Novi Sad
28.11.2011.
12:19 > 11:55
Dodatne aktivnosti u vrtićima Predškolske ustanove i dalje nisu u potpunosti prilagođene vremenu koje odgovara roditeljima i deci.
  • Mama

    29.11.2011 09:23
    :(
  • mama

    28.11.2011 14:57
    odgovor
    Kako je moguće da privatnik za vreme RADNOG VREMENA državnog vrtića može u tom istom vrtiću da drži nastavu i to za novac. Pa ako su tako veliki privatnici, onda neka iznajme pos. prostor, kao što to rade sve poznatije škole stranih jezika u gradu. Da li bi sad u radio 021 moga da uđe neki privatnik i da dok traju vesti ili neka emisija - novinarima i spikerima drži časove aerobika za nešto niže cene, nego što je to u fitnes centru. Isto tako pitam se da li dok traje nastava u školi, može da dođe privatnik i da drži časove za lovu - ne može. Mnogo ste razmaženi roditelji - jedva čekam da Vam deca krenu u školu, pa da vidim da li ćete moći da izmišljate i menjate Zakone i ukidate urebde koje je donela inspekcija. A ako nisi dobro pročitao, napisala sam da vaspitačice i dalje drže od 16.30, a privatnici upadaju u termin od 15 sati - što nije uredu
  • @ mama

    28.11.2011 14:16
    Zato sto vaspitacice primaju mesecnu platu da u odredjen vreme svakog dana rade sa decom pa ako u to isto vreme obavljaju i neke druge aktivnosti za koje uzimaju novac u cemu je onda poenta da uospte imaju platu. Neka one odrade prvi ovo za cega primaju platu iz budzeta a posle redovnog radnog vremena neka rade sta hoce i za bilo koje novce hoce. Da ti recimo imas neku firmu i neke radnike mislim da ti uopste ne bi odgovaralo da ti tvoji radnici u radno vreme za koje ih ti placas rade nesto sa strane privatno. Trazila bi od njih da se na radnom mestu posvete iskljucivo poslu za koji ih ti placas.
  • mama

    28.11.2011 13:29
    ma daj
    U nasem vrticu sve VASPITACICE deci i dalje drz od 17.30 sati i vec smo se mi roditelji navikli. Ali to nije uredu, zasto privatnici mogu da drze u okviru redovnog radnog vremena nastavu u vrticima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna