Autor: 021.rs

Novi Sad
07.06.2024.
11:12
Javno komunalno preduzeće "Vodovod i kanalizacija" apeluje na Novosađane da i u danima ekstremnih vrućina racionalno troše vodu.
  • Mirko

    10.06.2024 07:36
    Ma batali i higijenu.
  • Po iskustvu

    07.06.2024 21:34
    Kazite to elti sa Popovice posto sam video da drze slavine otvorene po ceo dan cak i kada nisu u vikendicsma kako bi imali zeleni travnjak. Dok se mi kuvamo na betonu.
  • Lošmi

    07.06.2024 15:55
    Struka
    U ovako prebukiranoj stambenoj izgradnji neće samo voda biti problem već saobraćaj i druga infrastruktura. O tome su trebali razmišljati SNS stručnjaci kada su pravili, odnosno nisu pravili dugoročni urbanistički plan već udovoljavali investitorima. Sada će te moliti građane da se odreknu vode i čega još?
  • Salamander

    07.06.2024 15:03
    oni koji su odande
    došli ovamo
    i "doneli" silne pare, "investiraju" tako da više nema nema parkinga , kojih je bilo u izobilju. Vidimo i da je odlično proračunato i postavljeno grejanje moralo (za naše novce, a sve smo to mi kupili samodoprinosima i priključcima!) da se proširuje, raskopava, doradjuje, popravlja, prepravlja.
    Onda kanalizacija isto tako, vodovod isto tako.
    Imali smo besplatan RTV, sada su to neki kablovi sa krovova. Gde su fiksni telefoni i infrastruktura? Antene zrače na sve strane.
    Mali-malo požar, ne mogu vatrogasci da pridju.
    Sada je rezime i suma na strani sprege urbis-zig-investitori-katastar, a protiv nas pravih vlasnika, koji jesmo i osnovali i otkupili grad.
    Investitori tako zaradjuju, što nama zavlače ruke u džepove!
  • V.b

    07.06.2024 14:41
    V.b
    U opste nisam racionalan i vodu koristim po potrebi jer je posteno placam! Nisam ja kriv niti bilo kod od vas sto su NS prenaselili I sada budimo racionalni? Budite vi sa racunima jer jedan da neplatim odmah mi Kama te zaracunavate I saljete vase Izvrsitelje! Evo bas sam napunio Bazen i uzivam za svoje pare!!!
  • Sadjanin

    07.06.2024 13:09
    Prenaselili ste grad i sada budimo solidarni. O ovome se razmislja kada se pravi prostorni plan, ne nakon izgradnje. Trebali ste da znate koliko je planirano da se grad siri i da se povecava broj stanovnika i da na osnovu toga investirate u infrastrukturu da to podrzite.
  • Dejan

    07.06.2024 12:30
    Apsolutno sam protiv arčenja bilo kojeg resursa, pa i vode, ali me zanima za šta naplaćujete pogonsku spremnost ako pogoni nisu spremni? Koliko god to glupo zvučalo, ako ljudi žele da peru kola, beton, zaliju travu, cveće, pa čak i da napune bazen, imaju na to pravo pod uslovom da pošteno plate vodu koju su potrošili.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna