Novi Sad
17.01.2012.
21:38 > 13:57
Turistička organizacija Novog Sada (TONS) saopštila je da su sve pripreme za vanrukometne aktivnosti bile blagovremeno završene i da se navijači koji su doputovali u Novi sad da gledaju utakmice svojih reprezentacija na Prvenstvu Evrope osećaju lepo dočekanim.
  • -

    18.01.2012 10:48
    -
    ajde aktivisti tonsa da vas vidim:
    subota,
    gosti sa klincima,
    klinci hoce da vide tradicionalnog mamuta.

  • veda

    18.01.2012 10:05
    Tons -super da postoji
    Moje licno iskustvo je fantasticno sto se tice usluge i organizacije samog TONS-a. Smatram da svaki svetski grad i treba da ima Info centar.Novi Sad i te kako ima sta da pokaze i to u saradnji sa gradom i TONSom meni divno izgleda.Veliki pozzz
  • Man Not Machine

    18.01.2012 09:52
    Parada direktora
    Nego, sto ne pitate nadlezne sta je to kostalo 4 miliona kod najnovijeg renoviranja. To bi narod itekako interesovalo.
  • svedjan

    18.01.2012 08:46
    TONS divno sto postoji
    Svaki svetski grad ima - I - centar...zaista nije lepo sto govorite ovako o centru koji vodi racuna da ugosti kako strane tako i domace goste a time i da sugradjanima ukaze sta se to desava u ovom lepom gradu. Mladi koji tamo rade su ambiciozni i dostupni za sve informacije, za sada moje licno iskustvo je izuzetno pozitivno, svako dobro!
  • Tonsovac

    18.01.2012 08:11
    Sta hocete
    Nismo mi dosli da radimo, nego da vladamo.
  • realno....

    18.01.2012 06:40
    Taj TONS nikome ne treba, osim sto je posluzilo za uhlebljenje G 17 kadrova. Sta ce gradu turisticka organizacija? Sluzi da bi poslusni, ekspertski kadrovi o nasem trosku isli po sajmovima u svetu, što nema nikakvu svrhu za razvoj NS. Jednostavno, ja bih to ukinuo, pa neka traže posao u realnom svetu....
  • Brojaci turista

    17.01.2012 23:40
    Direktan marketing
    Ovi dzabalebarosi (citaj: politicari) svaku priliku koriste za direktan politicki marketing. Samo cekam dan kada ce se neko od njih dosetiti da angazuje onog tipa sa Najlona "Ako vas boli glava, ruka, noga ...."
    Ovi Iznogudi kao brojali na ulici Francuze i Spance pa optuzuju vlastodrsce. A "predobri" kalifi imaju pismene potvrde da su dobri domacini.
    Svakim danom se sve vise uocava granica izmedju feudalaca i kmetova. Popovi i lopovi (politikanti) su spona, medijum za komunikaciju i mazanje ociju. Iza svih tih sarada se odvija najveca pljacka u istoriji i priprema se najcrnja buducnost za obicne gradjane nase zemlje.
  • Radašin

    17.01.2012 23:38
    Samo metla Srbiju spašava
    Lažu, klinke na slici su radnice Tons-a, stranački kadrovi, koje nikad i ništa za turizam Novog Sada nisu napravile, švrćkaju se po svetskim sajmovima turizma za debele dnevnice, zajedno sa njihovom cenjenom direktoricom i svim direktorima koji su se smenjivali tokom svih ovih godina.Za rukometno prvenstvo turističke organizacije Novog Sada, Vojvodine Beograda i Srbije nisu uradili ništa, jer da jesu na nekom od sajmova turizma u svetu u poslednjoj godini bi se pojavile informacije o prvenstvu, ali nisu verujte mi kada vam kažem.
  • 17.01.2012 23:31
    Neverovatno! Zar Novi Sad nema cime da privuce te strance-Madjare da ostanu bar jednu noc u NS? Sto puta sam isao u MAdjarsku na manifestacije koje mene zanimaju i nikada mi nije palo na pamet da se vratim isti dan. Ostajao sam i par dana posle zato sto ima sta da vidis i gde da odes. U NS nema nista posebno da se vidi a u restoranima ce da te oderu. Ajde realno sta da vidis na tvrdjavi! Pogled na grad , suvenira nema , par nikakvih kafica , uostalom kakava je to tvrdjava bez topova? Muzeji zatvorni ako ih i mam uopste. Na kraju dana sve se svede na alkohol i ciganeu kafanama.Dali je neka predstava u pozorisu prilagodjena strancima? Ipak je ovo evropski dogadjaj. U muzeju revolucije vecita postavka o Titu i partizanima. Zanima li to nekog? Dunavska ulica , salasi pretvoreni u restorane sredjeni u haosu neukusa bez tradicije pomesani sa ognjistima i jagancima na raznju sto nikako nejdu uz ove krajeve i ovu pricu . Tuga jedna.
  • 17.01.2012 23:30
    Šta je ovo - švedski sto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna