Novi Sad
26.04.2012.
12:06 > 05:13
Poljoprivrednici nastavljaju s blokadom puteva širom Vojvodine, a na širem području grada u blokadi su putevi prema Čeneju, Beočinu, Bačkoj Palanci kao i prema Inđiji kod Čortanovaca.
  • GOTOVO JE!

    27.04.2012 02:13
    Samo pljute partijski vojnici, ali nema vam pomoći, 6. maja odlazite u istoriju, i vi i vaši tajni partneri iz opozicije.

    Jesu li ovi stari traktori ti od 20.000 ili 100.000 eura?

    http://www.youtube.com/watch?v=hb9Vtb-aYHQ

    http://www.youtube.com/watch?v=Jq6bbRnth00

    Vojvodina više neće robovati!
  • Jazz

    26.04.2012 21:32
    Danas je baš dosta pravaca blokirano, čak i raskrsnica na vrhu Banstola gd se skreće prema Čortanovcima. Mnogo traktora ali i kombi policije, ali sve je bilo mirno i bez nereda...
  • Mihajlo

    26.04.2012 20:45
    NERADNICI I LENSTINE
    Gomila neradnika i lenstina, sramota!!!
    Policija TREBA da obezbedi redovan saobracaj!
  • 26.04.2012 20:10
    Za Dačića odblokirano
    Danas su paori odblokirali put ZR-NS kod mosta na Tisi jer je tim putem prolazio ministar Dačić!?

    Ja sam juče čekao do 18h da se smiluju da bih došao kući,BRUKA!!!
    SADA SAM POTPUNO SIGURAN I UBEĐEN DA STE ISKORIŠĆENI,IZMANIPULISANI I BEZOBRAZNI!!!Klasičan predizborni marketing za rad nečijih jeftinih političkih bodova a sve preko naših leđa. Stidite se!
  • Scotch Bonnet

    26.04.2012 19:07
    batina
    "Samo da prodju izbori bice pendrecenja, razbijenih glava i izbijenih zuba"

    Jalov i nepromisljen zakljucak anonimuse! Zaboravljas da batina ima dva kraja. Strahuju i policija i politicari da se "mala" vatra ne rasiri po celoj drzavi i zato su jako oprezni. Ima strasno puno bede i nezadovoljstva medju narodom kome malo fali da plane.

    A u ovoj truloj drzavi Srbiji treba jedan veliki pozar pa da ponovo pocne setva od pocetka!
  • Mamika

    26.04.2012 18:28
    ???
    To što ovi +nazovi paori+ rade,to je hajdučihja i da ima prave države,bez obzira na izbore,morala bi policija da oslobodi pteve!!! Sinoć sam morala TRAKTORISTI na žabaljskom mostu da pozujem pasoš,da me pusti da predjemo most,jer smo doputovali avionom iz Švedske,da vidimo bolesnu majku,koja živi kod Zrenjanina!!! Pa ovo je više nego strašno!!! Zamislite kad morate traktoristima da pokazujete pasoše,ili možda lekarske upute i dijagnoze,ili da traktoristi,zaviruju da li je žena trudna...??? Pa ko im je dao to pravo??? A policija stoji i gleda sve to,sa strane!?!?!?
  • paor

    26.04.2012 17:56
    poljoprivrednici
    Treba blokada puteva ali u Beogradu nista necete postici blokadom puteva u Vojvodini ma treba tamo u Beogradu zatvoriti sve ulaze i izlaze pa da vidimo sta bi onda bilo
  • janko

    26.04.2012 17:34
    demo(n)kratski animalac
    a sta mislis ako se panduri posle izbora okrenu protu tebe i tebi slicnih. prestaces ondak da lelemudis i baljezgas
  • И ја сам сремац

    26.04.2012 16:44
    Ре: Сремац
    "Sremac
    Braćo paori, cela Vojvodina je uz vas. Ne obazirite se na komentare partijskih vojnika koji po zadatku svojih uspaničenih lidera kukumavče na sav glas.

    Ti koji neće da se bune, ti kojima je dobro što rade za mizerne plate, upravo i jesu problem.

    Umesto da vam se pridruže u borbi za bolji život svih građana i slom kriminalno-tajkunskog sistema, oni se zalažu za to da svi treba da budemo siromašni, samo zato jer su oni miševi koji kleče pred gazdama ceo život za mrvice sa stola."

    На сву срећу није цела Северна Србија уз вас. Огромна већина нас трпи насиље због угрожавања права на слободу кретања. Осим тога, "субвенционисти" се боре за свој новчаник, а не за мој. Ја се за мој борим одласком на посао и ринтањем.

    Треба да вас је срамота... Гадите ми се...
  • HM

    26.04.2012 16:14
    @ Sremac
    Sve je to u redu, ali totalni promašaj! Ne potkrada poljoprivrednike Vojvodina i Novi Sad, već Beograd! Dok ne blokiraju ulaske u Beograd, ništa neće postići. A to se svakako ne radi najavom blokade, već po sistemu iznenađenja, da ih uhvate nespremne. Pa da vidiš kako bi se u roku od sat vremena rešilo pitanje. Ovako, totalno providno, kao da je neko primio pare da ih uzbunjuje pa "kao" blokira se nešto. Samo štete građanima Vojvodine i gube podršku, ništa drugo..
  • Kez

    26.04.2012 15:20
    revizija
    Gde moze da se vidi koliko je svako od njih do sada dobio subvencija od drzave i na sta je te pare potrosio?
  • Vojvodjanin

    26.04.2012 15:04
    trebali su ovako
    Trebali su ovako granicu prema Beogradu da naprave.I Carinu i naplatnu rampu.
  • 26.04.2012 14:55
    Odavno bi ih policija i zandarmerija pobacala sa puta u jarak. I paore i trakrore, ni jedan ne bi ostao na drumu. Razlog zasto to ne urade lezi u tome sto se priblizava Djurdjevdan i izbori pa politicari i ministri ne zele pred izbore da se ikom zameraju upotrebom sile. Samo da prodju izbori bice pendrecenja, razbijenih glava i izbijenih zuba. Neka se paori trte jos te dve nedelje a posle im nema spasa. A do tada mozda naleti i neki baja u crnom dzipu koga boli uvo za sve pa ih malo i potprasi dugom devetkom ako mu neko bude rekao "dalje neces moci". Bas me interesuje kako ovi bilbani sa dubokim dzepovima uspevaju da odu na salase gde rucavaju i veceravaju sa svojim maloletnim svalerkama. Cisto sumnjam da paori imaju mu*a da takvima zabrane prolaz. Na boraniji kao sto smo mi koji smo u vecini mogu da ostre onu stvar i da zatezu gurtne preko puta. Samo da prodju izbori. Bez obzira ko tada bude bio na vlast porazbijace im zube na tim barikadama.
  • Sremac

    26.04.2012 14:48
    Braćo paori, cela Vojvodina je uz vas. Ne obazirite se na komentare partijskih vojnika koji po zadatku svojih uspaničenih lidera kukumavče na sav glas.

    Ti koji neće da se bune, ti kojima je dobro što rade za mizerne plate, upravo i jesu problem.

    Umesto da vam se pridruže u borbi za bolji život svih građana i slom kriminalno-tajkunskog sistema, oni se zalažu za to da svi treba da budemo siromašni, samo zato jer su oni miševi koji kleče pred gazdama ceo život za mrvice sa stola.
  • Koji oce da prodje

    26.04.2012 14:07
    Ima da izadjem iz auta, da odfikarim deo one trake i da produzim dalje.
    Manite se politike, bre, idite i glasajte!
  • mrva

    26.04.2012 13:21
    koliko vidim sa slike nisu traktori preprecili put nego neke gurtne! E sad sto to pandur umesto sto blene sa strane i pije pivo sa seljakom lepo ne isece i omoguci prolaz...Jasno mi je da bi nakon toga stali traktorom ali ovo je retardirano! sad jos treba da smo poslusni i imamo razumevanja sto je njima u interesu da mi ne prodjemo! Mozda se pripremaju i da uvedu naplatne rampe ne bi me nista cudilo.

    I ko je tu relevantan da odredjuje ko je hitan slucaj a ko ne, i po kom osnovu!? Sramota i debilana! Barikadirali Vojvodinu... e retosa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna