Novi Sad
28.03.2012.
11:10 > 11:20
Mogućnost da šalteri u Gradskoj kući, matičar i druge gradske službe od ponedeljka ponovo ne rade, nije u potpunosti isključena.
  • Krcko

    29.03.2012 12:43
    Nek ovi sa SSS
    Predlažem svim poštenim i radnim ljudima, nezaposlenima da napravimo revoluciju te da od tih mladih ,a bitnih jer su na čelu stranke, da ih očerupamo do zadnjeg dinara ;) tako što ćemo glasati za bilo koju stranku koja ima najmanje glasova jer, naučili smo u Srbiji da su obrazovani na birou, a kreteni na dobrim radnim mestima, znači ko je najlošiji na rang listi za vlas e taj je stvarno dobar , budimo humani.Dostavite ime i prezime redakciji tog BITNOG mladića, da porazgovaramo sa njim!
  • Istina

    29.03.2012 09:05
    Dečko u ministarstvu poljoprivrede
    Dečko u ministarstvu poljoprivrede ima 31.god i platu od 4.000 eura, sav bitan, hoda kao patak, nema pojma o poljoprivredi,a obrazovani mladi čekaju na birou bolja vremena, a za nekoga su baš sada ta "bolja vremena"...taj dečko, manipulator iz porodice lažova i pokvarenjaka,porodice koja nije pravoslavna, porodice koja je sklona da zagorča drugima život samo zato što imaju novac i prkose onima i ponižavaju sve one vredne i radne duše koje ne mogu ni za 3 god.zaraditi onoliko koliko taj dečko,glupan....
  • Fantom PRomene

    28.03.2012 22:15
    Puna podrska!
    Iju pavlicicu pa di u kampanji!
    Bravo za zaposlene u upravi!
  • Za SSS

    28.03.2012 17:24
    Prvo se informiši pa komentariši
    Današnja vlast je u većini falsifikovala diplome, ili su bez radnog staža, nemojte brkati babe i žabe. Nemojte biti stereotipni i fakultetski čovek je jednoličan-stereotipan kada prema vama sa SSS kaže da ste glupi i niste mogli završiti fax, nemote i Vi biti isto tako stereotipni.Ako je Vlast sa fakultetskim obrazovanjem to VAM NEGARANTUJE DA SU PSIHIČKI STABILNI, psihičke poremećaje imaju i sa SSS i sa VSS u tome je caka. Prvo uključite mozak pa komentarišite, netreba niko nikoga da vređa!
  • xy

    28.03.2012 15:18
    Lisje je firma u raspadanju,kao i vecina komunalnih firmi u gradu.Plate u Lisju nisu ni blizu onih zlatnih godina i jedva se isplacuju.
    Za sve ima para i mozda je gospodin Srbislav ili gospodja Zorica galantni,ali ne prema svojim radnicima.Tako da bi neko trebao da
    pomogne Lisju,Gradskom zelenilu,Putu,....
  • Tito

    28.03.2012 12:45
    vlast
    Vlast na čelu sa Pajtićem, Čankom i Pavličićem je dokazala da im običan čovek treba samo na dan kada se glasa.
  • SSS

    28.03.2012 12:41
    Posledice upravljanja
    Da se razumemo, zemljom upravljaju i sve važne odluke donose ti političari sa fakultetima. A posledice tog njihovog upravljanja su vidne i bolne: maldi stručnjaci beže iz zemlje, privreda gotovo da i ne postoji, ministarstvo za nauku ukinuto, ulice sve nesigurnije, huligani divljaju, tajkuni sve bogatiji, zemlja dodatno zadužena za 6 mlrd dolara i da ne nabarajam dalje.

    E a pošto je para sve manje (jer privreda ne privređuje i država živi samo od PDV-a i raznih sve brojinijih i sve većih poreza na "vazduh" i slično) onda su se političari dosetili pa rešili da otmu i ono malo para od svojih siromašnih radnika. Eto to je sva mudrost visokoobrazovanih političara koju smo do sada videli.

    Bilo bi inače lepo da čujemo ako neko zna koliko ko u Gradu ima platu.
  • Vox populi

    28.03.2012 11:11
    Revolucija
    Ukoliko se tako nešto i dogodi, predstoji nam revolucija, jer i oni koji su bili pomalo rezervisani tokom štrajka, sada već vide da osim u porodičnom budžetu, nešto nije kako treba i u glavama vlastodržaca. Uzimati siromašnima da bi se davalo bogatima, a izjavljivati da u svemu tome nisu nadležni, mogu samo oni koji su zalutali u vode politike! Ili oni koji znaju da ih na to mesto nije narod doveo. Sve je to, uostalom, proizvod negativne selekcije tokom više od dve decenije političkog pluralizma. Demokratija je u glavama naših političara shvaćena kao instrument manipulisanja i diktature, kao način ličnog bogaćenja i tu su gotovo svi jednaki. Privilegije, rapidno uvećanje imovine, a pri tome misle da narod to ne vidi. A sve je počelo sa "antibirokratskom revolucijom", onda kada smo svi imali raspon plata 1:3, da bi se ubrzo uveli sistemi raspodele dohotka 1:10, a sa njima i svi drugi oblici pljačke. Uporedite, uostalom, imovinske karte političara iz vremena Jovana Dejanovića, i onda prebrojte stanove, vile, firme i džipove njihovih naslednika, od Miloševića do danas. To će vam biti dovoljno...
  • Stojan

    28.03.2012 10:39
    Ma nece im sad pred izbore smanjivati plate, nisu ludi da gube glasove.
  • 28.03.2012 09:21
    tako je to kad neki iz establismenta ni nedolaze na posao a primaju platu pa se smanjuje fond za isplatu
  • Hans

    28.03.2012 09:17
    Zasto Lisje ne intervenise
    Nije mi jasno zasto JP Lisje ne intervenise sa malo para i kada su plate zaposlenih u Upravi u pitanju, kada se javno zna da je Srba uvek bio velikodusan po tom pitanju za gradske funkcionere, pa su i oni njemu sredili prekršajnu prijavu za alkohol iz 2011. godine.
    Srbo pomozi malo i gladnim činovnicima!
  • Trulex

    28.03.2012 09:02
    I treba,dole uprava dole kvazidemokratski poredak!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna