Autor: 021.rs

Novi Sad
03.10.2024.
12:41
Pojedini radijatori u Novom Sadu od jutros su bili topliji, jer su, prema svemu sudeći, počele toplotne probe.
  • Nik

    03.10.2024 14:46
    Cudno je zapravo da uz toliku efikasnost i ulaganja grejanje i dalje kosta kao da se grejemo na najneefikasniji moguci nacin.
  • Makar malo

    03.10.2024 13:29
    i uveče
    Dobro je da ujutru buge grejanje, ali apelujem da isto tako grejanje bude, makar na kratko, i predveče. I uveče je dosta hladno, posebno u stanovima koji su okrenuti ka severu.
    Ipak je došla rana jesen, i eno, čekaonice ambulanti su već pune.
    A zna se da je bolje sprečiti nego lečiti.
  • Kvini

    03.10.2024 13:19
    ....
    A kako bi, gospodo, bilo da izmenite datume početka i kraja grejne sezone, pa da izbegnemo dva puta godišnje po jedno 2 nedelje smrzavanja, curenja nosa, piškanja, kijanja, oblačenja u 3 sloja, umotavanja u ćebad, plakanja od muke kada treba da odemo da se okupamo u ledenom kupatilu? Mislim, nije da ne plaćamo cele godine to grejanje koje tada nemamo... I, ne, nije rešenje da uključimo klimu na grejanje ili grejalice, jer nam nećete smanjiti račune za struju, a nepostojeće grejanje ćete bez blama i tada naplaćivati.... Početak grejanja pomeriti bar za 1. oktobar (idealno, za 25. septembar), a kraj sezone za 25. april... pa i ako je toplo ili ''toplo'' napolju preko dana, noći budu hladne i hladnoća se ''uvuče u zidove'', pa i tada ''smlačiti'' radijatore po nekoliko sati dnevno...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna