Novi Sad
07.06.2012.
14:23 > 17:39
Kompanije iz Novog Sada bi, dopremanjem sirovina i robe vodenim putem mogle da ostvare višestruke uštede.
  • Lađar

    09.06.2012 20:48
    ŠTA STE VI URADILI ZA LUKU?
    Vrlo interesantan komentar je dao gospodin Lukač,koji je od kad znam da postoji Privredna komora u njoj predsednik.Naime, on kaže da je između ostalog neophodna izgradnja novih skladišnih prostora???Pa gospodine Lukač i vi i gospodin Milivojević bi trebalo da znate da su svi objekti između kanala DTD - Dunava - pruge i puta za Kać bili nekad u sastavu skladišnog prostora luke Novi Sad.Kada je počela rasprodaja i uništavawe magacinskog prostora vi to bolje znate od mene.Da su čelnici luke u tome učestvovali i iznajmljivali ili prodavali objekte i za vreme sankcija dobro živeli i to znate,ali neznate da organizujete posao pretovara istovara i skladištenja materijala i zbog toga treba da se makar zastidite.
  • Lala1

    09.06.2012 12:56
    Dunav
    Dunav je deo nacionalnog parka ,,Fruska Gora'',pa je prema tome zasticen odredjenim zakonskim aktima. Naravno, kompanije imaju pravo na transport robe dunavom, ali moraju postovati sva zakonom utvrdjena pravila i postojece zakonske propise.
  • TT

    07.06.2012 21:56
    da
    naravno. manje habanje puteva i zagađivanje životne sredine. Jedan brod potroši goriva kao 10 kamiona, ali preveze 50-100x više robe, sa tročlanom a ne 10 članom posadom i jeste spor ali ide non stop, i donese sve odjednom. Bezbroj prednosti ima, ima i nekih mana kao što su odronjavanje obale na nekim mestima, ali sve se to da rešiti. Glavni problem je upravo to, što su ovde svi uglavnom isuviše sitni da bi koristili taj vid prevoza. Mada za rasute terete tipa peska i šljunka,otpadnog gvožđa i slično, dušu dali.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna