Autor: 021.rs

Novi Sad
20.03.2024.
08:16
Studenti Filozofskog fakulteta oštro osuđuju javno tartgetiranje profesora na Odseku za medijske studije dr Dinka Gruhonjića.
  • Boki

    21.03.2024 22:17
    Kazna
    Samo Zakon i sledujuca kazna i to ostro!!!!!
  • Limanac1

    20.03.2024 10:10
    Cima ga sns napada
    100% je neka normalna osoba, a biti normalan u ovo drustvu mafije, nemorala, lazi i terora nije lako. Tako da puna podrska sa studenata ftn a, fakulteta kojim takodje upravlja sns mafija
  • BP

    20.03.2024 09:43
    Ovde treba razdvojiti dve stvari - jedna je da nema prava niko da šalje pretnje nekom zbog iznetih stavova, a druga je da svako (a naročito izabrani predstavnici studenata fakulteta) ima pravo da prijavi potencijalno neetičko ponašanje zaposlenog na fakultetu. Odluku o tome da li to jeste ili nije neetičko ponašanje svakako donose drugi organi fakulteta.
  • zgubidani

    20.03.2024 09:05
    hm...
    meni je dinko predavao pre nekoliko godina i ne sporim njegovo znanje, odlican profesor, predavac koji drzi paznju. naucio sam kod njega mnogo stvari.
    ova situacija ce biti iskoriscena da svako pokupi poen za sta mu je potrebno. voleo bih da se objavio ceo snimak tribine na kojoj on izgovara te stvari pa neka javnost da svoj sud o tome, ali meni smeta sto se bilo ko ko predaje na fakultetu ili skoli, pa makar i u ironicnom kontekstu, lati pominjanja osetljivih stvari iz proslosti na takav saljiv nacin, pominjanja crkve u istom takvom kontekstu. za mene je to nedopustivo i zbog toga bi morao biti opomenut od strane fakulteta. nema veze ko cijoj struji pripada, osetljivo je sve u vezi sa ratom na balkanu i logicno je da ce biti razlicitih reakcija. studenti imaju pravo da iskazu svoje nezadovoljstvo i ne znam zbog cega se odmah potencira ta prica da su oni produzena sns ruka? javnost je polarizovana. nikako da se shvati da postoje stvari koje ne treba dovoditi u politicku konotaciju, nekom je prosto neprijatno sto se spominje dinko sakic u bilo kojem kontekstu od strane profesora na fakultetu.
  • Rodoljub Tanasić

    20.03.2024 08:50
    Znam lično Dinka.
    Puna podrška čoveku na svom mestu
  • Торенте

    20.03.2024 08:33
    Све мој до мога.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna