Novi Sad
28.11.2023.
10:17
Prvi kolač u koji sam se zaljubio - a da nisu bili makoši ili krofne - dela majstorskih ruku mojih baka Katice i Marije, bio je profiterol.
  • pionir

    27.12.2023 12:36
    kada nema drugih tema
    kada starost zakuca na vrata, eto uspomena od pre skoro 70 godina.. Duca postao poslastičar. :)
  • Беца

    29.11.2023 08:13
    Беца
    Било некада у Новом Саду и никада више! У Сити на Корнет у Мирјану на Рум Пунч! У та времена сваки одлазак у Посластичарнице је био догађај за себе! Лепо је што има неких текстова и записа о овоме да се незаборавни! Мада сада са ове временске дистанце...реално за боље нисмо ни знали и скоро сви смо били исти као и начин размишљања. Само оне посластице и ове данашње се никада немогу поредити јер није било ништа вештачких хемијских адитива и сл.што је данас под обавезно! Браво на тексту и враћање на тренутак у детињство и младост! Хвала вам!!!
  • Nekača

    28.11.2023 22:30
    To su bili dani
    Duca,kao i uvek,pravo u sridu...
  • Nina

    28.11.2023 18:28
    Hvala na lepom tekstu.
  • Ружица

    28.11.2023 17:42
    Успомене...
    Прелепо сећање на давно прошла времена ...
  • Deda

    28.11.2023 17:07
    Bilo...
    Kad je Novi Sad bio Grad!
  • pajo patak

    28.11.2023 14:33
    ponovo molim:
    ajde jednom o hokeju: Bori, Tomi, ..... Janko Lehocki je tek početkom osamdesetih došao u Novi Sad.
  • Ana

    28.11.2023 11:51
    Hvala za probuđene uspomene...
    Nikada više takvih dana neće biti..
  • NSvetlana

    28.11.2023 11:23
    Priča...
    Prelepo svedočenje lepog i pristojnog vremena u gradu po meri pristojnih ljudi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna