Novi Sad
24.02.2012.
14:00 > 11:20
Osnova za zabranu kontroverznog osveživača vazduha "magični zmaj" koji se prodaje u centru Novog Sada, ima koliko i razloga da se zabrani prodaja lepka ili muskatnih oraščića, kaže pravni zastupnik distributera ove supstance Nikola Tadić.
  • ?

    04.03.2012 01:09
    Sveti nikola spasava azdahu
  • 25.02.2012 09:08
    Dada
    bože kakve gluposti i ja imam u kući muskatne oraščiće ,a što su oni loši?Šta ne znate šta da kažete pa ajde da nešto lupimo da skrenemo pažnju sa glavne priče.
  • Jonsi

    24.02.2012 22:45
    Reklama
    Sve u svemu, izreklamirali ste ih svaka čast.
  • Drogger 64

    24.02.2012 22:15
    Ja sam se jednom nadrogirao citajuci novine, a da ne kazem za TV. Od tada sam zombi i znam samo sta mi kazu da znam. Odavno vise ne marim za higijenu. Jako sam zabrinut za sudbinu Cece i sledece glasanje na Grandu. Ko to "dalje ide" me izjeda vec nocima.Ujutro se probudim i imam potrebu za novom dozom losih vesti i sarene papazjanije na Tv-u.Ali vraga, nemam struje da gledam TV , ni para da kupim novine...sta raditi, kako je doslo do svega toga..KO TO IDE DALJE?!?!
    Srecom nalazim dobro ocuvan taperver u spajzu ,gde obitava i moj komsija na tegli, i prodajem ga na pijaci za male pare,kovanice. Kupujem novine i odmah se smirujem.DObro je...nista se nije popravilo od zadnjeg puta.Drustvo je i dalje puna sran*a i idiota pa mogu da se nerviram i sve da mrzim.Vucem se kuci posto sam mrzeo pola sata u parku i ljudi su poceli da me cudno gledaju. U zgradi miris nekog us*anog rucka.Dok se oenjem uz stepenice shvatam da nemam obucu na sebi a carape su mi odavno pune rupa,bas kao i gace.Ulazim u jazbinu jada. Dosla je i struja, sto znaci da se topi sneg i stize prolece a to me jako raduje jer pocinje nova sezona moje omiljene turske sapunjare.

    Klonite se droge deco.
  • Boki

    24.02.2012 19:10
    Eh
    Trenutno,fakat,naš Zakon ne prepoznaje ovu materiju kao opijat ili bilo kakvo drugo sredstvo koje je zabranjeno za uvoz,proizvodnju i promet tako da ne postoji nikakav pravni osnov za stopiranje prometa iste.Kao ni za lepak,muskatni oraščić,boju ili šta god već.Međutim,postoji osnovana sumnja,zbog toga što je ta ista materija,ranije u Evropskoj uniji i Americi,ispitana i deklarisana kao opijat i čiji je promet zabranjen.Znači,kad nadležno ministarstvo RS stavi ovu materiju na spisak zabranjenih,prestaje i njen legalni promet.Šta će biti do tada,ne znamo.
  • Isidora

    24.02.2012 19:09
    aromaterapija
    Vrlo poucan tekst, imam punu kucu muskatnih orascica:)
  • Sve je to ok

    24.02.2012 17:48
    Ali da se ne lažemo. Znamo da je supstanca zabranjena. Znamo za čega ga prodaju. Znamo šta klinci rade sa njim.
    Začkoljica je što je zabranjeno u SVETU a mi nismo deo sveta. Zatvoriće njih konkurencija u plavom, ja vam kažem :)
  • Goran

    24.02.2012 17:36
    Hahahahhaha... sta je drotovi? :) Ne ide vam hapsenje. Nemate osnova.... Jao sto mi je drago.. :)
  • Mnjeenjnjjneeeee M...Mmm..nj.n

    24.02.2012 15:59
    P5
    Ja sam se jednom onesvestio od previse vazduha,kada sam brzo dahtao i iznenada zaustavio udisanje. Mislim da je to opasno i da bi nadlezni morali da zabrane vazduh.

    Takode sam se jednom razvaliio od pijenja "Tas"-a za pranje sudova. Nije mi bilo dobro.I njega treba zabraniti.

    A jednom sam se udrogirao tako sto sam otvorio deset kanti farbe u zatvorenoj prostoriji u kojoj sam boravio. I farbu treba zabraniti.

    Zasto da mi normalni i posteni gradani ispastamo zbog ovakvih opasnih supstanci?
    Mislim da je najboje resenje da zabranimo usta, nos i mozak. Sta sve covek moze da uradi sa njima , to je neverovanto.I opasno! A tako bi i ovi iz vrha bili najsrecniji.
  • Tja

    24.02.2012 15:29
    .
    I sad, posto su napravili famu oko zloupotrebe i posto su svi na sva zvona zvonili kako deci prodaju drogu i ispalili se jer su neobrazovani (svi redom), ne mogu nista drugo vec "rekla-kazala" metodom da nekako diskredituju ljude. I to ce kod nas biti dovoljan "dokaz" jer nam i policija i sudstvo radi, ali u k****, tj glupi su i bezobrazni kao navedeni
  • Niki

    24.02.2012 14:37
    Podrska advokatu,podrska upotrebi zmaja,ma ko bre sisa ove ostale,mogu da vas povuku za .....
  • ns

    24.02.2012 14:05
    tako je! drago mi je da je dotični gospodin pročitao moj jučerašnji komentar! u međuvremenu se desila reakcija u vidu početka istrage koja nam samo može potvrditi da policija ne da na svoju teritoriju a to je kontrola i prodaja narkotika, može plavi zmaj ali u njihovoj režiji u suprotnom slede kazne i zabrane!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna