Novi Sad
07.03.2012.
08:57 > 09:07
Uhapšeni vođa novosadskog narko-klana Mićo Nikolić zvani Sarma prostor u Šafarikovoj 35 dobio je krajem devedesetih zahvaljujući vezama sa pojedinim lokalnim političarima, pokazuju policijska saznanja.
  • forkapa

    09.04.2012 21:11
    POPOVICA
    gde je sada privredni kriminal da utvrdi poreklo novca, ili da vidi da li će kupci stanova dobiti svoje PRLJAVE STANOVE NAPRAVLJENE OD PRODAJE DROGE.
  • sale novosadjanin

    12.03.2012 08:00
    @VdN -naucnik
    ti si blizu nobelove nagrade !
    objavi i patentiraj recept,kako banacanin pravi bosanca !
    mislim da ce naucniku koji je otkrio dna oduzeti nobelovu nagradu !
  • Urbanista

    12.03.2012 06:47
    Kako ono bese?
    Kako ono bese da se zove direktor Urbisa? Ko ga i kada dovede na to mesto i sta ga preporucuje da tu o(p)stane? Ko je te imeperije ozvanicio i pod kojim uslovima? Ko je usvajao urbanisticke planove i legalizovao imperije, doline, velelepne gradjevine itd. i tsl?
    Ko je za 100, 500, 1000 Eura(maraka) pokrivao te imperije?
  • @Sale novosadjanin - @VdN

    12.03.2012 06:40
    Reciprocitet
    Upravo tako, Sale. Bosanac. Kao sto si ti vovodjanin. Nije li to isto?
  • sale novosadjanin

    11.03.2012 22:13
    @VdN
    geni su cudo !
    trebaju generacije i vekovi da se nesto promeni.
    vidi se iz tvog slucaja!
    isti si kao i oni od pre 100 godina !
    po tebi je kinez rodjen u sarajevu-bosanac ?
  • 11.03.2012 19:59
    stos iz vrtica
    znate zasto su uhvatili sarmu? Zato sto je smotana
  • -

    11.03.2012 19:42
    @pop
    a ciji je buturovic?
  • @pop

    11.03.2012 17:24

    I ti si izostavio one glavne a slucajno "domace". Prpa ili,...
  • Pop

    10.03.2012 17:31
    @ Pera
    Evo, ovako Sarma je sgradio imeprijicu za vreme Pomoriskog. Djura Mutavi je Novosadjanin. Sva ona lopovska banda po JKP-ovima su lokalni. Opacic nije lokalac, ali odakle mu je kum? Kostic je dinarskog porekla, ali ko ga stiti?
    Elem, nebitno brate. Ne bi bilo ovako da ne postoji sinergija. Oni se medjusobno ne pitaju ko je odakle. Svi su braca po varijanti a tebi bacaju kosku da se jedis. Naseo si.
  • 10.03.2012 13:12
    A lepo je receno>
    ,,Gospodin Nikolić je imao jake pozicije u novosadskoj policiji i zaštitu od svojih zemljaka Nikole Brkića, pomoćnika načelnika Policijske uprave, Mladena Korice, šefa kriminalistike policije, i šefa odseka za privredni kriminal Milovana Forkape. Oni su bili i ostali Nikolićevi prijatelji i zaštitnici. ,, Tabloid .....
  • 08.03.2012 18:13
    @pera - DOSTA!
    Pero, ne brini i nemoj da se sikiras. Sve je pod kontrolom i najvise kradu "domaci",... Smiri se i napravi listu, po tebi, najvecih lopova i bice ti puno lakse. Prijatno ces se iznenaditi. I ne samo to. Ovima, "od nasih", premca nema ni kada su oni dodjosi, negde drugde. "Pola Beograda" je pokrao jedan sremac. I dobro je sto je tako.
  • pera

    08.03.2012 13:35
    DOSTA!
    Ovde neki negoduju kako se ove vesti cesto zavrse sa pricama KO vrsi kriminalne radnje u Novom Sadu i Vojvodini. Problem je kada se postavi pitanje KO pljacka, KO krade, KO reketira, KO agresivno uzurpira grad, KO je u policiji i kako saradjuju policija i organizovani kriminal u Vojvodini? Pitati KO to radi u Novom Sadu je tabu. To se ne sme pitati, jer ako postavis to pitanje onda si vojvodjanski nacista, rasista i koji se vec sve epiteti ne dobijaju. Pa hajde stvarno da vidimo koji je odnos kriminalaca/tajkuna u Novom Sadu i Vojvodini. Koji je odnos izmedju Vojvodjana i onih koji su dosli sa strane kada je kriminal svake vrste u pitanju? 1:10? Mi smo Vojvodjani zlocinci ako se usudimo da postavimo to pitanje? Mi smo zlocinci i rasisti sto dizemo glas protiv kriminala svake vrste i zelimo da kriminal proteramo van Novog Sada i Vojvodine i sto ukazujemo da je kriminal u 90% slucajeva uvezen?Cekam dan kada ce se pojaviti neko ko ce vec jednom udariti rukom o sto i reci DOSTA!
  • VdN

    08.03.2012 12:50
    Sale Sarajlija wnbee Novosadjanin
    E moj Sale Sarajlijo, pa ti bar znaš kako izgleda Bosna, rođen si tamo. Moji su došli u ove krajeve što 45 što 70te ali sam ja, za razliku od tebe, rođen ovde! Šta da ti radim, očigledno imaš neke komplekse. Probaj to na vreme da lečiš inače ode na živce.
  • -

    08.03.2012 11:22
    @ФИРМА 19895
    bilo bi lepo ali
    zasto bi mestanin dobio otkaz zarad nekoga drugog ako se busate da ste izuzeti od sovinizma?

    eto, ja sam dobio otkaz pre mnogo godina zbog nekoga iz berana i drago mi je da vidim da isti sada strajkuje trazeci platu.

    jako mi je zao ali solidarnost mi je davno nestala jer imam i ja nestale u ovim ratovima
  • ZoranNS

    08.03.2012 10:09
    Prozvani javite se ....
    Na linku koji je naveo Teodosije III ima imena prezimena, a sistem ćuti, prozvani ćute, kao nisu čitali nisu čuli, dolina lopova je inače slika i prilika inspekcije i rukovodstva grada. Neko kao svoj program nije naveo rešavanje problema lopovskog naselja, ne to je vruć krompir.
  • SerJoža

    08.03.2012 00:51
    I eto. Spomenuh vozača BMW-a koji je ubio ženu na prelazu i nestao u kolima koja su došla po njega i kako se o tome ćuti..A ovde se u stvari raspravlja o mnogo bitnijim istoriskom temema tipa Vojvođani i oni koji to nisu ili jesu.. ko je doš'o a ko o'šo..
    Super.. Zato nam je svima tako dobro.
  • novosadjan

    08.03.2012 00:18
    imaju li ti lokalni politicari ime da nasa deca znaju sa kime se druze u skoli
  • Jazz

    07.03.2012 23:16
    Pa valda se zna i koji su to lokalni političari ?
    Ako se ne kažu njihova imena i ne pozovu na odgovornost onda nama zaista nema pomoći...jer naša deca nemaju ovde budućnost....
  • @Sale novosadjanin - @ti koji

    07.03.2012 23:05
    Blago nama
    Vojvodjanski rodoljub srpskog porekla! Srpskog porekla? Onomad rece da si dete iz mesovitog braka, rodjen izvan Vojvodine?
    I umesto da ti to bude prednost ti jadni brate imas neizleciv kompleks kojeg ne mozes da se oslobodis.
    Oladi, bice ti lakse i lepse.
  • sale novosadjanin

    07.03.2012 22:27
    @ti koji ni ime nemas
    ja nisam fasista nego vojvodjanski rodoljub srpskog porekla !
    vidim da si totalno indoktriniran tv dugom,radio krajinom,farmom,bajom malim knindzom,bojanicem....
    ali se u jednom slazem sa tobom-ljude i ja delim na dobre i lose.
    zato se i druzim sa nasim ljudima-vojvodjanima srbima,madjarima,hrvatima,slovacima,romima,rusinima,bunjevcima,nemcima....
    i nemoj biti nervozan sto su vam uhapsili lekara !
  • Baca

    07.03.2012 22:12
    @starac od ravnice - @ svi koji me uzeše u usta
    Sto si zacno!
    Ocekivalo se da ces svoju tezu odbraniti, a ono ti ko Sale novosadjanin. Sam sa sobom vrtis teoriju koju si negde cuo. Postavis pitanje, sam dajes odgovor i nema pametnijeg od tebe.Takve treba razmnozavati!
  • Dejan

    07.03.2012 21:31
    NAŠA MAJA je strosedelac...;)
  • 07.03.2012 21:11
    @Sale Fašista
    Neću ja biti rob nikome, a naročito tebi!

    Meni je čovek drag ili ogavan po tome kakav je, a ne po tome kako se zove, od koje je loze, boje kože i tome slične besmislice.

  • ФИРМА 1989

    07.03.2012 21:11
    @sale novosadjanin @anonimus @ anonimus 15:38
    Какве везе има то што си ти написао са овим вестима? Какве везе има то ко је коме дражи? Ко те питао ко су твоји другари? Какав је то говор мржње, ти имаш своје другаре и сви остали не ваљају и нису подобни за твоје друштво? Шта фали мрђи неђи и осталима? Ја сам рођени новосађанин, и имам одређено мишљење према тим што си ти написао, ал их немој све трпати у исти кош, нису ни сви "војвођани" цвећке. Како би се ти осећао кад би тако причали сви из Босне, Крајне, Космета и Р.С. о теби,тј. свима нама из Војводине? Што си пун предрасуда? Ако имаш нешто да кажеш на ову вест реци, мани се неког партијског предизборног материјала.
    @ Bob Rock-Право у центар.
    Политика је зло,Живела Србија!
  • Bob Rock

    07.03.2012 20:42
    Pun mi je qfer likova koji zbog bilo koje vesti nađu razlog da raspravljaju na temu starosedeoci vs dođoši. Nema veze je l poskupeo hleb, neko ubjen, cunami...eto njih. Alo, smorili ste...jaaako! Kako ne kontate da je sve to nebitno? Taj "sarma" je "dođoš" je li? Ali među mufljuzima, koji su mu omogućili da radi to što radi, je svakako neko od ovdašnjih "starosedelaca"...kojima su puna usta Novog Sada i Vojvodine. Ljudi se, pre svega, dele na dobre i loše...sve ostalo je manje bitno.
  • novosađanin

    07.03.2012 19:54
    idi na link
    Teodosije III je 7. 3. u 13 i 13 min preporučio da se još jednom pročita i pogleda šta je to još davno napisano u TABLOIDU i nikom ništa. Vredi pročitati i svima će sve biti jasno ko dan, a kockice složene pred očima.
  • sale novosadjanin

    07.03.2012 19:40
    @Anonimus - @Anonimus 15:38
    al ga ti nalupeta za kratko vreme i u par recenica !
    ti budi kmet,rob,sluga....niko ti ne brani.
    ti dozvoli da ti prave razmestaj u dnevnoj sobi,neka ti prave jelovnik za slavu,neka ti prodaju tvoje bez tvoje saglasnosti,neka te oslovljavaju sa djes ba....verovatno si nesposoban sam da odlucis sta je dobro za tebe!
    neka ti budu blizi mrdjo,nedjo,djuro,rajo,mico...meni nece-nikada !
    ja imam svog druga zorana,lajosa,zlatka,janka...
  • kupus s mesom

    07.03.2012 19:32
    Promasena tema
    Ovde se na svaku temu pojave likovi koju uvek vrte istu pricu, te starosedeoci, te dodjosi, te pravi te krivi, te kulturni te nekulturni i tako u nedogled. Sve teske gluposti i budalastine fasista i kompleksasa koji ovde lece svoje frustracije.

    Sustina je u tome da je za svaku pohvalu to sto je napokon uhapsen kriminalac koji je, uprkos tome da je gotovo opste poznat kao ozbiljan narko diler u regionalnim i sirim okvirima, do sada uvek nalazio nacina da izbegne odgovornost. Kako je to bilo moguce i zasto, ima mnogo odgovora, naravno presudno je to sto na novac, odakle god on poticao, nisu gadljivi ni politicari, ni sudije, ni policajci, ni lekari itd. Ne svi naravno, ali ih je uvek bilo dovoljno da pomenutom zavrse posao, na vreme mu daju neku dojavu, odbace optuznicu, izdaju lazna lekarska uverenja itd, e pa sada su se izgleda stvari pocele menjati. Takodje su besmisleni ovi napadi na policiju i svakava lupetanja koje ovde citam. Pa jesu li ga uhapsili policajci ili mozda baletani iz SNP, za to sto su ga hapsili bas ti a ne neki drugi policajci verovatno ima razloga, vazan je rezultat a to je da se ovaj lik napokon nasao tamo gde mu je mesto, sve drugo je manje vazno u poredjenju s tim. Svaka cast ko god da je to ucinio.
  • 07.03.2012 18:47
    @Anonimus 15:38
    Vi "VOJVODJANI" niste ni blizu Vojvođani. Svoj san o etnički čistoj "VOJVODINI" i vašoj arijevskoj rasi nikada nećete pretvoriti u realnost. Mi, pravi Vojvođani vam to nikada nećemo dozvoliti.
  • sale novosadjanin

    07.03.2012 18:44
    sta je tu cudno?
    pa ne znaju oni sta su to spomenici kulture.
    dosli s brda a jedini kontakt imali s bukvama i medjedima !
  • Adice

    07.03.2012 18:10
    @ Irena
    Pošto ti je komentar kao da si iz SPS-a, pitaj predsednika, možda je ostalo nešto u koferčetu !
  • Irena

    07.03.2012 16:57
    Za neke je ovo tragedija! :-)
    Kako će se sada novosadski LDP-ovci snabdevati?
  • starac od ravnice

    07.03.2012 16:44
    @ svi koji me uzeše u usta
    Al sam žacno gde treba. Trgoše penu informisani pravednici koji u detalj znaju ko je s kim i iz koje u koju stranku prelazio a ja "udarna pesnica".
  • @Starac od ravnice - @: @Star

    07.03.2012 15:13
    Dopuna
    Zaboravih da te podsetim da vam je taj Mr-Dr Terzic, inace, clan SNS. U nedjuvremenu je posao fazu od SRS - DS - DSS pa do SNS.
    Bilo bi lepo da i vase putesestvije prikazete, jer se ima utisak da ste plivajuci clan, udarna pesnica samo da znamo cija sve.
  • @Starac od ravnice - @: @Star

    07.03.2012 15:10
    Dakle, tu smo
    Ja "lud", ti bezobrazan. Pre nego je Milošević pokrao izbore i nije hteo da preda vlast ko je bio u Novom Sadu? O tome ni : mr, dr, trt, mrt ni osatlih praznih priča. Nemas sklonosti prema nikom od njih ali ne rece kad je koalicija "Zajedno" došla na vlast u Novom Sadu. Koji lex specijalisi i ostale udbaške nebuloze traju od Milosevica pa na dalje? Koji genetski otpadak je priznao pobedu na izborima. O kratkom pamćenju mozemo a mozemo i o znackama.
    Kad to pamcenje osvezite mozemo nastaviti, a do tada lep pozdrav.
  • 07.03.2012 15:08
    trafika
    sarma je na cudesan nacin dobio od grada i ugao futoskog puta i cara dusana,odakle je isterao ljude i sve sravnio sa zemljom...eto samo da obavestim
  • @: @Starac Od Ravnice - @Goran

    07.03.2012 14:59
    Sta bi posle?
    "Matori" smiri se i nemoj da vredjas. To sto su neki vikali "Drz'te lopova" nema veze sa onim sto vi hocete da pokazete. Ako vam nije bilo jasno onda, sada bi trebalo da bude.
  • Piplfoks

    07.03.2012 14:54
    @Mlad od ravnice
    Pa nija ne mislim da su žuti mnogo bolji, ali su ipak najgori apologetski ljigavci poput tebe koji brane Slobu i njegova govna. To mu dođe slično radikalima, ali postoje suptilne razlike.
  • 07.03.2012 14:38
    Vlasnik stovarista iz okoline Novoga Sada,
    e... da je samo jedan, njih ima k'o sodera,

    svi su oni sirotanovici stigli sa malim kofercetom sa neophodnim stvarima....

    ...i tako bili par godina podstanari dok nisu utemeljili svoj biznis....

    a vi/mi Vojvodjani smo nesposobni, kako oni kazu,
    i jesmo jer nikada nikome nismo nista uzeli,niti ikoga prevarili
    e tako nam i treba

    al ne kajem se, ja sam VOJVODJANIH
  • Mlad od ravnice

    07.03.2012 13:50
    @Starac Od Ravnice
    Za svaki put kad je "Milošević pokrao izbore" posle se ispostavilo da je obrnuto. Znate, većini je i tada bilo jasno da je druga opcija potpuno ista. Nekima su odgovarale "promene" sa istog na isto, zato što se za vreme tih turbulencija svašta prevuče i provuče i zato su i organizovane tako da se rastegnu na desetak godina i da budu što češće. Mic po mic, pa za vreme svakog mic - gloc. A gloc po gloc - Sarma. Plus poraste prodaja šerpi.

    To što si ti ispao glup i namagarčen je tvoj problem i ne daje ti pravo da pričaš drugima kako su blesavi.


    PS: pre nego što me neko svrsta u neku podvrstu radikala - i oni su jednako isti kao svi ostali.
  • starac od ravnice

    07.03.2012 13:24
    @: @Starac Od Ravnice - @Goran - Podsecanje
    Šta se praviš lud, kao zaboravio si da je Milošević pokrao izbore i da nije hteo da preda vlast do duboko u 1997. Važno da ti znaš ko je mr, dr, trt, mrt i osatle prazne priče. Nemam sklonosti prema nikom od njih ali suva je laž da je koalicija "Zajedno" došla na vlast 1996. Tada je pobedila na izborima ali upravo da bi se omogućila "zadnja tura" svim Sarmama Srbije se izmišljali lex specijalisi i ostale udbaške nebuloze dok se nije sve završilo pa je onad onaj genetski otpadak iz ljeve reke priznao poraz na izborima. Ti prijatelju il imaš kratko pamćenje il se skrivaš iza "značke" pa misliš da ljudi imaju kratko pamćenje.
  • Podbarac

    07.03.2012 13:23
    Čija je to imperija?
    "...Sarma izgradio imperiju..." !? Ko u to još veruje? 85 kila skanka? Pa to nije ni za jedan dan potrošnje Novog Sada!
    Da se razumemo: Dobro je da je uhapšen! Ali on nije ni među prvih 30 kriminalaca u Novom Sadu i to svi znamo. A da ne govorimo o "kumovima" koji su zna se odakle...

    Kriminalci su samo jedan deo te jednačine otimanja i nasilja.
    Drugi deo te jednačine čine korumpirani političari - tu svi znamo ko je ko, bez obzira iza koje se političke opcije kriju - među njima i nema razlike!
    Treći deo te jednačine su državni organi i službe: Ko još u Novom Sadu nije čuo za tzv. "pandurski dop"?
    Kako i ko dobija dozvole za gradnje po Novom Sadu? Običan građanin ima mečku da rodi da podigne šupu u svom dvorištu, ali ta udružena bagra olako zida van svakog standarda, rušeči sve, pa i spomenike naše kulture.
    Ne njihove, jer njihovi su negde drugde...
  • 07.03.2012 13:09
    Tolstoj
    Ne znam koliko je poznata cinjenica da je jedan novosadski advokat pregovarao o kupovini kuce u kojoj bi zoveo poznati knjizevnik Tolstoj. Kuca koju je Sarma srusio u Safarikovoj 35 je upravo ona u koju je trebao da se doseli Lav Nikolavic. Ovo nije mit, moze se proveriti.
    Dve zgrade preko puta su isto problematicne, posebno ako se zna da je u blizini Uspenska crkva...
  • Uncas

    07.03.2012 12:58
    "Ljudi ! Biju Sarmu!".....Ima li neka karikatura bar od ove Sarme,i tih "njegovih"....Sada lepo zaplena imovine-komplet,neka drzava to rasproda,pa uplati skolovanje nasih mladih talenata,ili pomogne onima kojima najvise treba....a mi cemo se Sarmi vec zahvaliti-nagradno blu lajn kampovanje u Zabeli!
  • SerJoža

    07.03.2012 12:47
    Čitam komentare na ovu temu juče i danas i prosto mi ne ide u glavu da već i obični građani znaju kakva je sprega ovog lika i velikih privrednika Novog Sada. Očigledno već i ptice na grani znaju šta se i kako radi u ovom gradu a jedino naša policija i pravosuđe to ne kapiraju. Korupcija je ovde očigledno majka svih zanata..
    Ja bih zamolio novinare radia 021 da nas obaveste šta se dešava sa slučajem lika u BMV-u koji je usmrtio ženu na bulevaru i zatim sačekao "prijatelja" da ga odveze sa mesta zločina. O tome se na jednom zaćutalo i očigledno ne postoji namera da se ikad više progovori, što je nedopustivo!
  • @Starac od ravnice - @Goran

    07.03.2012 12:46
    Podsecanje
    A kada je demokratska koalicija prvi put pobedila u Novom Sadu? Pokusavam da slozim kockice, ali mi se nesto po glavi vrte: ekipa SPO (onaj lekar - dermatolog, Svilar i drugi) i DS (Filipov, Basic, Brcin i dr.) i ne secam se vise ko im je bio da popunjava rupe. Secam se dogadjaja kada su uz pomoc jednog glasa (cuvenog radikala Terzica koji je postao Mr. ako ne i Dr i dalje prelece iz stranke u stranku i krade bogu dane u Toplani) postavili podpredsednika gradske skupstine i time preuzeli inicijativu koju i danas ne ispustaju iz ruku.
    Ja cu proveriti, sto zbog sebe sto zbog ovog komentara, a molim i Vas da proverite za svaki slucaj.
  • Gillan

    07.03.2012 12:39
    Deco, bezite iz ovakve drzave!!!!!
  • @ mesni

    07.03.2012 12:25
    Isto tako pred ocima gradjana Novog Sada iz dana u dan nestaje kuca u kojoj je ziveo Josif Runjanin, srpski oficir i kompozitor. Doticni je, a veoma malo ljudi to zna, komponovao hrvatsku himnu "Lijepa nasa". Sahranjen je na Uspenskom groblju u ulici Novosadskog sajma. Kuca se nalazi kod Uspenske crkve, odmah do one montazne garaze. Kuca je do pre neku godinu bila u odlicnom stanju, ali je namerno pustena da propada i da se urusava do stepena kada njena obnova ili nece vise biti moguca ili ce biti jako skupa za grad pa ce onda neki gradski politicar taj plac da ustupi nekom novom Sarmi. Otidjite na cosak Trifkovicevog trga i Mileticeve ulice da vidite kako nestaje jedna lepa stara novosadska kuca "na lakat". Sa kuce je pre oko godinu dana uklonjen deo krova kako bi se voda slivala u nju i propadala iz dana u dan. Posle se krov urusio, zidovi ovlazili, prozori porazbijani kako bi jos vise propala. Sada je data nekom Sarmi da tu zida neku nebulozu od zgrade. Tako iz dana u dan propada Novi Sad i jos malo pa ce liciti na neki grad koji je nastao tek devedesetih a pre njega bila livada.
  • XXL

    07.03.2012 12:19
    a+b
    Zbog ovakvih kao sto je "Gospodin Sarma" i njima slicnih,kojih ima u ovom gradu malo vise od jedne Sarme, ja dobijam da platim milionske poreze,t.j.kamate,one krvave,zelenaske,koje ni ne mogu da platim,jer nema ker za sta da me ujede,dok,razne *Sarme* iz tamo neke Djipse,dobijaju takve lokacije za gradnju svega i svacega! I nikom nista ne placaju,jer su iz Bosne,iz Crne Gore i ostalih vuko....na!!! Oni imaju svoje ljude na svim kljucnim mestima,pocev od policije,politicara,poreskih inspektora,gardjevinskih inspektora itd...
  • starac od ravnice

    07.03.2012 12:18
    @Goran
    Nemoj biti bezobrazan. 1996-te su nasilno na vlasti bili sps, "oslobodioci" su demonstrirali duboko u 1997-u a svi zaposleni u upravama su bili sps i radikali.
  • Teodosije III

    07.03.2012 12:13
    Evo linka da se muciteČ
    http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=200&cl=05
  • Ljuska bez kikirikija

    07.03.2012 12:01
    IMENA !!!! KOji su da znamo!
  • 13

    07.03.2012 11:37
    Bese na vlasti tada DS,SPO,LIGA,i stalna svita.
  • Aleksa

    07.03.2012 11:31
    A šta će biti sa policijskim šefovima iz Novog Sada koji su na platnom spisku pomenutog?
  • komsinica

    07.03.2012 11:21
    pretio pistoljem
    Zeni koja je odbila da mu da dozvolu je pretio pistoljem, zena je pobegla na bolovanje i ubrzo penzionisana...
  • Marko

    07.03.2012 11:05
    :)
    I to je samo jedna sarma, a gde su one ostale od kojih nam se stomak prevrne kad izađu iz mercedesa?
  • Goran

    07.03.2012 11:01
    pa 1996 su u Novi Sad došli na vlast "oslobodioci" lsv,spo,ds...itd
  • TT

    07.03.2012 10:55
    sreća
    da su dobili sad dojavu. inače da nisu, znate kada bi ga uhapsili? Pa oni samo čekaju dojave i odma idu i hapse i rade svoj posao, uhvatili bi oni njega i ranije, samo da su ovih 30god znali za njega.
    Al šta će ljudi, niko ih nije obavestio, niko da im kaže.
    Jezgro grada je uništeno, a te rugobe će ostati da stoje još dugo posle njihovih gazda...
    Neverujem ja više nikome. Ko zna koliko "sarmi" se i danas rađa i stvara u kontaktu sa zlim političarima, za koje ćemo saznati 30god od sada.
  • Sasa

    07.03.2012 10:51
    A mesar
    Ispašće da je mesar zaradio sve ove pare od svega drugog samo ne mesa i mesnih prerađevina.
  • Valerija

    07.03.2012 10:29
    jos nesto
    pamtim spomenik kulture koji je porusen da bi bilo izgradjeno to nesto, ta kuca je imala njvece i najlese dvoriste na svetu, tu sam se igrala. A skidanje zastite sa spomenika prepisuje se tadasnjem gradskom urbanisti koji je imamo svoj projektni biro u Uspenskoj ulici ali se nekom zamerio pa su ga nalupali, ne mogu da se setim kako se zove mozda neko, a i ne zanima me.....a zbog svih tih s....a u Safarikovoj moj tata nije docekao da vidi unuce, srce mu prepuklo
  • Valerija

    07.03.2012 10:21
    Zivela sam preko puta njegove zgrade. Da bi nas tadasnja vlast (2003.) oterala odatle navodno zbog prosirenja puta, jesu oni prosirili put ali su i parcele prodali gore imenovanom. Tako da i zgrada preko puta zgrade u kojoj je uhapsen je njegova....NE NIJE U NIKAKVOJ VEZI SA NEKIM OD POLITICARA....to ni deca u zabavistu ne bi poverovali
  • 07.03.2012 10:00
    @mesni
    taj mesni diler itekako ima veze sa uhapsenim narko dilerom. to jos niko nije objavio, a opste je poznato.
    blic je objavio jos dve vesti danas, koje je 021 izostavio. prva je da je sarminom mercedesu pored ubijenog bio i kum joce amsterdama, koji je kasnije takodje ubijen. a druga je da je uhapsen i jedan "vlasnik stovarista gradjevinskog materijala iz okoline novog sada". necu opet reci ko je to.
    i tako ce opet do podizanja optuznice biti napravljena selekcija... a verujte, bez obzira sto je pao na dzaku malo jace trave, rec je o vrlo ozbiljnom kriminalu sa dugackom listom ucesnika!
  • 300 grama od plećke

    07.03.2012 09:48
    Tabloid... upi[ite ide vlasnika mesne industrije iz NS i ovde navedenog uhapšenog... vrlo čuidan tekst izlazi ko je čiji kurui i ko za koga radi ...
  • Pasulj

    07.03.2012 09:44
    Sarma
    Ma jesu li ga zbog spomenika uhapsili?
  • pera

    07.03.2012 09:44
    Imena!
    Dajte imena lokalnih politicara!
  • Jok i NS

    07.03.2012 09:43
    Njihova 'dojava' traje vec 12 godina.Samo su cekali dozvolu sa viseg nivoa da se 'dojave'.
  • Lalla

    07.03.2012 09:42
    e,sad molicu fino...
    ....zahvaljujuci vezama sa pojedinim LOKALNIM POLITICARIMA!!!!!!!!!......
    pitanje svih pitanja;
    a sta se desava sa LOKALNIM POLITICARIMA???????!!!!!!!!.....
    da nije bilo njih?????????!!!!!!!!!!!!!!
    Druze Tito,skrenusmo sa puta;
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!!......
  • sale novosadjanin

    07.03.2012 09:35
    niko nema j.ja
    da objavi ko su najbolji prijatelji imenovanog.
    jedan od razloga je i taj,sto mu se drugari reklamiraju na radio stanicama kao sponzori inkubatora i mesnih preradjevina,kvalitetnom gradnjom i sljunkom!
  • BokiNS

    07.03.2012 09:27
    Hmmm...
    Čudno da se hapšenje desilo pre izbora, kao da dosad nisu znali za ovog. Čim su dobili dojavu odmah su prionuli na posao.
  • cure

    07.03.2012 09:24
    ehh
    koliko je sarmi doslo sa one strane.....
  • mesni

    07.03.2012 09:21
    diler
    Narko diler srušio spomenik kulture krajem devedesetih i pojeo vuk magare?
    Pa pred vašim nosevima svakodnevno nestaje staro jezgro grada
    Pogledajte samo rešetkasti kavez preko puta koji je podigao siromašni mesni diler
    Ovom gradu su ukrali dušu

  • LOkalni Triciklista

    07.03.2012 09:03
    MA ne moguce da je bio u kombinaciji sa nekim politicarem! Jos vise cudi da nisu rekli i da je i šolicija bila umesana malko

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna