Autor: 021.rs

Novi Sad
20.08.2024.
11:02 > 11:06
Opština Temerin ostvarila je manje od 50 odsto planiranih prihoda u prvoj polovini ove godine.
  • Zoran

    22.08.2024 18:40
    A gde je zaobilaznica oko Temerina?Zašto puteve nisu popravili?Gde je taj famozni put sa 2 trake u jednom pravcu prema Novom Sadu.Sigurnije je voziti Ibarskom magistralom nego ovim putem.Put je preopterećen i kad se nadje neki magarac koji vozi 60 km/h napravi kolonu vozila iza sebe dugu 2 km.A o kanalizaciji da i ne pričamo.
  • Mirjana

    21.08.2024 18:07
    tuga
    Dan opštine se slavi uz Draganu Mirković, umesto uz kulturno umetničko društvo i talentovanu decu opštine. Sramota na šta se troše pare građana, prostakluk i primitivizam SNS vladavine.
  • Temerinac

    21.08.2024 17:43
    Opera
    Vodu ne moramo imati.
    Kanalizaciju, takođe.
    Škole nam ni ne trebaju (radnici pred penzijom će na brzaka obučiti partijske doguznike i njihove puline).
    Al ne može bez kulture. Za operetu iz Kasidola i Medveđe mora biti novaca. Nebitno što je na njenih 2 sata pevanja otišao u nepovrat jedan kamion-cisterna za vodu sa svim dažbinama, preko potreban Temerincima.
  • Sima

    21.08.2024 17:11
    Sns klan
    Temerin je ogrezao u kriminalu. Od onih koji vode opstinu pa na nize. Najgora opstina u Srbiji. Deca obolevaju od kancerogene vode dok predsednik opstine ismeva narod i bogati se
  • Milica

    21.08.2024 16:38
    Javašluk
    A o nenormalnom zapošljavanju da ne pričamo. Pa samo u Opštini je toliko nestručnog kadra da to nije realno. Moja komšinica je primljena na nepostojeće radno mesto, znaci bukvalno su izmislili radno mesto za nju, tata joj je naravno u stranci već dugo. JKP ne bih ni komentarisala, od starleta sa privatnim fakultetom do III stepena obrazovanja, sve se nakotilo po kancelarijama. A kad imaš neki problem, niko nije zadužen za to. Ma....
  • TEMERINCI

    21.08.2024 15:44
    Potrebna 2 preč fekalija
    Temerin =kriminal
    Dve decenije se pije kancerogena voda,direktori jkp,kao i predsednici opština ćute,ismejavaju građane.
    Projekata bezbroj,koji tope milijone građana,al fiktivni na papiru.
    Kanalizacija se ne radi,fabrika vode se tobož gradi al u pitanju je koja će oprema biti instalirana,i dali će uopšte doći do toga,da ne govorimo o vodovodnoj infrastrukturi,azbestnim cevima kancerogenim.
    Štete i pored velikog broja advokata koji sisaju budžet građana Temerin,uz napomenu da sporove gube stoprocentno.
    Kakve su ovo cifra za adaptaciju škola,verovatno 70% za buduće izbore,a ostalo je duga od prošli.
    E pa gospodo tražili ste,davite se u fekalijama napredne udrobljene koalicije.
    Kulturni centar otet,ništa sem manipulacija se ne događa.
    Za građane,advokate,veštake živ sredine,geodete nema.
    Al da se proslavi,uz vatromet i Draganu Mirković mora biti!
  • Svetlana

    21.08.2024 11:17
    Zalosno
    Jad i beda gde god da se okrenes.Placa se voda koja nije ni za polivanje tzv tehnicka voda a kamoli da je za bilo kakvu upotrebu.Izdvajali smo mi stariji stanovnici Temerin samodoprinos 3 puta po 4 godine za kanalizaciju i gde smo.Potrovace mo se od fekalija i neispravne vode.O svemu ostalom u Opstini Temerin od rukovodstvs do svih zaposlenih u drzavnim institucijama je uzalodno i beskorisno i pricati.Da li smo mi birali sve to nisam bas sigurna.
  • Goran

    21.08.2024 06:56
    Misljenje
    Lopovska sredina uzurpirana vlast a tu nazovimo fabriku vode gradice duze od Zrenjanina
  • Cocco

    20.08.2024 13:22
    A Temerin vode oni za koje su stanovnici glasali.
    I sad', protiv koga da se bune?
  • Тихи

    20.08.2024 12:18
    За наш Темерин
    Темерин је приватно власништво 5 људи који са радницима купују гласове и раде како желе. Свако могуће дрво на главном друму а сада и около је посечено. Паркира се ко како хоће док зекан за конрауслугу купује.. Бетон, блато и Јавно Криминално
  • Tetak Salapura

    20.08.2024 12:08
    Cene!
    Nerealno naduvane cene, apsolutno svake javne investicije, su problem.
    Bukvalno, svako ko učestvuje u tom procesu podrazumeva da javne nabavke i postoje isključivo da bi se oni "bliže vatri" oparili.
    Počnite sa javnim imenovanjem i prozivanjem svih onih pojedinaca koji su omogućavaju da se takve cene uopšte nađu u igri.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna