Autor: Emir Kahrimanović

Novi Sad
26.09.2024.
12:23 > 13:30
Usvojene su dve primedbe na plan rekonstrukcije Spensa, a iz Društva arhitekata Novog Sada i odbornik Miran Pogačar zamerili su zbog načina na koji se Komisija za planove bavila ovim pitanjem.
  • Bljuc

    26.09.2024 21:01
    Hteo je Vučić da ga ruši još pre par godina. Namerno pišem "Vučić", a ne SNS jer je sad već iluzorno i pomišljati da se upravni odbor stranke pita za išta. Tad smo se uzjogunili, pa je odustao, ali bilo je jasno da je rešio da ga sravni pošto-poto. Pa, ne mogu se valjda braca & ekipa ugrađivati u gubitaško preduzeće. Kako već to biva, preinačio je "rušenje" u "rekonstrukciju", ali cilj je isti. Sad ovi njegovi mu*održi palamude o nekom urbanističkom planu, a kad treba podići Galensovu zgradurinu, onda se ne zamajavaju tim tričarijama. Posledice: ubili Novi Sad, parking ne postoji, saobraćaj nepodnošljiv... Izbušili centar kako bi se njihova ekipa za izglasavanje zla u vladi Vojvodine (pardon: pokrajinskoj vladi. Ime Vojvodine mora se dezavuisati dok ne iščezne) imala gde da uglavi džipove i ine tenkove kojima kopenzuju za zna-se-već-šta.
  • Janko

    26.09.2024 17:51
    Spens ce na dobos da ode
    Ko nam je kriv sto se vise ne borimo, samo cekaju da ga prodaju nekom svom jaranu.
    sto bi zaradijo grad kad moze i zemo.
  • Sima poštar

    26.09.2024 17:32
    Meni je najveci hit sto je drustvo arhitekata novog sada poslalo primedbu ali na pogresan email.
    Top
  • pajo patak

    26.09.2024 16:28
    namirisali bosanci
    gradsko građevinsko zemljište sa kompletnmom infrastrukturom, a zeme odobravaju.
  • Славуј

    26.09.2024 15:17
    Боље спречити него лечити
    Боље и тако, него да се дозволи изградња града у граду, попут porto_montenegra у Суботици на Прозивци, па да тек онда грађани разумеју у ком грму лежи добротвор. У последњих пар година више од 30 младих отровано, а кривца нема, то бож' све је у реду.
  • Ciri

    26.09.2024 15:14
    Za Limija
    Limi, druže, slobodno ti sravni svoju kuću koliko god puta želiš a Spens koji pripada svim građanima NSa ostavi na miru.
    A taj "divni" kapitalizam turi gde sunce ne sija.
  • D.

    26.09.2024 15:12
    Svi razocarani, kao juuu, sta nam rade sa gradom, Boooozeee, a ono SNS dobija izbore.

    Dobro, na ovom portalu se i okupljamo mi koji cemo reci "nismo mi glasali", ali ko jeste, gospodo? Pogledajte komsiluk, svoj dom, svuda oko sebe.
  • Gradjanin

    26.09.2024 14:09
    Spasimo grad
    Hotel ce biti privatni, i sve sto je Spens pruzao gradjanima, ukljucujuci tek renovirani bazen, bit ce izgubljeno za gradjane. Obogaljeni preostali dio Spensa,postat ce mracna rupa.
    Jasno je da kumovi i licni prijatelji, sns mafije sa vrha lestvice,rade sta im se hoce,i da ne biraju sredstva u svojoj bezobzirnosti.
  • Limi

    26.09.2024 14:09
    Limi
    Spens treba sravniti jer nije produktivan odavno! Izgraditi novi i moderniji SC sa velikim salama za koncerte i sl. Ostalo kancelaruje apartmani hotel lokali…sve sto donosi profit od koga ce se sam odrzavati i placati zaposlene! Tako je svugde u kapitalizmu kom odavno pripadamo i tako treba mislite i ponasati se jer bilo bi kradje i zloupotreba minimalne! Imas profit dobro nemas propadas! Ali sve mi se cini da ce na kraju sve ovo biti prodano i privatizovano kao Sava Centar u BG jer se predugo cekalo i propadalo namerno.
  • Iva

    26.09.2024 13:52
    Boze Gospode
    Sve ce unistiti!!
    Pa zar i sportski centar Spens, bazene??? Sva nasa deca tu treniraju decenijama. Najvaznije je da izgrade hotel sa 66 spratova.

    Nemam reci, jako sam razocarana sta se desava sa nasim gradom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna