Autor: 021.rs

Novi Sad
26.09.2024.
12:08
Novosadska policija zaplenila je oko 6,5 kilograma narkotika i uhapsila N. P. (25) iz Sombora.
  • Ludi Milojko

    26.09.2024 22:51
    Za stjepana I patriotu
    O čemu vas dvojica pričate?!? Ili bolje pitanje na čemu ste?!?
  • Zemlja čudesa

    26.09.2024 16:51
    U tem Somboru,
    svega na volju,
    svega ima, to istina...
  • Стјепан

    26.09.2024 16:19
    Zao mi je што сте тако паметни
    Takima ako kazes evo ti lizalica ili bombona prvo vas pogledaju onako prelepo i srecno, a kada svate da su zausta dobili to sto ste i rekli, bombonu ispljunu iz usta i naprave onaj fejs ko da dte im ubili nekoga, dok se ostali u drustvu u potpunosti saosecaju sa delom koje ste pocinili, ali takodje u losem smislu. I dok svatite u cemu je problem, budete na najgori moguci nacin izmaltretirani, a neretko dobijete i etiketu policajca. Nenormalan vas dovede do ludila jer ste bili normalni. Istom tom logikom biva napadnut neko ko jede pljeskavicu ili picu u lokalu i to iz cista mira, jer je pred jednim takvom nenormalnom osobom, na najnormalniji moguci nacin rekao sta zeli da pojede. I onda se jos i svi oni cude oklen ljudi sve znaju i kako ih kontaju. Hvala za to mogu reci iskljucivo svojoj malenkosti i pameti. Da nije smesno bilo bi tuzno, mada vise je tuzno nego smesno.
  • Patriota iz Sombora

    26.09.2024 15:35
    bljak, bljak, bljak
    Gle ljubavi i slobode u Somboru, da mi je znati kome li porez plaćaju i na čiji račun piju. Na moj više neće sigurno. Sram da vas bude što bi ste i jare i pare, a za dete ni lizalicu ni bonbon al onaj pravi! Sad svirajte iza rešetaka, tako vam i treba.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna