Novi Sad
15.03.2012.
11:02 > 06:13
Aktivista Srpskog narodnog pokreta Naši Stefan Petrović, koji je osuđen na 15 dana zatvora zbog paljenja  zastave Vojvodine, ponovo je uhapšen danas u 10.40 zbog  upada u prostorije Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Komentari 144

  • 17.03.2012 14:44
    VES masina
    ..zivi duze uz KALGON ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=jGd-4G4gf6g

    ahahahahhaha
  • 16.03.2012 22:08
    @pa nije upao
    Pa nije upao.
    Ali je svrha posete, pretnja.
    Ako stvarno to ne vidite, iako ste uzeli u obzir ko su ti mladici i sta predstavljaju, onda ste ili slepi ili tako nesto namerno izjavljujete.
    Mali je kriminalac, kaznjavan je ista tu ima da se prica.
    Nije neka bakica sa ulice koja je donela cvece ili pisanu kritiku. Ovo je direktna pretnja, a kako bi to potvrdili imaju i vidoe snimak (gore). Razmislite zasto je to sve uopste i snimano.

    Poslusajte i govore tih manijaka.
    Pa pogledajte u kalendar i zapitajte se "dokle".
  • 16.03.2012 21:59
    @pantelija
    Anonimous-a ima vise jer ti se to ime automatski dodeli ako nista ne ukucas, tak oda ubuduce znate o cemu se radi.

    "Da li ti znaš šta si napisao na ovoj stranici?
    Koje fašističke komentare?
    Pa u normalnoj državi (uređenoj) bio bi odmah uhapšen.
    Širiš neskrivenu mržnju prema svima koji ne dele tvoje fašističke stavove, odnosno prema svima koji poštuju zakone ove zemlje."

    I ja postujem zakone ove zemlje, da ih ne postujem ne bih kuckao komentare, vec bi bio na ulici i lomio im noge.Ovo,dragi Pantelija, nije normalna drzava. A kad te ti isti fasisti natakare na ulici, ti sve po zakonu, kad ti izbodu familiju ili prijatelje, ti po zakonu. Pa kad ih puste za 15 dana i smanje im kazne, ti ces biti srecan jer si sve uradio po zakonu.

    "Sve mi se čini da ti imaš problem sa prihvatanjem samog sebe, jer bolesne ideje koje ovde rasipaš čine te ranjivim u svakom i malo uređenijem društvenom sistemu."

    Nemam problema sa sobom,hvala.Imam sa fasistima i ljudima (kao ti) koji ne shvataju da staju na stranu istorijskog zla. Reci mi, ako zakon ne valja i ako se konstanto gazi ljudsko dostojanstvo i zivot, ne pretvarajmo se da ne znamo i da ne vidimo, da li ces ti i dalje postovati taj zakon?

    "Hajde ne laži da nisi član LSV-a, kada to proizilazi iz svakog tvog umobolnog komentara."

    Nisam. Ja sam iz Pupusimikuraczvalavimajmune stranke.

    "Novi Sad nije nikada zagovarao takve ideje, pa čak i oni kreteni iz Nacionalnog stroja u poređenju sa tvojim stavovima izgledaju kao humanitarci.
    O ovima klincima iz tog pokreta NAŠI da ne pričam.
    Tvoj ekstremizam se ili leči na psihijatriji ili u zatvoru, a treće ne postoji."

    Ma bravo, evo dobices svastiku pa je nosi, budi humanitarac.Te uvrede me ne doticu.Vase analize prouzrokavane frustracijom su nistavne.
    Ludi su oni koji odobravaju fasizam, srecom vas nema puno.
  • 16.03.2012 21:46
    "Odakle vam ideja da su Nacisti?! Šta su, za ligaše, svi koji ne misle kao oni nacisti?! Ako jesu, onda sam i ja nacista, i ja mislim da je to krpa, da su ligaši kao parazit koji se zakači na leđa nekog sisara, pa tako uđu u vlast, i onda sisaju, sisaju..."

    Ideja dolazi od saznanja, a saznaces kada utrosis malo vremena i proucis te organizacije.Takode, ne moras biti ligas da bi osudivao naciste.Ti se uhvati sa njima jer ne volis ligase, eventualno ces im i ti zasmetati zbog necega, a kada svi budu cutali nece ti biti svejedno.
  • 16.03.2012 18:30
    Meni je ovo baš cool! I sasvim pristojno, čak i suviše... Mladići imaju svoj stav, izneli su ga na neagresivan način, kucali ( ovde očigledno nema reči ni o kakvom nasilnom ulasku!!!), rekli šta imaju i otišli. Odakle vam ideja da su Nacisti?! Šta su, za ligaše, svi koji ne misle kao oni nacisti?! Ako jesu, onda sam i ja nacista, i ja mislim da je to krpa, da su ligaši kao parazit koji se zakači na leđa nekog sisara, pa tako uđu u vlast, i onda sisaju, sisaju...
  • 16.03.2012 18:17
    Ovo je najbedniji mogući marketing LIGE ali i svih onih koji pokušavaju da joj daju infuziju ovakvim jadnim člankom, bez teme, tek da se "valja", da se ne zaboravi... Koja nekrofilija!
  • Jovan

    16.03.2012 11:24
    Kada su nacisti došli po komuniste,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio komunista.

    Kada su zatvorili socijaldemokrate,
    ja sam ćutao;
    jer nisam bio socijaldemokrata.

    Kada su došli po sindikalce,
    ja se nisam pobunio;
    jer nisam bio sindikalac.

    Kada su došli po mene,
    nije preostao niko da se pobuni.
  • Novosađanin

    16.03.2012 11:01
    Re: Anonimus
    Ko sme kretenčino da uhapsi nekog ko nije počinio nikakvo krivično delo?

    Pa nije ti ovo Staljinova Rusija ili Nacistička Nemačka!?

    Tebe treba uhapsiti i predati istražnim organima, zbog FAŠISTIČKIH ISTPA, prijaviću ovo tvoje PROTIVZAKONITO pisanje još danas!

    Zabranjeno je širiti mržnu i zagovarati protivzakonite aktivnosti.
  • Podbarac

    16.03.2012 10:33
    Čuj nasilni upad? Gde to?
    Zakon važi i za sve kriminalce iz LSV, koji će naravno kad-tad morati da izađu pred lice pravde!
    Živi bili pa videli, doći će jednog dani i demokratija u Srbiju.

    Baš me zanima kako će krokodilske suze da pušta (na rečima) hrabra Aleksandra Jerkov (kandidat za gradonačelnika bez i jednog dana radnog staža), koja je ovde dala školski primer krivičnog dela "lažnog prijavljivanja"!
    Mislim kad joj bdu skinuli poslanički imunitet, da bi mogla da bude krivično procesuirana, za ovo, ali možda i za neko drugo delo koje je eventualno počinila.
  • 16.03.2012 09:48
    I najveci ubica ili lopov, moze da udje u prodavnicu i kupi nesto, a da za to ne bude optuzen ili osudjen. Druga je stvar da ako je bas to sto jeste, treba da bude u zatvoru, a ne da se slobodno seta. Ovde koliko se vidi, konkretno nema nikakvog prekrsaja ka je obican gradjanin u pitanju, ali je veliko pitanje da li je fasizam kao ideologija legalna ili treba da bude legalna. Dovoljno je da svojim izjavama, zalaganjima i propagiranju svojih ideja izazivaju strah odredjenim grupama ljudi, bez da bilo sta fizicki urade.
  • mb

    16.03.2012 09:08
    @anonimus
    Poslednji komentar. Ocigledno je, iz svega sto sam procitao u tvojim odgovorima na komentare koji tebe teraju da reagujes, da odgovaras tako sto biras segmente koji se tebi cine kao nesto sto razumes. Ni jedan argument koji je pomenut tebi nije interesantan i namerno odbijas da ga registrujes u svom mentalnom sklpopu, jer verovatno nisi sposoban da takvu misao propusti kroz tunel koji ti koristis da bi gledao na svet.
    PONAVLJAM: Video koji prikazuje NEMA elemente za hapsenje i naglasavam da je jedino sporno to sto je uhapsen na osnovu laznog prijavljivanja zaq koje treba da odgovara osoba koja je pozvala MUP. Kakve su to gluposti u "upadu"???
    Potpuno mi je jasno da ne zelis da prihvatis to kao cinjenicu.
    Gde god se okrenes vidis fasiste, svi su ti nacisti, a nema razlike, kako kazes izmedju nacionalizma i nacizma. Zalosno i uvredljivo za zrtve koje su pale tokom Drugog Svetskog Rata, kao i milione koji su nestali.
    Zelis parcijalnu demokratiju? Ne moze, druze. Ili sve ili nista. Ako te neko napadne ili ugrozi tvoju egzistenciju - sudice mu se. Da je ta stranka li bio koja, takva kakvom je ti krstis, bila bi odavno ugasena.
  • Lokalni Triciklista

    16.03.2012 08:50
    A sto ovaj iz lige ne da da se snima? Da ne bi imali dokaz pa da mogu da pricaju kako su ih gajdlai kamenjem i tukli i pretili im?
    Jadna je stranka kojoj je ovo marketnig.... mislite o tome 6.maja
    Liga je jedna od vecih fasiscitkih organizacija u Srbiji
  • Jasta

    16.03.2012 08:47
    Sta bre pricate kako ovi nemaju veze sa nacistima, kad koriste njihovu ikonografiju, pozdrave, itd. Oni se sami tako predstavljaju, pa onda tupe kako to nije tako. Znaci ili lazu ili su glupi pa ne znaju. Sto se tice zastave, neko je ovde ostavio pogresan link ka samo zastavi Srbije, kao, zeli da diskredituje ovu paljenu. Ovako, VASA drzava Srbija kaze da je ta zastava legalna i da postoji od 27.02.2004. E sad, ako ovo nije VASA Srbija, onda vi zivite u nekom paralelnom univerzumu. Ovaj klinja treba da dobije i zatvora i da mu debelo naplate, zbog raznih stvari. Vi sto opet pitate zbog cega i posle svih cinjenica ste simpatizeri ovih nacosa ili ste neki zbunjeni pobunjenici protiv ove vlasti iz samo vama znanih razloga, uglavnom je to kafanska politika. Umesto da budete ljudi, vi ste izabrali da budete podanici idejama stranaka. To dovoljno govori o vama. Deca se dure kada treba da pokazu disciplinu za rad i volju, ucili od roditelja da prvo udare pa kud puklo, to su sve same nestabilne i ugrozene licnosti kojima treba pomoc i nisu u prilici da rasudjuju normalno, te eto i ovakvih ispada. Ko misli da je normalno paliti, mrzeti, ubijati - i njemu treba pomoc. Pojeo vas vijetnamski sindrom, jos uvek ratujete u svojoj glavi. Idite na pecanje, vodite zene u izlazak.
  • 16.03.2012 08:40
    MonteDushano
    Fašisti, otiđite u Beograd i tamo rasno očistite grad, Novi Sad i Vojvodinu ne možete.
  • pa nije upao

    16.03.2012 08:10
    ...
    covek je lepo usao na vrata, pre toga pozvonio, dao poklon rekao svoje misljenje...ne vidim u cemu je problem????
    niti je pretio, niti bio maskiran, naoruzan da bi se to nazvao upad zar ne???
  • Novosađanin

    16.03.2012 07:47
    alal vera sudu
    čitavih 15 dana zatvora i čitavih 25k din koje će platiti sutra čim obrne turu droge.
    a možda i neće platiti, niko ga neće terati.
    zašto nije dobio 6 meseci zatvora i 500.000din ? +faktura za krečenje zgrade
  • Pantelija

    16.03.2012 00:55
    Re: Anonimus
    Da li ti znaš šta si napisao na ovoj stranici?
    Koje fašističke komentare?
    Pa u normalnoj državi (uređenoj) bio bi odmah uhapšen.
    Širiš neskrivenu mržnju prema svima koji ne dele tvoje fašističke stavove, odnosno prema svima koji poštuju zakone ove zemlje.

    Sve mi se čini da ti imaš problem sa prihvatanjem samog sebe, jer bolesne ideje koje ovde rasipaš čine te ranjivim u svakom i malo uređenijem društvenom sistemu.

    Hajde ne laži da nisi član LSV-a, kada to proizilazi iz svakog tvog umobolnog komentara.

    Novi Sad nije nikada zagovarao takve ideje, pa čak i oni kreteni iz Nacionalnog stroja u poređenju sa tvojim stavovima izgledaju kao humanitarci.
    O ovima klincima iz tog pokreta NAŠI da ne pričam.
    Tvoj ekstremizam se ili leči na psihijatriji ili u zatvoru, a treće ne postoji.
  • mrva

    16.03.2012 00:28
    Al se ovde zakuvalo...

    Zivela Vojvodina, a polupismena primitivna bagra na robiju! Ne sto su polupismeni, primitivni i bagra,nego sto su ti isti sitni kriminalci, razbojnici i fasisti!

    Sto sebe ne zapalis kao tibetanci sto cine kada se bore za svoje ciljeve nego neku krpu palis,pa jos navlacis carapu na glavu, glumis ninzdu a?!
  • 15.03.2012 23:30
    @LiMan

    Eh bas bih voleo da znam cije postere ti imas na zidu,
    , koje knjige citas, cime se bavis, kome se klanjas i koliko si se puta do sada pridrzavao zakona.

    "Sve vrvi od odbijanja poštovanja zakona, Ustava i ljudskog dostojanstva."

    Skoro kao da si otisao na sajt "nasi", 1389 ,nacionalnog stroja ili obraza, zar ne.


    Joj kako ste smesni i providni.

    "Znate onu narodnu "Dršte lopova povika lopov!", ili onu drugu "Ko o čemu k... o poštenju!"."

  • 15.03.2012 23:21
    @Anna
    "Jedini koji ovde zagovara fašističke ideje si ti!"

    Gde,kada? MOlim te dokazi ili pojasni.

    "To je jasno po tvom odbijanju poštovanja zakona, za koje je tvoj lider Nenad Čanak glasao."

    Nisam Cankov ljubitelj, ali ti izvoli i dokazi moju odanost.
    Znam da je tesko razumeti stvari kada gledas na stvari crno-belo.
    Ne volim debelog, a jos manje volim fasiste.

    "Osuđivati ljude bez suda, je manir fašista, biti polupismen kao ti, pa uzimati u svoje ruke ingerencija Ustavnog Suda je fašizam."

    Hahaha, pa sta ti sada radis sreco moja?
    Ja sam ti skroz anti-fasista, ali znam da je vreme izvrnutih vrednosti te da je rat=mir, fasisti=anti-fasisti, ubice=heroji...
    tako da te i razumem. Nisi ti kriva.

    "Podržavati hapšenje bilo koga, bez pravnog osnova je fašizam."

    Kad ti kazes, tada sigurno jeste, ali dozvoli da ti pojasnim.
    Fasista koji zagovara mrznju i netrpeljivost,unistava, preti i zasluzuje sve sto i seje. Ja bih vise voleo da ga je neko odrao od batina nego sto ce se izvuci sa trenutnom kaznom.
    Inace, mislim da ti nemas ideju sta je fasizam, kako se manifestuje, gde ga danas ima, sta on radi i koje su posledice takve ideologije. Nije ni cudo jer pretpostavljam da nemas dodir sa nizim slojevim drustva. Heroji ovih mladih vojnika su masovne ubice, ljudi koji su klali (bez suda i zakona) , krali, palili, silovali i unistavali sve sto nije "Srpsko". Izvini, za takve mantre ja imam nulti prag tolerancije. Takvi jednostavno treba da se sklone iz drustva na vreme. Metodi su razni, ali bitna je volja , pre svega.

    "Tvoje ponašanje je patološko.
    Da li si bio skoro kod psihijatra?"

    Ne podilazi mi, nisi moj "ad hominem" tip.
  • 15.03.2012 22:56
    @Goxy
    --Prvo, nisam clan ni jedne stranke ni organizacije, pogotovo ne LSV-a.

    "šta si hteo da kažeš?
    Ne poštuješ zakone Republike Srbije!
    Ne poštuješ Ustav Republike Srbije!"
    --Gde ja to tvrdim a jos me vise zanima, gde sam ja to uradio?
    Necemo se nervirati sada, ima jos dosta da se cita.

    "Ali zato podržavaš nezakonito hapšenje za "nasilan upad" tebi mrskog klinca iz tamo neke organizacije koja se tebi ne sviđa, ali koja sasvim legalno deluje."
    --Podrzavam hapsenje fasista, bez rezerve. Nije me sramota zbog toga. To je vrednost koju vam vasi ocevi nisu prosledili.
    Zbog toga mi vas je iskreno zao. Na vise nivoa i vremenskih perioda. Klinac je ocigledno dosao da ostavi pretnju,pa i da opravda svoje clanstvo i odanost coporu, citanje izmedu redova vam nije vrlina.

    "Ne osuđuješ svog šefa iz LSV-a, koji je pretio vešanjem legalno izabranom predsedniku Republike Srbije, ali osuđuješ lice koje nije počinilo ni jedno krivično delo?
    Na čemu si ti čoveče?!"
    --Procitaj prvu recenicu.Ako doticni nije pocinio krivicno delo, zasto je krivicno gonjen i kaznjen? Ja sam na davamjebemmamicuupickufasisticku vec dve decenije, opaka supstanca a nista ne kosta.

    "Da li je tebi uzor Adolf Hitler? Čedomir Jovanović?
    Ili tvoj partijski lider Nenad Čanak?"
    --Niko od njih. Uzor su mi porodica i prijatelji, kojima opet niko od njih nije uzor.

    "Zakon važi za sve u normalnim državama, a ne da bi ga ti (ili tvoj LSV) tumačio, kako ti se sviđa."
    --Vidi, ja ti nisam kriv sto si ti besan na Canka, zakon, ni zato sto se on selektivno primenjuje, ni zato sto je ovaj izmanipulisani klinac popio zakonsku kaznu. Ja sam prilozio sta trenutni zakon, koji je u vezi sa ovim clankom, kaze.
  • Podbarac

    15.03.2012 22:43
    Re,Stroj
    Da,sreli smo se u Mupu posle one setnje,onu zutu ciglu mi jos niste vratili sto sam vam poslao onomad,spasla vas je zandarmerija,a na protestnoj setnji smo hteli da napadnete Canka jer je predvodio kolonu pa da ga malo nalemate.A vi bas na nas da naletite pa ja zandarmerija stala vas da brani.A i jedan par Davidovicevih naocara je kod mene,vraticu mu ih cim ga sretnem.Samo,recite mi gde se sad skupljate ?
  • 15.03.2012 22:37
    @Apoliticar
    "nas apolitične Bog čuva iaako nemamo posao ni platu, bar nas neće ubiti što smo nekom uzeli radno mesto."

    Nemas platu ni posao zato sto si apolitican i sto nista ne radis da bi promenio to stanje, pomogao drugima i sebi da do toga ne dode.Ti fino sedis i ne utices na stvari oko tebe, jednostavno...obitavas, sta te briga. Nece te ubiti to sto si nekom uzeo radno mesto ali je moguce da ces se samoubiti ili umreti od gladi, sto i nije retko kod nas.

    Ali dobro eto, imas tog Boga pa ti je on neka uteha.
    Samo, izgleda da cuva i te lopove i politicare?
    Kako to utvrditi?

    Setite se, 40ih su i "apoliticni" dosli na red za komoru.
  • Ingeborg-Inge

    15.03.2012 22:34
    Ovde nije sve razjašnjeno?
    Čekajte, a da li je tužilaštvo isto reagovalo na "nasilan upad" u zgradu Patrijašije (da im uruči svoje pismo), Aleksandra Jovanovića (LSV), koji je bio daleko agresivniji i bezobzirniji od ovog uljudnog i neagresivnog ulaska "ovih ćelavaca" u prostorije LSV-a.

    Ili mi to imamo diskriminaciju građana na delu od strane policije, tužilaštva i suda?

    Da li isti Zakon važi za sve?

  • 15.03.2012 22:30
    @Mb
    "Kljucno je to da nisi sposoban da prepoznas nacizam i fasizam i da ga razlikujes od nacionalizma."

    Jooj pa dokle da ti crtam? Ovi ljudi jesu fasisti i imaju duboke veze i dzepove sa domacim i Ruskim neo-nacistickim organizacijama. Naravno, nacisti su nacionalisti. Nemoj se razbacivati eufemizmima u ovom slucaju.

    "Obavi neku osnovnu edukaciju o fasistima i nacistima, pa ces videti da su to mnogo teske i strasne stvari da bi se koristile za ovakve gluposti i da bi se stvari tako nazivale zato sto se to tebi ne dopada."

    Proveri obelezja, uzore, veze, i programe ovih organizacija i sve ce ti biti jasno. Uradi tako.

    "Ja sam za potpunu demokratiju kakva se primenjuje u USA. Hoces gej ... Ok, hoces svastiku na celu OK, rasi sta god hoces i mani mene. Tebe je ovo, pretpostavljam, pogodilo zato sto si simpaztizer opcije protiv koje se oni bore."

    Vidis, ja nisam. Problem je u tome sto ovi primati ne gledaju svoja posla i ne rade to i svoja 4 zida (dakle nema "mani se mene"),vec prete, tuku i ubijaju ljude, unistavaju, podrivaju mrznju, nacionalnu ,versku i rasnu netrpeljivost. Jesam, protivnik sam svega sto oni predstavljaju, jer sam to osetio na svojoj kozi, bas kao i milioni drugih u proslom veku.I da ponovim da ne podrzavam LSV.

    "Ni jedna politicka opcija koja se nalazi na nasoj politickoj sceni ne nudi napredak, svi oni hoce da se obezbede sebe, svoje porodice i najblize saradnike. Svi mi se gade i muka mi je od cinjenice da racionalan izbor ne postoji u toj gomili lopova i parazita."

    Zasto onda opravdavas rad pro-fasistickih organizacija, zar je to alternativa koja ti odgovara? Zar nije dosta nacionalizma na velikoj sceni, zar taj isti nije razorio ovu zemlju i okolinu i to dalje radi? Dokle da se vracamo i ponavljamo iste greske?

    "Ova drzava se ponasa kao Milosev ic, dok se nekome nesto ne dopadne, hapsi. E, pa, nije u redu, a ti kazi sta god zelis."

    Pa znam i ja da je drzava zadrigla u extremni nacionalizam i totalnu glupost, nema tu spora. Zato ovakvi i nisu zabranjeni.

  • VladNS

    15.03.2012 22:12
    Pajvani
    ALa je ovaj sajt postao portal za omladinu i propagandu malih stranaka,koje su toliko smesne....ali opet mora o njima da se pise....i da se prišljamče najvecima da dobiju neku kosku da glodju....to je presmesno....bavite se stvarima u zivotu koje vam znace.....i LSV, i LDP i sve ostale...
  • 15.03.2012 22:08
    @Liman
    "Zamislite ove reči, jeste da ta organizacija deluje legalno, ali to je sramota, to je klero-fašistička organizacija i sl.
    Znate onu narodnu "Dršte lopova povika lopov!", ili onu drugu "Ko o čemu k... o poštenju!".

    Savetovao bi Nenadu Čanku da edukuje malo svoj podmladak, a ne da dopušta da ovde šire mržnju, zbog koje mogu dospeti veoma brzo na robiju.
    Nema više Anonimusa, sve je postalo javno u informatičkom Svetu.
    Pitajte za to Branka Stamenkovića koji se u MUP-u Republike Srbije bavi visokotehnološkim kriminalom."

    Opet vi i vasi zakljucci. Pa legalne su jer odgovaraju odredenim drzavnim i burzujskim strukturama u ovoj rupetini, samo zato.
    Nemojmo zaboraviti da oni zaista jesu fasisti i da to nije tajna.

    Dakle, ljudi koji ovde komentarisu su iz raznih fela, sorti, kasta, redova, vrsta, sojeva, klasa i politickih opredeljenja. NISU SVI Cankov podmladak. Sassvim je normalno da ljudi reaguju na fasiste , pogotovo na ovim prostorima. Ljudi koji slave koljace i razne protuve, koji unistavaju javnu imovinu, prete i zagaduju drustvo treba da budu osudeni. A postupak zabrane istih ,koji je "zaustavljen" , treba pod hitno da se nastavi.

    Zasto bi neko isao na robiju?
    Jesu to neke pretnje ,kao mi vrsimo visoko-tehnoloski kriminal na forumu? Znas, citao sam da su hakeri oborili taj isti sajt. Malo je ironicno i tuzno.
  • 15.03.2012 21:43
    Sve to treba u zatvor. I njih i "SlobodnoVojvodinaše". Svi ste vi ista bagra fašistička, iako ste u suprotnim taborima. Rakao bih da bi mi bilo drago da se međusobno istrebite, ali neću, jer bi sigurno stradao i neko od nas normalnih.
  • Smy

    15.03.2012 21:04
    @YounakTube™
    Samo neka ubrzaju da sto pre osetimo slobodu
  • 15.03.2012 20:25
    "Ovde ste neku organizaciju optužili,"

    Covece, sta ti nije jasno.
    Ta "neka" organzacija je fasisticki tabor (ili obor,kako hoces) izgubljenih u svemiru.
    Dovoljno je da poslusas njihove govore i da vidis sta rade i kako to rade,kome prete,koga promovisu,sa kim imaju cvrste veze i koga slave.

    Sad su imali "Dženeralizaciju" sa "ultra cetnicima",organizovano unistavanje javne imovine.
    Pa to treba odma da se kazni, sve da se naplati i sanira. Ti mozda ne znas sta su cetnici radili kroz istoriju ali ja znam sta su radili 40ih i 90ih.

    Njihov dženeral i vojvoda ce uskoro na vecni konak.
    Onda valjda mogu da prestanu da trose farbu na pateticne grafite.

    Ja ne znam sta je njima prioritet.
    Jesu li patriote kada unistavaju svoju zemlju?
    Jesu li rodoljubi ako su im Srbi meta?
    Sta je prioritet? Nacija, vera, rasa ili politicka pripadnost. I kako ide taj redosled dok ne ostane ocigledno da tu nesto ne stima?



  • 15.03.2012 20:22
    "NAŠI su OK organizacija, za razliku od LSV-a."
    Aha, i JUL je kul.

    "Nisu uopšte zabranjeni, dakle legalno deluju, a i nisu nikom javno pretili vešanjem, poput Nenada Čanka i sl."

    Pa to je sramotno sto deluju legalno, jer su pro-fasisticka organizacija ,duboko povezani sa ruskim nacistima i ostatkom velikoSrBskog sljama.Nema potrebe da se bavimo opravdavanjem fasizma kada znamo ko su i sta su radili.
    „Dino, sve je laž, osim smrti“ - recimo, je pretnja. Primera je previse, sto u slovu to i na ulici.Kako te nije sramota da branis takav sljam?

    Ovaj pajvan ima 21 godinu, balavac sa usijanom glavom umislio da vodi sveti rat protiv nepravde i "antiSrba". Lepo je upakovan, tata je sigurna na visokoj poziciji.Dok pametni odlaze, go*na isplivavaju i kroje nam moral i kulturu.Oni znaju sta su prave vrednosti, sa 21-om godinom.


  • LiMan

    15.03.2012 19:51
    Svrha poset ovih klinaca je njihova stvar, nije ovo fašistička zemlja pa da se mora objaviti svrha poste javnoj organizaciji, kao što je to neka stranka, pa bila to čak i LSV.

    Nije mi jasno zašto se ne stane na put fašizaciji Novog Sada, koju čini LSV, jer pročitajte ovde šta piše njihov podmladak!

    Sve vrvi od odbijanja poštovanja zakona, Ustava i ljudskog dostojanstva.

    Zamislite ove reči, jeste da ta organizacija deluje legalno, ali to je sramota, to je klero-fašistička organizacija i sl.
    Znate onu narodnu "Dršte lopova povika lopov!", ili onu drugu "Ko o čemu k... o poštenju!".

    Savetovao bi Nenadu Čanku da edukuje malo svoj podmladak, a ne da dopušta da ovde šire mržnju, zbog koje mogu dospeti veoma brzo na robiju.
    Nema više Anonimusa, sve je postalo javno u informatičkom Svetu.
    Pitajte za to Branka Stamenkovića koji se u MUP-u Republike Srbije bavi visokotehnološkim kriminalom.
  • sale novosadjanin

    15.03.2012 19:51
    zanimljivo!
    neki pokusavaju da dokazu teoriju,da kinez rodjen u bgd je srbin a ne kinez!
    interesantno !
  • Fantom Promene

    15.03.2012 19:45
    Pa di je upad?!
  • Anna

    15.03.2012 19:43
    Za Anonimus-a
    Jedini koji ovde zagovara fašističke ideje si ti!
    To je jasno po tvom odbijanju poštovanja zakona, za koje je tvoj lider Nenad Čanak glasao.

    Osuđivati ljude bez suda, je manir fašista, biti polupismen kao ti, pa uzimati u svoje ruke ingerencija Ustavnog Suda je fašizam.

    Podržavati hapšenje bilo koga, bez pravnog osnova je fašizam.


    Tvoje ponašanje je patološko.
    Da li si bio skoro kod psihijatra?
  • Goxy

    15.03.2012 19:39
    Dobro ligašu Anonimus-u
    šta si hteo da kažeš?
    Ne poštuješ zakone Republike Srbije!
    Ne poštuješ Ustav Republike Srbije!

    Ali zato podržavaš nezakonito hapšenje za "nasilan upad" tebi mrskog klinca iz tamo neke organizacije koja se tebi ne sviđa, ali koja sasvim legalno deluje.
    Ne osuđuješ svog šefa iz LSV-a, koji je pretio vešanjem legalno izabranom predsedniku Republike Srbije, ali osuđuješ lice koje nije počinilo ni jedno krivično delo?
    Na čemu si ti čoveče?!


    Da li je tebi uzor Adolf Hitler?
    Čedomir Jovanović?
    Ili tvoj partijski lider Nenad Čanak?

    Zakon važi za sve u normalnim državama, a ne da bi ga ti (ili tvoj LSV) tumačio, kako ti se sviđa.
  • mb

    15.03.2012 19:33
    @Anonimus
    "Ko ne reaguje na naciste je neznalica ili simpatizer."

    Kljucno je to da nisi sposoban da prepoznas nacizam i fasizam i da ga razlikujes od nacionalizma. Nije ovde poenta sta kome ide u prilog, i ako se vratis na pocetak i moj prvi komentar, mozes videti da ja sporim hapsenje nakon posete LSV-u koju sam vide na prilozenom snimku. Od ostrascenosti gubis perspektivu i zaboravljas sta je bio povod za ono sto sam napisao. Obavi neku osnovnu edukaciju o fasistima i nacistima, pa ces videti da su to mnogo teske i strasne stvari da bi se koristile za ovakve gluposti i da bi se stvari tako nazivale zato sto se to tebi ne dopada.
    Ja sam za potpunu demokratiju kakva se primenjuje u USA. Hoces gej ... Ok, hoces svastiku na celu OK, rasi sta god hoces i mani mene. Tebe je ovo, pretpostavljam, pogodilo zato sto si simpaztizer opcije protiv koje se oni bore.
    Ja nisam, kao sto sam naveo, pripadnik politicke partije, ali zalim autonomiju. Ipak, ne zelim je u obliku koji nude stranke tipa LSV, i ne zelim da me pravi budalom neko ko to radi decenijama.
    Ni jedna politicka opcija koja se nalazi na nasoj politickoj sceni ne nudi napredak, svi oni hoce da se obezbede sebe, svoje porodice i najblize saradnike. Svi mi se gade i muka mi je od cinjenice da racionalan izbor ne postoji u toj gomili lopova i parazita.
    Video sam razne komentare danas i aposlutno nemam nista protiv da neko pali gomile Mladicevih slika ili sta god ko zeli. Ako mu to zakon dozvoljava, nema problema. Danasnja poseta prostorijama LSV-a nema aposlutno nikakvu osnovu da bi se hapsilo. Ova drzava se ponasa kao Milosev ic, dok se nekome nesto ne dopadne, hapsi. E, pa, nije u redu, a ti kazi sta god zelis.
    Dodatno... ako je taj momak osudjen na 15 dana, ok, neka. Ako tako zakon kaze, neka. Ako se zakon promeni, neka pali. Sramotno je samo sto mnogi predmeti u sudu sede i skupljaju prasinu zato sto se namerno ignorisu dok se ovo resilo u roku od 48h. Mislim da svemu treba posvetiti podjednaku paznju, a ne da se ovako koriste neke stari da bi se promovisale politicke stranke u predizbornoj kampanji koja ce ove godine pola drzave ostaviti u ludilo jer ne prekidaju da dave pute telekomunikacionih uredjaja, a da ne spominjem licne posete stranackih aktvista.
    Moja preporuka. Kada izadjete na izbore, svi nacrtajte falusni simbol i kazite im sta mogu da sisaju. Neka sve propadne i neka nema vlade. Bolje i da je nema, nego da nas vode i zaduzuju gmazovi, propalice i polupismene politicke postavljene gnjide.
  • Novosađanka

    15.03.2012 19:31
    Za istinu treba vreme
    Zastava tzv. Čankove Vojvodine, ne nalazi se na spisku državnih znamenja, zbog čijeg vređanja može neko da odgovara.

    Zakon o javnom redu i miru je nešto sasvim drugo i sa ovim činom nema nikakve veze.

    Očigledno da je mali "bolid" osuđen zbog pritiska Čanka i njegove LSV, ali o tom potom, kada se promeni vlast utvrdi će se ko je ishodovao ovakvo maltretiranje tog klinca, a sve suprotno važećim zakonima Srbije.

    O ovom hapšenju za "upad", koji to nije, bolje da ništa ne kažem, jer sam sigurna da će kada se uspostavi pravna država u Srbiji za ovaj čin odgovarati svi oni koji su zloupotrebljavali službeni položaj.
  • 15.03.2012 19:15
    @Goxy
    "Ne odnosi se uopšte na ovo što je ovaj mali uradio, pročitajte to što ste postavili još jednom i videćete da je Aleksandra Jerkov počinila jedno mnogo ozbiljnije (krivično) delo "lažnog prijavljivanja".

    Procesljaj internet pa se upoznaj sa krivicnim delom i postupkom ovog mladica.Aleksandra Jerkov?
    Sta me briga za nju? Koliko znam, ona nije pripadnik fasisticke grupe.

    "Ne određuje LSV, a pogotovo ne policija u bilo kojoj (demokratskoj) zemlji, pa tako i u Republici Srbiji, ko je legalna organizacija, a koja ne.
    Za to postoji Ustavi sud, ako niste znali gospodine ili gospođo."

    Znam,pa?Zasto konstantno pravite paralelu izmedu ljudi koji se protive ovakvim pojavama u drustvu i (gore pomenutog) LSV, kao da covek ne vidi sta ovi rade i ko su? Pa svako iole normalan ce osuditi rad fasista, a cak i ne mora da bude simpatizer LSV, bas naprotiv. Ako je drzava do sada ignorisala i time podrzavala ovakve grupe zar treba da ih smatramo legalnim? Ako drzava gazi svoje gradane zar oni trebaju da postuju takav zakon? Ako drzava konstantno obustavlja zabranjivanje takvih, meni je sve jasno. A jasno je i ostalima,kome oni sluze i kada se aktiviraju. Um caruje ,snaga klade valja.
    Klinac, jednostavno nije uman, vec indoktriniran mrznjom.A sta ce, dosadno mu, ima lep zivot pa se igra dete.Ljubi ga majka.


    toliko
  • 15.03.2012 19:14
    pridružujem se kolegi
    upravo
    sam doneo 500 kopija mladica iz fotokopirnice.
    platio sam samo 450 dinara.
    gazda,koji me zna kao autonomasa,kada sam mu rekao za sta mi treba,nije hteo da mi naplati uslugu nego samo papir.
    cestit vojvodjanin !
    naravno,pozvao sa ga na pivo u nedelju u 13 h.
    ps-jednu kopiju sam zapalio,dobro gori ali puno smrdi.
    kada dodam majicu njihovih,moracu da upalim i nekoliko mirisljavih sveca da me komsije ne bi tuzile za nesnosan smrad !
    necu snimati kamerom,posto ovo radim iz svog licnog zadovoljstva !!!
    SAD IMA 1000 SMRDLJIVIH SLIKA
  • Paja Kisprdilov Braca

    15.03.2012 18:59
    Ta,ovo je bas strasno.Ta, od ovih klerofasista nikad mira.Mogo je neko i nastradati,di je bilo obezbedjenje i milicija.Lakse se ulazi u nasu zgradu nego u javni toalet.Ovome se mora stati na put.Ako ova Daciceva milicija nije u stanju da zastiti nas od ovakvih bandita mislim bolje da gospodin Nesa Canak ponovo razmotri onu staru o Panonskim vukovima.Predlazem da gospodin Jovanovic Sadam poradi po tom pitanju,zna on kako i gde ima finih momaka za tako nesto.
  • 15.03.2012 18:55
    kolko vidim,momci cu ne nasilno usli i izasli.
  • 15.03.2012 18:44
    "Lepo se vidi kako ova dvojica cekaju da im se vrata otkljucaju. Treba malo vise puta pustiti taj deo da bi se lepo videlo."

    Jeste, ali ko su ta dvojica i koja je njhova svrha posete? Malo se fokusirajmo na sustinu price.
    A to su fasisti i njihova drskost.

    Pa dobro, dobio je kaznu.
    Jos malo batina, pa se se smiriti cedo mamino.
  • ns

    15.03.2012 18:39
    @maksa
    -hahahah,
    Sale je poreklom sarajlija, sada je novosadjanin, a po Vama i kovinac.

    Velike promene zasluzuju velike ljude.
  • UrošNS

    15.03.2012 18:38
    Ovo prevazilazi dobar ukus
    Ne znam samo odakle crpi toliku drskost Nenad Čank, da bi pušta ovde njegove čauše da šire bestidne LAŽI o skorašnjim događanjima u NS-u?

    Ko je to od članova organizacije NAŠI navodno pretio nekoj NN molerki iz LSV-a?
    Kada je to i gde dokazano?
    Nemate ni ime, a kamoli optužnicu za bilo koga?
    Ovde ste neku organizaciju optužili, pa hajde izađite sa imenom i prezimenom gospođo Lana!?
  • dOkOn pOp

    15.03.2012 18:21
    Ovi uopste nisu upali! Lepo usli ljudi, i to s poklonom! Nije red da se dodje praznih ruku!

    E canak kanda ni ti nisi nedodirljiv....
    Ne opravdavam nikakve fasisticke ispade niti nasilje ni krivicna dela, ali paljenje zastave Vojvodine nije krivicno delo! Ovo nije upad nego ljudi usli kroz vrata
    Dakle, Jerkov jel to bilo krivicno delo lazne dojave sa tvoje strane??

    Laganje je krivicno delo takodje
  • Justicija

    15.03.2012 18:15
    Sta sve nece izmisliti Ligasi samo da se nadju u medijima! Jeftina kampanja
    Drugo, ako je neko usao na vrata moze li Jerkov da objasni sta je tu upad??

    Stepen fasizma koje ispoljava Liga i canak je najblaze recno zabrinjavajuci i ja takodje ocekujem da nadlezni reaguju
  • Irena

    15.03.2012 18:13
    E jadna Lana
    Gde ti je optužnica za tu navodnu pretnju?
    Gde ti je presuda?
    Ko je to navodno pretio tvojoj drugarici iz LSV-a?
    Čemu te laži da je to učinio neko iz organizacije NAŠI?

    Ajde objavi ime i prezime tog tvog "junaka"?
    Ili prestani da širiš laži ovde na sajtu Radia 021.

    Ako objaviš pogrešno ime podležeš krivičnom zakonu za težu klevetu.
    Pa ajde da te čujemo, jer baš hoću da čujem ko je to imenom i prezimenom (navodno) pretio toj "devojci"?
    Da vidimo broj optužnice, datum, broj presude i sl.
    Ajde pokaži nam da LSV ne laže baš uvek?
  • Marko

    15.03.2012 17:52
    Radi istine
    Ajde navedi ime čoveka koji je pretio vašoj devojci, aktivistkinjo LSV-a?
    Ime i prezime!!!

    Zašto lažete ovde baš toliko otvoreno?
    Kada je neko optužen za to navodno delo, kada je pravosnažno osuđen?

    Sve to ste izmislili kao i u većini slučajeva, kada se samo lideru LSV-a i LDP-a pretilo.
    Zanimljivo je da su vaši nalagodavci družili i dalje su drugari sa Nenadom Opačićem, a oni iz vaši pajtosi iz LDP-a su vreme provodili sa Dušanom Spasojevićem.
  • 15.03.2012 17:48
    Ja nisam baš glup...
    Ovde nije bilo nikakvog UPADA. Momci su lepo i kulturno kucali na vrata, otvorili, predstavili se prilikom ulaska.

    A to da li se vama svidja kako izgledaju, kakve političke stavove imaju ...to je potpuno druga tema.

    Kad Čanak lupa državno vlasništvo-tablu televizije, to je u redu. Kad adivlja motornim sankama po centru grada, to je u redu. Kada vam prodaje maglu 20 godina kako sve ide u BG a on sam iz njega uzima koliko mu treba, to je u redu.

    Ja imam samo jednu zastavu a to je zastava Srbije. Pošto ste vi trenutno većina, poštovaću i tu vašu. Ali, čim dodjemo na vlast, ukinućemo je.

    Hvala!
  • Goxy

    15.03.2012 17:47
    Re: Sta kaze zakon
    ZAKON O JAVNOM REDU I MIRU

    Ne odnosi se uopšte na ovo što je ovaj mali uradio, pročitajte to što ste postavili još jednom i videćete da je Aleksandra Jerkov počinila jedno mnogo ozbiljnije (krivično) delo "lažnog prijavljivanja".

    Ne određuje LSV, a pogotovo ne policija u bilo kojoj (demokratskoj) zemlji, pa tako i u Republici Srbiji, ko je legalna organizacija, a koja ne.
    Za to postoji Ustavi sud, ako niste znali gospodine ili gospođo.
  • sale novosadjanin

    15.03.2012 17:47
    @maksa
    pale oni nase-palicemo mi njihovo!
    ustvari,oni ovde nemaju nista sto je njihovo.
    sve je nase osim zlikovaca koji su njihovi !
    ako im pustimo-sutra ce mo i mi biti njihovi !
    ps-os na pivo ?
  • Lenka

    15.03.2012 17:40
    Re: Lana
    Volim kada se polupismeni ovde oglašavaju i brane LSV kriminalce!

    Ko je to kome pretio?
    Kada?
    Pa pre Suda LSV je osudio za "navodne" pretnje organizaciju NAŠI?!
    Usput, bez i jednog jedinog dokaza?
    Fašisti i komusnisti su jedini osuđivali ljude bez Suda.
    Gde je tu demokratija (zapadnog tipa)?

    Kada je neko za to delo osuđen?
    Dajte malo ozbiljnosti, nije ovo nacistička Nemačka, mada bi Čanak Srbiju, pardon Vojvodinu da pretvori u svoj fašistički brlog, u kome se ljudi osuđuju i bez Suda!
  • 15.03.2012 17:34
    Evo ja sam Srbin i ne osecam se zasticeno i sigurno od strane NASIH. Gilibtercine najobicnije.
  • Nenad

    15.03.2012 17:33
    Autonomaška patologija
    Osudiše ga "Njivi"(čitaj: DS i LSV), preko svog "privatnog" (čitaj: reformisanog) pravosuđa.

    Ovo znači da im je došao kraj, jer biti ovoliko bahat i ponašati se toliko protivzakonito, to je zaista presedan u novijoj srpskoj istoriji.


    P.S.
    Šta će posle izbora da radi Nenad Opačić, tj. Čanak?
    Šta će njegovi LSV-opačići da rade?
  • panonija

    15.03.2012 17:04
    provokat
    Eto , počele pripreme za izbore. Ajd malo da ZAOŠTRAVAMO. Treba stvoriti odgovarajući ambijent. A ko ovima duva u leđa.......?
  • Lana

    15.03.2012 17:01
    @Sanja
    Bravo, Sanja! To se zove selektivno slušanje, najčešći sport bistrilaca dnevne politike kod većine ljudi u svetu, pa i kod nas. Vidim da ste već zaboravili da su juče iz organizacije koja je prethodno spalila zastavu Vojvodine pretili smrću devojci iz LSV koja je krečila njihov grafit. Imate, vidim, odličan sluh i vid, ali Vam je pamćenje mnogo kratko.
  • 15.03.2012 16:24
    Otpor
    Nemam simpatije prema ovim ćelavcima ali bih da podsetim Vlast da je i nas Otporaše Slobin režim hapsio bez razloga pred svoj PAD!!!
  • Upad

    15.03.2012 16:17
    Upao u prostorije LSV ??? Upao ??? Kako moze da upadne u prostorije LSV ??? Ne samo on nego bilo ko.

    Svako ko je makar jednom u zivotu ulazio u zgradu u kojoj je LSV zna da u nju ne moze da udje dok ga neko iznutra ne pusti. Vrata su stalno zakljucana a da bi se u tu zgradu uslo mora se pozvoniti na interfon. Uopste ne postoji mogucnost ulaska u prostorije LSV sa ulicne strane a da te neko ne pusti u zgradu. Cak sta vise tacno znaju kome otkljucavaju vrata jer iznad ulaza postoji kamera tako da onaj ko sedi unutra tacno vidi ko zeli da udje u zgradu. Sada sami sebe prave zrtvom, kao upad, upali, razvalili. Pogledajte malo bolje ovaj snimak. Lepo se vidi kako ova dvojica cekaju da im se vrata otkljucaju. Treba malo vise puta pustiti taj deo da bi se lepo videlo.
  • Apolitičan

    15.03.2012 16:13
    Politički očajnici međusobom će se ubiti
    Po gradu kruži priča kako će se svi međusobno pretumbati, potući, uništiti među politikim članovima kuju tuče i otimanje radnih mesta...biće šašavo, nas apolitične Bog čuva iaako nemamo posao ni platu, bar nas neće ubiti što smo nekom uzeli radno mesto.
  • Vremeplov

    15.03.2012 16:08
    Zloupotreba vlasti
    Zakon mora da se poštuje, ko nije kriv, nije kriv, a ko ga krši uvek mora biti kriv.

    Po sadašnjem zakonu trebalo bi da se zabrani rad LSV-a koju predvodi čovek koji se po medijima hvali da je dobar prijatelj Nenada Opačića (Veternički mafijaški klan), pravosnažno osuđenog narko-dilera, ubice i otmičara, koji trenutno izdržava dugogodišnju kaznu zatvora u Zrenjaninu.
    Da li znate koga je mafijaš Opačić obezbeđivao tokom revolucije 5. oktobra?

    Što se tiče Čanka, napomenuću da je isti javno pretio smrću (vešanjem) Slobodanu Miloševiću, tada aktuelnom predsedniku Republike Srbije.
    Ovo lice predvodi stranku koja je štampala pasoše nepostojeće tzv. Republike Vojvodine, pa kada su prozvani za taj čin vadili su se sa pričom da je to bila šala (ali protivustavna).
    Štampaju upaljače na kojima se odvaja tzv. Vojvodina od Republike Srbije.
    Ko tu gazi Ustav, i zakone Republike Srbije?
    Saradnik narko dilera ili neko drugi?
  • макса

    15.03.2012 16:00
    @Sale Novosadjanin
    Зрео за Ковин...
  • Đole

    15.03.2012 15:45
    Klinci
    Žao mi je tih klinaca što misle da je u redu mrzeti sve ostale samo zato što nisu Srbi. Zbog takvih kao što su oni, njihovi roditelji su i izbegli iz Hrvatske, Bosne, Kosova...
    Ko ne izvuče pouku iz istorije, dužan je da je ponavlja. Srbijo plači!
  • Душан

    15.03.2012 15:44
    Само једна ствар
    Да због ових и оваквих ћирилица не би дошла на лош глас - пишем ћирилицом, православац сам, Србин, не волим ни на слици да видим ове "Наше", не знам, додуше, чији су, "1389", разне "стројеве", и све остале који мрзе било кога због било чега...
  • Deran

    15.03.2012 15:42
    RE: ZAKON O JAVNOM REDU I MIRU
    Pa po ovom zakonu ni jedan član LSV-a ne bi mogao da prođe nekažnjeno?

    Zato ga i ja podržavam!!!
  • Sanja

    15.03.2012 15:30
    Re: Anonimus
    NAŠI su OK organizacija, za razliku od LSV-a.
    Nisu uopšte zabranjeni, dakle legalno deluju, a i nisu nikom javno pretili vešanjem, poput Nenada Čanka i sl.
    Pogledajte Čankove govore od pre par godina gospodine!
    Imate veoma kratko pamćenje, da niste član kriminogene LSV?
  • ortodox

    15.03.2012 15:27
    bravo momci cuvajte nam srpstvo i nikad ne zaboravljajte ,a kad se voze motorne sanke po centru i opacic naziva bratom to je u sluzbi boljitka i zakona
  • LenkaNS

    15.03.2012 15:27
    Vredi naglasiti
    Kada neko išara zid koji može da se prekreči, to je prekršaj za koji svako ko isto delo počini treba da odgovara, ali isto tako naruživanje zgrada lepljenjem predizbornih plakata mora po istom zakonu da se sankcioniše, ALI TO OVA VLAST NE ČINI!?
    Zašto?

    Te fasade se mnogo teže vraćaju u rvobitno stanje, a počinioci ovih dela su često iz LSV-a, DS-a, SRS-a ili neke druge stranke.

    Zakon očigledno važi za jedne, a ne i za druge, pogotovo ako ste iz LSV (čitaj: nedodirljivi)!
  • sale novosadjanin

    15.03.2012 15:17
    upravo
    sam doneo 500 kopija mladica iz fotokopirnice.
    platio sam samo 450 dinara.
    gazda,koji me zna kao autonomasa,kada sam mu rekao za sta mi treba,nije hteo da mi naplati uslugu nego samo papir.
    cestit vojvodjanin !
    naravno,pozvao sa ga na pivo u nedelju u 13 h.
    ps-jednu kopiju sam zapalio,dobro gori ali puno smrdi.
    kada dodam majicu njihovih,moracu da upalim i nekoliko mirisljavih sveca da me komsije ne bi tuzile za nesnosan smrad !
    necu snimati kamerom,posto ovo radim iz svog licnog zadovoljstva !!!
  • Sta kaze zakon

    15.03.2012 15:13
    ZAKON O JAVNOM REDU I MIRU
    "Sanja - Evo šta piše u zakonu
    U mnogim zemljama se štite simboli državnosti, a na teritoriji Republike Srbije to su:

    http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=12084

    Pa gospodo nađite tu zastavu tzv. Vojvodine?
    Ovo je zloupotreba službenog položaja od strane lica u Sudu i u policiji."


    Evo sta stvarno pise u zakonu.

    Član 12*
    "Ko prosjačenjem ili skitničanjem, ili nepristojnim, drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožava spokojstvo građana ili remeti javni red i mir - kazniće se novčanom kaznom do 20.000 dinara ili kaznom zatvora do 30 dana."

    http://www.paragraf.rs/propisi/zakon_o_javnom_redu_i_miru.html


    Pa sad, ko voli fasisticku propagandu moze procitati Sanjin selektivni i u isto vreme nebitni "zakon".
  • Jo

    15.03.2012 15:10
    Možda
    A možda je dečko pošto je kažnjen sa 25 hiljadarki državne globe došao tamo da pita da ga ubace negde u neko javno preduzeće ill banovinu da zaradi radom pare za kaznu.A verovatno mu niko nije rekao da u javna preduzeća i jutarnji kapuciner u gondolu idu samo oni koji mašu tom zastavaom a ne oni koji je pale
  • nemaveze

    15.03.2012 15:05
    Vidim
    Vidim da se lepo slazemo ovde u Vojvodini i sa turistima i sa domacim turistima...a to je i najbitnije.
  • 15.03.2012 15:04
    @Sanja
    Sad pronadi ko su "Nasi" i kakav im je program, sa kim saraduju, od koga dobiijaju podrsku i pare, pa ce ti sve biti jasno.
    Lepo ti ide odbrana nacista.
  • 15.03.2012 14:59
    Svim "našim" - munemmalo!
  • Детош

    15.03.2012 14:59
    Управу си Сања, и ја сам проверио и легитимно је палити заставе. То је није противзаконито. Не видим што праве проблем око тога. Па нису сви људи тамо неки Чанкови што несмеју ни цигару да запале!
  • 15.03.2012 14:55
    "Строј
    @Podbarac ма прави си интернет ратник"

    Hocemo kod Dermana na jedan tatoo?
  • Mitar Mrkela

    15.03.2012 14:47
    @Nasi84
    "НАШИ84
    Лепо кажу моји пријатељи, Стефан је културно ушао и представио се."

    Kulturno je da se pokuca i ceka da ti ukucanin otvori, zar ne? E sad, kulture su razlicite.

    "Ви га мрзите зато сто сте антисрби и Јевреји. Ја то нисам и поносим се својим пореклом."

    Ahahahaha, jao sreco, mala, tragicna, u sta si ti upao.Ja sam Srbin i ne volim naciste.Sta su tebi Jevreji skrivili, pobogu dete? Antisrbi ne postoje, to su izmislili oni koji su ubijali Srbe ,zajedno sa Hitlerom, kako bi ljutoj omladini dali "konkretnu" sliku neprijatelja.Antisrbin moze biti bilo ko.Pogotovo onaj koji vam zbog necega ,uglavnom homofobije, ne odgovara.
    Svi smo mi antisrbi, ako ste vi fasisti - Srbi.

    "А сви ви што се не представљате именом и презименом кријете свој идентитет. Браво Мб!
    Вук (ко зна зна)"

    Zaboravio si prezime.

    Crna Strela - Mitar Mrkela
  • shrink

    15.03.2012 14:43
    razlog frustracija
    "Naši" su baš kao i "Obraz" ekspozitura istoimenih fašističkih organizacija iz Rusije. Ko je ikad gledao ruske porniće zna da su Rusi izuzetno ispod proseka. Veliki avioni, veliki kamioni, a kitice k'o minjoni.
  • Sanja

    15.03.2012 14:29
    Evo šta piše u zakonu
    U mnogim zemljama se štite simboli državnosti, a na teritoriji Republike Srbije to su:

    http://www.srbija.gov.rs/pages/article.php?id=12084

    Pa gospodo nađite tu zastavu tzv. Vojvodine?
    Ovo je zloupotreba službenog položaja od strane lica u Sudu i u policiji.

    To bezakonje može da podržava samo neko ko je malouman ili možda ako je član LSV-a.
    To bezakonje je produkt kriminogene politike ove stranke.
    Čiji lider je ne tako davno javno pretio vešanjem (na Terazijama) legalno izabranom predsedniku Srbije, a ipak nije zbog toga uhapšen u tadašnjoj nedemokratskoj Republici Srbiji.
    A šta je ovo danas ...ova tvorevina koju podržava Nenad Čanak?
    Ljudi se hapse mimo zakona, optužuju za upad u stranku, kada mirno uđu u istu?
    To je otvoreni nacizam na delu.
  • строј

    15.03.2012 14:28
    @Podbarac ма прави си интернет ратник
  • rastpa

    15.03.2012 14:22
    @Mitar Mrkela
    Au kako sam se samo smejao citajuci Vas komentar! Podsetio me je na South Park epizodu "T.M.I" (svima preporucujem da je pogledaju) u kojoj se ujedinjuju ljudi sa malim penisima, pa frustrirani i besni zbog svog nedostatka prave stetu celom drustvu. Ako je Vasa tvrdnja istinita - onda je paralela sa "Nasima" ocigledna! xD
  • Laky

    15.03.2012 14:19
    Sraman čin LSV-a
    LSV se samo krije iza nasilja, a u suštini promovišu bezvlašće i anarhiju, za šta je ovaj događaj najbolji primer.
    Vršenje pritiska na sud što je neko spalio čankovu zastavu je nedopustivo!
    To nije zastava nikakve Vojvodine, nego prosto rečeno ruglo LSV-a, to vidi svako ko baci pogled na tu sramnu krpu.


    Usput, a koje je krivično delo počinio taj mali?
    Ušao mirno u prostorije LSV-a?
    Samo na nesreću Jerkovke, on je snimio i ulazak i izlazak, pa je njena priča o upadu u prostorije LAŽ, koju sada vidi ceo Novi Sad, Bačka, Vojvodina i Srbija.
  • НАШИ84

    15.03.2012 13:55
    Лепо кажу моји пријатељи, Стефан је културно ушао и представио се. Ви га мрзите зато сто сте антисрби и Јевреји. Ја то нисам и поносим се својим пореклом. А сви ви што се не представљате именом и презименом кријете свој идентитет. Браво Мб!
    Вук (ко зна зна)
  • 15.03.2012 13:48
    E da su oni krivi
    U LSV ima barem duplo više članova koji su veći fašisti nego ovi što ih prikazujete.Sama liga ima kadar koji je izrazito fašistički opredeljen samo izigrava finoću
    * * *
    Buzgo Zoltan.(mađar)
  • Yux

    15.03.2012 13:47
    Stefane sine...
    ...pa di ti je kosa?? Opp!!Pa i ovom tvom decku isto :)))))))))
  • 15.03.2012 13:38
    "Ponasanje koje prikazujes i komentari koje ostavljas pokazuju tvoje osnovno nerazumevanje svega sto je napisano. Po tvojoj "logici" ja treba da nazovem nacizmom i fasizmom, sve ono sto si napisao, samo zato sto se ne slazem sa sadrzajem.
    Zalosno je sto sa tako tupim pogledom na svet i temu o kojoj pisemo, reagujes na tako primitivan nacin."

    Oh boze.Ljudi ne nazivaju ove celavce nacistima i fasistima zato "sto im se to ne svida" i zato "sto se ne slazu" sa njima, vec zato sto te organizacije JESU FASISTICKE ORGANIZACIJE!

    Ti mozda jesi uber-oblik zivota, ali bi trebao da se informises pre nego sto stanes u odbranu nacista. Takode tvoja blagonaklonost i analiza dogadaja ide u prilog ljudi kojih se ti, bar tako izjavljujes, gadis.

    Nemam zivaca da razumem naciste i da se lepo ophodim prema onima koji ih latentno brane i opravdavaju. Reagujem jer je to prirodno i sasvim normalno. Ko ne reaguje na naciste je neznalica ili simpatizer.
  • Podbarac

    15.03.2012 13:36
    Napokon
    Mali se napokon identifikao kao i ovaj sljam oko njega,sada bar mogu da ih sretnem negde.Majstori ce to da srede,ne brinite,pozdravite i ekipu iz Nacionalnog stroja,neka vam ispricaju kako su prosli.
  • 15.03.2012 13:23
    "Demokratija je cudo,kad se tumaci od strane onih koji vladaju."

    Ma ova zemlja nije jos bila upoznata sa demokratijom. Kao kad detetu das ime Dobrica,to ne znaci da ce on zaista biti dobar covek. Tako je i sa ovom zemljom.Nazvali je domokratskom i kad zavrsili sav posao. A fasizam u svakoj pori.
  • šta je tu čudno

    15.03.2012 13:14
    Nji'ov došao u posetu Ličkoj Stranci Vojvodine.
  • UX

    15.03.2012 13:02
    vidi ih :)))))))))
    Al bi bila berba usiju da sam ja tada dezurao u zgradi ijaooo :)
  • Rasa sa salasa

    15.03.2012 12:50
    "Njini"
    Na primeru "Njinih" se jasno vidi sta nedostatak roditeljske ljubavi i paznje moze da ucini sa mladim ljudskim mozgicem. Da ga pretvori u kasu. Roditelji, pamet u glavu!
  • sale novosadjanin

    15.03.2012 12:45
    za svoju dusu
    cu u nedelju 18.03.2012 ,u svome dvoristu spaliti 500 foto-kopija mladica i jednu majicu vasih.
    pepeo cu polako prosuti u wc solju,gde i pripada !
    zatim cu lepo sesti da rucam uz muziku zvonka bogdana !
  • Koje gluposti

    15.03.2012 12:44
    kolko vidim
    Stefan nije upao,vec se lepo predstavio ko je i sta je i zasto je dosao...
  • ns

    15.03.2012 12:43
    @pitanje
    Kampanja je pocela:
    Izgleda da je n.c. nasao novog "malog" da radi domace zadatke.

    Pre je to bio onaj samozvani "firer",odavno
    politicki potrosen.

    Nove "snage " su ipak "nove snage", tek toliko da se nadju pri ruci.

    --("mali,zapali dve tri zastavice,kucni u prozor,ofarabaj zid...")

    "S.F.-S.N."...LS(D) V.

  • Slobodan Vojvodić

    15.03.2012 12:42
    Sve "Na(co)še" u zatvor
    Danas pale zastavu, sutra će zapaliti nečiju kuću. Zlo treba saseći u korenu. U Novom Sadu nema mesta za fašiste.
  • mb

    15.03.2012 12:37
    @Anonimus
    Ponasanje koje prikazujes i komentari koje ostavljas pokazuju tvoje osnovno nerazumevanje svega sto je napisano. Po tvojoj "logici" ja treba da nazovem nacizmom i fasizmom, sve ono sto si napisao, samo zato sto se ne slazem sa sadrzajem.
    Zalosno je sto sa tako tupim pogledom na svet i temu o kojoj pisemo, reagujes na tako primitivan nacin.

  • Dragan

    15.03.2012 12:36
    Konačno
    E da i naša policija počne da radi svoj posao. Tako i treba. Dosta je bilo skrnavljenja državnih i pokrajinskih simbola i paljenja zastave.
  • nss

    15.03.2012 12:34
    @LimanacNS
    LimanacNS-svaka cast za komentar !

    Ipak nije lepo sto je "upao" u prostorije
    onih "koji su upali i na stelu oteli " iste
    od FKK (fotokino kluba,kako li se tada zvase).

    Svu arhivsku foto gradju Novog Sada su pobacali,zavrsila je u smetlistima i u kontejnerima.

    Demokratija je cudo,kad se tumaci od strane onih koji vladaju.
  • YounakTube™

    15.03.2012 12:28
    "kao i da će aktivisti ove ekstremističke organizacije u više gradova organizovati javno spaljivanje zastave Vojvodine."

    Gde ce se to desavati?
    Opet u nekoj rupcagi izmedu zgrada pa kao pravi § junaci na YounakTube da proslave virtuelnu pobedu i diku Srbije? Ili negde u centru grada?

    Ako, samo ubrzavate otcepljenje.
    A tada ce zakon i klima biti drugaciji prema fasistima.
  • Venish

    15.03.2012 12:24
    Vaši!?
    Ovi VAŠI prave cirkus od ove države, nije stvar u LSV već u nepoštovanju Ustava, paljenje zastave je protivzakonito i kažnjivo...
  • tJA

    15.03.2012 12:20
    Evo krenula naci bulumenta, da se obracunava i kreira javno misljenje "minus-plus" tehnikom, a dole u komentarima klinci prozivaju druge za upravo to. Ako mi neko kaze da nisu naci, onda neka mi objasni zasto ostavljaju 14/88 i koriste slicne nacisticke pozdrave? Sljam. A ovaj ne zna dve da sklopi. A vi koji ih podrzavate, nemate pojma koga podrzavate. Iste te koji se raduju nacistickim poduhvatima, na grob svojih pljujete.
  • 15.03.2012 12:18
    "Tu i budala zna da nema krivičnog dela, a ipag policija reaguje i maltretira tog balavca.
    Ako je neko (evidentno) u ovom slučaju počinio krivično delo to je policija."

    Jes ti upoznat sa pricom uopste?
    Znas li ti sta je radio taj balavac?
    Znas li ko su "Vasi"?
  • 15.03.2012 12:16
    "ovo nije ni fašizam ni nacizam. svako ima pravo na neki vid protesta. sve što se nekome ne dopadne, to je fašizam ili nacizam."

    Ne budali. Informisi se ko su Nasi (i ostali "borci" za "Srbstvo")) i sa kim su u vezi.Ili se namerno pravis glup? Bice da je to.

    "Zašto uopšte sebi daješ za pravo da definišeš šta kakvu ja predstavu o čemu imam i šta ja mislim šta je to demokratija i da li sam je i kako stekao??? da li smo mi zajedno ovce čuvali pa se poznajemo? Molim te, mani se takvih ostrašćenih komentara i provokacija."

    Huh? Pa cekaj ti se sam definises svojim komentarima.Ja sam samo komentarisao tvoju definiciju "demokratije".Nisam cuvao ovce.
    Ja preferiram sex sa ljudima.

    "Ako ti se nešto ne dopada izrazi svoj protest na legitiman način. Ako nešto nije po zakonu, rijavi policiji i pusti da stvari idu svojim tokom. Sizuacija na snimku nije "upad" i nema ni jedan element za krivično gonjenje."

    To i radim. Ne volim naciste i one koji ih iz bilo kojih razloga maze, podrzavaju ili odobravaju.Nije me briga za "po zakonu" kada su oni u pitanju.Hvatati se za "demokratiju" u fasistiskoj drzavi kao opravdanje za delovanje nacistickih grupa je znak slabog morala, kratke pameti i ljudskosti.Ti si pre svega kratkovid. Samo ih ti odobravaj, "po pravu i demokratiji" ce i kod tebe upasti da ti uruce poklon. A mozda ce ti ga uruciti i na ulici.
  • Novosađanin

    15.03.2012 12:01
    Zamena teza
    Svako može da uđe u prostorije bilo koje političke stranke, ovo ke zloupotreba položaja od strane policije, pa zašto nisu uhapsili Jovanovića kada je u Patrijaršiji nepozvan otišao da preda pismo za patrijarha?

    Ovde treba uhapsiti policajce koji su ovo uradili i videti ko im je naredio da zloupotrebe položaj, ...verovatno je to bio Čanak ili neko blizak njemu.




    P.S.
    Pogledao sam snimak, na kome taj klinac ide predstavlja se, daje zastavu i pozdravlja se i odlazi.
    Tu i budala zna da nema krivičnog dela, a ipag policija reaguje i maltretira tog balavca.
    Ako je neko (evidentno) u ovom slučaju počinio krivično delo to je policija.
  • Anonimka

    15.03.2012 12:00
    Može li jadnije?!
  • mb

    15.03.2012 11:54
    @Anonimus
    ovo nije ni fašizam ni nacizam. svako ima pravo na neki vid protesta. sve što se nekome ne dopadne, to je fašizam ili nacizam. ako može u usa, zašto ne bi moglo ovde. sud neka kažnjava ako je neko prekršio zakon.
    "Prvo ti nemas predstavu sta je demokratija osim one koju si ziveci ovde greskom stekao." - ???
    Zašto uopšte sebi daješ za pravo da definišeš šta kakvu ja predstavu o čemu imam i šta ja mislim šta je to demokratija i da li sam je i kako stekao??? da li smo mi zajedno ovce čuvali pa se poznajemo? Molim te, mani se takvih ostrašćenih komentara i provokacija.

    Ako ti se nešto ne dopada izrazi svoj protest na legitiman način. Ako nešto nije po zakonu, rijavi policiji i pusti da stvari idu svojim tokom. Sizuacija na snimku nije "upad" i nema ni jedan element za krivično gonjenje.
  • Galawix

    15.03.2012 11:47
    Hmmm...
    Jebote, ovaj je lud.
  • Lala_Neznanov

    15.03.2012 11:44
    hahahah
    da li su stvarno ćelavi ili imaju samo kratju frizuru...
  • 15.03.2012 11:42
    SRAMOTICA
    celavi u kobat jaknama bas cudno kako asociraju na fasiste . ne veruj fastistickim lazima umotanim u patriotizam
  • 15.03.2012 11:37
    "Zalosno. Demokratija, ali samo a povlascene - to je moto nasih "demokrata".

    Ajde odmah da te prekinem.Prvo ti nemas predstavu sta je demokratija osim one koju si ziveci ovde greskom stekao.Drugo, za naciste i slican drek nema demokratije.Tacka.
  • 15.03.2012 11:34
    da li gresim
    Ne podržavam ni jedne, a ni druge. Svi su oni tu samo zarad svojih ličnih interesa. Ali... gde je ovde upad? Ljudi su ušli, lepo pitali da li mogu da daju poklon, poklonili i izašli. Nisu povisili ton, bili su ljubazniji i od ligaša koji su se razbežali kao mačke s j...šta.
  • ANNS

    15.03.2012 11:33
    anti-antifa
    U cemu je problem ako neko želi da zastiti svoju rasu i naciju? Zar to nije prirodno? Ziveo Ratko Mladic, podrska Nasima!!!

    Sieg heil!

  • mb

    15.03.2012 11:30
    posebna poruka za LSV
    Da tu u sedistu stranke, sedi bar pravi jedan domacin, ustali bi sa svojih fotelja i podmazali vrata koja skripe! Na sitnicama se vidi kakav je ko.
  • 15.03.2012 11:29
    "Ćelavi 'ajde ako si "patriota" idi u Prištinu, spali kosovsku zastavu, pa uđi u prostorije tačijeve stranke i predaj poklon."

    Ma da, pa da ukalja nove patike i jaknu.
    To nije socijalna pravda prema njemu. :)
  • Schubler Doubler

    15.03.2012 11:27
    Zdravo, ja sam nacista i znam da promenim IP kako bih promenio javno misljenje,naizgled.
    Inace sam za veru i naciju,krv,cast,rod,lozu,rasu,vrstu i podvrstu.
    Sisam se u Jevrejskoj ulici, na celavo, i volim kad me mama iznenadi novim patikama ili martinkama. I volim kad mi isece sablon za novi grafit.Kupujem iskljucivo Kenda kolor jer je to srpski sprej.Volim i Rusiju i Putina ,ali stvarno nemam pojma sta se tamo desava.Ovi moji iz stranke mi kazu da su i oni nekada bili Srbi, ergo-braca. Na Kosovo necu ici jer sam kukavica a i sto bi kad mogu ovde da pravim sran*a, ovde se ljudi ne bune a ima i madara i hrvata koji nam kvare sliku o Srbiji.
    Vojvodina nece biti nezavisna jer cemo spaliti sve zastave,time otvoriti ozonsku rupu i prouzrokovati rak na kozi svima koji se sa nama ne slazu. Ima nas puno, oko 99% stanovnistva su sa nama iako to ne pokazuju.
    Samo pravi Srbi vide da nesto nije u redu sa Srbijom.
    Ostali samo nesto rade i pokusavaju da zive zivot, ali mi ne. Mi smo odlucni da unistimo sve sto nam trenutno ne odgovara.Pa cak i ako je Srpsko.

    Nasi su oko 7cm, koliki su vasi?
  • mb

    15.03.2012 11:27
    sta je sporno?
    Ne vidim zasto je uhapsen i sta znaci "upad"? Na snimku se vidi da je sve korektno odradjeno bez bilo kakve nasilnicke namere. Kancelarije LSV su otvorene za javnost, a oni su kao gradjani usli, izjavili sta imaju, i lepo se cuje - rekli - dovidjenja. Pitanje oko zastave necu da potezem, svako ima pravo na svoje misljenje, ako nije po zakonu, onda treba kazniti. Ovakav vid protesta prikazan na snimku, predstavlja potpuno legitiman oblik izrazavanja nezadovoljstva i ne vidim zasto bi neko zbog toga bio uhapsen. Zalosno. Demokratija, ali samo a povlascene - to je moto nasih "demokrata". Da ne bude nejasno, kada kazem demokrata, ne mislim na stranacku pripadnost, vec na slobodu govora, izrazavanja i sva prava koja se podrazumevaju za svakog gradjana Srbije. Gade mi se sve stranke, od Nasih, SRS, Naprednjaka, preko DS i DSS-a, pa do LDP-a i LSV-a. Nisam clan i bilo bi me sramota da se palim na sve te lopove koji nam dusu vade i kradu sve nase novce dok mi sedimo i gledamo!
  • 15.03.2012 11:23
    Ја ту не видим никакав прекршај.
    Поклонили су неку заставу,до које великом делу народа и у Србији и у Војводини,није ни стало,Онима којима је "стало" и који је сажаљевају.
    Где је ту основ и прекршаја,а не кривичног дела?
    Постоји једно велико кривично дело на које позивају већина ових коментатора,а то је противуставно деловање на разбијању државе.
    Ако хоћемо да спроводимо закон,полиција треба то да истражи,а не овај улазак у иначе отворене просторије.Или можда чувени "антифашисти" ипак праве селекцију ко може да уђе кроз "отворена" врата?
    Лош потез у сваком случају,иако треба показати да не постоји страх од неких тамо малих активиста,само је испала бесплатна реклама политички бившем Чанку.
  • kaže

    15.03.2012 11:23
    moj deda
    ...da je lakše u zemlju zabosti barjak nego motiku
    Sve bih ja to na njivu
    Pazi ti samo Robert Kolar ih prima
    Glavonja kamo pare što si orobio kao ministarčić za (ne)kulturu?
    Ma nema veze
    Mi ćemo se preganjati oko zastava i rasporeda boja na njoj

    Sramota me što sam potrošio pet minuta vremena na ovo
    pljuc
  • Mitar Mrkela

    15.03.2012 11:10
    Ovaj Stefan je isao sa mnom u vojsku.
    Svi su mu se smejali jer je imao najmanji penis.
    Mislm da je to razlog iza gneva ovog "aktiviste".
  • BACVANIN OD DAVNINA

    15.03.2012 11:07
    ja sam srbin iz backe moja zastava je backa ovu neka pale koliko god hoce nije me briga ni za srem ni za banat BACKA I TACKA
  • ns

    15.03.2012 11:06
    Ćelavi 'ajde ako si "patriota" idi u Prištinu, spali kosovsku zastavu, pa uđi u prostorije tačijeve stranke i predaj poklon.
  • Pirzio Birolli, guverner Crne

    15.03.2012 10:59
    Sumljivo
    Sta se to desava u sjevernoj pokrajini Srbije????
    Mozda indicije bratoubilackog rata?????
  • 15.03.2012 10:50
    "U cemu je problem ako neko želi da zastiti svoju rasu i naciju?"

    Gde si ti ovde video drugu rasu pa i naciju?
    Eh bedo, kako su ti lepo ocetkali taj cvarak u glavi.

    Mrs!
  • Luchka

    15.03.2012 10:48
    Jao...
    kolicni celavi moljac !!!!
  • 15.03.2012 10:48
    "bravo momci za odbranu srpstva puna podrska"

    Ajde nam objasni kako se ovim brani srpstvo?
    Evo ja sam Srbin i stvarno mi nije jasno kako to nacisti brane srpstvo tako sto pale zastave i prete ljudima.

    Jel to potpomazu ekonomiju kupovinom modernih farmerki i jakni po poslednjem kriku mode?

    Ovo je direktna pretnja svima od sacice isfinansiranog fasistickog sljama. Gde su sve anti-fasisticke, gradanske ,manjinske organizacije i ostale organizacije da se napravi velika kolektivna hajka (pozeljno na ulicama) na ove balave , novopecene "Srbe".

    Snimali su da bi ih i dalje finansirali sa strane.
    Nije ni bitno sta rade, sve dok ometaju i unistavaju
    to je gazdi milo.

    Jel imaju "Vasi" stranacke prostorije, gde i zasto?
  • Jr Kif

    15.03.2012 10:38
    Ijuu
    k'o prijatelji se izljubili
  • Hm

    15.03.2012 10:37
    I nikom ništa? Dačić zauzet i ekipa zauzeti?
  • @ Milica

    15.03.2012 10:35
    Svaka rupa nadje zakrpu pa tako i ti.
  • Antifascist Rumenka

    15.03.2012 10:33
    Je l' liga nema svoje ljude da izmlate fasisticki sljam kad pokusa da im upada u kucu? eeeej! Mislim, od LSV sam bar ocekivao spremne aktiviste koje nece terorisati fasisti u vlastoj "kuci".

    Ovo je dokaz koliko partije nemaju ideologiju i kicmu. Svi su zauzeti marisanjem love a clanovi su tu da se uguraju na neki drzavni posao. Ligasi 90ih bi ove izbacili kroz prozor... ali ovo su druga vremena...
  • Limar™

    15.03.2012 10:28
    Celava vugla se brzo prehladi.
    Treba je cuvati.
  • Milica

    15.03.2012 10:28
    moja Zastava
    Pre desetak dana posle dugo, dugo vremena uspela sam da dodjem u posed ZASTAVE Vojvodine i čuvam je ko oči u glavi. Svima se hvalim da je imam i rado je pokazujem. Ovi "naši" neka pale i cepaju svoje a ako im naša Zastava smeta ( ne znam kako su je nabavili) neka je poklone onome kо је као i ја voli i poštuje !
  • ortodox

    15.03.2012 10:24
    bravo momci za odbranu srpstva puna podrska
  • Limar™

    15.03.2012 10:22
    Anonimus - Наши84
    Ми смо нај начи!

    A i najnepismeniji.
  • 15.03.2012 10:10
    Наши84
    Ми смо нај начи!
  • Vojvodjanin

    15.03.2012 10:00
    Ne treba im pridavati medijsku paznju toliku,treba samo napomenuti da su srali i opomenuti policiju da hapsi.
    A citanjem njihovih "grafita" na udarnim vestima samo se daje za povod svim govnima koja hoce da svoje bolesne energije sire preko medija,to cine incidentima.

    Dakle,vst treba da glasi>

    Gledao sam vesti i kad voditeljka cita njihov "grafit" i te zle reci odzvanjaju u svim domovima na tv/ima , tako se siri zlo.


  • 15.03.2012 09:55
    Ns
    Jade... što trošite vreme da pišete o njima. Ja mogu sam da kažem HA, Ha, Ha, smešni su koliko su glumpavi...
  • 15.03.2012 09:51
    "milicija" cisto KD
    malu fleku treba ocistiti dok se nije pretvorio (razlio) u ozbiljnog fasistu a to sto je govorio zove se OZBILJNA PRETNJA koju treba ozbiljno i shvatiti i jos ozbiljnije ZAKONSKI TRETIRATI, takve smo nekad u policiji prevaspitali za pet minuta a sad su nam "vezali ruke" ...Dakle tupani su napravili KD i pri tome ga snimili vlastitom kamerom (hvala u ime tuzilastva)...jos uvek patologijom prevladava narcisoidno pozerstvo koje ce brzo da evoluira u skriveno nasilje i napad na tudje zivote. REGOVATI SAD ODMAH I OVDE!!!Saslusajte ga pazljivo kako preti ovoj nesreci iz stranke...Ili ovi sto predstavljaju pravni sistem bolje neka ostanu da sede kuci ako ne vide cisto krivicno delo...
  • ellieni

    15.03.2012 09:51
    Svi mediji ali i(normalni politicke stranke i normalni politicari i ljudi od uticaja) treba da kaoliko god mogu izvrse pritisak na policiju i pravosudje da konacno unisto ove hulignaske grupacije koje veze balge nemaju sa zivotom a kamoli sa istorijom naroda za koji govore da mu pripadaju. ONI SU SRAMOTA ZA SRBE. Ko su oni da pale drzavno obelezje? Ta zastava je potvrdjena Ustavom a oni skrnavljenjem drzavnih obelyja krse zakon. Sta bi se desilo da u Grckoj ili Americi ili nekoj civilizovanoij zemlji spalite zastavu?? Ako srpske sudije ne znaju neka prepisu od onih koji znaju.
  • zmajček

    15.03.2012 09:49
    retardi.
  • Kanađanin-Novosađanin

    15.03.2012 09:47
    Ako je demokratija - onda neka bude demokratija.
    Svi ljudi imaju pravo da se "izraze", pa tako i NAŠI.
    Ligaši bi trebali to valjda da razumeju.
    Samo bez nasilja i nekulture molim.
  • Yo Yoplet

    15.03.2012 09:39
    Srecom pa su snimili "upad" u prostorije LSV i snimak okacili na youtube pa sada Canak ne moze da daje izjave kako su klerofasisti samarali i tukli aktiviste LSV. Zanimljiv performans koji ce pra Canka da osudi podrepas Sale Novosadjanin, ali tu spodobu ni njegovi ukucani ne uzimaju za ozbiljno.
  • 15.03.2012 09:35
    Ne moze deset reci da nauci napamet, koji retardi..
  • Oooo

    15.03.2012 09:34
    bljak
    i jedni i drugi
  • LimanacNS

    15.03.2012 09:19
    Mlaćenje
    Kakvo nekvalitetno mlaćenje prazne slame. Jedna bitanga predaje drugoj poklon. Vesti u Srbiji su sve jadnije, iz dana u dan. Tonemo. Sve dublje...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna