Novi Sad
13.02.2012.
06:35 > 07:21
Sve raspoložive ekipe Zimskih službi gradskih preduzeća i danas čiste ulice i preventivno ih posipaju solju jer su nove padavine najavljene ponovo od srede.
  • 13.02.2012 18:58
    Slika
    Ako slika odgovara tekstu onda ovaj kamion ni pomocu trikova nemoze da se popne na Popovicu.Ovo je posao za neku ljucu masinu a ne za Mercedesa sa jednom pogonskom osovinom i epohom.Sta ce tamo epoha kad je sve skuceno i malo.
  • Marija Muratovic

    13.02.2012 15:56
    stednja struje
    Slazem se da je neophodno stedeti struju kako nebi doslo do vecih restrikcija,ali isto tako mislim da i tu treba biti pravedan.
    Ko je ovih dana odlazio na SPENS zatekao je veoma mracne i hladne hodnike a bazene i sportske dvorane zatvorene. A samo malo dalje poznati MERKATOR bljesti i greje punom parom.
    Gde je tu gradska vlast.Zar su njima Novosadska deca i sportisti na zadnjem mestu prioriteta.
    Tako jos jednom pokazuju koliko im je stalo do SPENSA i svojih gradjana.
  • @Novosađanka

    13.02.2012 13:14
    "Nije uvek kriva vlast, ima nešto i u mentalitetu."

    Čuj, "ima nešto". Pa osnova problema je u mentaliltetu (mentolitetu?) i stavu "j..e mi se, ja sam svoje dupe smestio, a ostali neka se snalaze". To važi na svim nivoima, od porodice, preko grada do države, izvire iz odnosa skoro svih zaposlenih po preduzećima, iz političara i politikanata, vozača i pešaka. Stav "boli me dupe za ostale" je toliko preovladao da je pravo čudo da uopšte išta i funkcioniše. Vozači se parkiraju gde stignu, pešaci prelaze ulice gde stignu, policija se ne meša u svoj posao nikad (osim da mlati po kaznama za "prebrzu vožnju")...
  • Galawix

    13.02.2012 11:06
    Hmmm...
    Stvar je vrlo jednostavna, rešenje je na vidiku. Saobraćajna policija treba samo da radi svoj posao, u koji se godinama ne meša. Sve koji su u vidokrugu nemilosrdno kazniti, a najbezobraznijeg odneti paukom.

    I da vidiš kako odjednom može.

    Ne, nisam pešak i ja vozim. Ali sam od onih budala, koji kruže dok ne nađu parking.
  • Zvekete

    13.02.2012 10:38
    Lopatanje
    Jasno je da smo svi isfrustrirani ovo m snežnom situacijom, ali ne bih baš puno pljuvao po tim ljudima što su parkirali svoja vozila kako su parkirali. Kladim se da niko od vas nije nikada živeo na Popovici pa daje sebi za pravo da bespotrebno pljuje. JKP PUT ne radi svoj posao kako treba, i to je fakat, a ni građani nisu za radne akcije, te je ovo normalna situacija za jedan polu-haos. Ako Vam je dosadno, ne pišite ovde, već nam se pridružite, lopatu u ruke i udri po snegu!
  • 13.02.2012 08:41
    Predlažem da se suvoji novi zakon koji bi predviđao da ko u ovakvim uslovima ostavi pogrešno parkiran auto, pogotovo ako ometa saobraćaj u većoj meri da se kažnjava kaznom od 5.000.000 din!
    Gledam na bulevarima svi parkiraju u srednju traku, jer desna nije očišćena, a levom se jedva prođe. Desna se ni ne može očistiti zbog parkiranih vozila.
    Jeste problem za parkiranje i nema se gde, ali ne može ni u srednju traku.
  • Novosađanka

    13.02.2012 08:23
    Istina.
    Mi smo juče u centru NS-a kopali pola sata da bi parkirali auto na zavejano parking mesto. Kada mi svako gledao u svoje dvorište, i manje lajao, sve bi lakše išlo.
    Ali ne, bahato i razmaženo mora.
    Zato nam tako i ide.
    Nije uvek kriva vlast, ima nešto i u mentalitetu.
  • ns

    13.02.2012 07:02
    stoka, neka uzmu malo lopatu pa nek raskrče, mi živimo u širem centru pa lopatamo svaki dan više puta. e stvarno su ljudi, sve treba kazniti ko je mogao da očisti a nije i još pride stao da niko ne može da prođe, ceo grad od vas gospodo ne može da funkcioniše!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna