Autor: 021.rs

Novi Sad
23.10.2024.
11:31
Vlast Srpske napredne stranke kontinuirano svojim postupcima degradira tekovine antifašizma, poručuju u Pokretu za preokret.
  • Svako

    23.10.2024 13:34
    kome je politička svest razvijenija od sns placenih teletabisa zna da ova parapolicija nije od juče u NS-u i da je nepoželjan i omražen u svojoj rodjenoj zemlji od strane vlasti i njihovih poltrona.
  • Hrptenjača

    23.10.2024 13:08
    Opet ovaj prepošteni
    Samo da nije zlih klinaca iz kladionice, ti i tvoja bicikl stranka biste sigurno pobedili na izborima. Imao si šansu da učiniš nešto dobro za društvo, nisi je iskoristio, nećeš se vratiti na vlast, čak ni Srbi nemaju toliko slabo pamćenje.
  • N

    23.10.2024 12:49
    N
    Duboko podeljen narod sa ovom SNS mafijom! Ovo je najgore sto moze zadesiti jedan narod u mirnodopskom vremenu! Svaka vlast koja teži Autokratiji i Diktaturi podeli narod kako bi mogla lakše da vlada i krade uz konstantna zastrašivanja putem svojih medija i raznih ucena! Da nismo preziveli 90-te…ali generalno smo mentalno bolesni i koruptivni čim neucimo iz grešaka i ponavljamo ih stalno! Nemam drugo objašnjenje nakon svega sto nas je zadesilo od istih koji nas pljačkaju 35 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna