Novi Sad
01.05.2012.
18:34
Upravni odbor FK Vojvodina pomilovao je četvoricu suspendovanih prvotimaca, koji su posle poraza u Subotici od Spartaka rezultatom 5:1, udaljeni iz prvog tima.
  • 02.05.2012 07:45
    Laza Kamikaza
    "...šefu Stručnog štaba Zlatomiru Zagorčiću..."?! Pa on nije ni znao da su suspendovani. On se oko sastava ekipe pita koliko i baba Simana iz Knićanina! Klovnov potrčko Rabrenović hoće da glumi Manćinija, pa kad je video da je Manćini vratio Teveza i Balotelija, odmah je i on požurio da povuče potez za spas "Vojvodine". Dvorska luda! OSTAVKE!!! OSTAVKE!!!
  • NikolaNS

    02.05.2012 07:07
    Jako bitno
    Mogu oni da vrate šta hoće, ali obraz koji su uprljali u vezi sa otkazivanjem finala kupa, ne mogu da operu ni FK ni grad. Posle ćemo opet da kukamo kako nas BG j... A što da ne, kada mu sami pomažemo u tome. Bruka za klub, a još veća za grad. Baš me zanima ko će sada da pokupi lovu za renoviranje stadiona, kojeg očigledno, neće ni biti. Posle se čude što Zvezda i Partizan imaju više navijača kada dođu u NS, od Voše. Prst na čelu, paraziti.
  • 01.05.2012 18:59
    paolo
    Dosledno, nema sta...
    Nemanja Supic-persona non grata!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna