Novi Sad
18.10.2011.
11:23
Grejanja nema u 15 objekata u Novom Sadu, zbog dugа koji stаnаri i investitori imаju premа "Novosаdskoj toplаni", kaže direktor tog preduzeća Vladimir Jelić.
  • nn

    05.11.2011 17:47
    ni nas nisu uključili
    kod nas 5 vlasnika ne plaća ama baš uopštea 6. je investitor. Oni zajedno imaju dug 500000.
    Sada ćemo i mi propasti i nećemo imati para da plaćamo grejanje kad ga uključe.
    Imam samo jedni želju da nas greju kad mi hoćemo i kad plaćamo a da isključe svakog ko ponese zahtev za isključenje a ne da nas greju na sili kad oni hoće.
  • @Goku - grejanje

    21.10.2011 07:10
    Blago majci koja te....
    Sta kazes: pa logicno je da vam nece pustiti grejanje kad je toliki dug 500 000.
    eeee to je tolerancija direktora a vi samo pljujete po njemu.
    I onda udaris tacku na i: drugar ti radi u srb-gasu i reko ti je da je toplana duzna za gas bar milijardu ako ne i vise.
    Kad paralelno sa ovim izneses podatke gde su i kako potroseni novci od onih sto su placali grejanje (ako nisu prebaceni Srbija-Gasu) mozemo nastaviti dalje.
    Do tada, ti i takvi kao ti, tog tolerantbog direktora ne odbraniste ni pred Bogom ni pred narodom.
  • Nikica

    20.10.2011 16:26
    Sad kad vam shatro magistar objasni, oma ce vas ogrejati (nekom gluposcu eventualno)!
  • Goku

    19.10.2011 17:58
    grejanje
    To za protocnu vodu pa vidim direktor toplane je lepo dao svoj licni broj u slucaju da se ne resi to pitanje koje bi trebalo brzo.i vama da odgovorim pa logicno je da vam nece pustiti grejanje kad je toliki dug 500 000.A kolko znam svuda je tako u zgradama jel podstanica odrzava celu zgradu,tipa da su svi povezani kolko se razumem.Bas mi je bilo dosadno pa sam hteo ovo da napisem sa neutralne strane jel vidim pljuju toplanu na sve strane a direktor ostavi i svoj broj i spensu omoguci placanje u ratama itd.eeee to je tolerancija direktora a vi samo pljujete po njemu.ok vi ste samo rekli sta je kod vas problem al ona pljuvanja oko spensa,to kad sam citao rekao sam prvi cu da odg na sledecu vest sto vidim.drugar mi radi u srb-gasu i reko mi je da je toplana duzna za gas bar milijardu ako ne i vise.a ovde 2 duznika pola miliona pa naravno da ce da iskljucuju grejanje.
  • Ns

    18.10.2011 21:34
    Grejanje je u redu ali zasto nam svako vece umesto umesto tople protocne vode koja stoji na racunu mi imamo mlaku protocnu vodu?????????????A redovno placamo racune!!!!!
  • 18.10.2011 20:03
    Eto baš sam srećnica, pa živim u tih 15 objekata koji nemaju grejanje!Uredno plaća račune nas oko 50 posto stanova, jedan deo je platio ovih dana kada se dobro smrznuo, ima još uvek onih koji kažu da nemaju(pre neće) da plate, ali bi im baš prijalo da se ogreju. Ako se na to doda još i dug investitora od ranije i komplikacije oko prelaska na plaćanje preko informatike rekla bih da sam, zajedno sa onima koji plaćaju, poprilična budala ako nastavim uredno da plaćam jer za razliku od milih komšija, koji imaju sačuvan novac za plaćanje grejanja na struju, ja sam svoj investirala u toplanu koja me ne greje.
  • 18.10.2011 18:35
    Ja nisam dužnik ali u zgradi imamo dva dužnika ukupnog duga 500.000 din i zbog njih mi svi ostali nemamo grejanje. Šta ćemo sa tim?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna