Novi Sad
05.04.2012.
14:40
Olimpijski komitet Srbije (OKS) osudio je danas incident, u kojem je u sredu fizički napadnut reprezentativac u streljaštvu Nemanja Mirosavljev.
  • 09.04.2012 11:25
    'Nedelja'
    "Nedeljom je podnevni mir u dvorištu duže trajao. Nismo igrali fudbal, nismo udarali loptom u zid. Ćutali smo čak i dok smo igrali klikere. Tek kasnije popodne, kada se suton već prikradao preko neba, počinjali smo da govorimo glasnije i slobodnije, mada ni tada nisu naši glasovi odjekivali kao tokom drugih dana."

    David Albahari
    Objavljeno: 05/07/2010
  • who cares

    08.04.2012 08:56
    strasno
    U komentarima ima i zlobnih, i zluradih, i "sto sam ja duhovit" komentara. Suvise lako se mi zabavimo oko tudje nesrece, svi sve znamo i svi imamo svoje misljenje o svemu... Najteze i najozbiljnije stvari su one od kojih se zanemi, a za komentar ne mozete da nadjete reci. A na ovakve vesti zapenimo pa trtljamo li trtljamo. I biramo strane, i presudjujemo... Nemamo mi druga posla valjda. Ovoliko naslova i ovoliko komentara o ovom dogadjaju? Zapitajte se o kakvim velikim tragedijama i uzasima u ovoj zemlji nemamo ni najblazu predstavu. Hranite se pozitivnim informacijama i gajite pozitivne misli, ne gomilajte negativnu energiju sami sebi bespotrebno. Ili vas ipak sve ovo zabavlja? People, get your own life. Ovo je moj prvi i poslednji komentar na ovom sajtu.
  • Fer

    06.04.2012 17:34
    Mora da je lepo biti gradanin prvog reda.
    Kada se resimo nasilnika, onda cete i vi privilegovani polako da se spustate na zemlju.
  • ime

    06.04.2012 11:32
    hahah
    mirosavljev hteo da naudi snimkom komsiji, ali cini mi se da je zeznuo sam sebe! provokacija je jasno uocljiva, nije dovoljno dobar glumac za ovakve stvari. a kragna..... ma molim vas!!!!!
  • -

    06.04.2012 09:34
    -
    imao sam priliku raditi neki projekat na kojem je ucestvovala i jasna sekaric.

    stekao sam utisak da je ona izuzetno disciplinovana osoba

    ne verujem da bi ona dopustila sebi ovako nesto niti nastavila sa bukom posle upozorenja da je u stanu ispod covek na samrti
  • 06.04.2012 08:11
    Najveći problemi čovečanstva su počeli kada je izgrađena prva višespratnica. Od tada ljudi žive jedni drugima na glavi-doslovno, a kako to izgleda i kakve su posledice, sami se uveravamo iz dana u dan.
  • Zsuzsanna

    05.04.2012 22:58
    neka se N.M. oporavi što pre, ali
    ne bi volela da nas predstavlja u Londonu, jer on svakako ne promoviše "vrednosti kao što su tolerancija,prijateljstvo i uzajamno poštovanje".Ovo je takođe primer zloupotrebe i zanemarivanja deteta, jer umesto da se potrudi, makar zbog ćerke, da se se izbegne ova traumatična situacija, olimpikon joj je okrenuo leđa i potpuno se posvetio za mene suludom cilju, a to je da razjarenog komšiju dovede do ludila.
  • @ Anonimus

    05.04.2012 22:39
    "Stvar je u tome da NIJE BITNA istorija slučaja. Ako neko pravi buku, zovi komunalnu policiju."

    Ne poznajem ni jednog od ove dvojice pa mi nije ni jasna istorija njihovih odnosa, ali sto se tice komunalne policije i policije uopste za neke slucajeve izricu opomene i kazne a za neke kada vide ko je u pitanju samo se okrenu i na sledece pozive vise ne izlaze.

    Konkretno. Neki moj rodjak zivi u zgradi a u stanu iznad zivi jedna porodica sa dvoje dece uzrasta od 4 do 6 godina. Nista neobicno rekli bi ljudi. Medjutim, u tom celom stanu iznad stana mog rodjaka nema ni jednog jedinog tepiha ili stazice pa se trcanje dece po stanu po parketu u cipelicama cuje kao da ti neko cekicem lupa po plafonu. Zena tj. majka to dvoje dece po ceo dan samo klopara u klompama po parketu. Deca neki put kao da ispuste kliker pa ti koji si dole cujes tak, tak, tak, tak kako kliker odskace od parketa. Nije sada neki greh sto deca ispuste kliker, ali 20-30 puta zaredom je vec malo previse. Onda kada krenu sa stolicama kada u trpezariji sedaju za sto i vuku ih po parketu, pa kotrljanje kugle ili nekog tega, . . . E sada, rodjak je par puta odlazio gore i pricao sa njima da malo pripaze a njihov odgovor je bio "takvi kao ti kojima smetaju deca treba da se lece u nekoj psihijatrijskoj ustanovi". Mislim, rodjak nije ni rekao da mu deca smetaju jer i sam ima troje svoje dece samo je rekao da mu smeta sto deca trckaraju u cipelicama po parketu i da se to jako cuje posto nema tepiha. Kako je prvi put bio gore kod njih da lepo sa njima poprica tako su ovi namerno poceli da ga jos vise zaje*avaju. Zena dok gleda TV pocela je namerno da po sat, dva kotrlja staklenu flasu po parketu. Onako izmedju nogu, sutne je levom pa doceka desnom i onda vrati levoj i tako u krug. Muskarac koji zivi gore i koji se do tada nikada nije cuo poceo je namerno da lupa nogama o pod svaki put kada bi seo u fotelju i tako to.

    No, rodjak je prvo pozivao policiju koja je dolazila i kada je videla sa kim ima posla prestala da dolazi a isto tako je bilo i sa komunalnom policijom. Naime, lik je neki privatnik koji je ujedno i donator jednoj politickoj stranci pa kada mu je komunalna bila na vratima obrnuo je par telefonskih brojeva i zalio se tamo nekom a taj je onda zvao komunalce i valjda im rekao da vise ne idu na tu adresu. I tako se tortura nastavlja. Rodjak ga je jednom sreo u liftu i hteo da poprica sa njim, ali ovaj je poceo da urla da je fizicki napadnut pa je odmah pozvao policiju i rodjak tako popije prijavu. Sa tom stokom i ostali u zgradi imaju problema. Par puta dok sam bio kod rodjaka u poseti ovi gore su pravili toliku buku da je to i mene izvodilo iz takta tako da me je rodjak bukvalno drzao da se ne popnem gore i nekog ne nabodem.

    Kao sto rekoh, ne poznajem istoriju desavanja izmedju ove dvojice iz Fruskogorske, ali ako je situacija kao kod mog rodjaka onda razumem onog ludaka sto je odvalio ovog olimpijca.
  • panonija

    05.04.2012 21:40
    !
    ko se spušta na ovaj nivo(snimanja -šta je predhodilo!?) ? , KRAGNA je zakon !!!!??
    rekao sam : ako je problem - fajt između dvojice , bez podmetanja dece i bez kamera !
    i onda se provocirajte kol'ko hoćete.
    OBOJICA SU KRIVA !!!
  • Miki

    05.04.2012 20:46
    BOG PA KOMŠIJA!
    Bez obzira ko je u pitanju, ne zanimame ni da li je sportista ili je sasvim običan gradjanin, ali je ružan način da se bilo ko sa bilo kim fizički obračunava. Loš je primer našoj deci, pored ionako puno nasilja. Ne mogu da zamislim čoveka koji je izašao ispred zgrade da bi tukao svog komšiju. Nisam ni za provociranje komšije u bilo kom smislu, ali je veoma zabrinjavajuće što su komšijski odnosi dugo poremećeni i da se to nije do sada moglo rešavati ni na jedan demokratski prihvatljiv način. Ne treba tući komšiju, jer je fizičko nasilje jedno od najprimitivnijih stvari koje se moraju suzbiti i sankcionisati. Ko je nasilan mora biti sprečen da bude nasilan. Pa ovakav vid nasilja se može desiti svima od nas. Apelujem na gradjanina koji se nasilnički ponašao da se komšiji izvie i da na primeren način reše svoje nesuglasice, a bila bi dobra i medijacija.
  • -

    05.04.2012 20:40
    -
    pa dobro,jos uvek moze ucestvovati na onoj gay olimpijadi.
    vidite da nije sve tako crno
  • Ćevara

    05.04.2012 19:11
    Zašto bukagije...
    Ajde sad odmah u zatvor... Pa u ovom gradu tatini sinovi masakriraju ljude u saobraćajnim nezgodama, dok pijani voze mečke i bendže koje su im tate kupili od pošteno zaradjenih para, pa ne idu u zatvor. Vi bi odmah čoveka u zatvor. Pisao sam ja onomad da je ludnica kanda širom otvorena aludirajući na Nedvideka, kanda je i Mirosavljev iz nje izašao bez kontrole samo koji dan ranije, pa se adaptirao na ove kragnaške fore i fazone... al džaba mu kragna.. sad ddor isplaćuje samo 100.000 za kragnu. Utalili se advokati i ddor... sve je otišlo u "Honduras" gospodo provincijalci sa Limana !
  • lemi

    05.04.2012 18:51
    hahaha
    Ovo je suvise smesno da bi se uopste pisalo o tome ,matori jel ti nestalo love nema vise stipendije pa malo da se ogrebes na kragnu fol nevidjeni
  • 05.04.2012 18:07
    @Pop
    Stvar je u tome da NIJE BITNA istorija slučaja. Ako neko pravi buku, zovi komunalnu policiju. NIŠTA ne opravdava fizički napad na nekoga, ma koliko neko mislio suprotno. Nadam se (mada opravdano sumnjam) da će napadač to naučiti sudskim putem i da će njegova kazna služiti drugima za primer.
  • -

    05.04.2012 18:00
    -
    i odmah kragna.
    daj sada snimak. da vidimo da li mrdas glavu levo-desno
  • 05.04.2012 17:45
    Nadam se da će Nedvidek uskoro vući bukagije u zatvoru!
  • Maja

    05.04.2012 17:24
    sportska sramota
    Promovisete "toleranciju, prijateljstvo, uzajamno poštovanje" ?
    Vas olimpijac nije to pokazao na snimku,vec upravo suprotno.Batine jeste zasluzio,ali nije trebao da ih dobije.Nema ni traga sportskom ponasanju,cak ni prostoj ljudskoj kulturi.Ovaj "olimpijski" primerak vam je antireklama i ne razumem zasto se toliko prica o nevaznom incidentu.
  • Pop

    05.04.2012 16:51
    Nasilje ne podrzavam. Mogu da razumem da neko odlepi zbog bahatih komsija. Imao sam slican slucaj. Ne razumem da neko bije coveka pred detetom, ali...

    Nemojte se istrcavati. Mi smo ovde videli samo ono sto je Mirosavljev hteo da vidimo. Ne znamo istoriju slucaja. Uostalom, ovo ce verovatno doci pred sud pa ce komsije reci ko je kakav i sta je istina... Bar bi toliko bilo posteno od njih.
  • cure

    05.04.2012 16:43
    difac
    bolje bi ti bilo da si obezbedio novce za paraolimpijce sto mi skupljamo po skolama ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna