Novi Sad
29.02.2012.
08:50 > 09:37
Ovogodišnji dobitnik književne nagrade "Laza Kostić" je novosadski pisac Vladimir Gvozden za delo "Srpska putopisna kultura", u izdanju Službenog glasnika.
  • Ruso

    02.03.2012 19:27
    :)
    Nagrada je otišla u prave ruke! Čestitke Vladimiru! Izuzetan čovek i stručnjak u pravom smislu te reči.
  • 29.02.2012 20:56
    On je jedan od najboljih profesora koji mi je ikad predavao, možda čak i najbolji.
  • ybWfd

    29.02.2012 18:23
    Slažem se sa Mladjim Studentom. On se znatno promenio, i njegova svestranost i interesovanja su veoma podsticajni i ja bih u ovom trenutku sa Gvozdenom najradije sarađivao ako bih radio neki ozbiljan završni rad... Svaka mu čast za nagradu! p.s. on je od pre nekoliko godina noseći stub katedre kojoj uvek preti gašenje
  • mladji student

    29.02.2012 15:21
    Zavisi od toga kada si studirao komparativnu književnost. Čula sam od starijih kolega da je pre bio nadmen, arogantan i da nije bio otvoren za saradnju. Međutim, to se promenilo. Nama je predavao 3 godine, nekoliko kurseva i zaista nismo imali zamerke. Nekima je postao i omiljeni profesor. Uvek otvoren za razgovor i saradnju, veoma elokventan, predavanja su mu veoma koncizna i jasna. Čovek sa puno životnog, predavačkog i nadasve čitalačkog iskustva, koje bez premca prenosi studentima. On sada predstavlja sve ono što je dobro na katedri za komparativnu književnost i ova nagrada je svakako zaslužena.
  • student

    29.02.2012 14:22
    hm...
    imao sam veoma lose iskustvo s njim kao asistentom. nije bio spreman ni otvoren za saradnju. veoma nadmen i arogantan, bez pokrica. sve u svemu, to je jedan od onih koji odrzavaju sve sto je lose na katedri za komparativnu knjizevnost, poslusan prema nadredjenima i licemeran prema podredjenima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna