Novi Sad
16.02.2012.
11:41 > 09:49
Luka Novi Sad, koja usled zaleđenog Dunava ne radi već dve nedelje, zabeležiće gubitak od pola miliona evra ovog meseca.
  • 19.02.2012 02:46
    Novi Sad 2012 - kolaps, prljavstina, ledenice, pro
    Da li ste vi u Novom Sadu okrenuli Laponce da ih pitate kako to oni tamo resavaju na -25, verovatno niste posto je to veliko ulaganje na ovu skupocu, a i treba da ostane za reprezentacije. Posto vidim da vam ne polazi za rukom ni da pokupite smece u pojedinim delovima grada, a o ledu i snegu da ne govorim, koristite internet i mail da saznate kako vratiti grad u normalno stanje to je ipak jeftinije nego telefon.
  • -

    16.02.2012 20:29
    -
    samo raspikuca moze prodati jedan jedini ledolomac.
  • Ćevara

    16.02.2012 18:15
    Saučešće...
    E zbog Luke Novi Sad ću suzu pustiti !!
    A naročito zbog direktora Miće, bojim se da ne osiromaši od ovog gubitka. Već par decenija zgrću ogromne pare a ne rade ništa, izdaju skladišni prostor koji su naši i očevi vaših čitalaca izdvajali samodoprinosom i gradili dokove i kej koje sada arči Deoničarsko Društvo Luka Novi Sad. SPS i JUL ima dali da prisvoje sve kao DD i da arče društvenu imovinu. Njihovi radnici skoro da ne rade ništa, kad ima posla angažuju fizikalce preko studentskih zadruga.Raspitajte se malo kolike plate dobijaju za nerad,i kolike su dobijali npr, u poslednjih 10 godina. Kolike "milionske jednokratne novčane pomoći" su delili izmedju sebe dva puta godišnje, Volim samo što ona agencija za bla,bla postoji i radi svoj posao! .. itd.itd. Ničija nije gorela do zore pa neće ni njihova !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna