Novi Sad
26.03.2012.
10:48 > 07:24
Na poslednjoj sednici Skupštine grada pred lokalne izbore koja će se održati u petak, neće se naći predlog o pokretanju dovođenja privatnog partnera u JKP "Vodovod i kanalizacija".
  • Ozna sve dozna

    27.03.2012 19:40
    JKP
    Svi o privatizaciji Vodovoda a privatizacija JKP,,Informatika,, prošla iza leđa priče o vodovodu.....Da li Rodnijevi ili Delićevci već odradili posao ili im je neka banka dala kredit od 50 mil. evra ili ,,drugačiji,, rade drugačiju ćerku firmu . Sve ovo je prošlo veoma tiho , gde je sindikat , gde su ljudi ako ih uopšte ima ...
  • Peca

    27.03.2012 18:29
    Ima ih dvoje pa ne znam ko je
    Nije mi jasno kako nas troje u stanu potrosimo prosecno 4,5 kubnih metara vode po osobi, a isti mi (takvi) u kuci sa dva kupatila i sa dvorisnom cesmom trosimo o,8 kubika po clanu mesecno u proseku za godinu. U stanu i toplana ocitava potrosnju vode koju dogreva, ali tu istu vodu i u kuci dogrevamo bojlerom. Nesto tu nije u vinklu, neko tu .....da ne kazem nesto privatizuje.
  • dj

    27.03.2012 06:41
    Ako prodate vodovod radice kuka i motika!
  • IVANOVIĆ

    26.03.2012 22:20
    vozdra gari, slede bukagije
    Bog i sveti Đorđe sprečiće ovu suludu ideju geografa i tzv. gradonačelnika.
    Oj Srbijo jadna si i pusta kad te tuđin tuđinu
    rasprodaje.
  • Ljuska bez kikirikija

    26.03.2012 22:14
    Mmhhhm to je ono bese sto ste nas ubedjivali kako je super i samo nam to fali i teci ce nam evian iz slavina?
    Pa kad je tako dobro sto odlazete ? Ili ipak ce da ispadne da ste lagali i hteli da napunite svoje dzepove a sad pred izbore je nepopularno i nije bas tako super sjajno bajno?
  • Bubi

    26.03.2012 20:02
    KAKVA KOMISIJA?
    Ja bih da sam na nečijem mestu, a nisam, bome TUŽIO TU KOMISIJU, jer nema smisla to što rade, a kako je krenulo s tužbama možda macan podnese još jednu tužbu, sad je lakše kad ima mustru!
  • Slusalac

    26.03.2012 19:32
    Zasto ?
    Ako gradobacelnik Beograda Djilas ovih dana da izjavu da Beogradski vodovod nece privatizovati kao ni ostala javna preduzeca od strateskog znacaja za grad,pitam se zasto su Novosadske kabadahije navalile da rasture jkp Vodovod i kanalizaciju.
    Mislim da od tog posla nema nista ,jer na izborima ce puci kao zvecka,a proviziju ako su uzeli neka vrate i pitaju ljude da im oproste.
  • ЛАЛА

    26.03.2012 13:53
    ЧИЧА МИЧА ГОТОВА ПРИЧА,А ДИ СУ НАШИ НОВЦИ?
    Глупости које је радио директор Водовода и канализације са својим саветницима и извршиоцима неможе проћи некажњено.Грађани Новог Сада су издвојили огромна средства за разне СТУДИЈЕ ИЗВОДЉИВОСТИ,трошкове консултантских фирми,силна службена путовања у иностранство.Не заборавите и проводе на Азурној обали, па чак и најављено "НАГРАДНО ПУТОВАЊЕ ЗА ОПРОШТАЈ" за шофере и контролоре са женама и кумама,цинкароше,свастике са комшијама - углавном пун аутобус о трошку предузећа.Нова власт и руководство Водовода мора сагледати сву штету која је причињена Водоводу за време ових махинација и покренути кривични поступак против свих учесника у арчењу НАШИХ НОВАЦА.
  • Pako

    26.03.2012 12:39
    Neverovatno!
    Kome oni to otkrivaju toplu vodu oko odluke u vezi sa uvodjenjem ino-partnera u JKP Vodovod i kanalizaciju. Odluka se nije smela naći ni na prethodnoj sednici Skupštine Grada Novog Sada, iz istih razloga koji su i sada navedeni, pa svako ko je iole pismen može "uklaviriti" da je donošenje odluke na način kako se to htelo, suprotno Zakonu o komunalnoj delatnosti. Sem ako odluku i postupak donošenja nije pripremao neko od vrlo stručnih i svestranih kordinatorki iz ove oblasti, a hvala bogu ima ih u zadnje vreme dosta. To su svestrani i prirodno bistri mozgovi, biće ih posle Djurdjevdana i za izvoz!

  • Жапазу

    26.03.2012 11:12
    Кбо?
    Ако кувате жабу - кувајте је у води новосадског водовода.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna