Novi Sad
10.10.2024.
10:26 > 10:26
Opština Sremski Karlovci objavila je oglas za prodaju građevinskog zemljišta koje je predmet spora i za koje postoji dug prema firmi, odnosno građanki koja je odgovorno lice u toj firmi.
  • Ana

    10.10.2024 12:51
    Odgovor
    Neša je bio jak karakter. Nije taj zarezivao nikoga. Onaj Trišić ga je pljuvao 24 sata dnevno. Kompleksaši. Brzo je skrenuo pažnju na sebe svojom energijom i znanjem. Počeo je da ugrožava pozicije onih iznad njega. A to se u Srbiji ne prašta.
  • Паја

    10.10.2024 12:43
    Ма само отимај, то је нова мода.
  • Bivsi tamosnji

    10.10.2024 12:13
    Karlovci su na redu za rusenje i betoniranje...
    Sve se unistava zarad pranja prljavog novca.
    Za koju deceniju ova zemlja ce biti u favelama, a kriminal ce biti divljacki da nocu neces smeti na ulicu!
  • Cole

    10.10.2024 11:08
    Betonaza
    Krece unistavanje Karlovaca. Petrovaradin su razvalili sa rusenjem starih arhitektonsko autenticnih Vojvodjanskih kuca i gradnjom nakaradnih zgrada, opterecivanjem pretovarenog saobraćaja, naseljavanjem ljudi bez prethodno pripremljene putne infrastrukture, kanalizacije
    sto dovodi do pojacanog vec zagadjenog Dunava... Isto i još gore, sledi i sa Karlovcima. Dok je bio gradonačelnik Nenad Milenković, bio sam skeptičan zbog njegovih godina, profesije kojom se bavio. I kritikovao sam ga javno. Ali sada uvidjam koliko je bio kvalitetan i čovek i gradonačelnik. I koliko je dobroga cinio ovoj našoj Varoši. Zao mi je zbog svega izgovorenog protiv tog čoveka i povlačim svaku izgovorenu reč. Sa ovim sada ljudima, Karlovci više nisu Karlovci. A Karlovčana više nema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna