Novi Sad
06.01.2012.
06:58 > 09:55
Fudbalski klub Vojvodina podneo je krivične prijave protiv Mihaela Stankovića, vlasnika menadžerske agencije iz Švajcarske i svog bivšeg igrača Miće Vranješa, zbog sumnje da su sklapali štetne ugovore sa mladim igračima ovog kluba, a u cilju pridobijanja lične materijalne koristi.
  • Zvekete

    12.01.2012 09:06
    Kasno je..
    Da se razumemo, ko god da je bio u bilo kom smislu u dodiru s domaćim fudbalom zna za ovaj problem. Na hiljade mladih fudbalera i talenata je izgubilo šansu za uspehom zbog ovakvih "biznismena" i menaĐera. Fudbal je odličan paravan za mutne radnje još otkada, pranje novca, belo roblje i kojekakve budalaštine. Jadna ta deca i roditelji koji za fudbalski uspeh prodaju svoju imovinu ne bi li im deca zaigrala koji minut više, i da bi se glava menaĐera okrenula na njihovu stranu bar 2 puta u 90 minuta. Sve je to jad i beda, a nažalost nema nadležnih da se pobrinu za ove slučajeve, jer su i oni uvukli svoje dobro podmazane glavice u svoje oklope.
  • Radnik Dnevnika

    09.01.2012 13:00
    DUSAN VLAOVIC
    Dusan Vlaovic je profesionalni glavni i odgovorni urednik novosadskog lista Dnevnik.Pitajte doticnog gospodina kolika mu je plata,a kolika je plata njegovih novinara. U slobodnom vremenu izigrava pajaca kod Bate Kan Kana.Dovoljno je da na trafikama kupite najnoviji casopis VOSA,gde je covek za glavnog i odgovornog urednika postavio svoju cerku Jasminu Vlaovic,koja na cetiri strane pravi intervju sa svojim tatom i Batom.List se stampa na Ceneju,gde doticni gospodin zivi.Za to najbolji novinari koji su pratili Vojvodinu bivaju,staljinistickom metodom,skrajnuti i dislocirani na periferne polozaje,jer ne pisu kako Bata hoce.!VOJVODINO STA SI DOZIVELA.
  • Roditelj

    08.01.2012 10:54
    Hotel "Park"
    Doticni gospodin je kvadrat hotela "Park",platio po "astronomskih" 28 evra !?.Nesto mu puno stalo do nase dece.A ovaj Dusan Vlaovic,generalni direktor "Dnevnika" je prica za sebe.Naravno tu je i bivsi proterani fudbalski sudija Radisav Rabrenovic da upotpuni dekor.
  • Sale

    07.01.2012 07:15
    info

    Sto radio 021 ne pita batu otkud on na 82. mestu na listi najvecih poreskih duznika u zemlji:

    http://www.poreskauprava.gov.rs/sr/pdf/FizickaLicaDug.pdf
  • Ljuska bez kikirikija

    06.01.2012 12:07
    @Svitac
    ijao uze mi rec iz usta! Ode nam pravosudje i pravni sistem..... u kan kan
  • ma

    06.01.2012 11:07
    nemoj
    Kada bi Vojvodina i ostali klubovi placali momke na vreme i kako treba oni ne bi morali da sklapaju ovakve ugovore. Sada im se ne svidja sto ne mogu ceo transfer od igraca u koje nisu ulozili skoro nista da uzmu za sebe. Ovakvi ugovori su najnormalnija i najlegalnija stvar ne znam za sta ce biti podneta krivicna prijava. Ana Ivanovic je kao tinejdzerka sklopila slican ugovor sa covekom iz Svajcarske koji je ulozio u njenu karijeru 200.000 evra kada je to bio veoma rizican potez a zauzvrat je ugovorom dobio deset odsto od njenih buducih zarada u tenisu. Pametan i srecan covek kome se ulaganje visestruko isplatilo a Ana je imala sredstva sa kojima je mogla da napravi karijeru. Sta je tu lose? Vojvodina ako hoce ceo transfer za sebe neka nesto ulozi u igrace i klub ali tu pricu necemo "vidjet".
  • Misko

    06.01.2012 08:35
    provizija

    he hehe, neko ce Bati da uzima njegovu proviziju :)
  • Svitac

    05.01.2012 20:33
    Vrhunac cinizma: Bata Kan-Kan protiv nekoga podnosi krivičnu prijavu. (?!)
  • 05.01.2012 18:42
    Ajmo malo o privatizaciji hotela "Park"!
  • Onanimus

    05.01.2012 18:37
    Mico Vranjes?! Pa taj mi je uzeo deset godina zivota dok je igrao za Vojvodinu svojom nesposobnoscu da doda drugom igracu loptu a kamoli da postigne gol! Lopta se od njega odbijala kao od baobaba! Jedan od najvecih supaka u istoriji FK Vojvodine! Posle ovih vesti, moracu da psujem kao Zagor i Blek u stripovima da bi mi objavili komentar! Prokletnice, nitkove i bestidnice!
  • Konobar

    05.01.2012 18:36
    A konobari?
    A hoće li i u (nekim) hotelima u Novom Sadu prestati da tretiraju svoje zaposlene kao robove?
  • ns

    05.01.2012 18:25
    pa ne posedujete vi tu decu da im zabranjujete i vičete "naša" samo nek vam je džep ugrožen o'mak lajete na sva vrata, prijedŠedniče ajte polako!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna