Novi Sad
13.03.2012.
07:48 > 08:01
Novosadska policija je identifikovala dve osobe koje su u nedelju zapalile zastavu Vojvodine i pisale grafite podrške Ratku Mladiću.

Komentari 135

  • sale novosadjanin

    16.03.2012 15:12
    @pero
    borim se iz svoje kuce pre koje sam 9 godina bio potstanar.
    zalozili smo stan mojih i stan zeninih roditelja kako bih razvio posao.
    vojvodina jeste gubernija zato sto od 100 ostvarenih dobija 7 dinara nazad.
    vojvodina jeste rudnik jer poseduje sve prirodne resurse koje je bgd,mne i bih mafija rasprodala a vojvodina dobila 5%.
    vojvodjanske njive su budzasta kupili stranci,novopridosli i ovdasnji bgd,mne i bih poltroni.
    kada se bude radila revizija stecenog bogatstva od 1989-videces da sam u pravu.
  • Pera

    16.03.2012 07:15
    @Sale Novosadjanin
    Kao prvo uzasno me nerviraju izjave Vojvodina gubernija , rudnik zlata, dodjosi i slicne izjave dusebriznika.
    Svi vi koji se za napredak Vojvodine borite iz stanova kupljenih prodajom poljoprivrednog zemljista iste te Vojvodine pravi ste krivci za "propast" Vojvodine. Izboricemo se mi sa Beogradom ako je to problem ali kako sa se izborimo sa neradnicima. Rudnici zlata koje pominjes su Vojvodjanske njive a tebe tu nema SIGURNO. I jos nesto. Ako si Novosadjan to neznaci i da si Vojvodjan.
  • 16.03.2012 06:48
    Briga
    Vidim da su velikosrpski dusebriznici opeceni kada nisu u pravu i da ne mogu da progutaju gorku pilulu minulog nerada. Najlakse je nesto unistavati,a da malo uloze volje i napora makar tu svoju decu da vaspitaju. Ne branim nijednu vladajucu koaliciju, svi smo svesni da se samo presipa iz supljeg u prazno i mazu oci sa glupostima. Ali to ne znaci da treba praviti haos i gluposti!!!!
  • 15.03.2012 12:12
    KO IH FINANSIRA
    Treba ispitati ko ih finansira!
  • Justicija

    14.03.2012 22:58
    @sale novosadjanin - @justicija
    Kao sto napisah Ne podrzavam , procitaj komentar do kraja!
    Sto se zakonskog aspekta tice, to nije kaznjivo! Sve to tvoje naborjano!!!!
    Zasto? Pitaj Canka koji tebi i takvima ko ti "brani"sa sve drazinim unucicima brani intrese u BG! Pa ga pitaj zasto nije kaznjivo paljenje zastave Vovjodine a veliki Vojvodjanin iz Like sedi sa DS u skupstini!
    Sto se TV i muzike i radija tice , promeni stanicu! Ko te tera da gledas/slusas to!
  • sale novosadjanin

    14.03.2012 21:35
    @justicija
    ne pise nigde i nije kaznjivo,posto bgd zakon tretira vojvodinu kao guberniju i rudnik zlata.
    samo obaveze bez prava.
    ali,da li je dozvoljeno velicanje hitlera,mladica,dzeka trboseka,romela....
    da li je dozvoljeno objavljivanje slike zlikovca na web portalu radio krajine....
    da li je dozvoljeno namerno izazivanje vatre na javnoj povrsini bez kontrole..
    da li dozvoljeno zagadjenje javne povrsine slikama zlikovca koji cak i nije sa nasih prostora....
    da li je dozvoljeno unistavanje nervnog sistema gradjana nakaradnim tzv pesmama na tv dugi i radio krajini koje velicaju neke nepostojece drzave pod nazivom tzv rs i tzv rsk....
  • Justicija

    14.03.2012 20:18
    A gde pise da je kaznjivo paljenje zastave VOjvodine?
    Ne podrzavam jer ne vidim cemu to
    al s obzirom da sam pravnicke struke, zaista me zanima gde pise to oko paljenja zastave?
  • salr novosadjanin

    14.03.2012 16:57
    @Wb
    lepo sam ti pojasnio neke stvari ali ne pustaju !
    vojvodina-vojvodjanima !
    ps-vise volem jonopot nego djes ba !!!!!
  • @WB

    14.03.2012 15:01
    Sto bi me bilo sramota da pljujem i vredjam one koji mene zele videti mrtvog. A kenjci se sakrili iza maski. Kada su anarhisti zapalili americku zastavu u sred Beograda (glavom i bradom) - zavrsili u zatvoru. A ovi klinci pale zvanicnu i ustavnu zastavu pokrajine SVOJE drzave, pa ne vidim razloga da ne zavrse u zatvoru. I manite se demagogije a la Seselj, ne znam koga pravite budalom, posto nas necete.
  • Andrea

    14.03.2012 14:57
    @"Andrea Jerinic"
    Man'te se ovih komentara, to troluju seljoberi u kaljacama, koliko vidim, devojka je u LSVu (potrazio sam na Google-u), pa bi sad neko da je zeza.
  • Tja

    14.03.2012 14:52
    @WB: naravno da se ne secas, jer nisi ni citao komentare. Nadji vest pa procitaj. Ne secas se, jer niko nije rekao da su "ustase" ili "gembesi" ili vec neka vredjanja (valjda jedino to priznajes jer za drugo ne znas, nisu te ucili na ulici i u kuci o tome). A tebi, "gospodine", mogu samo da porucim da ste svi vi nacionalisti, kako ti kazes - DEBILNI, bili iz 64 zupanije ili od ovih nasih sidjosa. To nije kultura Vojvodine, to je uvezeno sa strane, a vidim da ima glupih koji to gutaju sirom otvorenih usta i traze jos. K**ate po crvenim, a isti ste.
  • WB

    14.03.2012 12:39
    ccc...
    Kako vas nije sramota da pljujete i vredjate ove klince, a pogotovo ljude koji su isterani sa svojih vekovnih ognjista i ne svojom voljom naseljeni ovde...Pa dali ste svesni da nije bilo tih ljudi(krajisnika) i vas "Vojvodjane" i Vojvodinu odavno bi pojeli Madjari...A sto se tice ovih DEBILNIH komentara sto pisete, nesto se ne secam da je iko dizao frku oko prebijanja mladica srpske nacionalnosti u Temerinu i to samo zato sto su u SVOJOJ zemlji govorili SVOJIM jezikom...Sta cemo sa tim gospodo? i jos nesto sta cemo sa pokretom 64 zupanije koji vec godinama deluje na teritoriji Vojvodine a sve sa ciljom da istu pripoji " velikoj " Madjarskoj...Tako da manite se prepucavanja i osvestite se jer ce vam vec sutra Kosovo doci u Vojvodinu! NIJE VOJVODINA NEGO SEVERNA SRBIJA!
  • Đunta

    14.03.2012 12:05
    @andrea - ja volim
    Molim vas da kažete bar tri dobra razloga zbog kojeg bih trebao da ga volim. Ako me ubedite, i ja ću početi da ga volim. Majke mi!
  • 14.03.2012 09:32
    kratko i jasno
    Kretenima suditi za zločin veleizdaje (paljevina zastave zemlje u kojoj živiš čin je veleizdaje). Zatim im oduzeti državljanstvo, osuditi na 20 godine robije u bukagijama, od čega bi se bar pola kazne odnosilo na društveno-koristan rad, na pr. čupanje korova pored puteva, čišćenje snega, sakupljanje pikavaca itd, naravno, u narandžastim uniformama, kako bi bili što uočljiviji i dali primer idiotima u povoju, čisto razmišljanja radi...
  • andrea

    13.03.2012 17:18
    ja volim
    Ratka, Ratko je za mene heroj. Andrea Jerinic
  • 13.03.2012 16:40
    JOJ
    kakave veze Canak ima sa Vojvodinom? Kakve veze taj Mladic ima sa Srbijom i Vojvodinom? Koga je on tamo branio i za koga ratovao? Titov general koji je branio titov poredak i titovu jugoslaviju , bratstvo jedinstvo i sta vec? U pogresno vreme se nasao na pogresnom mestu. ocigledno ga nije odbranio.
  • dajte

    13.03.2012 14:59
    ime, prezime i fotografiju
    Što mu ne objave puno ime i prezime ako ima 42 godine? Malouman jeste čim je to uradio, ali maloletan nije.
  • 13.03.2012 12:32
    motikom po glavi
    KIDS GO TO SCHOOL!!!
    SMIJESNI STE!!!
    ja mislim da bi bilo najpravednije da se skupe svi normalni gradjani Novog Sada i cijele Srbije i da spale zastavu ovih fastista i onda da ih jednog po jednog nadju i da ubiju boga u njima


    HAPS ZA vodje pokreta "kvaziNAŠI"

    a za ovu newage djecu kavez 1x1m
  • Mikac

    13.03.2012 12:07
    Samo za ove nove "Firmase", to je tekst za njih:

    http://www.youtube.com/watch?v=7UvWW88a33k

    ..jer stari nikad nisu bili naci-glupaci.
  • 13.03.2012 11:47
    Limar™
    @Anonimus - Фирма 1989 Српска Атина
    "Никада нас нећете купити...ми стојимо на бранику отаџбине...не занимају нас ваша радна места,ваше паре,ваша идеологија...ми знамо свој пу"

    Vi ste se odavno prodali.
    Sudeci po konstrukciji i sustini recenice,
    mislim da bi ti jos trebao da zavrsis skolu,
    pa da upises neki fakultet, nades devojku i radis nesto korisno za sebe i nju.Zar stvarno mislis da je tvoja sustina biti navijac i stajati "na braniku otadzbine"? Sta branis,od koga i sa cime, kakav branik? Jedini nacin da ti nesto uradis za svoju zemlju je da budes pametan, vaspitan i primeran covek.I da samim tim vuces ostale u svojoj okolini da budu bolji.Ovako ti ne gine zatvor, samoubistvo, ubistvo, hronicna depresija ili zivot na ulici.Ali ne taj mladalacki,usijani,fajterski, vec onaj bez skupih patika i trenerki, mame ,tate, nozeva, boksera i dvadesetak burazera.
    Ako si kojim slucajem stariji, onda si ti veliko razocarenje roditelja i gradana, a mogu priznati da si i mene razocarao.Jako si me razocarao anonimuse. Sram te bilo.
  • panonian pirates

    13.03.2012 11:12
    dosta vise!!
    pa zar svima odavno nije bilo jasno ko su cetnici i sta oni oce, sad hvala bogu najzad posle 20 godina, propagiranja paljevine i pusenja nasom krivicom i dopustom, gledajuci samo svoje dupe dotle je doslo da su totalno zadojili klince, uveli religiju u skole i nemoz ih se otresti, takve stvari se nikad nisu smele tolerisati, a pogotovo u jednoj multikulturnoj miroljubivoj sredini kao sto je Vojvodina, sto je najgore navukli su se svi ovde zbog nase preterane tolerancije. jedini nacin da konacno isplivamo iz te bolesti zla je da se ljudi jasno opredele, stave do znanja da to nepodrzavaju i snazno se usprotive tome, dok se jos moze, jer oni svesno vec godinama rade na strateskom okupiranju Vojvodine na sve nacine. Zar Vojvodina zeli da ubogalji sebe za sva vremena i postane samo provincija jednog rasistickog tupo radikalnog terora.Dosta sgovnima vise. Imamo sansu da im se suprotstavimo sada, ukoliko to ne uradimo vise nas niko nemoze spasti kasnije. zivela slobodna slozna multikulturna i miroljubiva Vojvodina!!
  • uzas

    13.03.2012 08:59
    nakotili se neonacisti, ekstremni desnicari, klerofasisti.
    pustila ih sadasnja vlast i mup na celu sa dacicem.
    pokazali im zeleno svetlo, svaki put kada ih nisu hapsili, svaki put kad su ih pustili da unistavaju i napadaju nesto bezopasno, svaki put kad su ih pustili da sire netoleranciju i mrznju i to u nasem Novom Sadu i u Vojvodini.
    Trenutno ima vise od 30 raznih fasistickih organizacija koje pod velom "rodoljublja" i "patriotizma" pozivaju na linc i nasilje, oslobadjanje kosova, novi rat i dr.
    Vise uopste nisu tako bezazleni, imaju svoje kancelarije po svim gradovima, okupljaju brdo klinaca i prodaju im "prave vrednosti".
    Drzava nije uradila nista da spreci sirenje desnog ekstremizma, i zato je sva dalja odgovornost na roditeljima i svima nama. Ne smemo ih pustiti da se dalje kote i predstavljaju pretnju svim gradjanima.

  • sale novosadjanin

    13.03.2012 08:58
    @Фирма Српска Војводина
    izazivanje vatre na javnoj povrsine bez kontrole,izazivanje opasnosti od pozara....
    prc !
  • 13.03.2012 08:49
    Kada ce
    Gospodin Vuk Draskovic da odgovara za sve sto je radio pocetkom devedesetih.Kada je formirao dobrovoljacke odrede koji su isli da kolju i pljackaju sve sto su stigli.Kad ce Draskovic da odgovara za potpirivanje rata i mrznje 90-tih.Sad se pere,glumi nekog Evropejca,ovi njegovi nesretnici kao sad krece 'ciste grad'od onih koje je njihov lider strasno podrzavao.Tesko licemerje.Taj Draskovic je obicno smece a njegovi sledbenici jadni i smesni.
  • Tja

    13.03.2012 08:44
    Haha, pazi nalozene klince sto su se raspisali. "Mi ovo mi ono". Ma sta vi bre? Sta vi bre radite da valja? Jel' ste nesto izgradili? Jeste nesto pravo uradili za svoju milu dragu majku Srbiju koju toliko lomite i palite? Musava klincadija. I Sta iko od vas zna o ideologiji kad ste, brate, tupsoni koju skola ne zanima? Ni obraza ni obrazovanja. I sad, kao, mi "ovo ono znas tebra". Ne palite se. Ako hocete da date primer, on se daje na ulici, ali ne paljenjem i mrznjom, vec ljubavlju prema okolini u kojoj zivite. Kao sto vi drugima kazete: ako vam se ne svidja ovde - terajte se. Dajte primer, pa uradite nesto plemenito. Nema sanse, jel'da? Kada se dodje do toga, onda se samo durite i puvate sebi u bradu, kao prava deca, sto i jeste. A roditelji vas nisu nicemu dobrom naucili. Ako jesu, cemu? Ja to od vas nisam video jos. Izmileli ste iz majke pre 15 godina, a hocete da pricate o istoriji. Hehehe.
  • sdragan

    13.03.2012 08:10
    E...a nekada se lepo znalo:
    Ko vice: "Velika Srbija...Na Goli Otok!
    Ko Vice: "Velika Albanija...Na goli Otok!
    Ko Vice: "Velika Hrvatska...Na goli Otok!
    Ko Slavi Drazu... Na goli Otok!
    Ko Slavi Pavelica... Na goli Otok!
    Ko pali zastavu bilo koje od republika SFRJ... Na goli Otok!
    E, dok ti vrli nacionalisti lepo tamo tucaju kamen...za to vreme obican radan narod radi u svojim preduzecima,ide na letovanja,na pice sa kolegama sa posla i dobija 13 platu...I svima je lepo!
    Kako to lepo kaze Lala...Skrenusmo mi s'puta, sad nas jebe i kurta i murta :-(




  • pera

    13.03.2012 08:06
    Sukob civilizacija
    Koja je razlika izmedju ovog genga iz Bosne sto pravi probleme u Novom Sadu i turskog genga koji pravi probleme u Gracu? Nikakva. I jedni i drugi mrze srednjoevropsku uredjenost iako su dosli u Srednju Evropu iz otomansko/balkanskog haosa i uzvaju privilegije uredjenog sistema. Zasto ovi sa snimka ne velicaju nekoga iz Vojvodine, pa nek bude i srpski nacionalista iz Vojvodine, a ne da velicaju svog sefa iz Bosne? Ali ovo zapravo nema veze sa Srbima, Madjarima, Hrvatima itd Ovde je u pitanju sukob civilizacijskih koncepcija: Otomansko/balkanski protiv srednjoevropskog. I ako se nesto ne preduzme ovaj sukob ce biti sve ozbiljniji u Vojvodini.
  • Lala

    13.03.2012 07:46
    mogu da shvatim
    da je to uradio neki frustrirani klinac zadoljen klero-fasizmom i nacizmom..ali matora konjina od 42 godine..tesko shvatljivo
  • Marko

    13.03.2012 07:18
    Pezos je pogodio !
    Objasnio si.
  • Tiristor

    13.03.2012 06:40
    Da nema te zastave da je pale, našli bi drugi način da privlače pažnju i budu beskorisni. Uposliti da skupljaju pikavce među blokovima oko bulevara.
  • cure

    13.03.2012 06:25
    taj
    sto ima 42-godine mora da je uspeo u zivotu...
  • panonian pirates

    13.03.2012 01:38
    ......ma kakva firma !!
    jesu nasi ljudi premlaki i povodljivi, ali je stoka isto tako pokvarena i igra prljavo, ne bih se zacudio da je neko od tih pacenika sto su se nakacili ovde i koji se stalno tolko prejako trude u medijima da namecu svoje "mnogobrojno Vojvodjansko" zatupljivanje, do te mere da se i potpisuju kao Firma 1989
  • Fantom Promene

    12.03.2012 23:17
    Samo da nas Canak i njegovi decaci is spo ne spasavaju, ostalo cemo sami i lako
  • Фирма Српска Војводина

    12.03.2012 22:54
    Још нешто да додам, у закону Србије не пише да је кажњиво паљење такозване "заставе ап Војводине"
    прц шта ће те сад?
  • @firma1989

    12.03.2012 21:38
    ako je to
    vas stav, mene je sramota sto sam vojvodinas
  • Rupert

    12.03.2012 21:27
    plavo žuto zeleno
    Pale zastavu, vide i oni da to nije prava zastava Vojvodine pa im se nije svidela.
  • -

    12.03.2012 19:59
    @Anonimus - Uzas
    mislis na cg jezik, ambasadu i crkvu?
  • luka

    12.03.2012 19:41
    Iza ovog stoji DS i njeni sateliti. Odgovara im tenzija, a oni nastupaju kao zastitnici Vojvodine.
  • Piplfoks

    12.03.2012 19:12
    Stvarno ne znam šta je ovde čudno. Šta se uopšte i moglo očekivati od kriminogenih degenerika, koji su čitav grad išarali svojim slaboumnim parolama u ime nekakvog šutiranja lopte; koji su barem tridesetak tih fasada posvetili svom junaku, nekakvom idiotu koji je išao da se šiba do besvesti pa je fasovao nož, što ga u njihovim pilećim mozgovima čini herojem Novog Sada; pa za takve je sasvim normalno da kliču zločincima i pale zastave, nije bitno čije. U nekoj polupristojnoj zemlji, takvi bolidi ne bi uspevali ni kriminalci da budu, promptno bi zaglavili zatvor gde bi, žestoki kakvi jesu, služili isključivo za seksualnu razbibrigu pravim kriminalcima. Ovde, gde policija i sudovi ne rade baš ništa, može im se da divljaju dok se slučajno ne samospale ili se prsnu u oko sprejom, idioti kakvi jesu.
  • lala

    12.03.2012 19:11
    Zapalili zastavu koju nam je uvalio Koštnica. Od kada je on to pa autonomaš pa da se ta zastava smatra za autonomašku? Paljenje te zastave može da pogodi samo dileju. Vojvođanska zastava je vertikalno plavo-žuto-zelena.
  • sale novosadjanin

    12.03.2012 18:39
    koliko znam
    u zakonu srbije ne stoji da je kaznjivo paljenje zastave vojvodine.
    no to me ne cudi posto nas smatraju okupiranom teritorijom.
    ipak,stanari bi mogli da podnesu krivicnu prijavu protiv umobolnika i onih koji su ih napravili,za tesko delo teranja na wc i mucninu od pomenutog heroja.
    isto tako bi trebalo da traze nadoknadu za zamenu cigala gde se nalazi ime zlocinca,posto to nije moguce oprati ili prekreciti a da smrad ne ostane !
  • 12.03.2012 18:26
    Pa sta ako gori krpa? Mene niko nije pitao da li zelim tu krpu...Niko nije pitao nas stanovnike Backe, Banata i Srema za statut. Sto o ovome niste raspisali referendun zuta mafijo?
  • Vrhovni Komandant

    12.03.2012 17:54
    Srecan Rodjendan
    Djenerala pozdravlja te tvoj idejni tvorac. Slobo. Kaze, lepo mu u paklu. Svaki dan igraju fudbal - a ti: branis u nedjelju.
  • 12.03.2012 17:48
    Фирма 1989 Српска Атина
    Никада нас нећете купити...ми стојимо на бранику отаџбине...не занимају нас ваша радна места,ваше паре,ваша идеологија...ми знамо свој пут.
  • Lolita

    12.03.2012 17:44
    Ijuuu canak ! molerises
    al paljenje zastave nije krivicno delo.... dok recimo kradja jeste kao i zloupotreba sluzbenog polozaja....
  • Scotch Bonnet

    12.03.2012 17:34
    Svest
    Nikako do praga svesti, je*eš ga.
  • 12.03.2012 17:11
    Uzas
    Ajde dezurni pljuvaci samo napred,sto niste pljuvali tako tekstove kako jedna mala manjina u pokraini radi sto hoce,jos ce narediti da njihov jezik bude glavni u celoj pokraini,mada je vec glavni na severu pokraine i polako se siri sto to ne pljuvaste toliko,ne to je demokratija,zalosni ste vi svi dezurni pljuvaci,iliti naprasne demokrate ili naprasni evropejci,zato cemo sve jadnije ziveti jer ne cenimo svoje,zato ce i dolaziti stranci da im radimo za fantasticnih 200eura mesecno je oni najvise mrze ljude koji ne cene svoje a velicaju tudje,samo napred pljuvaci nastavite ovde da pljujete i radite ko robovi za 200eura,a napolje kada izadjete nesmete a da kazete.
  • 12.03.2012 17:07
    Realan
    U ovoj državi su potrebne korenite reforme i to u smislu promene u glavama ljudi. Pa da li je normalno da već jednom ne možete da shvatite da su isti ti i koji kreče i koji pale i koji prekrečavaju. Pa iz iste firme su. Dok se bavite kojekakvim komentarima ovde i tim idiotima život prolazi, zemlja opljačkana, nema perspektive, malinari iz Užica ne mogu da rade, poljoprivrednici iz Srema ne mogu da rade, radnici ne primaju plate, deca ne idu u školu i po dobrom običaju ovi crtali, čanak će sada da kreči i tako prodje čitav mesec a sledećeg će meseca da izmisle nešto novo. Tačno se vidi iz komentara o separatizmu (a 99,99 posto Srba što je najbitnije u vojvodini tako ne misli)da rade po partijskoj direktivi svi ko jedan pišu nebulozne stvari. Pa isti ovi su nasiljem doveli čanka i njemu slične na vlast paleći Narodnu Skupštinu. E moji dragi Srbi i svi ostali koji živite sa nama u Srbiji.
  • TT

    12.03.2012 17:02
    pezos
    stvari o kojima ti pričaš nisu mogle biti sprečene (evro i svetska ekonomija) barem ne s naše strane.
    a narod je iziritiran činjenicom da ovakav šljam zapišava ovaj grad već više od 20god , i ovu državu celu. Da ih je neko uhvatio i prebio kako su zaslužili, bilo bi eno onaj tuče decu...
    Ja jesam za, kako reče samo sloga srbina spašava, slogu, ali slogu čiji osnov su rad i solidarnost. Ja neću nikada biti složan sa secikesama i kriminalcima, fašistima i ovim naci šovinistima. I ne treba biti složan dok god je takvih u ovolikom broju. To je preduslov da ih ne bude.
    Taj isti takav šljam ti je i na šalterima, i šefuje na puno mesta i organizuje život i rad ove zemlje.
    A počeli su i oni ovako pre 25+ god, paleći neke zastave, grafitima i veličanjem kriminalaca, kukavica i ubica...
  • pawlle

    12.03.2012 16:44
    pohapsiti gamad , a onako usput ZIVELA SLOBODNA VOJVODINA
  • @ Anonimus

    12.03.2012 16:27
    Paljevino. Ziveo Djeneral.
  • Pezos

    12.03.2012 16:24
    muve,babe,žabe i komarci
    Šta je babi milo to se babi snilo. 77 komentara do sad od čega 5% koji se odnose na gornji članak i 95% koje nema nikakve veze sa istim.
    Zadivljuće je čitati komentare i videti koliko zlobe prema nekom koga nikad nisi ni video niti razgovara sa njim.
    Spominju se i Mladić,Draža, Milošević,Čanak,Sloba pa i "ćopavi" (iako je 84 davno bio mrtav al što nebi popljuvali i njega ), čudi me da se niko ne seti i Andjeline.
    Mržnja isajava na sve strane dođoši i starosedeoci, Vojvođani protiv Srbijanaca.... i još more podela. DOKLE
    Dokle će mo se deliti radi političara na vlasti, poigravaju se sa nama kao sa "miševima" ( kako nas nazva jedan političar ) Izmišlaju nam sve i svašta po sistemu " hleba i igara" da se narod ne doseti.
    Ako nam je malo i toga smisliće već oni varijantu kako da nas zavade i posvađaju i skrenu temu na vodenicu koja njima odgovara.
    Pa ne videh tolko komentara na skok evra kojim se obezvređuju i onako male plate, na povećanje cena, na besparicu, nemanje posla.
    Mi se trvemo i gložimo ovde oko ne bitnih stvari, zar je vama toliko dobro u ovoj državi da je ovo gorući problem.
    Vas očigledno ne vređaju i ne omalovažavaju na šalterima policije, zdravstva,gradskih uprava....ne tu je sve krasno i lepo.
    Pa vi slobodno nastavite da tražite fašizam gde ga nema, da pljujete jedni po drugima bolje nismo ni zaslužili.
    KAKAV NAROD TAKA I VLAST
  • slaninar

    12.03.2012 16:23
    Moju si Djenovu dosao da rusis ???
    Jel ste dosli u moj zavicaj da palite i rusite? Jel zato sto su vas iz vaseg, zbog istih radnji oterali? E, oterace vas i odavde !!! Ja prvi !!!
    Sa ,,djeneralom,, u bukagije...pa slavite.
    (p.s. Ako se zakuva sledeci rat, namazaucu prugu slaninom)
  • тебра

    12.03.2012 16:03
    @Antifascist Bulevar
    А докле ће се комуњарама тепати - антифашисти?
  • panonia

    12.03.2012 15:42
    pacovi
    Da su do sada štakori istebljeni ? Nisu.... Sa kojom se progesijom razmnožavaju? ovi su isti
  • 12.03.2012 15:30
    "Moja deca su srpski nacionalisti i naravno da slave Djenerala Ratka kao i blizu 99% klinaca po skolama koje i "

    Podrobna statistika. A sto ga slave, jesu oni rodeni u Bosni ili?
    Pa nista, onda cemo i decu samarati i prevaspitavati kad ih roditelji nisu pazili na vreme. Koga ti ucis pameti, postenju,pravdi, cojstvu,sreci i hrabrosti balvane? Ta deca ce se poubijati na ulici ili umreti od drogetine i alkohola pre nego sto budu znali da se potpisu. Ovde nece biti fasistickog rezima, a mnogi od nas ce dati i zivot da se polusvet, balvani i neispiljeni cetnici nose u 3 lepe pi*ke materine. Odje*ite na Kosovo, Srbujte tamo gde ste trebali, sto ste se sakrili, pobegli kad ste toliko nacionalno svesni, pa sad kad je svet tih vi kao izlazite iz mraka i nesto pobedujete,junaci i heroji.Ma mrs bre! Vi ste takav sljam da mi se povraca od pomisli na prosle godine, kako ste mi sje*ali zivot i bilo kakvu sansu da se odstranim iz ove septicke jame.

    Otisao je vas djeneral, uskoro ce on i vojvoda da guslaju negde u paklu, kako i zasluzuju.A vi ih cekajte.Mi idemo napred.

  • Душан

    12.03.2012 15:28
    Мајсторе, анонимусе
    U92 представља телевизију Б92 коју сматрају усташама исти ови који су предмет ове вести, тако да, што каже доктор Кишпрдилов, ти си изгледа стварно јео кретоша и пиво с кнедличкама...
  • Londra

    12.03.2012 14:53
    Lako se nadje ko je tu indijanac, nije tu tajna nikakva. Njih i masnog Čanka treba ispitati i zatvoriti al to se nece desiti naravno tako da nam uzalud ovo pisanje.
    A muzika je vrh vrhova:D
  • Goran

    12.03.2012 13:56
    Uopste ne vidim razlog za dizanje prasine. Posto su postavili na svoj kanal snimak, lepo bi im samo ispostavio fakturu za krecenje.

    Bez objavljivanja u medijima sta su uradili, bez celodnevnog raspravljanja na drustvenim mrezama itd.

    Fakturu, pa neka crtaju grafite svaki dan ako hoce. :) Neka crtaju, moleri krece, a oni sve to placaju. Jos bi im i krivicnu prijavu lepo napisao i sve ok.

    Ali! Jedno veliko ali!... Posto zivimo u fasistickoj drzavi gde su ovakve stvari vise nego pozeljne, naravno da ih niko nece teretiti.

  • Martin

    12.03.2012 13:46
    Koja smejurija, kakvi slepci. Koja vam je sledeća akcija? Da pozovete lift, pa da pobegnete...
    NO PASARAN !
  • Slaninar Zapad

    12.03.2012 13:37
    Better Red Than Dead
    Koja je seljana postao ovaj grad, to je za plakanje. Bićemo svi Vjeternik jednog dana. Čujte samo muziku sa klipa ovih maloumnika.

    Samo tupan ili neko neobavešten, može da smišlja neke teorije o počiniocima ovoga. Čanak jeste premazan svim mastima, ali ovo je radila ista ekipa koja drži taj kvart. Pročešljate malo po Pandori i Bulevarcima, znate ko je među njima u Vašima, i eto rešenja. Ako želite uopšte da ih nađete.

  • Profesor Kišprdilov

    12.03.2012 13:35
    @Anonimus - Kada Srbi u Srbiji napišu grafit
    Au derane, ti si kanda jeo kretosa ili pivo sa knedlickama.
  • Душан

    12.03.2012 13:26
    Србија
    Најбоље ми је што се ови "њихови" представљају као четници, а славе комунистичког генерала..
  • ceca

    12.03.2012 13:15
    ko nema mozga ,taj jedino moze da se suprotstavlja tucom, vandalizmom. da oni imaju mozak borili bi se na drugi nacin , a i znali bi da razlikuju lose od dobrog.steta sto ne mogu da se istaknu ni u cemu pa je ovo jedini tzv. put do slave.Jadni su ti roditelji koji se dice ovakvom decom.
  • 12.03.2012 12:57
    Kada Srbi u Srbiji napišu grafit to se protumači kao huliganski, govor mržnje, ekstremisti, samo još teroristi fale.
    A šta je recimo sa grafitom u Stražilovskoj ulici, napisano je U92, što je ustaško obeležeije. Zašto to niko ne spominje i osuđuje u medijima?

    Nisam ni za kakve grafite, najviše volim da vidim čist zid, ali ako već spominjemo grafite koji su u nacionalnom smislu, onda spomenite i one koji su protiv Srba.
  • NSHC

    12.03.2012 12:36
    Neobrazovanost
    Zastava Vojvodine ima sve ti tri boje istim redosledom kao i na zastavi Srbije (crnevo, plavo, belo). Tri zvezdice znace Srem, Banat, Backa. Znaci, apsolutno niceg separatistickog i autonomaskog nema na samoj zastavi. Palili su svoju zastavu.
  • Poruka "vašima" tj. picajzlama

    12.03.2012 12:34
    Vojvodina svima! Kriminalce u zatvor!
    http://www.youtube.com/watch?v=akUVSQQZmBY

    Mi smo protiv ugnjetača
    I njihovih pomagača
    Legionara i fašista
    Ay Carmela
    Ay Carmela!
  • Bosanac

    12.03.2012 12:15
    @Mile V
    Uf, mislim da ne mislis na tog bosanca, mozda je neko stavio isti nick - a i pola sam Licanin, pa i nisam pravi Bosanac:)
    I hvala na ponudi, ne treba nam Logistika:)
    Meni nisu jasne ideje o autonomastvu, pa ni nacionalne manjine u svojim redovima nemaju neki znacajan procenat autonomasa...
    Sva zla na Balkanu su i pocela ovakvim idejama, opet zacarani krug.
    A i nerealno je ocekivati otcepljenje, to je kazem - samo fraza politicka, a neki su od toga napravili studiji o ekonomiji - kao zivece se bolje...
    A posle glasanja - opet SPS u vlasti...
  • ZoranNS

    12.03.2012 12:14
    Bosanac
    I tamo ste se otcepljivali odakle ste došli, pa eto vas sada u Futogu i Veterniku, otcepite se sada od Vojvodine i vratite se nazad u vašu kolevku.
  • Коле

    12.03.2012 12:08
    Може и без паљења али свакако ми није жао ЛСВ крпе.
  • ZoranNS

    12.03.2012 12:07
    Hanguber, gde si bio kada .....
    Hanguber, gde si bio kada je trebalo ljude vaditi iz snega, spasavati da ne umru od gladi, tada si bio KISELI KRSTAVAC, a kada treba praviti nered i štetu onda si Hamburger. Izvadi svoju decu iz te škole i videćeš da su samo tvoji "nacional-fašisti" zajedno sa tobom, znači ostalih 99,9 posto su normalni ljudi.
  • Novosadjanin

    12.03.2012 12:04
    I neka su je spalili.ta zastava svakako nema istorijsko utemeljenje.To je samo kreacija lažnog levičara i lažnog autonomaša Nenada Čanka i njegove interesne grupe.Taj je i prodao nas vojvodjane.Mi nikad siromašniji a njemu nikad bolje.Mi Srbi starosedeoci imamo svoju zastavu i grb.Istorija ne počiva sa Nenadom i Josipom.
  • Autonomas

    12.03.2012 12:03
    @novosadista, posmatrac
    Kako vas nije sramota da ovako lupetate i lazete. Vi ste ti koji cete koliko sutra glasati za SNS, SRS, obraz, dveri i ostale a ovde se predstavljate kao moralisti koji su kao kobajagi za Vojvodinu. Isti ste kao ovi koji pale zastavu, njima pripadate.
  • pera

    12.03.2012 12:02
    Ja nisam srbin ali preferiram Republiku Vojvodinu u okviru Srbije.Naravno bez nekih kvazi lidera i kvazi večitih predsednika. Demokratska republika Vojvodina u okviru Srbije je verujem celoj Srbiji u interesu.
  • -

    12.03.2012 11:57
    -
    imamo udbu koja 20 g smanjuje sopstvenu drzavu
  • Antifascist Bulevar

    12.03.2012 11:55
    Dokle ce se fasistima u ovoj zemlji tepati "ekstremisti"?
  • sale novosadjanin

    12.03.2012 11:43
    @ Hanguber
    licno ne poznajem ni jedno takvo dete koje je nauceno da slavi zlikovca !
    mozda i zbog toga sto se moja deca druze sa nasom decom !
    ali,kakvi roditelji,takva i deca !!
    ps-nemoj se posle cuditi sto vas niko ne vole !!
  • gavra

    12.03.2012 11:43
    Kakva nevidjena harbrost: paliti zastavu!
    A sada hajde momci, pravac dole na Kosovo, pa u sred Pristine palite zastavu Kosova!!!
  • Posmatrac

    12.03.2012 11:26
    Mada... kada malo bolje razmislim ja bih se dobro upitao ciji su ovo bili aktivisti???

    Dobro je poznato da se uvek ovakvi incidenti desavaju pred izbore, a kome to ide u korist?

    Pa naravno Nenadu Canku, tako da bi adresa eventualnih pocinilaca ili nalogodavaca mogla da bude i sama LSV.

  • mile V

    12.03.2012 11:20
    za bosanca
    Tvoji komentari me uvek oduševe.Briljanti i puni nadahnuća.Što se tiče propasti,krivi su političari i njihovi lopovi.Što se tiče otcepljenja Vjeternika i Fjutoga ja neznam šta čekate.Bolje prvo vi nego mi.Dodaćemo Vam našu logistiku.
  • Novosadista

    12.03.2012 11:11
    Nece biti
    Pod 1.
    Svako ko pali zastavu Republike Vojvodine treba da ide u zatvor!
    Pod 2.
    Ovo je Canak sam iscenirao preko svojih poslusnika kao i pred svake izbore tako da ne nasedajte na to kako je on veliki Vojvodjanin, On je Licanin kao i pola njegove stranke, sve sto je vredelo u LSV je odavno otislo.
    Pod 3.
    Zivela Vojvodina Republika! - Bez Canka, jer je on lisac koji nas 20 godina zavlaci sa svojom kamarilom nesposobnjakovica!
  • ns

    12.03.2012 11:08
    dajte imena, sve su to članovi legalne grupe, verovatno negde i prijavljene. ako policija ne reaguje znaćemo da sarađuju,a lako se može utvrditi koji derani pripadaju toj grupi i sve ih lepo treba pohapsiti i zatvoriti!!!
  • Glas iz škole

    12.03.2012 11:02
    @ Hanguber
    ''Gospodine Hanguber'' u koju školu idu Vaša deca gde se toliko obožava lik i delo pomenutog?
    Mojih troje i ostali 400 i nešto u mojoj školi očigledno spadaju u onih preostalih 1%.
    Imate ozbiljan problem! Preporuka pročitajte neku knjigu i puno šetajte možda se izlečite...
    I da, uputite lepu reč, osmeh i zagrljaj Vašoj deci!
  • 12.03.2012 11:00
    Vojvođan
    Sad smo još jedan korak bliže osamostaljenju VOJVODINE!
  • Bata

    12.03.2012 10:53
    grana
    Tako je to kada svojim malim babunima dve pune decenije ispiras mozak.
    Srbijo, seces granu na kojoj sedis :)))
    Kad Vojvodina ode kao sto su to uradili i ostali(a dace dobri bog), pasces na dupe i pitaces se kako mi se ovo desilo :/
    Ko ne uci, ponavlja.
    "Repetitio est mater studiorum."
  • G

    12.03.2012 10:42
    Ovo zapravo i nije prava zastava Vojvodine. Maloletni degenerici su spalili zastavu koja za svoju osnovu ima srpsku zastavu samo sto su dodate tri zvezde.
    Bravo.
  • telepNS

    12.03.2012 10:37
    Novi Sad dođoški grad
    Ma jake su mi te patriote što pale zastave noću, neka škrabaju svojim roditeljima po kućama, samo da ne budu kao sve patriote 90-tih što su svi zapalile u Švicarsku i Njemačku. Mada pošto je NS postao dođoški grad sve ovo uopšte ne čudi.
  • Пера

    12.03.2012 10:07
    Паљевина
    То је спаљена Љсв крпа која нема никакве везе са заставом Српског Војводства.
  • sosa

    12.03.2012 10:02
    @Semtex
    ma dobro i kažeš
    tako nisko teško da se svesna osoba može spustiti
  • Anonimka

    12.03.2012 09:50
    @ @ Hanguber
    Koliko je "ovakvih omladinaca" (barem u Novom Sadu) se jasno vidi na snimku. A maloumnici poput tebe se trebaju kastrirati kako bi se sprečilo dalje štancovanje.
  • antifa

    12.03.2012 09:47
    jadni bolesnici
    Obični retardi. Kakve veze imaju autonomija Vojvodine i Ratko Mladić?! Sa tim svojim pilećim mozgovima ni ne mogu biti svesni da autonomija Vojvodine donosi dobrobit jednom delu SRBIJE, koji ima prirodne i kulturne uslove za brži razvoj od ostatka države. Da li prema tome celoj Srbji može biti loše ako se jedan njen deo ubrzano razvija i koristi u potpunosti svoj potencijal? Da ne pričamo o tome kako autonomija Vojvodine upravo onemogućava separatizam i šovinizam bilo koje vrste...
  • Vjvd

    12.03.2012 09:44
    @VRA
    ajde ne budali...
    Smrt Fasizmu!
    Ku*ac Komunizmu!
  • Podbarac

    12.03.2012 09:40
    Re.Hanguber
    U koju skolu idu ta tvoja debilna deca da je mi zapalimo kao ovi tvoji zastavu.Nema normalne dece u Novom Sadu koja podrzavaju onog slogiranog kretna Ratka Mladica.Kakve veze ima nacionalizam sa paljenjem bilo cega ,to je banda koju je veoma lako uhapsiti ako se hoce. Pitanje za firmu 1989-jel vi to podrzavate Republiku Srpsku na svoj nacin ili svi Bosanci navijaju za Vojvodinu?
  • Posmatrac

    12.03.2012 09:40
    Ne znam ko mi je smesniji, ovi PLAYBACK borci za nezavisnost vojvodine (a svaki put daju podrsku unistenju vojvodine) ili ovi borci protiv ovih prvo navedenih...

    Ja sam Srbin i nisam za nezavisnost Vojvodine, ali jedino dajem priznanje Madjarima, jer oni se istinski bore za Vojvodinu ane kao ovi PLAYBACK LSV borci, deca komunista A.K.A. lenstine koje mrzi da zivi a kamoli da rade nesto!
  • SerJoža

    12.03.2012 09:29
    Ovo je toliko jadno da je smešno.
  • Поветарац

    12.03.2012 09:24
    НЕКОГ ИМА
    Неко има петљу у окупираној земљи.
  • 12.03.2012 09:21
    Vaši
    Nisu "naši" već "vaši". Mi takvh nemamo. A Vi?
  • VRA

    12.03.2012 09:17
    E maloumni pacovcici, mislite da ce to zaustaviti Vojvodinu ka putu nezavisnosti?
    Samo jos vise potpaljujete vatru i cinite taj proces brzim.

    ZIVELA VOJVODINA!
    SMRT FASIZMU!
  • TT

    12.03.2012 09:17
    tuga
    tužno je to što ih se skupilo 15ak da dele minuse ovde, zapravo ovom Zemljom hodaju i oni koji podržavaju ovo bezumlje i fašizam.
    po 5 godina zatvora minimum, ponaosob.
  • TT

    12.03.2012 09:16
    "Biće bolje" neko viče...
    na papiru mrtvo slovo...
    čekamo reakciju nadležnih. Koja će naravno biti simbolična jer da klinci nemaju podršku DBa ne bi to ni radili.
    Na zapadu ništa novo...
  • Bosanac

    12.03.2012 09:10
    @Mile V
    Mile, mislim da si u pravu.
    Ja ne branim ove klince, ali oni su sad jedini krivci, a sto se pljacka drzava - to niko nije kriv?!
    I ta ideja autonomne vojvodine - to je politicki fazon, da se manipulise sa par hiljada biraca.
    Misle svi da ako vojvodina bude autonomna - ziveti kao u Holivudu:) Ma kako da ne:)
    Uostalom, ako se i otcepi, Futog i Veternik - drzava u drzavi:):)
  • UX

    12.03.2012 09:09
    E da je...
    ...ovo normalna zemlja,i grad savesnih gradjana,ovi klinci koji su ovo uradili bi bili 6 feet under...
    Narode,dok ih se ne resimo,buducnosti NEMA!
  • Domaćin

    12.03.2012 09:00
    poruka
    Pravi srpski domaćin ili domaćinska kuća za čega se vi navodno zalažete neće nikad ovako nešto uraditi.Srpske vrednosti nisu krečiti tudje kuće sa kineskim kapuljačama na glavama,srpske vrednosti nisu veličanje oficirskih zvezdica stečenih u vreme druga tite.Taj vaš vojskovođa je mene 84 kaznio sa 20 dana pritvora u ondašnjoj jna jer sam pobegao kući na krsnu slavu pošto nisu hteli da mi daju odsustvo.Pred celom kasarnom su mi čitali presudu koji je dotični " srbin " lično potpisao jer sam podrivao sistem druga ćope.Toliko o njegovom srpstvu.
  • 12.03.2012 08:57
    Spark
    Gde god su mazge pravlile svinjarije, taj deo se na kraju odvojio od male SerBije.
    Samo nastavite, pozdravljam sve sto ide u prilog osamostaljenju Vojvodine.
    Nakon toga sa roditeljima idete na lecenje u Banja Luku ili Beograd, svejedno.
  • sale novosadjanin

    12.03.2012 08:53
    @firma 1389
    ko ?
    tzv rs ?
    pa oni ni svoje pasose nemaju !
  • @ Hanguber

    12.03.2012 08:53
    @ sale novosadjanin
    "gde je sada policija"

    To se i ja pitam. Gde je policija da hapsi iredentu i separatiste koji rade protiv Srbije poput tebe i vojvodjanskih fasista i crnokosuljasa iz LSV.
  • @ Hanguber

    12.03.2012 08:50
    Moja deca su srpski nacionalisti i naravno da slave Djenerala Ratka kao i blizu 99% klinaca po skolama koje i moja deca pohadjaju. Kada ona stasaju i steknu pravo da glasaju na izborima politika Nenada Canka je konacno zavrsena za sva vremena. Taj sada trenutno oze da manipulise jedino matorcima i nekim promilom mladih koji su u njegovoj stranci samo iz koristi na lokalnom nivou, ocekuju zaposlenja u javnim preduzecima. Ovakvih omladinaca kao sto su ovi sa ovog snimka je na svu srecu jako puno a iz dana u dan ih je sve vise i vise. Pa i klinci u prvom osnovne obozavaju Djenerala a kako se sada formiraju takvi ce biti kroz ceo zivot. Ziveo Ratko Mladic. Vasa separatisticka politika je izgubljena i jasno mi je da ste neuzvereni i da lajete na sve sto je nacionalno.
  • Vosa forever

    12.03.2012 08:48
    I sta kazu? Sretan ti rodjendan djenerale.... Pa junak... pa znam ti ja sta sve jos....? Pa idite deco u Den Hag pa mu cestitajte. I to peske, odajuci postovanje liku i delu velikog sina nasih prostora. Aj'te lepo! Prolece je lepo vreme, verovatno u skolu i tako ne idete, pa aj'te lepo.
  • Nezavisni Vojvodjanin

    12.03.2012 08:48
    neki novi majmuni
    odrastao sam u ovom kraju,gde smo se svi klinci igrali klikera,zmure,shantiskole,fudbala i poznajem ceo taj kraj bolje nego svoj dzep.Svi smo se poznavali i najtezi zlocin je bio kada nam stariji decaci uzmu gradski pa nam pokupe klikere.Sve dok nisu dosle neke nove simpanze,mi odrasli prevazisli klikeranje posli za devojkama ,a simpanze ostale u kraju i napravile evolucijski iskorak,saznali da postoji sprej te poceli da uce iscrtavanje hijeroglifa.Hm u nasoj civilizaciji je davno to bilo,pa ce ove zaostale simpanze jako dugo cekati dok dodju na nas stepen razvoja,tolerancije i razvijenosti mozga i uma......
  • Shin Sekai

    12.03.2012 08:44
    Sramota
    Sramota je da se ovako nesto desava u Vojvodini. Ali i grad nam je pun neizivljene dece koja umesto da se obrazuju tumaraju po ulicama i tuku, pale i unistavaju. Ne kazem, teska su vremena, ali treba biti covek u takvim vremenima, a ne samo gledati kako ces sebe zabaviti vandalizmom. Gde su roditelji da ih vaspitavaju? Pricajte vi sta hocete, ali danas su porodicne vrednosti u Srbiji na nuli. Pali smo nisko, i samo padamo jos nize.
  • sale novosadjanin

    12.03.2012 08:36
    gde je sada policija
    za visoko tehnoloski kriminal?
    nemoj te reci da se ne moze utvrditi ko je postavio video !!!
    ps-ovo su deca vojvodjana ?
    tesko !!!!
  • Фирма 1989

    12.03.2012 08:35
    Не дам ником памет да ми соли
    Е неће те угасити нико, не дамо те Српска Републико!
  • Hanguber

    12.03.2012 08:33
    Briga
    Takvi junaci su se pobrinuli da nam deca budu na ulici umesto da se bave sobom i da budu normalni. Verovatno su i takvi roditelji poklonici velikih srpskih junaka koji se skrivaju kao misevi
  • Podbarac

    12.03.2012 08:33
    Idi kod svog nadredjenog
    Bosanac,neka se ti tvoji tzv.Nasi izivljavaju na tvom generalu,npr.nacrtaju mu Hitlerske brcice.Mladicu,zvao te Milosevic da mu se pridruzis.Ne brinite vi za ove,samo malo da popusti paznja pa cemo ih odrati od batina,svojevremeno je zandarmerija sprecila konacni obracun sa Nacionalnim strojem ali su ipak malo dobili i sada su nestali,Davidovic se vise ne oglasava sto znaci da su ovo ipak DB fazoni.
  • @ Besni

    12.03.2012 08:27
    A ti ih junacino iseli. Znas gde se nalazi ovaj mural pa im podeli po par samara ili se ne javljaj iz te tvoje jazbine.
  • 12.03.2012 08:25
    Skriveni talenti
    Pa ovi su pesnici... Sklapaju rime kao Balašević... "Boje", "tvoje"...
  • Đunta

    12.03.2012 08:23
    Sistemska greška
    Da ta deca treba da porane na posao, videli bi kako bi na vreme išli u krpice, umesto da se prepucavaju po zidovima i viču neumesne stvari po ulicama. Fašizam se uvek povampiri kada je nekome dosadno... Dakle, desni će postati levi kada počnu da rade i razmišljaju kao radnička klasa, a ne kao dokoni, debeloguzi sinovi istih takvih dokonih i debeloguzih.
  • 12.03.2012 08:16
    black
    besposlicari obicni
  • Novi Sad

    12.03.2012 08:06
    Srecan rodjendan generale!
    Tako!!! Pokazati tom zlotvoru da ima jos Srba! Generale srecan ti rodjendan!
  • mile V

    12.03.2012 08:05
    naši
    Ne nasedajte.U pitanju su DB fazoni,čiji je cilj promovisanje Čanka kao jedinog autonomaša.Kao rezultat treba da bude POLARIZACIJA biračkog tela pred izbore.
  • Anonimka

    12.03.2012 08:03
    Čitavih 5 junačina! Ahahaha,pa naravno da će noću šarati...
    Najbolja je ova očajnička poruka na kraju: "Pridruži nam se!"
  • Luka Laban

    12.03.2012 08:02
    Ko o čemu qrva o poštenju a vojnik o skraćrnju
    Lista ovakvih dogadjaja je podugacka. Nisam primetio ovakve tekstove a ni reakcije čitalaca kad su paljene zastave države Srbije u Novom Pazaru,Preševu i Bujanovcu!!!
  • Jogi Letač

    12.03.2012 08:01
    Ovaj njihov, nazovi heroj, se godinama skrivao u mišjoj rupi ... A i oni su jake junačine... kad stave kapuljače
  • @Bosanac

    12.03.2012 07:55
    gde je tu napredak
    Sve se nesto bojim da ti koji se skrivaju dok unistavaju nemaju ni sta ni cim.
    Dobro su oni uhlebljeni (ono bar ponosni im roditelji) a i odradjen je i dobar postupak ispiranja mozga
    oni samo slede primer i praksu svojih junaka
    paljenje, unistavanje
  • semtex

    12.03.2012 07:45
    @sosa
    Gresis,ni to ne moze svako...pred uslov je da budes dovoljno retardiran u meri da ti to ne smeta zdravom razumu.Sto se ovih pavijana tice "no coment",bolje bi im bilo da prouce malo istoriju Srba...mozda bi im i doslo do jednog aktivnog mikrona uma nevezanog za vegetativne funkcije koliko su jadni i koliko pljuju po ljudima koji su stvarno zaduzili ovu zemlju.
  • sosa

    12.03.2012 07:22
    junaci
    ne može svako da gradi i stvara
    ali da uništava,pali i ruši, eto videli smo može svako
  • Bosanac

    12.03.2012 07:19
    reakcija
    Ovo je jedna od reakcija na danasnju situaciju:
    Naime, politicari zive na visokoj nozi, dok ti kako ih ovde nazvase "napaljeni klinci" nemaju mozda ni za uzinu u skoli.
    I, kako ce reagovati? naravno da ce traziti da se negde ispucaju...
  • Besni

    12.03.2012 07:06
    MRŠ..
    Letećete vi iz Vojvodine.
  • Lalla

    12.03.2012 06:53
    .....????????.....
    Gde je bila i sta je radila u to vreme; poliicija i komunalna inspekcija?????????????????????!!!!!!.......
    Druze Tito,skrenusmo sa puta
    Sad nas je@ i Kurta i Murta!!!!!!!!!!.......
  • 12.03.2012 06:43
    a?
    ciji?
  • Jo

    12.03.2012 06:36
    Patriota
    Stvarno moraš biti vrhunski " patriota " da bi uništavao tudju imovinu i da bi krečio tudje ulaze i pisao po tudjim zgradama.Nemam ništa protiv kad bi te patriote išarale zidove po svojim stanovima koje su njihovi očevi i dede otkupljivali za 10dm za vreme slobe,ali šta su dobili s ovim.Možda da su okačili sliku tog titovog generala i npr. počistili taj deo grada od smeća pa da narod vidi kako su oni patriote i brinu za svoj grad i državu.I što po mraku bolje je to uraditi po danu javno ako imaju ono što bi patriote trebalo da imaju ali se ovde očigledno radi o nedostatku .....(patriotizma)
  • 12.03.2012 06:35
    I aj sada kako ovo sve protumaciti
  • M.

    12.03.2012 06:34
    Tako su jadni i groteskni...
    Opet se junačine skrivaju pod kapuljačama. Bože, tako su jadni i groteskni.
  • ZoranNS

    12.03.2012 06:31
    Neko slavi Boga a neko ......
    Neko slavi Boga a neko Đavola. Naši su agresivna šaka jada bili i ostali, frustrirani, neizživljeni, po društvo beskorisni, koji svoju "ljubav" prema Srbiji iskazuju rušenjem. Neka napišu na grafitu šta su izgradili u Srbiji, koje dobro su uradili za svoj narod.
  • 12.03.2012 06:28
    Sto su se maskirali kao da pljackaju banku. Napaljeni klinci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna