Autor: 021.rs

Novi Sad
18.09.2024.
11:21 > 13:02
Nakon pisanja 021.rs o porodilji koja je u Betaniji preživela rupturu materice, a čija beba je na svet došla sa brojnim dijagnozama, u ovoj klinici je pokrenut untrašnji nadzor.
  • Voja

    18.09.2024 18:37
    Jednom kada se povede ozbiljna istraga o ponašanju osoblja pa onda i o kradji beba znaćemo da postajemo prava država! Pa sad su i centri za socijalni rad počeli da trguju decom oduzetom od roditelja! Svi iz struke to znaju ali velika je lova u igri!
  • Marko

    18.09.2024 17:43
    Najbolji komentar koji je na google-u ostavila pacijentkinja za Betaniju, je ruskinja koja je napisala da je sve bolje od porodilista u Voronjezu 90, da je Betanija bolnica za sirotinju i da nikome ne traba porodiliste po principu serijske trake u 21. veku. Neka nasi posete bilo koje porodiliste u Slovačkoj i primene 50% viđenog, pacijentkinje će biti mnogo zadovoljnije a verujem da će se i lekari i sestre bolje osećati. Naravno eliminisati nesposobnu lekarsku decu, neradnike i nestručne i svima će biti bolje. Toliko se sve iskvarilo, sada više nije problem novac i uslovi rada, sada je sve do ljudi.
  • Doca

    18.09.2024 17:27
    Sve ih snimati
    Treba sve da se snima, sve sta pricaju sestre i doktori/ke, konstantan nadzor, snimanje i prisustvo partnera tokom trudnoce i drakonske zatvorske kazne!!!

    Oni jedne druge pokrivaju i lazu, sto bi se reklo sns moralne vrednosti, a i strucnost i inteligencija
  • Juca

    18.09.2024 16:15
    A oni kao nemaju pojma šta se dešava, pa kobajagi pokrenuli unutrašnju kontrolu? Ma, bre, svi ste isti. Ruka ruku mije. Sram vas bilo sve od reda.
  • Marko

    18.09.2024 15:43
    Betanije nije bolnica za primer. Jako mnogo priucenih sestara koje ne znaju braunilu da stave i slicno. O ponasanju prema pacijentima i radnom moralu necu ni govoriti. Lekari su se podelili, ima dobrih, ima losih, ima nestrucnih. Menadzment protezira nesposobnu i lenju lekarsku decu i obzirom na menadzment Klinike i Klinickog centra ne moze biti bolje.
  • Imenjakinja

    18.09.2024 14:31
    Porodila sam se 2 nedelje pre Aleksandre, i to kad se ne ide u Betaniju - noć, vikend. Neću da iznosim detalje, ali babica mi je rekla da "neće da mi pomogne jer ne znam da guram". Mali je rođen modar oko usta i oko nosa, srećom sve je to prošlo i on je dobro. Meni je pukao grlić i ta ista babica balavica me je isekla toliko da nisam ravno 2 meseca mogla da sednem ni u mislima. Kada je dr završio ušivanje na živo rekla je "au doktore, ovo je umetničko delo". Nadam se da čitaš ovo Đurice, bila si prisutna. Sram vas bilo sve do jedne!Žao mi je ove žene, mučno mi je bilo za pročitati onaj tekst od pre neki dan. Normalna trudnoća i dođe ti tako neko nebitan i upropasti ti život!
  • Nixon

    18.09.2024 13:37
    Ns
    Negu dobijate u zavisnosti kod kog ste lekara isli dok ste odrzavali trudnocu. Privatno, naravno
  • Tamara

    18.09.2024 13:35
    Sta bi...
    Sta bi sa onim "Mocice pratnja sa vama na porodjaj?"
    Zar nije upravo Betanija izjavila da ce to da uvede?
  • znamo se odavno

    18.09.2024 13:18
    Malo sutra. Bice u izvestaju da su u Betaniji cvece i leptirici a zaposleni kao milosrdne sestre.
  • joj!!!

    18.09.2024 13:16
    sramite se!!!
    I zasto u Betaniji nije dozvoljen pratioc na porodjaju? Da slučajno ne bi mogao da zove i pozove nekoga i kaže šta se desava? Ili im smeta,da ne vidi nepravilnosti koje rade?
    Kakav je to način da to radite?
    Najranjivija je trudnica i porodilja!!!
  • none

    18.09.2024 13:08
    @novosadjanka
    Ima li izbor bilo koja trudnica da ode na neko drugo mesto da se poradja?
    Naravno protiv Betanije, jer u ustanovi se “krije” ta doktorka.
    Zasto ustanova ćuti na takve stvari? Sto nije sama pokrenula tkz. unutrašnji nadzor da se ovo ne desi? Ćute svo vreme,a ako ćute kriju.

    Žao mi je jako što ne da su uništili dva ljudska života(beba i mama), nego i braća,sestre,tata,tetke,ujaci,stričevi,babe,dede.
    Jel’ vidite koliko je ljudi oštećeno sa nesavešću i samoživošću jedne osobe koja radi u Betaniji?!
  • Koja doktorka?

    18.09.2024 12:46
    Strah me obuzme kada pomislim da ću tamo morati da idem da se porodim. Divno je kad sve ide kako treba, ali nije to kod svake žene tako, a sama pomisao da neko može da vas u bolovima satima ostavi da ležite u meni izaziva jezu. Još i ovakve posledice...

    Aleksandra, strašno ste hrabri, svu sreću ovog sveta vam želim, nadam se da će Vaša beba biti dobro.

    Gde je sada Zavetnica da priča kako je ovo deo zavere? Sram vas bilo sve, i doktore koji zaboravljaju da su tu zbog pacijenata i sve koji ih podržavaju. Nisam vam ja birala poziv, žao mi je ako je previše posla, ali eto vam Vlada, pa se njoj obratite.
  • pazzijent

    18.09.2024 12:08
    Znamo kako će se završiti "unutrašnja kontrola, sigurno neće nagaziti svoju koleginicu, iskopaće 1000 stručnih sitnica protiv pacijentkinje. Novi Sad je ovo, ne New York.
  • Novosađanka

    18.09.2024 11:42
    protiv Betanije
    Malo mi naslov bode oči, Nije protiv Betanije, već doktorke imenom i prezimenom. Hvala svima na podršci, mnogo znači.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna