Autor: 021.rs

Novi Sad
01.07.2024.
19:43 > 19:43
Novosadska policija je, tokom prve dve nedelje kontrole, otkrila i sankcionisala 34 prekršaja vozača električnih trotineta.
  • Ja

    07.07.2024 21:00
    Kad bi
    Slab im ucinak. U Novom Sadu sam za nedelju dana videla samo dvoje sa kacigom za koje nisam sigurna da su odgovarajuce. To mi je svejedno ako ne stite sebe. Uzasava me kad idem trotoarom i neko me tapka po ramenu iza ledja a ono trotinas malo usporio i opominje me da se sklonim da prodje. Projuri on a ja ostadoh po ko zna koji put u cudu. Verovatno ste im zabranom da voze po trotoaru dali ideju da bas tuda voze. Od signalizacije ni grlo ne koriste da ti daju do znanja da si zbog njihove bahatosti u problemu a ni ostale vidove signalizacije. Jos nisam videla nekog trotinasa da vozi po kolovozu. Kad bu nas saobracajna policija revnosno kontrolisala trotinase a i one vozace automobila koji voze jednosmernim ulicama u suprotnom smeru...Kad bi...
  • Samec

    03.07.2024 03:28
    Koje gluposti, zbog neposedovanja zastitne okreme iznajmljujem od tvitija trotimet koji nema ni nalepnicu a ni ne dobija se slem i prsluk koji ce mi ako ne nude sve ovo oko kao nekog uvodjenja reda za el trotinete je cista prevara laz i otimacina samo da bi se suzbio ekoloski prihvatljiv i ne bucni nacin transporta i prevoza u gradu koji nudi resenje a ne problem koliko ima automobila i druih benzinskih vozila u gradu koja ispustaju otrovna isparenja i zagadjenja koje svi udisemo a o buci i da se ne prica, ja imam el trotinet i ne pada mi napamet da ga registujem i placam lopove koji bi i zrno zemlje ukrali, ne treba niko ni da registruje i samo tako se mozemo izboriti protiv nasilja i tiranije kojim planiraju da zbrisu el trotinete sa ulica.
  • Neb

    02.07.2024 12:00
    moglu su ih toliko kazniti na dnevnom nivou....

  • Arkadije

    02.07.2024 07:23
    Bezobzirni
    Korisnici električnih trotineta se moraju zaustavitu u nasilju koje vrše. Voze između pešaka ruše i decu i odrasle. Brzo voze i ne mogu reagovati na pešake.
  • Zoran

    01.07.2024 21:37
    Budalastina
    Pijanih i drogiranih za volanom koliko hoces a oni se ustremili na trotinete. Odlicni su im prioriteti u kaznjavanju, zato nam je takvo stanje u saobracaju.
  • Smesno

    01.07.2024 21:22
    Za 15 dana 34 kaznjena, dakle u proseku 2 dnevno.... da rade mogli bi 34 kazne da ispisu za jedan dan, al kakva drzava takva i policija....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna