Autor: Dnevnik

Novi Sad
30.08.2024.
11:50 > 11:55
Pripremno ročište za otmicu devetnaestogodišnjeg N. T. iz Sremske Kamenice zakazano je za 17. septembar.
  • Zevs

    31.08.2024 15:51
    Ostro
    Neverovatnu agoniju je prezivela porodica kao isam kadnapovani mladic. Jos je bezobzirniji napad na sluzbenike policije. Ostra kazna jedino je ispravna presuda, koju moze sud da donese. Cudi ova nagodba i priznanje, jer umanjuje efekat ostre i pravovremene kazne.
  • dacic

    31.08.2024 01:46
    bez gljivice
    A kad je zovem na mesto zlocina naravno panduracija kasni na mesto zlocina,a posle im osumnjiceni pred nosom stoji a oni kazu nije to taj.
    **Resavaju** posle sslucaj mesecima a u stvari ne rade nista.Krivac i dalje na slobodi i nije osumnjicen, kazi panduri mislimo da je neko drugi, a ovaj im pred nosom radi nezakonite radnje.I na kraju tuzilastvo isto kao i panduracija nesposobno i oslobodi krivca jer se prave svi mutavi. A ne rade nista a prave se da kao rade.
    Patak Dacho vladaru pandurski znas li sta rade tvoje sluge? Nista kao i ti...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna