta god žele, jer nama ne trebaju.
    Neki dan gledam njih 4 sede na klupi, pa to je strašno za pogledati. Strašno za decu koja ih vide."

    Nama trebaju svi ljudi.Narkomaniju treba leciti i spreciti edukacijom, ne zatirati pod tepih i skrivati je od ljudi.To jeste realan problem, i nece se sam srediti. Treba malo poraditi na tome, genije.
    Ja,recimo, bi objasnio detetu da se to desava kad nemas posao , skolu i buducnost.A tebe bih poslao na Goli Otok da tamo gledas sta god zelis.Da ti niko ne smeta, govno sebicno.
  • zju

    13.10.2011 12:07
    diletanti.
  • janko

    13.10.2011 12:03
    vredjanje
    mos misliti.... a zar ona nije uvredila sve one koji su bili na koncertu u bgd, kada je izasla mortus pijana i nije sastavila nijednu pesmu. a sto se drogiranja tice, ajd nek neko kaze da se nije drogirala... uostalom, sta ce i ovakva vest na ovim prostorima, cime je zasluzena.
  • Psihonaut

    13.10.2011 11:27
    Anonimusu
    Nije mi jasno o kakvoj je zaostavštini reč. Ostavila je iza sebe par hitova i gomilu skandala. Jeste, doživela je tragičnu sudbinu, ali nije ni prva ni poslednja.
    Ono što mi smeta je to što pokušavate da je svrstate među muzičke velikane, kao što su bili Hendriks, Morison, Lenon, Dženiska...
    Ti tragično stradali muzičari su bili u isto vreme revolucionari duha, simboli jedne ere i inspiracija budućih generacija.
    Ejmi, na žalost nije ništa od toga.....
  • 13.10.2011 11:26
    A zar su nešto pogrešili? Ami i jeste propala jer se drogirala... Znači ko god da je to pustio upravu je!
    I mi sada treba da sažaljevamo neku narkomanku?!
    Ma sve narkomane smestiti u nešto nalik Golom Otoku, pa neka tamo rade šta god žele, jer nama ne trebaju.
    Neki dan gledam njih 4 sede na klupi, pa to je strašno za pogledati. Strašno za decu koja ih vide.
  • podrška RTV

    13.10.2011 10:44
    A zašto je to vređanje? Narodnjak u pozadini apsolutno opisuje njen život, čak šta više ukazuje kako je to što je radila loše. Čime je Ejmi zadužila da je iko poštuje? Koliko se mladih kod nas navuklo na drogu i alkohol sledeći njen primer kao nekog ko je uspešan? Volim dobru muziku, ali ovu izvikanu karakondžulu koja je izgledala kao da je bila 10 puta u ženskom zatvoru u Požarevcu, sa gomilom mandovskih tetovaža, nikad nisam imao želju da čujem niti sam čuo, i to baš zato što je bila tako forsirana i napadna. Htela je da se drogira i opija, završila je kako se završava kada se to čini, i kraj priče. Da ne pominjem da je pokrala ljude u Beogradu za karte. Po meni su i "Potvrda neprijateljstva" i ovo dve potpune istine, a mediji služe da bi prenostili istinu, ne da bi ulepšavali crni rejting jednog KGB-ovskog tiranina ili raspadnute narkomanke.
  • Marko

    13.10.2011 10:32
    @JA
    A kako znaš da je to istina, poznavao si je? Bi-Bi-Si se piše BBC, a ne BBS ... ne znaš ni ko pljuje po tebi ...
  • Sonja

    13.10.2011 09:58
    WRH!
  • JoLe

    13.10.2011 09:37
    ne moze da bude slucajno...
    Da bi nesto bilo emitovano kao pokrivanje (slika) dok prezenterka cita vest iz studija, to mora prethodno biti montirano. Znaci, neko je ukombinovao sliku sa Ejminog nastupa i NAMERNO podvukao pesmu pomenute Minele. Nema sta tu da bude simpaticno, greska je evidentno i ocigledno namrna. Takodje, nije bitno to sto je ona bila narkomanka, sto smo platili da je slusamo, a ona nam umalo pala sa bine... RTV je javni servis Vojvodine i oni ne smeju ovako da se ponasaju. Izmedju ostalog, emisija se ne zove "Srpdnja", nego DNEVNIK.
  • Londra

    13.10.2011 09:11
    RTV je slaba televizija i sa ovakvim ispadima verujem da hoce da privuku ljude na fazon:" Uff sto smo mi ludi i opiceni, gledajte nas bice svasta".Samo sto ni to ne znaju da urade kako treba.Po meni je ovaj ispad zaslusio minus kao vrata.
    Toliko
  • Lalla

    13.10.2011 09:11
    ...nakon .....
    Nakon brze bolje objavljivanih vesti;
    O nadjenoj pobijenoj deci u Vukovaru devedesetih...
    I Nobelovoj nagradi Cosicu...
    sve u dnevnopolitickoj potpori vladajucoj strukturi...
    sve ostalo se nazalost podrazumeva.....
    Posebno imajuci u vidu da nije izvresena lustracija,i da mnogi tadasnji su i sadasnji od direktora....pa nanize!!!!!!!!!!!!....
    Tragedija je sto se insistira da gradjani-poreski obveznici placaju takvu TV,i to dva puta,kroz pretplatu i kablovsku mrezu!!!!!!!!
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!.........
  • Londra

    13.10.2011 09:05
    Ju ju ju ju...
  • 13.10.2011 09:00
    Treba da ih bude sramota! Ta zena kakav god da je vodila zivot je ostavila iza sebe nesto sto ce kroz par godina biti muzicki stil, pravac, kult. Otkaz momentalni, a posao onima koji ga traze a koji bi ga savesno obavljali!
  • Ja

    13.10.2011 08:23
    Svaka im cast
    Nisam gledao ali ako je tako svaka im cast.A Zasto ? Zasto? Jednostavno gledao sem mislim BBS ili CNN kad su oni pljuvali po svima nama a naj bolje je sto je to istina.
  • СРЕМАЦ

    13.10.2011 08:19
    ГЛУПО ПОРЕЂЕЊЕ.
    Ваш коментар је такође непрофесионалан.Какве везе има смрт једне наркоманке и руковање два председника?Дали можда мислите да ова два пропуста имају исту тежину?
  • Traveler

    13.10.2011 08:14
    Sramota
    Gledala sam taj dnevnik i u najmanju ruku me je bilo sramota sto im se potkrala tolika greska. Odmah sam pomislila da odgovoran za ovu sramotu u treba da bude drasticno kaznjen. Ovo je nedopustivo i zasluzuje osudu pa sve i da se radi o tamo nekoj TV Galaksiji a kamo li RTV.
  • I?

    13.10.2011 07:37
    šta onda? umrla, slava joj i gotovo. za života: opijala se, drogirala se, tukla se, hapšena, privodjena, na lečenjima....nas zjbala za koncert, dali lovu pa nas ispalila. šta, jel nas zadužila čime? aj oladite!
  • novosadjanka

    13.10.2011 06:48
    sa stilom
    Ma šta očekivati od te jeftine televizije kad znamo ko rukovodi njome. na mom prijemniku ne postoji taj signal, a nikad nije ni postojao.
    Dok čitam ovo, kao da sam pročitala da se to desilo na nekoj tv Duzi npr. Eto u koji koš bih ja stavila RTV i 1 i 2.
    Vrh svega je što se dotična lepotica smeje i jedva može da se uzdrži...eto gde je naša kultura. U stvari šta sad ja tu lupetam?!
  • 13.10.2011 06:29
    spremacica je kriva ostavila svoj CD.
  • Vladimir

    13.10.2011 06:05
    Nije slučajno !
    Ništa u (ili na) RTV nije slučajno,To su ti
    novi trendovi,to je ta nova postava.Biće tu još svega što mi,pretplatnici načemo razumeti.
    Ko to "ne kapira"nek gleda ružistu ili
    tursku,inače su džabe.More,sve to treba...
  • ns

    13.10.2011 05:41
    meni su oba gafa u najmanju ruku simpatična i verujem da nisu slučajni, i prvi i drugi se ispostavio sto odsto istinit a sad što neki žive u iskrivljenoj realnosti i ne žele da čuju istinu to je njihov problem. unaprediti um koji je ovo izrežirao!
  • urednik

    12.10.2011 22:38
    ?
    da cujemo ko je sad dobio otkaz??? onaj pljeskavicar sa hodnika treba prvi da leti...
  • Milos

    12.10.2011 21:16
    Greska je slucajna, sigirno...
    ...zato je i gledanost RTVa takva kakva jeste.
  • ja sam

    12.10.2011 20:39
    voditeljki to smesno?
    Sramota!!! kakva neprofesionalnost!
  • Man not Machine

    12.10.2011 20:37
    Sarena laza
    Na toj RTV nemate 2 novinara da dobacuju iznad proseka. Nova vladajuca ekipa koja je malo ovde, a malo u Beogradu, je totalno bezveze i nista bolja od ranije, nisu ih ni trebali menjati, teme su im prezvakane milion puta, a nova uredjivacka politika se svodi izbegavanje tema koje se ticu korupcije i afera vlasti. Verujem da je ovo kvazinezavisno novinarstvo narodu daleko bljutavije od Miloseviceve propagandne masine. Naravno, ova televizija nije namenjena gledaocima, to vam je valjda jasno, a bilo bi vam jasnije kada biste trazili da se objave kompletni finansijski izvestaji za sve godine od 2000.
  • nema deda mraza

    12.10.2011 19:31
    nije valjda
    da li neko stvarno veruje da su ovo slucajni gafovi?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna